Lista 11 massage i Kumla Örebro

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-09-14

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Kumla Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Nichaphat Thaimassage, Lekleks hälsomassage, Monica Massage, Kumla Brarygg, Optio Kumla AB. Låt oss utforska!

1.Nichaphat Thaimassage

Nichaphat Thaimassage

Läs mer: Lista 24 massage i Örebro

2.Lekleks hälsomassage

Lekleks hälsomassage
Upplev en oas av avkoppling och välbefinnande med Lekleks Hälsomassage. Från det första vänliga bemötandet till den sista mjuka handen känner du dig omsluten av lugn och expertis. Våra skickliga terapeuter skräddarsyr varje massage efter dina behov, oavsett om du söker djup avslappning eller terapeutisk lindring.

Unna dig 90 minuters thaimassage och förlora dig i en värld av lycka. Våra terapeuter kombinerar traditionella thaitekniker med moderna metoder för att förbättra din cirkulation, lindra spänningar och återuppliva kropp och själ. Lämna våra behandlingsrum ordentligt avslappnad och förnyad, redo att möta vardagens utmaningar med styrka och balans.

3.Monica Massage

Monica Massage

4.Kumla Brarygg

Kumla Brarygg
Välkomna till Kumla Brarygg Firman, där vi med expertis och precision tar hand om din bil. Vår kunniga personal har en djup förståelse för fordon och säkerställer att din bil får den bästa möjliga behandlingen. Oavsett om det gäller en enkel service eller en komplex reparation, kan du lita på att vi utför arbetet snabbt och effektivt. Vår passion för kvalitet och kundnöjdhet har gjort oss till ett pålitligt val i branschen, och vi garanterar att du blir mer än nöjd med våra tjänster.

På Kumla Brarygg Firman erbjuder vi även professionell ryggbehandling med fokus på att korrigera obalanser och lindra smärta. Vår expertterapeut har mångårig erfarenhet och en djup förståelse för kroppens funktion. Genom skonsamma tekniker och noggrann analys, korrigeras ryggen utan obehag eller onödiga manipulationer. Låt oss hjälpa dig att återfå en smärtfri och rörlig kropp, så att du kan njuta av livet fullt ut.

5.Optio Kumla AB

Optio Kumla AB
Hos Optio Kumla AB möts du av ett varmt och professionellt bemötande. Deras skickliga terapeuter är specialiserade på atlaskotans behandling, vilket kan ge lindring vid olika besvär. Efter bara tre behandlingar har många upplevt en markant minskning av nackproblem.

Optio Kumla AB erbjuder en personlig och engagerad service i en trivsam miljö. Kliniken är lätt att hitta med gratis parkering, vilket gör det enkelt för dig att ta hand om din hälsa. Boka en behandling idag och upplev själv de positiva effekterna av atlaskotans behandling och Optio Kumla AB:s expertis.

6.Päron Thaimassage

Päron Thaimassage
Upptäck den oöverträffade massageupplevelsen hos Päron Thaimassage, där skickliga terapeuter tar dig på en resa till avslappning och välbefinnande. Vår mysiga studio inbjuder till en lugn oas bort från vardagens stress, där du kan överlåta dig åt händerna på våra experter. Med sina vältränade tekniker och djupa kunskap om kroppen erbjuder de en massage som skräddarsys efter dina individuella behov.

Oavsett om du söker smärtlindring, ökad rörlighet eller bara en välförtjänt stund av avkoppling kommer Päron Thaimassage att överträffa dina förväntningar. Genom att kombinera traditionella thailändska tekniker med den senaste kunskapen skapar våra terapeuter en unik upplevelse som lämnar dig återställd, förnyad och med en känsla av total ro. Unna dig själv en stunds välgörande massage och upptäck fördelarna med att ta hand om din kropp hos Päron Thaimassage. Boka din tid redan idag och förbered dig på en oförglömlig massageupplevelse.

7.Aleks Lanna Thaimassage

Aleks Lanna Thaimassage
Upplev en djup och kraftfull thaimassage hos Aleks Lanna, där våra skickliga terapeuter använder traditionella tekniker för att lindra spänningar och ömma muskler. Varje massage är skräddarsydd för dina specifika behov, och våra terapeuter är experter på att hitta och lösa upp även de djupaste knutarna.

Unna dig en avslappnande och återhämtande massageupplevelse på Aleks Lanna Thaimassage. Våra terapeuter är inte bara skickliga massörer utan också vänliga och omtänksamma. De kommer att se till att du känner dig bekväm och avslappnad under hela massagen, och du kommer därifrån med en känsla av förnyelse och vitalitet.

8.Rintip Thai Massage

Rintip Thai Massage
Upplev en oas av avkoppling på Rintip Thai Massage, där skickliga massageterapeuter tar dig med på en resa till lugn och välbefinnande. Våra prisvärda behandlingar är skräddarsydda för att lindra spänningar, återhämta muskler och ge en djupgående avslappning. Oavsett om du söker en energigivande massage eller en avslappnande behandling, har vi något för alla.

Unna dig själv en lyxig upplevelse och känn hur stressen rinner av vid varje beröring. På Rintip Thai Massage kombinerar vi traditionella thailändska tekniker med modern expertis för att skapa en oförglömlig upplevelse. Vårt team av erfarna terapeuter använder sina skickliga händer för att lösa upp knutar, förbättra rörligheten och ge dig en känsla av förnyelse. Boka din tid idag och upptäck varför Rintip Thai Massage är den ultimata destinationen för massage i Stockholm!

9.Mariels massage & yoga

Mariels massage & yoga
Unna dig själv en avkopplande och välgörande upplevelse hos Mariels massage & yoga. Här möts du av ett varmt och välkomnande bemötande, och kan känna dig trygg med att du får den bästa möjliga behandlingen. Oavsett om du söker avslappning eller smärtlindring, erbjuder Mariels en skräddarsydd behandling som passar just dina behov.

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens inom massage och yoga, skapar Mariels en harmonisk miljö där du kan släppa taget om stress och spänningar. Varje behandling är utformad för att ge dig en djup avslappning och en känsla av välbefinnande. Genom att kombinera olika tekniker och intuitiv beröring, skapar Mariels en unik upplevelse som lämnar dig avslappnad, återställd och redo att möta vardagen med ny energi.

10.Lekleks Thaimassage

Lekleks Thaimassage
På Lekleks Thaimassage kan du unna dig en uppfriskande massage för att mjuka upp stela muskler och stilla sinnet. Våra skickliga terapeuter kombinerar traditionella thailändska tekniker med modern kunskap för att ge dig en massageupplevelse utöver det vanliga. Oavsett om du söker avkoppling eller lindring från muskelspänningar kommer du att lämna vår massageklinik känslomässigt och fysiskt föryngrad.

Vi strävar efter att skapa en avslappnande och inbjudande miljö där du kan lämna vardagens stress bakom dig och njuta av ett välförtjänt avbrott. Våra massagerum är lugna och harmoniska, med en subtil doft av eteriska oljor som genomsyrar luften. Våra terapeuters händer är som trollstavar, som med varma och kraftfulla rörelser förvandlar dina trötta muskler till smidig och avslappnad gelé. Du kommer att lämna Lekleks Thaimassage som en ny människa, fylld av förnyad energi och inre harmoni.

11.Kumla Spa & Massage

Kumla Spa & Massage
Postförslag