Lista 13 trafikskolor i Uppsala

Anders Johansson

• Uppdaterad: 2024-08-01

Sammanställd från de bästa listorna om trafikskolor i Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som License Trafikskola AB, City Trafikskola i Uppsala, My Driving Academy, Uppsala Trafikskola, Trafiko Trafikskola. Låt oss utforska!

1.License Trafikskola AB

Säker och effektiv körkortsutbildning med fokus på individuell utveckling.

License Trafikskola AB
  • Betyg: 4,8/5 (726 Review by google)
  • Adress:

    Kungsängsesplanaden 14, 753 18 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 16

  • Leds av instruktör:

    Erfaren och certifierad instruktör som ger personlig vägledning.

  • Utrustning:

    Moderna bilar med dubbla pedaler, Trafiksäkerhetsbana, Simulator för riskträning, Film- och presentationsmaterial, Uppdaterade teoriböcker

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Flexibla tider som passar ditt schema.

  • Målgrupp:

    Nybörjare eller erfarna förare som vill förbättra sina färdigheter.

Vår Trafikskola är ett utmärkt val för dig som vill få en gedigen utbildning i trafikvett och säker körning. Våra erfarna instruktörer guidar dig genom både grundläggande principer och avancerade tekniker för att hantera alla trafikförhållanden. Vår utbildning är utformad för att inte bara förbereda dig för körkortet utan även hjälpa dig att bli en säker och ansvarsfull förare.

Paketet med Riskutbildning 1 och 2 är ett prisvärt och effektivt sätt att få en djup förståelse för de risker som finns i trafiken. Genom interaktiva övningar och verklighetstrogna simuleringar får du uppleva hur det är att hantera olika farosituationer. Vår utbildning är praktisk och engagerande så att du kan lära dig på ett minnesvärt och effektivt sätt. Ta steget mot ett säkrare körliv idag genom att boka din plats i vår Trafikskola!

2.City Trafikskola i Uppsala

Vi erbjuder en trygg och effektiv utbildning för alla

City Trafikskola i Uppsala
  • Betyg: 4,8/5 (209 Review by google)
  • Adress:

    Torkelsgatan 29, 754 21 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 16

  • Leds av instruktör:

    Kvalificerade instruktörer med lång erfarenhet

  • Utrustning:

    - Bilar - Simualtorer - Utbildningslokaler - Körhall - Hinderbana

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Öppet måndag-fredag 08:00-16:00

  • Målgrupp:

    Alla som vill ta körkort

Rekommenderar City trafikskola och lärare Suleyman som hjälpte mig ta mitt körkort! Jag kände mig alltid välkommen och väl mottagen, personalen var trevlig och hjälpsam. Kvaliteten på undervisningen var överlag mycket bra.

City trafikskola är experter på att lära ut körkortsteori och körning, och de är dessutom väldigt trevliga människor. Ett stort tack för att ni hjälpte och uppmuntrade mig! Jag rekommenderar er varmt!

Läs mer: Lista 34 restauranger i Uppsala

3.My Driving Academy

My Driving Academy
Att lära sig köra bil kan vara både spännande och utmanande, men med rätt körskola kan resan bli betydligt enklare och roligare. My Driving Academy utmärker sig som ett av de bästa valen tack vare sina erfarna och kunniga lärare som Erik, som beskrivs som sansad, tydlig och otroligt kunnig. Med deras hjälp kan du känna dig trygg och få ut det mesta av dina lektioner. Dessutom erbjuder de en testuppkörning som kan öka dina chanser att klara det riktiga provet.

Om du letar efter en körskola som erbjuder högkvalitativ utbildning till ett överkomligt pris, är My Driving Academy ett utmärkt val. Med Ingela som din körlärare, bilar i toppskick och en lättanvänd körkortsapp, kommer du att få allt du behöver för att uppnå ditt mål att få körkort. Välj My Driving Academy och upplev en snabb och effektiv väg till körglädje!

4.Uppsala Trafikskola

Uppsala Trafikskola
Uppsala Trafikskola är en utmärkt trafikskola med engagerade och kunniga körlärare som verkligen är måna om att hjälpa sina elever att lyckas på körprovet. Jag genomförde själv en intensivkurs på två veckor efter att ha kört privat i ungefär ett år. Personalen var otroligt trevlig och tillmötesgående, och de hjälpte mig att flytta tider när mitt schema var lite kaotiskt. Jag fick alltid det stöd jag behövde och kände mig trygg och säker under hela utbildningen.

Läs mer: Lista 22 hotellen i Uppsala

5.Trafiko Trafikskola

Trafiko Trafikskola
Trafikos trafikskola erbjuder en förstklassig handledarutbildning som täcker alla viktiga aspekter av att handleda en nybörjarförare. Utbildningen genomförs i en lämplig lokal på Rådhuset i Uppsala, och handledaren guidas skickligt genom gruppdiskussioner som ger värdefulla insikter och erfarenhetsutbyte.

Kursen tar de planerade tre timmarna i anspråk, och alla viktiga ämnen avhandlas på ett engagerande och informativt sätt. Trafikos trafikskola har ett gott rykte för sin höga kvalitet och sitt engagemang för trafiksäkerhet, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som vill bli handledare för en nybörjarförare.

