Lista 30 matlagningskurser i Uppsala

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-08-01

Sammanställd från de bästa listorna om matlagningskurser i Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Plock, Dryck & Mat, Klättercentret Uppsala, Brezza, Johanna & Mat. Låt oss utforska!

1.Plock

Upptäck yogans transformativa kraft i en varm och välkomnande miljö.

Plock
  • Betyg: 4,0/5 (824 Review by google)
  • Adress:

    Dragarbrunnsgatan 24, 753 20 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    15 till 01

  • Leds av instruktör:

    Klassen leds av certifierade instruktörer med gedigen erfarenhet.

  • Utrustning:

    - Yogamattor - Block - Bolster - Filtar - Kuddar

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Öppettider:

    Klasserna är 75 minuter långa och hålls på vardagar.

  • Målgrupp:

    Passar alla nivåer, från nybörjare till erfarna yogis.

Plock är en restaurang som erbjuder ett härligt koncept med välsmakande smårätter i olika variationer. Stämningen är trivsam med olika sittplatser att välja mellan, inklusive en rymlig uteservering med infravärme som ligger lugnt avlägset från trafiken. Menyn erbjuder också utsökta drinkar och ett brett utbud av drycker.

Överlag är Plock ett utmärkt val för en trevlig middagsutflykt. Även om priserna kan vara något höga, är maten väl värd sitt pris. Portionerna är lagom stora, vilket gör att du kan prova flera olika rätter utan att känna dig för mätt. När du lämnar restaurangen kan du känna dig något småhungrig, men den trevliga upplevelsen kommer att göra att du längtar efter ett återbesök.

2.Dryck & Mat

Praktisk inriktade utbildningar med fokus på att utveckla färdigheter och kunskaper.

Dryck & Mat
  • Betyg: 4,8/5 (471 Review by google)
  • Adress:

    Olof Palmes plats 2, 753 21 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    17 till 22

  • Leds av instruktör:

    Utbildningen leds av certifierade instruktörer med gedigen erfarenhet.

  • Utrustning:

    Projektor, whiteboards, datorer, anteckningsblock och pennor.

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Dagkurser, kvällskurser och helgutbildningar finns tillgängliga.

  • Målgrupp:

    Yrkesverksamma inom alla branscher som vill utveckla sin kompetens.

Förgyll din smakresa med en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Firanden, speciella tillfällen eller en kväll av ren njutning blir oförglömlig på Dryck & Mat. Njut av en kulinarisk symfoni med deras välsmakande femrättersmeny i kombination med ett perfekt kompletterande vinpaket. Varje rätt är ett mästerverk, tillagad med passion och innovation, och serverad med varm och kunnig service.

Atmosfären är lika inbjudande som maten. Låt dig omslutas av den mysiga och intima ambiance, som förhöjer smakupplevelsen. Dryck & Mat är en oas för livsnjutare, en destination där mat och dryck förenas i en harmonisk dans för att skapa oförglömliga minnen. Som en av Uppsalas kulinariska stoltheter är detta ett måste för den som uppskattar god mat och dryck av högsta kvalitet. Unna dig själv en smakresa som kommer att sätta nya måttstockar för dina gastronomiska förväntningar.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Uppsala

3.Klättercentret Uppsala

Klättring för alla, från nybörjare till avancerade.

Klättercentret Uppsala
  • Betyg: 4,7/5 (367 Review by google)
  • Adress:

    Rapsgatan 8, 754 50 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    11 till 22

  • Leds av instruktör:

    Klättrare med utbildade instruktörer.

  • Utrustning:

    Klättrare, selar, hjälmar, skor, rep.

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Öppet alla dagar i veckan.

  • Målgrupp:

    Alla åldrar, nybörjare till avancerade.

Upplev klättringens förtrollande värld på Klättercentret Uppsala! Här väntar en makalös klätterupplevelse med en imponerande variation av klätterleder som utmanar och inspirerar. Fängslas av anläggningens ljusa och luftiga lokaler, där det höga i taket skapar en härlig känsla av rymd och frihet.

