Lista 13 matlagningskurser i Stockholm Stockholm

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om matlagningskurser i Stockholm Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som AL DENTE, AVEQIA, Rent a Chef, GreenIsaDream, Buonappetito.se. Låt oss utforska!

1.AL DENTE

AL DENTE
AL DENTE En kulinarisk upplevelse utöver det vanliga väntar dig på AL DENTE! Låt våra erfarna kockar guida dig genom den ljuvliga världen av italiensk matlagning. Från hemlagade pastarätter till gudomliga desserter kommer du att lära dig de tekniker och tricks som behövs för att skapa autentiska italienska mästerverk. Oavsett om du är en nybörjare i köket eller en erfaren matälskare, lovar vi dig en oförglömlig upplevelse som kommer att förhöja din kulinariska resa för alltid.

Gelato kurs Unna dig en söt och smakfull upplevelse med vår Gelato kurs! I sällskap med vår skickliga lärare, Johanna, och ett fåtal andra deltagare kommer du att fördjupa dig i den fascinerande världen av gelatotillverkning. Lär dig hemligheterna bakom den perfekta basen, experimentera med olika smaker och skapa dina egna unika gelato-kreationer. Förutom att behärska konsten att göra äkta italiensk gelato kommer du att njuta av en trevlig stund med likasinnade och ta hem nyförvärvade kunskaper som kommer att imponera på dina vänner och familj.

2.AVEQIA

AVEQIA
Upplev en kulinarisk resa på AVEQIA, en matlagningsstudio där gastronomi och gemenskap förenas. Under expert ledning av våra kockar får du skapa en gourmémiddag från grunden, lära dig nya tekniker och finslipa dina kulinariska färdigheter. Vi erbjuder även föreläsningar, vinprovningar och privata evenemang, så att du kan utforska matens värld på ditt eget unika sätt.

Aveqia är en oas för matälskare, en plats där nyfikenhet möter kunskap. Våra kockar guidar dig med passion och precision, delar med sig av hemligheter och ger dig självförtroende att laga mat som ett mästerverk. Vår state-of-the-art studio är utrustad med allt du behöver för att laga mat med glädje. Från våra välsorterade arbetsstationer till våra mysiga matsalar, skapar vi en intim atmosfär som får dig att känna dig som hemma.

Läs mer: Lista 16 restauranger i Stockholm Stockholm

3.Rent a Chef

Rent a Chef
Med Rent a Chef får du en personlig kock som tillagar utsökt mat i ditt eget hem. Oavsett om det är en romantisk middag för två eller en större fest med vänner och familj, garanterar vi en oförglömlig kulinarisk upplevelse. Våra kockar är skickliga och erfarna, och de använder endast de finaste ingredienserna för att skapa menyer som passar just dina önskemål. Låt oss ta hand om matlagningen medan du njuter av sällskapet och den goda maten. Boka din privata kock idag och upplev den ultimata lyxen att äta gott i ditt eget hem.

Vi har ett brett utbud av kockar att välja mellan, så du kan hitta den perfekta passformen för din händelse. Våra kockar är alla passionerade för matlagning och de älskar att dela sin kunskap med våra kunder. De kommer gärna att lära dig nya matlagningstekniker eller hjälpa dig att skapa den perfekta menyn för din fest. Vårt mål är att göra din middagsupplevelse så trevlig och minnesvärd som möjligt, så låt oss ta hand om allt det hårda arbetet medan du njuter av festen.

4.GreenIsaDream

GreenIsaDream
Med GreenIsaDreams kurs upptäcker du den otroliga mångfalden och de hälsosamma fördelarna med vegetarisk mat. Öppna dina ögon för en värld av smaker och näringsämnen som du aldrig trodde var möjlig!

Upplev en oförglömlig kväll där du lär dig att skapa en utsökt vegansk festmåltid som även de mest hängivna köttälskare kommer att älska. Smakerna är intensiva, distinkta och perfekt avvägda. Denna kurs är en sann inspiration som kommer att förändra ditt sätt att se på vegetarisk mat för alltid. Rekommenderas varmt!

Läs mer: Lista 36 kaféerna i Stockholm Stockholm

5.Buonappetito.se

Buonappetito.se
Buonappetito.se

Vilken fantastisk och inspirerande upplevelse! En så trevlig aktivitet att göra tillsammans. Så gott!

6.Mosebacke Matstudio AB

Mosebacke Matstudio AB
Välkommen till Mosebacke Matstudio AB - en kulinarisk oas i hjärtat av Stockholm! Här kan du och dina vänner uppleva glädjen av att laga och njuta av utsökt mat tillsammans i en charmig och social miljö.

