Lista 10 livsmedelsbutiker i Kumla Örebro

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-09-14

Sammanställd från de bästa listorna om livsmedelsbutiker i Kumla Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Maxi ICA Stormarknad Kumla, Lidl, Restaurang Goda Rum, ICA Nära Profilen, Kumla Livs. Låt oss utforska!

1.Maxi ICA Stormarknad Kumla

Stort utbud av ekologiska och närproducerade produkter

Maxi ICA Stormarknad Kumla
  • Betyg: 4,1/5 (2075 Review by google)
  • Adress:

    Köpmangatan 18, 692 30 Kumla, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 23

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av livsmedel, hushållsprodukter och kläder

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på färska råvaror och delikatesser

  • Kundservice:

    Vänlig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $ - $$

  • Bekvämligheter:

    Parkering, Apotek, Systembolag, Postombud, Restaurang

Maxi ICA Stormarknad Kumla är en fräsch och välsorterad butik som erbjuder allt du kan tänka dig inom matlagning. Den har ett stort urval av färska råvaror, delikatesser och specialvaror som tillgodoser alla dina kulinariska önskemål. Butiken är rymlig och välorganiserad, vilket gör det enkelt att hitta det du behöver. Personalen är vänlig och hjälpsam och butiken hålls alltid ren och snygg.

Förutom det breda utbudet av matvaror har Maxi ICA Stormarknad Kumla också en avdelning för hem och fritid, där du hittar allt från hushållsartiklar till säsongsvaror. Butiken har också en generös parkeringsplats, så du behöver inte oroa dig för att hitta en plats att parkera din bil. Med sitt centrala läge är Maxi ICA Stormarknad Kumla ett bekvämt och prisvärt alternativ för alla dina matbehov.

2.Lidl

Bra priser på ekologiska produkter

  • Betyg: 4,1/5 (1039 Review by google)
  • Adress:

    Mastgatan 10, 692 71 Kumla, Sverige

  • Öppettider:

    08 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Bra utbud av produkter från hela världen

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på både mat och non-food

  • Kundservice:

    Trevlig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Parkering, Rullstolsanpassat, Wifi, Toaletter, Café

Upptäck ett shoppingparadis på Lidl, där ett välsorterat utbud möter dig i en ren och fräsch miljö. Den rymliga butiken erbjuder generöst med plats mellan hyllorna, vilket gör det enkelt att navigera och hitta dina favoriter. Den vänliga personalen står alltid redo att guida dig genom det breda sortimentet och hjälpa dig hitta det du söker.

Bland de populära produkterna hittar du Panachi-drycker, som har blivit en riktig favorit. Oavsett om du letar efter uppfriskande läsk eller fruktiga juicer har Lidl något för alla smaker. Spara tid och pengar med Lidls specialprisvaror, perfekt för att fylla på skafferiet utan att spräcka budgeten. Besök Lidl idag och upplev ett trevligt och bekvämt sätt att handla.

3.Restaurang Goda Rum

En smakupplevelse utöver det vanliga

Restaurang Goda Rum
  • Betyg: 4,3/5 (883 Review by google)
  • Adress:

    Kyrkogatan 45, 692 38 Kumla, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 16

  • Mångsidig produkt:

    Restaurang med varierad meny för alla smaker

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa råvaror och vällagade rätter

  • Kundservice:

    Vänlig och uppmärksam personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Mysig atmosfär, Uteservering, Bar, Wifi, Parkeringsmöjligheter

Välkommen till en kulinarisk och visuell oas i hjärtat av Kumla. Restaurang Goda Rum bjuder in dig till en oöverträffad upplevelse som kommer att förgylla både din gom och själ.

Vår frodiga trädgård är en färgsprakande kavalkad av blomsterprakt, där varje rum är en tematisk hyllning till olika växter. Från det doftande Äppelträdshuset till det exotiska Citrushuset, finns det en oas för varje sinne. Njut av en utsökt lunch i vår mysiga matsal, där varje rätt är en konstverk som tillagas med kärlek och omsorg. Den avslappnade atmosfären och den uppmärksamma servicen gör varje besök till ett minnesvärt ögonblick.

4.ICA Nära Profilen

ICA Nära Profilen
Steg in i vår välkomnande butik där vår kunniga personal står redo att guida dig till de läckraste delikatesserna. Hos oss hittar du allt från färska råvaror till färdigmat av högsta kvalitet. Vi hjälper dig gärna med inspiration till veckans middag eller förbereder en läcker picknickkorg till utflykten. Handla smart och bekvämt med vår onlinebutik och få dina varor hemlevererade eller hämta dem i butiken när det passar dig. Välkommen till ICA Nära Profilen – din oumbärliga matpartner!

5.Kumla Livs

Kumla Livs

6.LOKAL Ekologiskt surdegsbröd

Ett himmelskt ekologiskt surdegsbröd tillagat med naturens egna ingredienser. Våra skickliga bagare låter degen jäsa till perfektion, vilket resulterar i ett härligt saftigt bröd som väcker dina smaklökar.

Den subtila syrligheten i vårt surdegsbröd balanseras perfekt av dess fylliga smaker. Du kommer att känna en explosion av äkta råvaror i varje tugga, vilket gör dig sugen på mer. Med sitt krispiga skal och mjuka inre är detta bröd inte bara gott, utan också en fröjd för ögat. Unna dig en bit och upplev det själv idag!

7.Willys Kumla

Willys Kumla
Willys Kumla är en stor och välsorterad butik med ett brett utbud av varor. Det är lätt att hitta det man söker, och personalen är alltid hjälpsam. Butiken är rymlig och luftig, så det är alltid lätt att hålla avstånd till andra kunder.

Willys Kumla är ett bra val för den som vill storhandla. Butiken har ett stort sortiment av mat, dryck och hushållsartiklar till låga priser. Det finns också gott om parkeringsplatser, så det är lätt att ta sig dit med bil.

8.ICA ToGo Profilen i Kumla

ICA ToGo Profilen i Kumla är en rymlig och välsorterad butik som har öppet dygnet runt. Här hittar du allt du behöver för din vardagshandel, från färska råvaror och färdiglagade måltider till hygienartiklar och hushållsprodukter.

Personalen är alltid hjälpsam och tillmötesgående, och de står redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta det du söker. Butiken är lätt att nå, oavsett om du kommer med bil eller kollektivtrafik. Det finns gott om parkeringsplatser utanför butiken, och busshållplatsen ligger precis intill.

9.Lill-Annas Leverans Bageri AB

Lill-Annas Leverans Bageri AB

10.Shabbat livs

Shabbat livs
Postförslag