Lista 11 trafikskolor i Sollentuna Stockholm

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om trafikskolor i Sollentuna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Sollentuna Trafikskola, Solna Trafikskola i Sollentuna, Rattens Trafikskola Sollentuna C, Edsvikens Trafikskola i Sollentuna, Tureberg Trafikskola. Låt oss utforska!

1.Sollentuna Trafikskola

Sollentuna Trafikskola
För endast 4000 kr får du ett komplett paket med allt du behöver för att ta körkort: teorikurs, böcker, datakurs och 10 körlektioner! Vi lovar att du inte hittar ett bättre pris någon annanstans.

Våra erfarna och engagerade lärare ger dig den bästa möjliga utbildningen. Fredi, en av våra stjärnlärare, är känd för sin tydlighet och sitt pedagogiska sätt. Han pekar exakt på vad du gör fel och visar dig steg för steg hur du ska göra rätt. Med Fredi som lärare kan du vara säker på att lyckas med ditt körkort på första försöket!

Läs mer: Lista 26 restauranger i Sollentuna Stockholm

2.Solna Trafikskola i Sollentuna

Solna Trafikskola i Sollentuna
Solna Trafikskola i Sollentuna är ett utmärkt val för dig som vill ta körkort. Skolan har ett gott rykte och eleverna är mycket nöjda med utbildningen. Lärarna är kompetenta och engagerade, och de gör sitt yttersta för att hjälpa eleverna att lyckas.

Solna Trafikskola erbjuder ett brett utbud av kurser, så att du kan hitta en kurs som passar just dina behov. Skolan har också en modern fordonsflotta, så att du får övningsköra i de senaste bilarna. Om du letar efter en trafikskola i Sollentuna, rekommenderar jag varmt Solna Trafikskola.

Läs mer: Lista 35 trafikskolor i Stockholm

3.Rattens Trafikskola Sollentuna C

Vi hjälper dig bli en säker och ansvarsfull förare

Rattens Trafikskola Sollentuna C
  • Betyg: 4,8/5 (236 Review by google)
  • Adress:

    Aniaravägen 2, 191 47 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Leds av instruktör:

    Utbildade och erfarna instruktörer

  • Utrustning:

    Moderna bilar, simulatorer, halkbana

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Flexibla tider, anpassade till ditt schema

  • Målgrupp:

    Alla som vill ta körkort

Rattens Trafikskola i Sollentuna är ett utmärkt val för dig som söker en pålitlig och kompetent trafikskola. Med sin centrala placering, bara ett stenkast från Sollentuna station, erbjuder Ratten en bekväm och effektiv inlärningsmiljö.

Skolans erfarna och engagerade körlärare garanterar en hög utbildningskvalitet och ger dig de bästa förutsättningarna för att lyckas med ditt körkort. Rattens Trafikskola anpassar utbildningen efter dina individuella behov och ser till att du känner dig trygg och förberedd bakom ratten.Så tveka inte, välj Ratten och inled din körkortsresa med självförtroende och framgång.

4.Edsvikens Trafikskola i Sollentuna

Vi ger dig det stöd och den vägledning du behöver för att lyckas

Edsvikens Trafikskola i Sollentuna
  • Betyg: 5,0/5 (176 Review by google)
  • Adress:

    Stubbhagsvägen 6, 192 51 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 18

  • Leds av instruktör:

    Vi har välutbildade och erfarna trafiklärare

  • Utrustning:

    Bilar med modern utrustning, Simulatorer för körträning, Riskutbildningar i egen halkbana, Förarutbildningslokaler, Körkortsteori online

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Vi erbjuder kurser med olika starttider och längder

  • Målgrupp:

    Vi välkomnar personer i alla åldrar och med olika erfarenheter

Upplev Sollentunas bästa trafikskola med Edsvikens Trafikskola! Vår skickliga instruktör Fredi guidar dig tryggt genom körkortsresan, oavsett om du saknar tidigare erfarenhet eller vill finslipa dina färdigheter.

Med sin gedigna kunskap, pedagogiska förmåga och uppmuntrande inställning skapar Fredi en positiv och effektiv inlärningsmiljö. Han anpassar undervisningen efter dina unika behov och ger både beröm för dina framsteg och konstruktiv återkoppling för att hjälpa dig utvecklas. Vår kombination av expertis och engagemang garanterar att du känner dig säker och kompetent bakom ratten när du väl tar körkortet.

5.Tureberg Trafikskola

Tureberg Trafikskola
Söker du en trafikskola i Täby som tar dig hela vägen till körkortet – på ett lugnt, tydligt och kunnigt sätt? Då har du kommit rätt. På Tureberg Trafikskola får du den bästa möjliga utbildningen av vår erfarna och tålmodiga lärare Hicham.

