Lista 12 biluthyrare i Örebro

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-03

Sammanställd från de bästa listorna om biluthyrare i Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hertz Biluthyrning (Volvo), Sixt Biluthyrning, Europcar Örebro, Avis Hyrbil - Orebro, OKQ8 Örebro Västhagagatan. Låt oss utforska!

1.Hertz Biluthyrning (Volvo)

Hertz Biluthyrning (Volvo)
Hertz hyrbilar är synonymt med smidighet och enkelhet. Från det ögonblick du sätter dig i din Volvo-hyrbils bekväma förarstol kommer du att uppleva en körglädje utöver det vanliga. Vår noggranna kontrollprocess säkerställer att varje fordon är tipptopp, redo att ta dig dit du ska med stil och komfort.

Med Hertz hyrbilar har du friheten att utforska allt som Sverige erbjuder, från dess pittoreska städer till dess orörda natur. Oavsett om du planerar en familjesemester, en romantisk weekend eller ett affärsäventyr, har vi det perfekta fordonet för dina behov. Så låt oss ta dig på vägen till oförglömliga upplevelser och minnen som kommer att hålla en livstid.

2.Sixt Biluthyrning

Sixt Biluthyrning
Hyra bil med Sixt? Et snabbt frakørselstempo og imødekommende personale er nøgleordene hos Sixt Biluthyrning. Her mødes du af hjælpsomme medarbejdere, som rådgiver dig til en sikker og præcis rejseoplevelse – også på tværs af landegrænser. Nyd komforten ved at køre ud i det store blå i en velholdt og veludstyret bil. Sixt garanterer en effektiv ekspeditionstid ved både afhentning og aflevering. Det gode humør og den faglige ekspertise skinner igennem hos personalet, som altid står klar til at imødekomme dine behov.

Sixt’s store udvalg af køretøjer giver dig mulighed for at vælge den optimale bil til dit ophold. Sikr dig den bedste beskyttelse med et udvidet forsikringstilbud, så du kan nyde din ferie uden bekymringer. Oplev en ubesværet og behagelig billejeoplevelse med Sixt Biluthyrning, og lad det venlige personale guide dig gennem din næste rejse.

Läs mer: Lista 19 kaféerna i Örebro

3.Europcar Örebro

Europcar Örebro
Välkommen till Europcar i Örebro! Vi erbjuder ett brett utbud av hyrbilar som passar alla behov, oavsett om du behöver en praktisk stadsbil eller en rymlig SUV för familjesemestern. Vi har även ett utmärkt utbud av tillbehör som GPS-navigatorer och barnstolar för att göra din resa så bekväm som möjligt.

Hos Europcar Örebro möts du alltid av trevlig och hjälpsam personal som gärna hjälper dig att hitta rätt bil för din resa. Vi strävar efter att ge dig en förstklassig hyruppllevelse, så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller önskemål. Vår personal talar svenska, engelska och tyska för att kunna hjälpa dig så bra som möjligt.

4.Avis Hyrbil - Orebro

Avis Hyrbil - Orebro
**Hyra bil hos Avis i Örebro?** Avis biluthyrning i Örebro erbjuder en smidig och bekväm hyrupplvelse. Med sin vänliga och hjälpsamma personal ser de till att du får rätt bil för dina behov. Oavsett om du söker en lyxig sedan eller en rymlig SUV, har Avis ett brett utbud av fordon att välja mellan. Deras centrala läge gör det enkelt att ta sig runt i staden och utforska dess många sevärdheter.

**Boka din hyrbil hos Avis idag och upptäck Örebro i din egen takt!** Med Avis kan du njuta av en säker och pålitlig hyrbilsupplevelse. Alla deras fordon är välskötta och regelbundet servade för att säkerställa din säkerhet på vägen. Dessutom erbjuder Avis ett brett utbud av tilläggstjänster, såsom GPS-navigering och barnstolar, för att göra din resa så bekväm som möjligt. Oavsett om du reser för affärer eller nöje, kan Avis biluthyrning i Örebro erbjuda dig den perfekta lösningen.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro

5.OKQ8 Örebro Västhagagatan

Tanka tryggt och säkert hos OKQ8!

