Lista 15 home butiker i Sollentuna Stockholm

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om home butiker i Sollentuna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Sollentuna Centrum, Kjell & Company, Lekia Sollentuna, Rituals, Elon Sollentuna. Låt oss utforska!

1.Sollentuna Centrum

Stort utbud av produkter för alla

Sollentuna Centrum
  • Betyg: 4,1/5 (7807 Review by google)
  • Adress:

    Sollentunavägen 163, 191 47 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av produkter för olika behov

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter och material

  • Kundservice:

    Vänlig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Stort parkering, Rullstolsanpassat, Toaletter, Café, Lekplats

Sollentuna Centrum är ett modernt och inbjudande köpcentrum som erbjuder en förstklassig shoppingupplevelse. Med sitt breda utbud av butiker och restauranger, dess luftiga inomhusmiljö och dess bekväma läge, är det ett populärt resmål för både lokalbefolkning och besökare.

Oavsett om du letar efter de senaste modetrenderna, vardagsmatvaror eller en utsökt måltid, har Sollentuna Centrum allt du behöver. Dess food court erbjuder ett imponerande urval av matställen, från snabbmat till fine dining, vilket garanterar att du hittar något som passar din smak. Och med sitt välstädade och välorganiserade utrymme kan du njuta av din shoppingupplevelse i en bekväm och avslappnad miljö.

2.Kjell & Company

Inspiration och inspiration för ditt hem och din trädgård

Kjell & Company
  • Betyg: 4,3/5 (259 Review by google)
  • Adress:

    Allfarvägen 21, 191 47 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av produkter för alla behov

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter som håller länge

  • Kundservice:

    Utmärkt kundservice med vänlig och kunnig personal

  • Prisklass:

    $ - $$

  • Bekvämligheter:

    Tillgänglig parkering, Rullstolsramp, Bankomat, Toaletter, WiFi

Upptäck ett eldorado av tekniska underverk hos Kjell & Company! Uppgradera dina enheter med våra USB-C-laddare och upplev ljudet av kristallklarhet med våra hörlurar. Slå på svalkan med våra bordsfläktar och portabla fläktar, och få en sval och uppfriskande sommar för endast 199 kr.

Besök Kjell & Company idag och möt vår hjälpsamma personal, redo att guida dig genom våra innovativa produkter. Vår kösystem minskar trängseln, så att du kan njuta av en smidig shoppingupplevelse. Kliv in i teknikens värld och uppgradera din vardag med Kjell & Company!

Läs mer: Lista 26 restauranger i Sollentuna Stockholm

3.Lekia Sollentuna

Lekia Sollentuna
Lekia Sollentuna är ett leksaksparadis för barn i alla åldrar. Här finns ett oöverträffat sortiment av leksaker, från klassiska träleksaker till högteknologiska robotar och allt däremellan. Lekias erfarna personal hjälper dig gärna att hitta den perfekta leksaken för ditt barn, oavsett ålder eller intresse.

Med ett så stort utbud och hög kvalitet på leksakerna, är det inte konstigt att Lekia Sollentuna är en populär destination för barnfamiljer. Butiken är rymlig och välorganiserad, vilket gör det enkelt att hitta det du söker. Personalen är vänlig och hjälpsam, och de kan ge dig tips och råd om leksaker som passar ditt barns utveckling och intressen.

4.Rituals

Rituals
Rituals är en butik som utstrålar lugn och ro redan när du stiger in. Doftljusen, som är butikens signaturprodukt, fyller lokalen med en ljuvlig och avkopplande doft som får dig att glömma alla bekymmer. Du hittar dofter för alla smaker, och den vänliga och hjälpsamma personalen hjälper dig gärna att hitta rätt doft för dig.

Som medlem i Rituals får du ta del av exklusiva erbjudanden och förmåner. Du får bland annat rabatter på produkter och gratis gåvor vid köp. Medlemskapet är helt gratis och du kan enkelt registrera dig i butiken eller på Rituals hemsida. Så om du letar efter en butik som erbjuder högkvalitativa produkter och en avkopplande shoppingupplevelse, är Rituals det perfekta valet för dig.

5.Elon Sollentuna

Elon Sollentuna
"Elon Sollentuna köpte en Weber-gasolgrill, men blev inte särskilt imponerad av kundservicen. Efter att själv ha jagat på om beställningsuppdateringar fick de efter några dagar besked om att grillen var slutsåld. Ett akut behov av kylskåp möttes dock av enastående service hos Felix personal. Vi lovar att detta bara är en försmak av den livslånga kundrelation som väntar dig hos Felix!"

6.Hemtex Sollentuna Centrum

Hemtex Sollentuna Centrum
Hej och välkommen till Hemtex i Sollentuna Centrum! På Hemtex Sollentuna Centrum finner du ett brett sortiment av inredning och heminredning. Vi erbjuder även ett brett utbud av gardiner, kuddar, plädar, mattor och mycket mer. Vi har ett stort utbud av produkter från välkända varumärken som Lexington, Designers Guild, Marimekko och Missoni Home. Vi har även ett eget sortiment av produkter som är designade av våra egna designers.

Vi har öppet alla dagar i veckan och du kan enkelt beställa dina varor online och hämta dem i butiken. Vi erbjuder även hemkörning av dina varor. Välkommen till Hemtex Sollentuna Centrum!