Hicham har en unik förmåga att förklara svåra moment på ett pedagogiskt och lättsamt sätt. Han är dessutom mycket förstående och stöttande, vilket gör att du alltid känner dig trygg bakom ratten. Många av Hichams elever klarar teori- och körprovet på första försöket. Så varför vänta? Kontakta Tureberg Trafikskola redan idag och boka din första lektion!

6.Helenelunds Trafikskola

Helenelunds Trafikskola
Hos oss på Helenelunds Trafikskola sätter vi eleven i fokus. Vår kunniga receptionspersonal ger dig ett varmt välkomnande och guidar dig genom hela utbildningsprocessen. Våra erfarna riskettanlärare förbereder dig väl för trafikens utmaningar. Med våra 80-minuterslektioner får du maximalt utbyte av varje körpass och når ditt mål på kortast möjliga tid. Välkommen till Helenelunds Trafikskola - vi hjälper dig att uppnå din körkortsdröm!

7.Edsbergs Trafikskola i Sollentuna

Edsbergs Trafikskola i Sollentuna
Edsbergs Trafikskola i Sollentuna är den perfekta platsen för dig som vill ta körkort. Här möts du av erfarna och kunniga lärare som brinner för att hjälpa dig lyckas. Självklart erbjuder vi också handledarutbildning, där vår fantastiska lärare Nabil guidar dig genom allt du behöver veta för att bli en trygg och säker handledare.

Hos Edsbergs Trafikskola sätter vi alltid eleven i fokus. Vi skräddarsyr utbildningen efter dina behov och förutsättningar, så att du kan ta körkort på ett sätt som passar just dig. Med vårt engagemang och din vilja kommer du snart att sitta bakom ratten med ett nytaget körkort.

8.Stinsen Trafikskola

Stinsen Trafikskola
På Stinsen Trafikskola Fithawi får du en oslagbar utbildning av en mästare inom föraryrket. Fithawis pedagogiska framtoning gör att även de mest komplexa trafiksituationerna blir tydliga och lätta att hantera. Med hans expertis kommer du att utvecklas till en trygg och skicklig förare som är redo att ta sig an vägarna med självförtroende.

Har du ännu inte tagit risktvåan? På Stinsen Trafikskola Fithawi blir det en upplevelse du sent kommer att glömma. Här blandas teori och praktik på ett sätt som gör inlärningen både rolig och effektiv. Med Fithawis kunniga handledning kommer du att få en djupare förståelse för riskerna i trafiken och hur du kan undvika dem. Det här är en investering i din framtida säkerhet på vägarna.

9.Rotebro trafikskola

Rotebro trafikskola
På Rotebro Trafikskola upplever du något utöver det vanliga. Med en varm och välkomnande atmosfär skapas en positiv upplevelse som gör inlärningen både rolig och effektiv. Våra erfarna trafiklärare har ett tålmodigt och informativt förhållningssätt, och de brinner för att förmedla kunskap på ett engagerande sätt.

Oavsett om du siktar på moppekort eller något annat körkort, kan du känna dig trygg med att du får den bästa möjliga utbildningen hos Rotebro Trafikskola. Vi anpassar undervisningen efter dina individuella behov och ser till att du känner dig förberedd och säker inför ditt prov. Vår ambition är att ge dig en grundläggande förståelse för trafiksäkerhet och ansvarsfull körning, så att du kan njuta av friheten och bekvämligheten som ett eget körkort för med sig.

10.Häggviks Trafikskola AB

Häggviks Trafikskola AB
Upplev en trygg och lugn körning med Häggviks Trafikskola AB. Vår erfarne körlärare Tommy guidar dig med lugn och tydlighet, så att körningen blir en självklarhet. Med vänlig och stöttande personal gör vi allt för att du ska känna dig bekväm bakom ratten. Bo ett praktiskt prov hos oss och kör upp i samma bil som du övat i, så blir vägen till körkortet enklare än någonsin.

11.NC NUTIDENS TRAFIKSKOLA

NC NUTIDENS TRAFIKSKOLA Söker du en pålitlig och professionell körskola? Då har du hittat helt rätt! Med erfarna lärare och moderna bilar erbjuder vi dig allt du behöver för att få ett körkort. Vi anpassar körlektionerna efter dina individuella behov och lär dig allt från grundläggande körteknik till avancerade manövrar.

Våra lärare är inte bara kunniga, utan även tålmodiga och motiverande. Vi tror på att skapa en positiv och stödjande inlärningsmiljö där du känner dig trygg att ställa frågor och utvecklas i din egen takt. Med NC Nutidens Trafikskola kommer du att vara väl förberedd inför körprovet och få ett körkort du kan känna dig stolt över.
Postförslag