OKQ8 Örebro Västhagagatan
  • Betyg: 3,9/5 (591 Review by google)
  • Adress:

    Västhagagatan 7, 703 46 Örebro, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 00

  • Fördelar:

    Bra läge, stort utbud, bra service

  • Nackdelar:

    Höga priser, kan vara trångt, långa köer

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på drivmedel och produkter

  • Personal:

    Trevlig och hjälpsam personal: 1. Klara 2. David 3. Sofia 4. Henrik 5. Johan

  • Tjänster:

    - Tvätta bilen - Fylla på luft - Köpa drivmedel - Handla i butiken - Ta en fika

6.Circle K Örebro Västhaga

Enkel och bekväm shopping på språng!

Circle K Örebro Västhaga
  • Betyg: 3,8/5 (549 Review by google)
  • Adress:

    Västhagagatan 1A, 703 46 Örebro, Sverige

  • Öppettider:

    Öppet dygnet runt

  • Fördelar:

    Bra läge, trevlig personal, bra utbud

  • Nackdelar:

    Kan vara trångt, lite dyrt, begränsade öppettider

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på produkter och tjänster

  • Personal:

    - Kunnig och hjälpsam - Vänlig och tillmötesgående - Snabb och effektiv - Engagerad i kundservice - Trevlig och avslappnad

  • Tjänster:

    - Försäljning av drivmedel - Försäljning av livsmedel - Försäljning av snacks och drycker - Uthyrning av släpvagnar - Bilvård

Välkommen till Circle K i Örebro Västhaga, ett nybyggt och modernt serviceställe som erbjuder allt du behöver för en bekväm och trevlig resa. Här kan du tanka bilen med högkvalitativt bränsle, ta en paus och njuta av något gott från vårt välsorterade sortiment av mat och dryck.

Du hittar också ett brett utbud av tidningar och snacks, samt en ren och välunderhållen toalett. Vårt vänliga och hjälpsamma personal står alltid redo att hjälpa dig med allt du behöver, så att du kan fortsätta din resa med en känsla av förnyad energi. Besök Circle K i Örebro Västhaga idag och upplev skillnaden!

7.Sixt

Sixt
Upplev en oslagbar biluthyrningsupplevelse med Sixt, där flexibiliteten är i fokus. Få möjligheten att avboka din bokning fram till samma dag och njut av sinnesro. Oavsett om ditt betalkort är ditt främsta val kan du känna dig trygg med vår bekväma betalningsmetod, vilket ger dig en stressfri uthyrningsprocess.

Med Sixt blir ditt äventyr exceptionellt. Vår flotta av toppmoderna bilar garanterar en bekväm och prisvärd resa, utan dolda avgifter eller obehagliga överraskningar. Våra engagerade medarbetare vid våra lokala uthyrningskontor står alltid redo att överträffa dina förväntningar, vilket gör din biluthyrningsupplevelse till ett minnesvärt ögonblick. Välj Sixt och låt oss ta dig till nya höjder av biluthyrning.

8.Hertz Sverige

Hertz Sverige
Är du sugen på en härlig bilsemester i Sverige? Då är Hertz ett utmärkt val för dig. Med ett brett utbud av moderna och välutrustade bilar kan du enkelt hitta den perfekta bilen för din resa. Och med Hertz smidiga nyckelutlämning hos Pressbyrån blir det enkelt att komma iväg.

Ingen kö vid någon Hertz-disk, utan legitimera dig bara hos Pressbyrån så får du nycklarna direkt. Så vad väntar du på? Boka din Hertz-bil idag och upplev friheten att resa i din egen takt. Upptäck Sveriges vackra vägar och sevärdheter med Hertz.

9.Holmgrens Hyrbil Örebro

Holmgrens Hyrbil Örebro

10.Ömsa Hyrfordon AB

Ömsa Hyrfordon AB

11.Budget Hyrbil - Orebro

Budget Hyrbil - Orebro

12.Budget Biluthyrning Örebro Flygplats

Budget Biluthyrning Örebro Flygplats
Postförslag