Lista 29 trafikskolor i Skåne

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om trafikskolor i Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Entré Trafikskola, Caroli Trafikskola, Mårtenssons Trafikskola, Stoffes Trafikskola, Mårtenssons Trafikskola. Låt oss utforska!

1.Entré Trafikskola

Vi hjälper dig att nå ditt mål på ett säkert och effektivt sätt

Entré Trafikskola
  • Betyg: 4,7/5 (200 Review by google)
  • Adress:

    Pilgatan 10, 212 12 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 17

  • Leds av instruktör:

    Certifierade instruktörer med över 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Moderna bilar, Simulatorer, Körbanor, Teorisal, Egen app för körjournal

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Flexibla tider, även kvällar och helger

  • Målgrupp:

    Alla som vill ta körkort

Entré Trafikskola, ett utmärkt val för dig som vill ta körkort. Med erfarna och engagerade lärare, som Kujtim och Mentor, får du den hjälp och stöttning du behöver. Oavsett om du är helt nybörjare eller har kört bil tidigare, anpassar de undervisningen efter dina behov och förutsättningar.

Tack vare Entré Trafikskolas flexibla schema och tillmötesgående instruktörer kan du boka körlektioner som passar din tidsplan. Deras mål är att ge dig den bästa möjliga upplevelsen på vägen till körkortet. Välj Entré Trafikskola och ta steget mot ett friare liv bakom ratten!

2.Caroli Trafikskola

Vi brinner för trafiksäkerhet och hjälper dig bli en trygg förare

Caroli Trafikskola
  • Betyg: 4,8/5 (384 Review by google)
  • Adress:

    Mäster Nilsgatan 20, 211 26 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 17

  • Leds av instruktör:

    Kvalificerade instruktörer med mångårig erfarenhet

  • Utrustning:

    Moderna bilar, Körsimulator, Riskutbildningsplats, Halkbana, Teorisal

  • Prisklass:

    $$-$$$

  • Öppettider:

    Flexibla tider, även kvällar och helger

  • Målgrupp:

    Alla som vill ta körkort, oavsett ålder eller erfarenhet

Caroli Trafikskola är en högkvalitativ körskola som jag varmt rekommenderar. Med en pedagogisk förmåga utöver det vanliga tror de verkligen på sina elever och ger det stöd och den vägledning som behövs för att nå målet. Emma, Lasse, Lasse och Rex har varit ovärderliga under min resa mot körkortet.

Särskilt vill jag lyfta fram Emmas exceptionella tålamod och professionalism. Hennes lugna och metodiska tillvägagångssätt ingav mig trygghet och säkerhet under hela utbildningen. Tack vare Caroli Trafikskolas expertis och stöd har jag nu uppnått mitt mål om att ta körkort. Tusen tack för er ovärderliga hjälp!

Läs mer: Lista 17 restauranger i Skåne

3.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola
Med Mårtenssons Trafikskola är drömmen om körkort närmare än någonsin! Upplev en trafikskola där personlig utveckling står i fokus. Suzanne, din erfarna lärare, ger dig värdefull feedback och peppar dig att växa som elev. Njut av en positiv inlärningsmiljö där hela personalen strävar efter att hjälpa dig nå dina mål.

Mårtenssons Trafikskola Norr utmärker sig med sin omtanke och dedikation. Här känner du dig sedd och stöttad på din resa mot körkortet. Deras personliga engagemang skapar en atmosfär där lärande och glädje går hand i hand. Ta chansen att förverkliga din körkortsdröm med Mårtenssons Trafikskola Norr!

4.Stoffes Trafikskola

Stoffes Trafikskola
Välkommen till Stoffes Trafikskola, den främsta trafikskolan för dig som söker en förstklassig körupplevelse. Med vår erfarna och engagerande personal som leder dig genom varje steg, garanterar vi en trygg och effektiv inlärningsresa.

Hos Stoffes Trafikskola präglas vår undervisning av värme och entusiasm. Våra certifierade instruktörer är inte bara kompetenta i sina ämnen, utan de besitter också en genuin förmåga att inspirera och motivera sina elever. Vi tror på att skapa en positiv och stödjande miljö där våra elever kan växa och utvecklas i sin takt. Genom vårt holistiska tillvägagångssätt säkerställer vi att våra elever inte bara får ett körkort, utan också blir säkra och ansvarsfulla förare för livet.

Läs mer: Lista 15 kaféerna i Skåne

5.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola
På Mårtenssons Trafikskola möts du av fantastiska lärare som besitter gedigen kunskap och erfarenhet. Med deras expertis får du en trygg och effektiv utbildning som garanterat leder dig till körkortet. Sophie i receptionen är enastående på att hjälpa dig att hitta rätt tider och anpassa utbildningen efter dina behov. Hennes engagemang och professionalism är en viktig del av Mårtenssons framgångsrika verksamhet.

Vi anlände 13:45, men den ansvariga chefen var inte på plats för att ta emot oss. Sophie lovade att hon skulle återkomma om fem minuter, så vi tog en glass och väntade. När vi kom tillbaka efter en kvart var chefen fortfarande inte där, så vi bestämde oss för att återkomma senare.