7.Clas Ohlson

Experter på el och belysning

  • Betyg: 4,1/5 (991 Review by google)
  • Adress:

    Sollentunavägen 163, 191 47 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av produkter för hem, fritid och arbete

  • Produktkvalitet:

    Produkter av god kvalitet till rimliga priser

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Gratis parkering, Hämta i butik, Hemleverans, Kundtjänst via telefon och e-post, Bonusprogram

Välkommen till Clas Ohlsons nya, smidiga butik i Stinsen! Här hittar du ett brett sortiment av allt du behöver för hemmet, fritid och teknik. Butiken är utformad med dig i åtanke, med en tydlig layout och gott om plats för att enkelt kunna bläddra bland våra produkter. Vi har allt från verktyg och elartiklar till hemtextil och köksprodukter, så oavsett vad du letar efter kan du vara säker på att hitta det hos Clas Ohlson.

Så kom förbi och upptäck vår nya butik idag! Vi lovar dig en trevlig shoppingupplevelse med kunnig personal som alltid är redo att hjälpa dig hitta det du söker. Och glöm inte att hålla utkik efter våra fantastiska erbjudanden och fynd!

8.Bygghemma Kom Sollentuna

Bygghemma Kom Sollentuna
Välkommen till Bygghemma Sollentuna – din destination för allt inom boende och byggande! Vår rymliga butik erbjuder ett brett sortiment av produkter, allt från verktyg och byggmaterial till inredning och vitvaror. Med vår kunniga personal till hands får du den experthjälp du behöver för att förverkliga dina projekt.

Upplev en inspirerande miljö där våra produkter presenteras på ett sätt som väcker din kreativitet. Från moderna kök till badrum med spakänsla – låt Bygghemma Sollentuna bli din inspirationskälla. Våra priser är konkurrenskraftiga, och vi erbjuder regelbundet erbjudanden och kampanjer som gör det ännu mer prisvärt att handla hos oss. Besök oss idag och upptäck allt som Bygghemma Sollentuna har att erbjuda!

9.Panduro

Panduro
Panduro är drömmen för alla som älskar att skapa. Här hittar du allt du behöver för att väcka din kreativitet till liv, oavsett om du är ett barn, en ung person eller en vuxen. Från målarpenslar och färger till modelleringslera och papper – Panduro har allt du behöver för att ge liv åt dina idéer.

Med ett brett sortiment av material och verktyg har Panduro allt du behöver för att förverkliga dina kreativa drömmar. Oavsett om du vill måla, rita eller skulptera, hittar du allt du behöver hos Panduro för att göra dina visioner till verklighet. Så släpp loss din kreativitet och låt Panduro hjälpa dig att förvandla dina idéer till fantastiska konstverk.

10.Blå Huset Sollentuna

Upptäck en kulinarisk och äventyrlig oas i hjärtat av Sollentuna! Blå Huset är inte bara en butik - det är en destination för kräsna livsnjutare och reslystna själar. Med ett handplockat urval av högklassiga varor från världens alla hörn tillgodoser vi även de mest kräsna smaklökarna.

Vår kunniga och passionerade personal står alltid redo att guida dig genom vårt utbud av gourmetdelikatesser, exklusiva drycker och resväskor som väcker reslusten. Oavsett om du söker kulinariska upplevelser eller drömmer om nästa äventyr, är Blå Huset Sollentuna din perfekta kompanjon. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och erbjuda en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Välkommen till en värld av smak och inspiration hos Blå Huset Sollentuna – där passionen för mat och resor möts.

11.Cervera

Cervera är en butik som säljer allt du behöver för ditt hem, från köksutrustning till inredning. Butiken är trevlig och personalen är hjälpsam, men den kan vara lite trång eftersom de försöker visa upp så många varor som möjligt. Under pandemin har de även speciella system med nummerlappar samt in- och utpassage.

Cervera har ett stort utbud av produkter att välja mellan, och priserna är rimliga. Personalen är kunnig och kan hjälpa dig att hitta det du behöver. Butiken är väl värd ett besök, men kom ihåg att den kan vara trång, särskilt under rusningstid.

12.Stalands Möbler Sollentuna

Möbler för alla smaker och stilar.

Stalands Möbler Sollentuna
  • Betyg: 3,8/5 (162 Review by google)
  • Adress:

    Bollstanäsvägen 1, 192 78 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av möbler, belysning och inredning.

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter från kända varumärken.

  • Kundservice:

    Kunnig och hjälpsam personal.

  • Prisklass:

    $ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Stort utställningsområde, Fri parkering, Hemleverans, Monteringsservice, Inredningsrådgivning

13.H&M

Mode för alla med stil och budget

H&M
  • Betyg: 3,9/5 (464 Review by google)
  • Adress:

    Sollentunavägen 163, 191 47 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av kläder, accessoarer och heminredning

  • Produktkvalitet:

    Bra kvalitet till överkomliga priser

  • Kundservice:

    Hjälpsam och vänlig personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Provrum, Parkering, WiFi, Tillgänglighetsanpassat, Kundtoalett

14.JYSK Häggvik, Stockholm

Allt du behöver till hemmet och trädgården

  • Betyg: 3,7/5 (181 Review by google)
  • Adress:

    Bagarbyvägen 61, 191 62 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av heminredning och trädgårdsprodukter

  • Produktkvalitet:

    Bra kvalitet till rimliga priser

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Parkering, Rullstolsanpassad, Barnvänlig, Hundvänlig, WiFi

15.Lagerhaus

Lagerhaus
Postförslag