Lista 12 yogastudios i Östergötlands

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-07-31

Sammanställd från de bästa listorna om yogastudios i Östergötlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Lilla Yogastudion, YogaHuset, Yogakraft, Framgångspraktiken - Pia Hidenius, MEJA Hälsoteam. Låt oss utforska!

1.Lilla Yogastudion

Lilla Yogastudion
LILLA YOGASTUDION: En oas för kropp och själ Lilla Yogastudion är en undangömd pärla där värmen strålar och lugnet råder. En plats där du kan lämna vardagens stress bakom dig och hitta ro i sinnet. Vår specialitet är YinYoga, en långsam och meditativ form av yoga som hjälper till att mjuka upp stela muskler och bindväv. Med lugna, avslappnade rörelser får du en djupgående stretching som förbättrar både din fysiska och mentala hälsa.

Hos oss hittar du även Marianne, en erfaren terapeut som erbjuder behandlingar som massage och healing. Hennes skickliga händer och holistiska approach hjälper dig att lösa upp spänningar, släppa taget om stress och återfå balans och harmoni. Lilla Yogastudion är mer än bara en yogastudio – det är en plats där du kan vårda både kropp och själ och få en förnyad känsla av välbefinnande.

2.YogaHuset

YogaHuset
Välkommen till YogaHuset – den perfekta platsen för att hitta din yogafrid. Med våra ljusa och luftiga lokaler och ett brett utbud av klasser kan du hitta den perfekta yogatypen för dig, oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare. Vi erbjuder allt från lugnande hathayoga till uppfriskande vinyasaflöden, så att du kan anpassa din upplevelse efter dina behov.

På YogaHuset tror vi att yoga är för alla, och vi strävar efter att skapa en inkluderande och stödjande miljö där du kan utforska din praktik i din egen takt. Våra erfarna yogalärare är här för att guida dig genom varje rörelse, hjälpa dig att fördjupa din andning och hitta den inre balansen som yoga har att erbjuda. Ta steget in i YogaHuset och upptäck den transformativa kraften i yoga idag!

Läs mer: Lista 31 kaféerna i Östergötlands

3.Yogakraft

Upplev lugnet och välbefinnandet med Yogakraft! Varje besök i vår mysiga yogastudio blir en oas av rofylldhet. Våra erfarna instruktörer vägleder dig genom olika yogaklasser, anpassade efter dina behov.

I vårt harmoniska yogarum finner du den perfekta balansen för din övning. Efter varje klass bjuds du på en avkopplande kopp te, som en ljuvlig avslutning på din yogaupplevelse. Unna dig själv den gåva som Yogakraft erbjuder – en inre resa till lugn, harmoni och förnyelse.

4.Framgångspraktiken - Pia Hidenius

Framgångspraktiken - Pia Hidenius
  • Betyg: 5,0/5 (10 Review by google)
  • Adress:

    c/o Truly You, Kristinaplatsen 3 mittemot stadsbiblioteket, ingång från baksidan, 602 31 Norrköping, Sverige

  • Öppettider:

    Stängt

Pia Hidenius är en erfaren instruktör som med sina pass i yoga och gong ger dig den balans din kropp och själ behöver. Hon har hjälpt mig att förstå vikten av att variera träningen, inte bara köra hårt utan också låta kroppen återhämta sig genom aktiva övningar med fokus på andning och rörelse.

Pia Hidenius erbjuder pass med yoga och gong. Yoga är en fantastisk träningsform som stärker både kropp och själ, och när den kombineras med gongens ljudvågor skapas en unik upplevelse som ger djup avslappning och återhämtning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, kommer Pias pass hjälpa dig att hitta balans och välbefinnande.

Läs mer: Lista 39 restauranger i Östergötlands

5.MEJA Hälsoteam

MEJA Hälsoteam
MEJA Hälsoteam erbjuder en oas för dig som söker välbefinnande. Deras yoga är en harmonisk blandning av mindfulness och fysiskt välbefinnande, och lämnar dig alltid stärkt och avslappnad. Lokalerna är skinande rena och fräscha, och teamet är mycket professionellt och omtänksamt.

Låt dig omslutas av den lugna atmosfären och den uppmärksamma guidningen av de erfarna instruktörerna. Varje pass är en resa in i ditt inre, där du får möjlighet att finna inre ro och balans. Unna dig själv en stund av avkoppling och välbefinnande med MEJA Hälsoteam.

6.Ivy Studio

Ivy Studio
Ivy Studio är en oas för dig som vill utmana dig själv och uppleva rörelseglädje. Med ett brett utbud av klasser, från chair och dans till yoga, hoop och silks, finns något för alla smaker och nivåer. Studion är rymlig och inbjudande, med högt i tak och stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Den erfarna och engagerade personalen guidar dig tryggt genom övningarna och ser till att du får ut det mesta av din träning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare kommer du att känna dig välkommen och inspirerad på Ivy Studio.

Läs mer: Lista 32 hotellen i Östergötlands

7.Trulyyou

Upplev lugnet och förnyelsen hos Trulyyou! Njut av skickliga massörers varsamma händer i en rogivande miljö. Oavsett om du väljer en avslappnande massage, en djupgående bindvävsmassage eller en välgörande örtstämpling, kommer du att känna dig omhändertagen och förnyad.

Låt vardagsstressen rinna av på Yogastudion. Med ett brett utbud av klasser, både fysiskt och digitalt, hittar du det perfekta passet som passar dina behov. Från dynamiska vinyasaflöden till lugnande yin-klasser, guider våra erfarna yogalärare dig genom en resa av fysisk och mental välbefinnande.

8.LS Pilates Place

LS Pilates Place
Kom och upplev Pilates med Linnéa på LS Pilates Place! Hennes expertis och passion för Pilates kommer att ge dig en trygg och inspirerande upplevelse. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer hennes utmanande och inkluderande lektioner anpassas efter dina behov.

Efter några få pass hos LS Pilates Place kommer du att känna en märkbar förbättring i din styrka, stabilitet och övergripande välbefinnande. Linnéas undervisningsstil är uppmuntrande och motiverande, och hon skapar en varm och välkomnande atmosfär som gör att du känner dig bekväm och trygg. Så varför vänta? Unna dig själv en fantastisk träningsupplevelse på LS Pilates Place och upptäck glädjen och fördelarna med Pilates redan idag!

9.Yoga Living

Yoga Living

10.Yogarina

Yogarina

11.Yoga Ekan

Yoga Ekan

12.Yoga för mig

Yoga för mig
Postförslag