Lista 24 matlagningskurser i Stockholm

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om matlagningskurser i Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som AL DENTE, AVEQIA, Rent a Chef, Tvättdax, International Makeup Center. Låt oss utforska!

1.AL DENTE

AL DENTE
AL DENTE En gastronomisk upplevelse som tar dig till Italiens kulinariska hjärta! Lär dig att laga äkta italienska rätter med våra erfarna instruktörer. Från det perfekta al dente-pastakoket till de mest utsökta såserna, kommer du att bemästra konsten att skapa läckerheter som får dina smaklökar att dansa.

Gelato kurs En söt eftermiddag med smak av Italien! Tillbringa en mysig stund tillsammans med andra entusiaster och vår gelatomästare Johanna. Lär dig de hemligheter som ligger bakom den perfekta gelaton. Experimentera med olika smaker, texturer och toppingar och skapa din egen unika efterrätt som kommer att tillfredsställa både sötsug och nyfikenhet.

2.AVEQIA

AVEQIA
AVEQIA är en unik matlagningsstudio som bjuder in dig att uppleva kulinariska äventyr tillsammans med en skicklig kock. Skapa en utsökt gourmémiddag från grunden, med fräscha råvaror och expertvägledning. Vare sig du är en erfaren matentusiast eller en nybörjare i köket, kommer du att få en minnesvärd kväll fylld av kulinariska läckerheter.

AVEQIA:s kockar har många års erfarenhet och en passion för matlagning som smittar av sig. Med tålamod och precision leder de dig genom varje steg i processen, från att välja de perfekta ingredienserna till att sätta den sista touchen på din mästerliga skapelse. Oavsett om du vill imponera på vänner eller helt enkelt unna dig själv en oförglömlig matupplevelse, så är AVEQIA det perfekta valet.

Läs mer: Lista 28 kaféerna i Stockholm

3.Rent a Chef

Rent a Chef
Hyra en kock ger dig en oförglömlig matupplevelse i ditt eget hem. Våra erfarna kockar tillagar en utsökt måltid som passar just ditt sällskap, oavsett om det är en romantisk middag för två eller en fest för ett större sällskap. Kockarna använder endast de bästa råvarorna och lagar maten med passion och precision.

Vi har ett brett utbud av menyer att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta matchningen för din smak och tillfälle. Vår service är personlig och lyhörd, och vi tar oss alltid tid att diskutera dina önskemål och behov. Så luta dig tillbaka, koppla av och njut av en kulinarisk resa i ditt eget hem.

4.Tvättdax

Tvättdax
Upplev en sann tvättdröm med Tvättdax! Våra pålitliga och skickliga experter hämtar din tvätt vid den exakta tiden som avtalats, för att leverera den tillbaka orörd och nytvättad. Spara tid, ansträngning och njut av kristallklara plagg.

Tyvärr blev vi informerade om en isolerad händelse där en bokning inte fullföljdes. Vi beklagar djupt den besvikelse detta orsakat. Som en gest av uppskattning erbjöd vi en generös kompensation för misstaget. Vi förstår att tid är värdefull och är fast beslutna att återvinna ditt förtroende. Låt Tvättdax ta hand om din tvätt, så att du kan njuta av en bekymmersfri livsstil.

Läs mer: Lista 20 hotellen i Stockholm

5.International Makeup Center

International Makeup Center
Välj International Makeup Center, ditt självklara val för en lyckad karriär inom makeup. Våra erfarna och passionerade lärare guidar dig genom en omfattande utbildning som ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att lyckas i branschen. Med vårt praktiska lärande och individuella stöd kommer du att utveckla din talang och uppnå dina drömmar.

IMC har en väletablerad historia av att utbilda framgångsrika makeup-artister. Våra tidigare elever vittnar om den höga kvalitet och professionalitet som präglar vår utbildning. Genom att välja IMC får du en solid grund för en lukrativ och kreativ karriär som makeup-artist. Vi ger dig verktygen och kunskapen du behöver för att skapa fantastiska makeuper och göra ditt märke inom branschen.

6.PS

PS
Välkommen till ett mysigt ställe med god mat och en spännande vinlista! Här serveras matigheterna på brädor, så att ni kan dela på rätterna eller välja ut något enbart för er själva.

Gästerna är lyriska över den avslappnade atmosfären och det trevliga bemötandet. Ta ett glas vin och låt er inspireras av menyn. Vi lovar att ni kommer att vilja komma tillbaka för mer!