Med dess toppmoderna utrustning och erfarna instruktörer kan du tryggt utforska klättringens gränser, oavsett om du är nybörjare eller erfaren klättrare. Vare sig du föredrar att utmana höjden eller finslipa din teknik, erbjuder Klättercentret Uppsala den perfekta miljön för att upptäcka klättringens glädje och frigörande kraft.

4.Brezza

Brezza

Läs mer: Lista 22 hotellen i Uppsala

5.Johanna & Mat

Johanna & Mat
Upplev den kulinariska himlen på Johanna & Mat, en oas för finsmakare i Uppsala. Varje rätt är ett konstverk, skapat av färska, lokalt odlade råvaror och tillagad med passion av skickliga kockar. Från utsökta förrätter till dekadenta desserter, Johanna & Mat erbjuder en gastronomisk fest för alla smaker.

Personalens exceptionella vänlighet och uppmärksamhet på detaljer gör ditt besök till ett minnesvärt ögonblick. De guidar dig genom menyn, rekommenderar utsökta vinparningar och ser till att varje gäst känner sig som en VIP. Oavsett om du firar en speciell tillställning eller bara njuter av en utsökt måltid, är Johanna & Mat det perfekta stället för en oförglömlig matupplevelse.

6.Tinget Träffpunkt

Tinget Träffpunkt
Tinget Träffpunkt med sin fina lokal är en upplevelse i sig. Den trevliga stämningen och den inbjudande atmosfären gör att man känner sig välkommen från första stund. Lokalen är rymlig och välplanerad, vilket ger gott om plats att röra sig och umgås.

När det kommer till kön har Tinget Träffpunkt valt att ta säkerheten på största allvar. Trots att det är mycket folk ser man till att hålla avstånd och flertalet bär munskydd eller visir. Detta skapar en trygg och säker miljö för alla besökare. Lokalen är väl ventilerad och städningen är noggrann, vilket ytterligare bidrar till en trivsam upplevelse.

7.EduPlanet AB

EduPlanet AB
EduPlanets hängivna team utmärker sig med sin vänlighet, kunnighet och hjälpsamhet. De brinner för att ge oss den bästa möjliga servicen och delar generöst med sig av sin expertis inom utbildningsområdet. Tillsammans med EduPlanet har vi skapat en stark grund för vår framgång, och vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att fortsätta att blomstra i framtiden.

8.Uppsala Dansakademi

Uppsala Dansakademi
Uppsala Dansakademi: En dansvärld för alla! Välkommen till Uppsala Dansakademi, ett dansparadis där glädjen och rörelsefriheten flödar. Med en välutrustad lokal och passionerade instruktörer erbjuder vi danskurser för alla åldrar och nivåer. Oavsett om du är en nybörjare som vill ta dina första steg eller en erfaren dansare som söker utmaningar, har vi något för dig. Hos oss får du inte bara lära dig dansens grunder utan också uttrycka din kreativitet och upptäcka rörelsernas magiska kraft.

Våra kurser hålls i en ljus och rymlig lokal med speglar från golv till tak, vilket ger dig möjlighet att följa dina framsteg och se din utveckling. Våra instruktörer är inte bara duktiga dansare utan också vänliga och uppmuntrande, och de skapar en varm och inkluderande atmosfär där alla känner sig välkomna. Så oavsett om du vill dansa för att hålla dig i form, träffa nya vänner eller bara släppa loss och ha kul, är Uppsala Dansakademi platsen för dig. Låt oss dansa tillsammans och uppleva rörelsens glädje!

9.Uppsala kulturskola

Uppsala kulturskola
Uppsalas kulturskola är den ledande skolan för musikinstrument och sång för elever i alla åldrar. Vår skola är privatägd, men tillhör Uppsala kommun och följer deras läroplan. Vår målsättning är att ge alla elever en gedigen grund i musik. Vi tror på att alla kan lära sig musik, oavsett ålder eller förkunskaper. Våra lärare är erfarna musiker och pedagoger som brinner för att dela sin kärlek till musik med våra elever.