6.Greenlight Trafikskola

Greenlight Trafikskola
**Greenlight Trafikskola – din väg till körkortet** Upplev en körskoleupplevelse utöver det vanliga hos Greenlight Trafikskola. Vi är inte som alla andra. Med vår erfarna och respektfulla personal erbjuder vi inte bara utmärkt utbildning utan också en varm och välkomnande miljö. Våra trevliga och professionella lärare gör allt för att du ska trivas och känna dig trygg under hela körkortsresan.

Vad som gör oss unika är vår flexibilitet. Vi kör även helger, något som ingen annan trafikskola i Hässleholm gör. Det betyder att du kan planera in dina lektioner efter ditt eget schema, oavsett om du arbetar eller studerar. Med Greenlight Trafikskola når du ditt mål snabbare och smidigare än någonsin tidigare. Så varför vänta? Kontakta oss idag och ta det första steget mot körkortet!

Läs mer: Lista 17 hotellen i Skåne

7.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola
Mårtenssons Trafikskola är trafikskolan som verkligen tar hand om sina elever. Jag hade Nina som trafiklärare och jag är så nöjd med mitt val. Hon var mycket pedagogisk och engagerad. Tack vare Ninas hjälp och engagemang klarade jag körkortet på första försöket.

Jag ger Mårtenssons Trafikskola fem stjärnor av fem möjliga. Jag rekommenderar verkligen denna trafikskola till alla som vill ta körkort. Du kommer inte att ångra dig!

8.Öresunds Trafikskola

Öresunds Trafikskola
Tack vare Öresunds Trafikskola fick jag mitt körkort! Er trafikskola är fantastisk och ni gör ett otroligt jobb. Lärarens kommentarer och påminnelser är ovärderliga, och i slutändan ger de resultat.

Vi valde ett intensivpaket till vår son, och det var ett utmärkt val. Trafiklärarna är kompetenta och upplägget är välplanerat. Allt var perfekt, förutom receptionen som råkade blanda ihop tider, glömde skicka in riskutbildning 2:an och gjorde några andra misstag. Men de löste allt direkt när vi påtalade det, så det gick bra ändå. Jag rekommenderar varmt denna trafikskola.

9.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola
Mårtenssons Trafikskola i Värmhem – din väg till körkortet!

Med sin erfarna och engagerade personal ger Mårtenssons dig bästa möjliga förutsättningar för att ta körkort. Deras moderna bilar och omfattande utbildningsmaterial gör att du snabbt och säkert kommer i mål. Välj Mårtenssons Trafikskola och upplev skillnaden!

10.Anderssons Trafikskola

Anderssons Trafikskola
Anderssons Trafikskola utmärker sig med sin engagerade personal, experter på att guida elever mot skickligt och ansvarsfullt bilförande. Deras passion för trafiksäkerhet genomsyrar allt de gör, med fokus på att stötta sina elever till framgång, såväl effektivt som tryggt.

Hos Anderssons Trafikskola får du tillgång till smidiga tider för körlektioner, inklusive morgonpass redan från 07:20. Deras moderna fordon ger en bekväm och säker läromiljö. Genom att välja Anderssons Trafikskola investerar du i ditt körkort, med vetskapen om att du får förstklassig vägledning som leder dig till målet om ett tryggt och kompetent bilförande.

11.City Trafikskola

City Trafikskola
Söker du en pålitlig och effektiv trafikkola för att ta ditt körkort? Se inte längre än till City Trafikskola! Med vår erfarna reception och hängivna körlärare erbjuder vi en förstklassig service som maximerar dina chanser att lyckas på provet. Våra körlärare är inte bara skickliga yrkesförare utan har även en passion för att hjälpa elever att nå sina körkortsmål. De kommer att guida dig steg för steg genom processen och säkerställa att du känner dig självsäker och väl förberedd innan du kör upp.

Välj City Trafikskola och upplev fördelarna idag! Vårt engagemang för kvalitet och utmärkt kundservice har gjort oss till det främsta valet för körkortssökande. Kontakta oss nu för att boka din första lektion och påbörja din resa mot körkortsfrihet. Oavsett om du är helt nybörjare eller bara behöver finslipa dina färdigheter, har vi skräddarsydda program som passar alla.

12.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola

13.Södra Trafikskolan

Södra Trafikskolan

14.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola

15.Erikslust Trafikskola

Erikslust Trafikskola

16.Persborgs körskola

Persborgs körskola

17.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola

18.JCH Trafikskola i Hässleholm AB

JCH Trafikskola i Hässleholm AB

19.Skåneutbildarna Lund

Skåneutbildarna Lund

20.Tuna Trafikskola

Tuna Trafikskola

21.STS Trafikskola

22.Skåneutbildarna Staffanstorp

23.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola

24.Öresunds Trafikskola Eslöv

Öresunds Trafikskola Eslöv

25.Erikssons Trafikskola

Erikssons Trafikskola

26.Klippans Trafikskola

Klippans Trafikskola

27.Sweborgs Trafikskola Eftr HB

Sweborgs Trafikskola Eftr HB

28.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola

29.Henriks Trafikskola (Konsult till Halles Trafikskola)

Henriks Trafikskola (Konsult till Halles Trafikskola)
Postförslag