Lista 12 yogastudios i Malmö Skåne

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om yogastudios i Malmö Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Sydsveriges Yoga, Studio Frid Yoga & Pilates, Hot Yoga Malmö, Yoga Kendra, Infinite Yoga Malmö. Låt oss utforska!

1.Sydsveriges Yoga

Sydsveriges Yoga
Sydsveriges Yoga erbjuder en uppslukande upplevelse som förnyar ditt sinne, kropp och själ. I harmoni med andningens takt guidas du genom förnyande yogaställningar som smidigt sträcker och stärker din kropp. Meditativa andningsövningar renar ditt sinne och skärper din fokus.

Genom avspänningstekniker låter du spänningar smälta bort och ersätter dem med en känsla av lugn och förnyelse. Koncentrationen riktas inåt, vilket ger dig en djupare förståelse för dig själv och din omvärld. Meditationens fridfulla famn omsluter dig, vilket ger dig ett fönster till ett inre lugn och harmoni som varar långt efter att klassen är slut. Upplev fördelarna med Sydsveriges Yoga och upptäck transformationens kraft inom dig.

2.Studio Frid Yoga & Pilates

Studio Frid Yoga & Pilates
Välkommen till Studio Frid Yoga & Pilates, där exceptionella instruktörer, särskilt den kunniga Faith från England, kommer att guida dig genom ditt träningspass. Här kommer du att uppleva den ultimata fusionen av sinne, kropp och själ, och uppnå en ny nivå av välbefinnande.

Upplev också den mest exceptionella massagen av ditt liv, utförd av våra skickliga terapeuter. Vi erbjuder en mängd massagetekniker som skräddarsys efter dina specifika behov, vilket garanterar en djup avslappning och förnyelse. Låt stress och spänningar smälta bort när våra erfarna händer förvandlar din kropp till en oas av lugn.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Malmö Skåne

3.Hot Yoga Malmö

Hot Yoga Malmö
Välkommen till Hot Yoga Malmö, det ultimata yogastället för dig som söker en intensiv och svettig upplevelse. Vi erbjuder ett varierande schema med klasser anpassade för alla nivåer, från nybörjare till erfarna yogis.

Våra erfarna instruktörer guidar dig genom dynamiska sekvenser i ett varmt och omslutande rum, vilket maximerar din flexibilitet, styrka och uthållighet. Låt svetten flöda när du rensar kropp och själ på samma gång, och upplev den otroliga känslan av välbefinnande som följer.

4.Yoga Kendra

Yoga Kendra
Upplev den ultimata yogatimmen med Yoga Kendra! Vägledd av den dynamiska Shay Peretz kommer du att finna en timme fylld av energi och inspiration. Peretz's passion för yoga lyser igenom och inspirerar deltagare att utforska sina gränser. Förbered dig på att flöda sömlöst genom asanas och lämna klassen med en känsla av förnyelse. Yoga Kendra rekommenderas varmt för alla som söker en transformerande och upplyftande yogaupplevelse.

Njut av en oas av lugn och välbefinnande på detta charmiga yogaställe. Erfarna lärare guidar dig varsamt genom sekvenser som passar alla nivåer. Varje lektion är ett tillfälle att fördjupa din praktik, förbättra din flexibilitet och stärka ditt sinne och kropp. Med en varm och välkomnande atmosfär erbjuder Yoga Kendra ett utrymme för personlig tillväxt och självförbättring.

Läs mer: Lista 23 kaféerna i Malmö Skåne

5.Infinite Yoga Malmö

Infinite Yoga Malmö
Infinite Yoga Malmö En fridfull oas mitt i stadens brus, där du kan landa i dig själv. Släpp taget om alla förutfattade meningar om yoga och låt dig i stället bara ta emot! Vår studio är ett härligt hem för fantastiska yogalärare och en plats för återhämtning och lugn.

