Lista 21 yogastudios i Stockholm

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om yogastudios i Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som YogaMana Center Östermalm, Yogansa, Grounded Factory, Pranama Yogaskola, DuCalme. Låt oss utforska!

1.YogaMana Center Östermalm

YogaMana Center Östermalm
YogaMana Center Östermalm är en sann oas i stadens hjärta, en plats där du kan söka frid, balans och föryngring. Den vackert utformade studion är en fröjd för ögat, med dämpad belysning, lugnande dofter och mjuka textilier. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en inbjudande och harmonisk miljö.

Ljudsystemet i toppklass uppslukar dig i lugnande melodier under yogapassen, vilket förstärker känslan av lugn och avkoppling. Den kunniga och erfarna personalen guidar dig med varsam omsorg genom olika yogastilar, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren utövare. YogaMana Center Östermalm är mer än bara en yogastudio – det är en plats för transformation, där du kan släppa vardagens stress, finna inre ro och återupptäcka din sanna potential.

2.Yogansa

Yogansa
Om du letar efter en trivsam och stimulerande miljö där du kan odla din kropp och själ, rekommenderar vi varmt Yogansa. Denna mysiga studio kombinerar smidigt dans och yoga, vilket ger dig ett unikt tillfälle att utforska olika uttryckssätt.

Yogansas erfarna instruktörer guidar dig genom välstrukturerade klasser, oavsett om det gäller graciös balett eller lugnande yoga. Deras pedagogiska förmåga gör det möjligt för personer på alla nivåer att följa med och utvecklas. Studion ligger bekvämt nära Rådhusets tunnelbanestation, vilket gör den lätt att nå från hela staden.

Läs mer: Lista 28 kaféerna i Stockholm

3.Grounded Factory

Grounded Factory
Jag har bevistat Grounded Factorys fantastiska "Livets retreat" ledd av Sofie. De vackra omgivningarna, den exemplariska organisationen och de lärorika passen skapade en oförglömlig upplevelse. Jag har alltid haft svårt att hitta en yogamatta som ger tillräckligt stöd, men nu har mitt sökande nått sitt slut. Grounded Factorys yogamatta är helt enkelt den bästa på marknaden!

Som erfaren yogini kan jag varmt rekommendera detta kvinnligt grundade och ägda varumärke. Grounded Factory står för kvalitet, hållbarhet och en passion för att uppmuntra välmående genom yoga. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi kommer deras produkter och tjänster att berika din yogaresa och hjälpa dig att uppnå din fulla potential.

4.Pranama Yogaskola

Pranama Yogaskola
Pranama Yogaskola – Upplev Stockholms främsta yogastudio! Stig in i en oas av lugn och välbefinnande på Pranama Yogaskola, Stockholms ultimata yogadestination. Våra engelskspråkiga instruktörer guidar dig genom dynamiska klasser med medryckande musik som väcker liv i varje rörelse. Upplev den transformativa kraften i yoga och känn hur kropp och själ samspelar i harmoni.

Vår tidigare yogastudio med Robbie var en föryngrande upplevelse som skräddarsyddes för dina individuella behov. Njut av den uppmärksamma och personliga vägledning som gör varje besök på Pranama Yogaskola till en oförglömlig resa mot inre frid och vitalitet.

Läs mer: Lista 20 hotellen i Stockholm

5.DuCalme

DuCalme
Upplev en oöverträffad yogaupplevelse på DuCalme, där värmeyogan tar dig till nya höjder av avslappning och välbefinnande. Njut av en variationsrik palett av värmeyogaklasser, alla utformade för att lindra stress, öka rörligheten och rena kroppen.

På DuCalme möts du av ett varmt och välkomnande team som genast får dig att känna dig som hemma. Drop-in-klasserna passar alla nivåer, och den utsökta cateringen ger en perfekt avslutning på din yogastund. Med ett prisvärt erbjudande och en atmosfär som andas lugn och harmoni, är DuCalme det perfekta valet för alla som söker en transformativ och föryngrande yogaupplevelse.

6.YogaMana Studio Stockholm

YogaMana Studio Stockholm
YogaMana Studio Stockholm YogaMana Studio på Östermalm är en fridfull oas där du kan finna ro och återhämtning. Med en kunnig och engagerad personal erbjuder studion ett brett utbud av yogaklasser för alla nivåer. Atmosfären är varm och välkomnande, och de mysiga lokalerna skapar en perfekt miljö för att koppla av och komma i kontakt med ditt inre.