7.Balettakademien Stockholm

Balettakademien Stockholm
Balettakademien Stockholm bjuder in dig till en värld av grace och rörelse. Med passionerade lärare och en inspirerande atmosfär, erbjuder vi förstklassiga danskurser för alla åldrar. Våra rymliga studiorum är skräddarsydda för att möjliggöra samtidiga klasser, vilket ger dig en exceptionell dansskola.

Oavsett om du är en nybörjare som tar sina första steg eller en erfaren dansare som strävar efter att ta din teknik till nya höjder, har Balettakademien Stockholm något för dig. Vår specialitet inom balett är oöverträffad, men vi erbjuder även ett brett utbud av andra dansstilar. Upplev den förvandlande kraften i dans i en miljö som är både professionell och varm.

8.Medborgarskolan Stockholmsregionen

Medborgarskolan Stockholmsregionen
I hjärtat av Stockholm, där pulsen slår som högst, finner ni Medborgarskolan Stockholmsregionen. En plats som bjuder in till en unik resa för själen. Med en elegant inramning skapas en atmosfär som förhöjer upplevelsen av kvällens äventyr.

Trots att caféet håller stängt på helgerna, är kurserna en investering i dig själv och din kunskapstörst. Medborgarskolan erbjuder ett brett utbud av kurser, noggrant utformade för att möta dina behov, oavsett om du söker personlig utveckling eller nya färdigheter. Unna dig en upplevelse som berikar sinne och själ, i den exklusiva miljön på Medborgarskolan Stockholmsregionen.

9.Mosebacke Matstudio AB

Mosebacke Matstudio AB
Det är något alldeles speciellt med att umgås med familj och vänner medan ni lagar mat tillsammans. Den gemensamma upplevelsen, de skrattfyllda stunderna och den goda maten som ni delar skapar minnen som kommer att hålla en livstid. Vår matlagningsstudio i Stockholm är det perfekta stället att spendera en kväll med dina nära och kära.

Vår studio är välutrustad med allt du behöver för att laga en fantastisk måltid, från spisar och ugnar till knivar och köksredskap. Vi erbjuder också ett brett utbud av matlagningskurser, som passar alla smaker. Oavsett om du är ett proffs i köket eller nybörjare, så kommer du att hitta en kurs som passar dig. Så samla ihop dina vänner och familj och boka en matlagningskurs hos oss redan idag. Ni kommer att ha en kväll ni sent kommer att glömma.

10.Buonappetito.se

Buonappetito.se
Buonappetito.se är en fantastisk inspirationskälla för dig som älskar mat! Här hittar du allt från enkla recept till kulinariska mästerverk.

Ta med dig dina vänner eller familj på en oförglömlig upplevelse och laga mat tillsammans. På Buonappetito.se hittar du kurser för alla smaker och nivåer. Laga gudomligt god pasta, lär dig hemligheterna bakom det perfekta vinet eller experimentera med nya spännande smaker.

11.GreenIsaDream

GreenIsaDream
Upplev den härliga smaken av en hälsosam och hållbar livsstil med grönt i fokus! På GreenIsaDream får du uppleva en berikande kurs som kommer att vidga dina vyer om vegetarisk mat. Lär dig tillaga utsökta vegetariska rätter som kommer att imponera på även de mest inbitna köttätare. Med tydliga och inspirerande instruktioner får du en djupgående förståelse för hur man skapar balanserade och smakrika veganska maträtter.

Släpp loss kreativiteten i köket och låt dig inspireras av GreenIsaDreams kulinariska mästerverk. Den veganska festmåltiden är en upplevelse för alla sinnen. Perfekt matchande smaker och djupa aromer kommer att kittla dina smaklökar. Rekommenderas varmt för både nybörjare och vana vegetarianer som söker nya kulinariska höjder.

12.LERAN

LERAN

13.Mästerfoto

14.AL DENTE - Uno

15.Retorikutbildning.se Sverige AB

Retorikutbildning.se Sverige AB

16.Ekhagens Matstudio

Ekhagens Matstudio

17.Restaurangakademien

Restaurangakademien

18.kurser.se

kurser.se

19.AL DENTE - Cucina (Due)

AL DENTE - Cucina (Due)

20.The Pastry Studio

The Pastry Studio

21.Småkockarna AB - Matlagningsskola för barn

Småkockarna AB - Matlagningsskola för barn

22.Mat och Vinlabbet AB

Mat och Vinlabbet AB

23.Fotokurs

Fotokurs

24.Matlagningsevent

Matlagningsevent
Postförslag