Vi erbjuder en mängd olika kurser och lektioner, så att du kan hitta den perfekta kursen för dig eller ditt barn. Vi har kurser för både nybörjare och mer erfarna musiker. Vi erbjuder också ensembleundervisning, så att du kan spela tillsammans med andra musiker. Vi har en trevlig och inbjudande miljö som är perfekt för att lära sig musik. Vi har ett stort utbud av instrument som du kan använda under lektionerna, och vår skola är utrustad med den senaste tekniken.

Vi är övertygade om att du kommer att älska att lära dig musik på Uppsalas kulturskola. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår skola!

10.KCU Kyl & Cert Utbildningar AB

KCU Kyl & Cert Utbildningar AB
**KCU Kyl & Cert Utbildningar AB** Ett stort tack till Sebastian, Mari och Kenneth för en fantastisk utbildning! Supertrevlig och jättepedagogisk, precis vad man behöver för att lära sig något nytt.

**Utbildning i kylteknik** Rune har mycket erfarenhet och är duktig på att lära ut. Det skadar inte heller att han gör det med en gnutta humor. Utbildningen är intensiv, men det är precis vad man behöver för att få ut mesta möjliga av den.

11.Uppsala Mat&Fest AB

Uppsala Mat&Fest AB
Uppsala Mat & Fest AB är ett cateringföretag som levererar mat till bröllop, fester och andra tillställningar. Med en passion för högkvalitativ mat och utsökt presentation har Uppsala Mat & Fest AB blivit ett eftertraktat val bland Uppsalas kräsna matälskare.

De veganska alternativen är särskilt uppskattade, vilket visar cateringföretagets engagemang för att tillgodose alla gästers behov. Uppsala Mat & Fest AB:s matupplevelser överstiger förväntningarna, med en utsökt smakkombination och enastående presentation som garanterar ett minnesvärt tillfälle för alla gäster.

12.Allakando Läxhjälp Uppsala

Allakando Läxhjälp Uppsala
Allakando erbjuder en otrolig läxhjälpstjänst i Uppsala, perfekt för studenter i Stockholm. Vårt team av erfarna läxhjälpare ger personlig vägledning och stöd, vilket hjälper elever att nå sina akademiska mål.

Som studiecoach hos Allakando upplever du en given vardag där du bidrar till barn och ungdomars utveckling. Du får värdefull arbetslivserfarenhet i pedagogik och kommunikation, samtidigt som du gör en skillnad i elevernas liv.

13.Folkuniversitetet Uppsala

Folkuniversitetet Uppsala

14.Sensus studieförbund - Uppsala

15.Foto Magica

16.Studiefrämjandet Uppsala Län

Studiefrämjandet Uppsala Län

17.Uppsala Danscenter

18.Studieförbundet Vuxenskolan Uppsala län

Studieförbundet Vuxenskolan Uppsala län

19.MoA Lärcentrum Uppsala

MoA Lärcentrum Uppsala

20.Thoren Business School

21.Krav

Krav

22.Matverkstan kök & catering

Lär dig laga god och hälsosam mat i en rolig och inspirerande miljö

Matverkstan kök & catering
  • Betyg: 3,9/5 (221 Review by google)
  • Adress:

    Ulls väg 4, 756 51 Uppsala, Sverige

  • Leds av instruktör:

    Undervisning av kunniga instruktörer med gedigen erfarenhet

  • Utrustning:

    Utrustade kök med professionella apparater, Knivar och verktyg av hög kvalitet, Rymliga arbetsytor, Moderna ugnar och spisar, Diskmaskiner och kyl- och frysmöjligheter

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Öppettider:

    Kurserna hålls under kvällar och helger för att passa alla scheman

  • Målgrupp:

    Alla som är intresserade av matlagning, från nybörjare till avancerade kockar

23.KICKS

24.AKTIV.se

AKTIV.se

25.KompetensUtvecklingsInstitutet - KUI Komvux Uppsala

KompetensUtvecklingsInstitutet - KUI Komvux Uppsala

26.Rebecca Liljefors

Rebecca Liljefors

27.Medborgarskolan

Medborgarskolan

28.Salgado

Salgado

29.Medborgarskolan

Medborgarskolan

30.Dansa med Johanna

Dansa med Johanna
Postförslag