Lista 12 snickare i Mora Dalarnas

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-09-25

Sammanställd från de bästa listorna om snickare i Mora Dalarnas, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Selja Snickerifabrik, Näséns Byggnads AB, Mjöberg Bygg AB, Haiders Snickeri AB, Mora Bygg AB. Låt oss utforska!

1.Selja Snickerifabrik

Selja Snickerifabrik
På Selja Snickerifabrik möts du av en underbar personal som gärna hjälper dig med allt du behöver. Sören och en charmig ung dam stod beredda att svara på alla mina frågor och ge mig utmärkt service. Jag kommer definitivt att besöka dem igen!

Deras vänliga bemötande gjorde ett stort intryck på mig, och jag upplevde att de verkligen brydde sig om att jag skulle få en positiv upplevelse. Oavsett om du är ute efter hjälp med ett projekt eller bara vill ställa en fråga, rekommenderar jag starkt att du kontaktar Selja Snickerifabrik. Du kommer inte att bli besviken!

2.Näséns Byggnads AB

Näséns Byggnads AB

3.Mjöberg Bygg AB

Mjöberg Bygg AB
Mjöberg Bygg AB är ett företag som erbjuder en rad tjänster inom byggbranschen. Företaget har ett brett kontaktnät med hantverkare som håller hög kompetens liksom deras egna snickare/hantverkare. Det är skönt att de tar på sig HELA jobbet så det endast blir en kontaktperson.

Mjöberg Bygg AB är ett serviceinriktat och hjälpsamt företag som inte tvekar att förklara en extra gång när man inte förstår. De utför ett mycket väl utfört jobb och allt från planering, administration till utförande fungerade perfekt. Man känner förtroende för företaget och rekommenderar varmt deras tjänster.

4.Haiders Snickeri AB

Haiders Snickeri AB är det självklara valet för dig som söker professionella och hjälpsamma snickare. Med lång erfarenhet och hög kompetens inom branschen kan du vara säker på att ditt projekt blir utfört med största noggrannhet.

Trots att det kan uppstå lite väntetid innan ditt projekt påbörjas, är det utan tvekan värt det. Haiders Snickeri AB använder högkvalitativa material och lägger stor vikt vid att leverera ett slutresultat som överträffar dina förväntningar. Så om du vill ha ett professionellt utfört snickeriarbete av högsta kvalitet, tveka inte att kontakta Haiders Snickeri AB idag!

5.Mora Bygg AB

Mora Bygg AB

6.Persson & Skogs Snickeri AB

Persson & Skogs Snickeri AB
När vi byggde om vår trappa var det viktigt för oss att hitta en partner som kunde leverera både kvalitet och stil. Vi valde Persson & Skog Snickeri AB och blev inte besvikna.

Trappan som de designade och byggde för oss är ett sant konstverk. Den är både vacker och funktionell, och den har blivit en central del av vårt hem. Kvaliteten på hantverket är enastående, och vi är så imponerade av deras uppmärksamhet på detaljer. Men det är inte bara trappan som imponerade på oss. Bemötandet från Persson & Skogs Snickeri AB var förstklassigt från första början. De arbetade nära oss för att säkerställa att trappan blev precis som vi ville, och de var alltid tillgängliga för att svara på frågor eller göra justeringar.

7.AB Vika Vimo Timmerhus

Upptäck det timmerhus som ger dig maximal frihet utan att tumma på utrymme! AB Vika Vimo Timmerhus erbjuder en mängd olika modeller som rymmer allt från en mysig stuga till en generös villa. Med sin smarta design och flexibla planlösningar kan du anpassa ditt timmerhus efter just dina behov och drömmar.

Oavsett om du söker en permanentbostad eller ett fritidshus, erbjuder AB Vika Vimo Timmerhus lösningen. Deras timmerhus är byggda med högsta kvalitet och omsorg, vilket ger dig ett hållbart och vackert hem som du kan njuta av i många år framöver. Kontakta AB Vika Vimo Timmerhus idag för att boka en visning och ta det första steget mot ditt drömboende!

8.AB Mora Byggservice

AB Mora Byggservice
AB Mora Byggservice: Kommunikationen sviktar och löftena infrias inte AB Mora Byggservice har vid upprepade tillfällen visat sig ha allvarliga brister i sin kommunikation. Kunder vittnar om att de lovats mer än vad som sedan levererats, vilket har lett till stor frustration och besvikelse. Detta har skadat företagets rykte och förtroende bland kunderna.

En kund upplevde att företaget inte återkom med offerter eller information trots upprepade påstötningar. När offerten väl lämnades in visade det sig att priset var betydligt högre än vad som initialt angetts. En annan kund berättar om hur företaget lovade att renovera ett badrum inom en viss tidsram, men att arbetet i slutändan tog mycket längre tid. Dessutom var den slutliga kvalitén på arbetet under all kritik. Dessa incidenter är tyvärr inte isolerade fall, vilket tyder på att AB Mora Byggservice har systematiska problem med sin kommunikation och leveransförmåga.

9.Siljans Byggtjänst AB

Siljans Byggtjänst AB

10.Sys Byggnads AB

Sys Byggnads AB

11.Dalarnas Byggnadsvård

Dalarnas Byggnadsvård

12.Inredningsrör

Inredningsrör
Postförslag