6.Abc Trafikskola

Abc Trafikskola
Utbildningen är fantastisk, och jag vill tacka er för allt. Jag rekommenderar varmt Abc Trafikskola till alla som vill ha en snabb, prisvärd och trevlig utbildning. Tveka inte att kontakta dem om du har några frågor.

7.Uppsala Lindbackens Trafikskola

Uppsala Lindbackens Trafikskola
Upplev en trafikutbildning som överträffar dina förväntningar hos Uppsala Lindbackens Trafikskola. Våra erfarna och engagerade trafiklärare guidar dig lugnt och målmedvetet genom utbildningen, med fokus på din individuella utveckling och framgång. Vårt prisvärda och stabila koncept ger dig trygghet och förutsättningar att nå ditt mål på ett effektivt och smidigt sätt.

Uppsala Lindbackens Trafikskola är mer än bara en körskola – vi är din partner på vägen mot ett säkrare och mer självständigt liv. Med vår moderna bilskola och flexibla tider anpassar vi oss efter dina behov och skapar en lärmiljö där du kan växa och känna dig trygg. Våra trafiklärare brinner för att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter, och de går alltid det där extra steget för att du ska lyckas. Välkommen till Uppsala Lindbackens Trafikskola – din väg till ett säkrare och mer självständigt liv bakom ratten.

8.Nordlanders Trafikskola

Nordlanders Trafikskola
Nordlanders Trafikskola är en fantastisk trafikskola med hjälpsamma och erfarna lärare. Jag bokade och betalade för tre körlektioner, men efter att ha kört med en så kunnig lärare insåg jag att jag inte behövde fler lektioner. Till min förvåning fick jag pengarna tillbaka för de två körlektioner jag hade betalat för. Nordlanders Trafikskola prioriterar sina elevers framgång och är ett utmärkt val för alla som vill ta körkort.

En av skolans främsta lärare är Fredrik, en mycket pedagogisk och tålmodig lärare. Han hjälpte mig att känna mig trygg och säker inför min uppkörning. Tack vare Fredriks utmärkta undervisning klarade jag uppkörningen på första försöket. Nordlanders Trafikskola är det självklara valet för alla som söker en professionell och prisvärd trafikskola.

9.Nybrons Trafikskola AB

Nybrons Trafikskola AB
Nybrons Trafikskola i Stockholm är en professionell trafikskola med fokus på kvalitet och miljömedvetenhet. Skolan ligger centralt i Stockholm med utmärkt tillgänglighet med tunnelbana, bussar och pendeltåg. Personalen är erfaren, kunnig och engagerad och ger alltid ett personligt och professionellt bemötande.

Nybrons Trafikskola erbjuder ett brett utbud av körkortsutbildningar, inklusive handledarkurser. Trafikskolan har moderna och välutrustade lokaler och använder miljövänliga fordon i sin utbildning. Nybrons Trafikskola är det självklara valet för dig som söker en trafikskola som kombinerar professionalism, kunskap och miljömedvetenhet med ett personligt och engagerat bemötande.

10.Körkorts Akademi - Trafikskola Uppsala

Körkorts Akademi - Trafikskola Uppsala
Körkorts Akademi i Uppsala är den absolut bästa trafikskolan. Elever lär sig inte bara att köra bil här, utan även värdefull kunskap för livet. Körlärarna Johan och Basel är inte bara kompetenta och kunniga, de är också underbara människor som ser till att varje elev känner sig trygg och bekväm.

Med Körkorts Akademis hjälp klarade jag både teori- och körprovet på första försöket. Jag rekommenderar varmt denna trafikskola till alla som vill lära sig att köra bil på ett säkert och roligt sätt. Körkorts Akademi är den bästa trafikskolan i Uppsala, och du kommer inte att bli besviken!

11.Vaksala Trafikskola AB

Trygg och effektiv körkortsutbildning

  • Betyg: 4,7/5 (152 Review by google)
  • Adress:

    Österängsgatan 20A, 753 28 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    Stängt

  • Leds av instruktör:

    Autoriserade och erfarna instruktörer

  • Utrustning:

    Klassrum, körsimulator, övningsområde, bilar, teorimaterial

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Helgkurser, kvälls- och helgkurser

  • Målgrupp:

    Alla som vill ta körkort

Ta steget och fullborda din körkortsresa med Vaksala Trafikskola! Våra erfarna instruktörer guidar dig genom kunskapens vägar med personlig feedback och uppmuntrande pepp. Låt oss förvandla din körkortsrädsla till ett glädjefyllt äventyr, precis som Eseyas gjorde för många elever.

Vaksala Trafikskola erbjuder inte bara körlektioner, utan en djupgående utbildning som förbereder dig grundligt för den stora dagen. Våra instruktörer, med Eseyas i spetsen, ger dig kunskapen och det självförtroendet du behöver för att briljera på uppkörningen. Boka din plats hos Vaksala Trafikskola idag och kör raka vägen mot friheten bakom ratten!

12.Effektiv Trafikskola

13.Mopedskolan i Uppsala

Mopedskolan i Uppsala
Postförslag