Hos Infinite Yoga Malmö finns inga krav på prestation. Kom som du är och låt våra erfarna lärare guida dig genom en resa inåt, där du får möjlighet att hitta din inre balans och styrka. Vi erbjuder ett brett utbud av yogaklasser, från mjuk och återhämtande till dynamisk och utmanande. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, finns det en klass som passar just dig. På Infinite Yoga Malmö skapar vi en trygg och inkluderande miljö där alla känner sig välkomna och sedda.

6.Ananta Yoga Malmö

Ananta Yoga Malmö
Välkommen till Ananta Yoga Malmö, en oas av lugn där du kan fly från vardagens stress och återupptäcka ditt inre lugn. Vår erfarna yogalärare Rosmarie kommer att guida dig med sitt gedigna kunnande och passion för yoga.

I Anantas mysiga och inbjudande studio kommer du att känna dig som hemma från första stund. Atmosfären är fylld av positiva vibrationer och gemenskap, vilket gör varje yogapass till en unik och stärkande upplevelse. Våra skickliga instruktörer anpassar passen efter dina individuella behov, oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi. Varje utövare får den uppmärksamhet och vägledning de behöver för att få ut det mesta av sin yogaresa.

Läs mer: Lista 23 yogastudios i Skåne

7.Hot Yoga House Triangeln AB

Hot Yoga House Triangeln AB
Välkommen till Hot Yoga House Triangeln, ditt ultimata resmål för en uppfriskande och förvandlande yogaupplevelse. Vår studio erbjuder ett brett utbud av klasser som är utformade för att passa alla nivåer, från nybörjare till erfarna yogis.

Vår studio erbjuder ett lugnt och inbjudande utrymme där du kan koppla av och fokusera helt på din träning. Våra erfarna instruktörer guidar dig genom varje rörelse, ger personlig feedback och skapar en stödjande miljö där du känner dig bekväm att utforska dina gränser. Oavsett om du vill förbättra din flexibilitet, styrka eller söker en djup andlig upplevelse, har vi klassen för dig.

8.Ashtanga Yoga Shala Malmö

Ashtanga Yoga Shala Malmö
Ashtanga Yoga Shala Malmö är en oas för alla som söker en transformativ yogaupplevelse. Med sina erfarna lärare, intima klassstorlekar och ett varmt välkomnande ger shalan en idealisk miljö för att utforska Ashtangayogans kraft.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, kommer du att finna en plats hos Ashtanga Yoga Shala Malmö. Lärarna vägleder dig tålmodigt genom de utmanande ställningarna, vilket gör att du kan upptäcka din fulla potential. Den avslappnade stämningen och samhörigheten bland yogis skapar en inspirerande atmosfär som främjar tillväxt och självförverkligande.

Läs mer: Lista 28 hotellen i Malmö Skåne

9.YogaGården

YogaGården
Hos Linda på YogaGården får kropp och själ en välbehövlig massage. Med fingertoppskänsla hittar hon rätt tryckpunkter och löser upp spänningar. Oavsett om du söker avslappning eller hjälp med specifika problem, är Linda en trygg och skicklig guide. Rekommenderas varmt till alla som längtar efter en stund för sig själva och sin kropp!

10.Ashtanga Yoga Malmö

Ashtanga Yoga Malmö
Upptäck Ashtanga Yogans fridfulla oas i hjärtat av Malmö. Vår shala erbjuder en varm och välkomnande atmosfär, där du kan fördjupa dig i Ashtangas dynamiska och kraftfulla praktik. Våra erfarna lärare vägleder dig genom en resa som inte bara stärker din kropp, utan också förnyar ditt sinne och själ.

Med högsta kvalitet på undervisning och en gemenskap som präglas av vänlighet och support, kommer du att finna allt du behöver för att fördjupa din yogapraktik. Våra mysiga lokaler, fyllda med naturligt ljus och lugnande energi, skapar den perfekta miljön för att släppa alla bekymmer och hitta din inre harmoni. Låt oss tillsammans utforska Ashtangas kraftfulla lärdomar och uppleva dess transformativa effekter.

11.Kalkbrottets Yogastudio

Kalkbrottets Yogastudio

12.Åsa Myrén

Åsa Myrén
Postförslag