Utöver yogaklasserna erbjuder YogaMana Studio även ett unikt utbildningsprogram för blivande självläkningsterapeuter. Programmet kombinerar modern funktionsmedicin med klassisk medicinsk yoga och meditation, och ger deltagarna värdefulla verktyg för att ta hand om sin egen hälsa och välmående. Med experter inom kost, näring, mag-tarmhälsa, hudhälsa och hormonell hälsa som lärare, ger utbildningen en djupgående kunskap om sambandet mellan kropp, sinne och själ.

7.Hot Yoga Stockholm

Hot Yoga Stockholm
Upplev het yogans helande kraft i hjärtat av Stockholm med Hot Yoga Stockholm! Vår studio erbjuder en varm och välkomnande miljö där du kan svettas, rensa och föryngra dig under ledning av våra erfarna instruktörer.

Från det ögonblick du kliver in i vår ljusa och luftiga lokal kommer du att känna dig som hemma. Våra professionella och passionerade lärare guidar dig genom varje rörelse, hjälper dig att gå djupare in i poserna och få ut det mesta av din träning. Med varje droppe svett kommer du att känna hur spänningar smälter bort och ditt sinne och kropp blir mer flexibla.

8.Yogena, Södermalm Iyengaryoga Studio

Yogena, Södermalm Iyengaryoga Studio
Välkommen till Yogena på Södermalm, en Iyengaryogastudio som sätter dig och din kropp i fokus. Här möter du skickliga instruktörer som brinner för att förmedla Iyengaryogans fördelar för både kropp och själ.

Med en djup förståelse för teknikens betydelse vägleder instruktörerna dig varsamt genom övningarna, samtidigt som de skapar en trygg och inkluderande miljö där du kan växa och utvecklas i din yogapraktik. Låt Yogena bli din oas för rörelseglädje, avslappning och inre harmoni.

9.Altromondo

Altromondo
Nu kan du ta del av en unik och avkopplande yogaupplevelse i lugnet av Altromondos yogastudio. Med en varm och välkomnande interiör och erfarna lärare, kommer du att kunna koppla av och släppa taget om stressen i vardagen. Fördjupa dig i en värld av mindfulness och flexibilitet, allt i en trygg och uppmuntrande miljö. Att besöka Altromondo är som att kliva in i en oas av lugn och harmoni, där du kan hitta din inre frid och balans.

Unna dig själv en stund av avslappning och förnyelse på Altromondo. De passionerade lärarna kommer att guida dig genom en mängd olika klasser, skräddarsydda för alla nivåer och behov. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, kommer du att hitta en plats där du kan utforska din inre värld och nå nya höjder. Med varje andetag och rörelse kommer du att känna dig upplyft och föryngrad, redo att ta dig an världen med förnyad energi och ett lugnare sinne.

10.Skandinavisk Yoga och Meditationsskola Stockholm

Skandinavisk Yoga och Meditationsskola Stockholm
Upplev autentisk yoga på Skandinavisk Yoga och Meditationsskola i Stockholm. Utan distraktionerna av musik eller ljus kan du helt sjunka in i din praktik och nå djupare nivåer av avslappning och fokus.

Våra drop-in-kurser leds av erfarna lärare som guidar dig genom varje position med precision och omsorg. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi kommer du att utmanas och inspireras i våra varma och välkomnande utrymmen. Skandinaver har ett rykte om sig att vara jordnära och autentiska, och det återspeglas i vår unika stil av yoga. Våra kurser är utformade för att hjälpa dig att uppnå fysisk, mental och andlig balans, så att du kan leva ett rikare och mer uppfyllande liv.

11.Yoga Shakti

Yoga Shakti
Upplev Yogashakti - den ultimata yoga-oasen på Söder. Här finner du tre rymliga shalas, fräscha och inbjudande, skapade för en optimal yogaupplevelse. Njut av gratis te och vatten medan du njuter av den avslappnande atmosfären. Våra erfarna lärare vägleder dig distans för distans under Covid19, vilket säkerställer din trygghet och välbefinnande. Hos Yogashakti strävar vi efter att skapa en inkluderande och välkomnande miljö, där alla kan hitta sin plats på mattan.

12.Urban OM

Urban OM

13.Yogayama Östermalm

Yogayama Östermalm

14.YogaDevi

YogaDevi

15.Yoga Folks

Yoga Folks

16.Yoga med Dag

Yoga med Dag

17.Bikram Yoga City

18.Wingårdh Wellness

Wingårdh Wellness

19.Inbalance Yoga

Inbalance Yoga

20.Yogashala Stockholm

Yogashala Stockholm

21.Hemtex

Hemtex
Postförslag