Vårt kök är utrustat med allt du behöver för att skapa kulinariska mästerverk. Från toppmoderna apparater till färska, säsongsbetonade ingredienser - vi har allt du behöver för en minnesvärd matlagningsupplevelse. Och om du inte känner dig inspirerad kan våra erfarna kockar guida dig genom varje steg i matlagningsprocessen.

Läs mer: Lista 29 hotellen i Stockholm Stockholm

7.Medborgarskolan Stockholmsregionen

Medborgarskolan Stockholmsregionen
Medborgarskolans café i Stockholmsregionen håller stängt på helgerna, vilket kan vara en nackdel för dem som vill njuta av en fika eller en lätt måltid under dessa dagar. Dessutom kan kursernas pris anses vara något högt i förhållande till deras innehåll och omfattning.

Trots dessa nackdelar erbjuder Medborgarskolan en centralt belägen och vacker miljö för kvällens "själsresa". Med sin eleganta inramning skapar lokalen en särskild stämning som kan förhöja upplevelsen av föreläsningar, poesiuppläsningar eller andra kulturella evenemang som anordnas där. Den centrala placeringen gör det dessutom enkelt att ta sig till och från Medborgarskolan, vilket kan vara bekvämt för besökare som kommer från olika delar av staden.

8.AL DENTE - Uno

Step in, förbered dig på att laga mat själv, men det är enkelt och gott!

Kom hit för en matlagningskurs med kollegor som var vårt teamevenemang. Tre kockar delade in oss i grupper och vi lagade olika rätter under deras ledning. Alla ingredienser och instruktioner var förberedda åt oss.

9.Ekhagens Matstudio

Ekhagens Matstudio
Upplev en kulinarisk resa till Frankrikes hjärta på Ekhagens Matstudio!

Förgyll din nästa sammankomst med ett franskt matlagningsäventyr. Njut av en kväll fylld av smaker, skratt och nyvunnen kulinarisk kunskap. Under ledning av erfarna kockar kommer ni att skapa utsökta rätter från grunden, hämtade direkt från de franska alperna. Upplev glädjen i att laga mat tillsammans och njut av den i en gemytlig atmosfär. Utrustningen är modern och väl anpassad, vilket garanterar en smidig och njutningsfull matlagningsupplevelse. Boka din matlagningskurs på Ekhagens Matstudio idag och skapa minnen som kommer att hålla en livstid.

10.Restaurangakademien

Restaurangakademien
Restaurangakademien har varit en utmärkt resurs för min kulinariska utveckling. Deras kurser har gett mig ovärderliga färdigheter och kunskap inom matlagning. Lärarna är experter inom sina områden och undervisningen är både informativ och engagerande. Vid varje kurs har jag känt mig inspirerad och motiverad att utforska nya smaker och tekniker.

Restaurangakademiens kurser har berikat min passion för mat och gett mig en solid grund för att förbättra mina färdigheter i köket. Jag har varmt rekommenderat dem till vänner och kollegor som delar mitt intresse för matlagning. Deras dedikation till att dela kunskap och främja kulinarisk excellens är verkligen beundransvärd. Jag ser fram emot att delta i fler av deras kurser i framtiden för att fortsätta min gastronomiska resa.

11.kurser.se

kurser.se

12.AL DENTE - Cucina (Due)

AL DENTE - Cucina (Due)
AL DENTE – Cucina (Due) En oförglömlig kulinarisk upplevelse! Vi anlände till denna förtrollade oas med våra hjärtan fyllda av förväntan, och vi blev inte besvikna. En symfoni av smaker dansade över våra tungor när vi njöt av en utsökt sju-rätters middag. Den hemgjorda glassen var som en söt serenad, som smälte i våra munnar och lämnade oss längtande efter mer. Ett stort tack till Lorenzo och ditt team för att ni skapade en kväll som vi aldrig kommer att glömma. Vi kommer definitivt att återvända till denna kulinariska himmel!

Om du och dina nära och kära eller kollegor söker en kväll fylld av gemenskap och gastronomisk njutning, rekommenderar vi varmt AL DENTE – Cucina (Due). Följ de tydliga och inspirerande recepten som guidar er genom tillagningen av utsökta rätter. Låt era smaklökar förundras när ni skapar minnen och hämtar inspiration för framtida kulinariska äventyr.

13.Matlagningsevent

Matlagningsevent
Postförslag