Lista 13 yogastudios i Västra Götaland

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om yogastudios i Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Unfold Your Mat, Yoga i Linné - Yogastudio, Ditt Yogarum, usyoga, Hot Yoga West. Låt oss utforska!

1.Unfold Your Mat

Unfold Your Mat
Låt din matta komma till liv och upptäck yogans välgörande krafter. Unfold Your Mat är mer än bara en yogastudio i Göteborg – det är ett hem för själen. Från första stund du kliver in i våra ärevördiga lokaler kommer du att omfamnas av en varm och välkomnande atmosfär.

Vare sig du är en erfaren yogi eller helt ny inom praktiken, har vi klasser och workshops utformade för att tillgodose dina behov. Våra skickliga instruktörer guidar dig med varsamhet och uppmuntran, vilket gör att du känner dig trygg och bekväm under hela din resa. På Unfold Your Mat tror vi på att yoga är för alla, och vi strävar efter att skapa en inkluderande och icke-dömande miljö där alla kan växa och utvecklas.

2.Yoga i Linné - Yogastudio

Yoga i Linné - Yogastudio
Upptäck den ultimata yogaupplevelsen i hjärtat av Linnéstaden. Yogastudio välkomnar dig till en oas av lugn och balans, där varje lektion och retreat är en resa till inre harmoni. Våra passionerade och kunniga lärare guidar dig skickligt genom olika yogastilar, anpassade till din nivå och behov. I vår nya mysiga lokal kan du meditera, stretcha och hitta din inre ro.

Låt den exceptionella Andrea Hedenskog, en yogamästare med mångårig erfarenhet, leda dig på en transformative resa. Hennes pedagogiska och engagerande undervisningsstil gör varje lektion till ett berikande tillfälle för tillväxt. Med Yogastudio kommer du att uppleva ett förnyat självförtroende, förbättrad flexibilitet och ett lugn som sprider sig genom hela ditt väsen.

Läs mer: Lista 30 restauranger i Västra Götaland

3.Ditt Yogarum

Ditt Yogarum
Ditt Yogarum i Uppsala erbjuder yogaklasser i en mysig studio med skön atmosfär. Våra yogalärare är erfarna och kunniga, och de skapar trygga och välkomnande klasser för alla nivåer. Vi ser till att du känner dig bekväm och avslappnad, så att du kan fokusera på det som är viktigt - att njuta av yogan.

Vi har ett brett utbud av klasser, så att du kan hitta den perfekta klassen för dina behov. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, så har vi en klass som passar dig. Kom och prova en klass idag och upplev fördelarna med yoga i en härlig miljö.

4.usyoga

usyoga
Söker du en förstklassig yogastudio med erfarna lärare och en fantastisk gemenskap? Se då inte längre än US yoga i Borås! Den här studion är en av världens mest ansedda yogagym, känd för sin högkvalitativa undervisning och varma atmosfär. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi kommer du att finna allt du behöver på US yoga.

Med ett brett urval av klasser som passar alla nivåer och mål kommer du att kunna utveckla din yogapraktik i en trygg och välkomnande miljö. Den erfarna personalen är hängiven att hjälpa dig att nå din fulla potential, och den aktiva gemenskapen kommer att ge dig inspiration och stöd. På US yoga blir yoga mer än bara fysiska övningar – det blir en livsstil full av glädje, välbefinnande och personlig tillväxt.

Läs mer: Lista 16 kaféerna i Västra Götaland

5.Hot Yoga West

Hot Yoga West
Het Yoga West erbjuder en välkomnande och fridfull yogamiljö för alla nivåer. Upplev de många fördelarna med yoga i vår vackert utformade studio, där vi vidtagit alla nödvändiga åtgärder för säkerhet och hygien med anledning av Covid-19.

Oavsett om du är en erfaren yogi eller nybörjare, kommer du att känna dig hemma på Hot Yoga West. Våra kunniga lärare guidar dig genom varje ställning med noggrannhet och medkänsla, vilket skapar en trygg och stödjande atmosfär. Upplev fördelarna med yoga i vår intima studio, där varje elev får personlig uppmärksamhet och stöd.

6.Soul Yoga

Soul Yoga
Söker du en oas för kropp och själ? Då är Soul Yoga platsen för dig! I vår mysiga yogastudio väntar fluffiga ullmattor och inspirerande yogainstruktörer på dig. Vi erbjuder ett brett utbud av yogaklasser, allt från lugn och avslappnande till utmanande och energigivande. Efter ett pass i vår studio kommer du att känna dig fylld av harmoni och välbefinnande.

Vår studio är inte bara en plats att träna på, det är en plats att läka och växa. Många har upplevt mirakulösa förändringar i både kropp och själ efter några få besök. Stressnivåer sjunker, smärta lindras och sinnet klarnar. Varmt välkommen till Soul Yoga – din plats för förnyelse och inre frid.

Läs mer: Lista 15 hotellen i Västra Götaland

7.Iyengar yogacenter, Östra Göteborg

Iyengar yogacenter, Östra Göteborg
Upptäck Iyengar Yoga i Östra Göteborg! Välkommen till vår Iyengar Yoga-studio, där vi brinner för att dela med oss av yogans transformativa kraft. Med våra erfarna och kompetenta instruktörer guidar vi dig genom varje rörelse, steg för steg. Du kommer att lära dig yoga på ett säkert, roligt och effektivt sätt som bygger upp din praktik gradvis och grundligt.

Våra klasser är anpassade till varje individs behov och nivå. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, kommer våra instruktörer att ge dig personlig feedback och stödja dig längs vägen. Upptäck den förvandlande kraften hos Iyengar Yoga i vår studio i Östra Göteborg, där ditt välbefinnande och utveckling står i centrum.

8.Ashtanga

Ashtanga Fantastisk yogashala i Stockholm som alltid erbjuder en genuin och varm gemenskap. Med sin personliga, öppna och harmoniska atmosfär möter Ashtanga Fantastiska upp alla våra förväntningar på en optimal yogastudio.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi kommer du att trivas i denna inkluderande miljö. De erfarna och engagerande lärarna guidar dig med precision och omsorg, vilket resulterar i en upplevelserik och utvecklande yogapraktik. Med hög närvaro och ett passionerat community ger Ashtanga Fantastiska en perfekt grogrund för yogisk fördjupning och personlig tillväxt.

9.YogaStenungsund

YogaStenungsund
Den utsökta yogasalongen YogaStenungsund bjuder in dig till en oemotståndlig upplevelse av inre harmoni. Våra experta instruktörer leder dig genom dynamiska och djupt avslappnande yogapass i en miljö som präglas av välkomnande värme och kunskap. Låt stress och spänningar smälta bort när du stiger över tröskeln till vår oas av lugn.

YogaStenungsund förkroppsligar en passion för hälsa och välmående, både fysiskt och mentalt. Här erbjuder vi en mängd olika klasser anpassade efter alla nivåer och behov. Från nybörjare som söker en introduktion till yogan till mer erfarna utövare som vill fördjupa sin praktik – vi har något för alla. På YogaStenungsund är din personliga resa till inre frid vår högsta prioritet.

10.Yoga

Yoga

11.Widenberg Yoga

Widenberg Yoga
Välkomna till Widenberg Yoga, en oas där sinne och kropp finner harmoni. Låt yogalärarens Linn Widenbergs mjuka vägledning omfamna dig i en symfoni av avkoppling och förnyelse. På denna fridfulla plats upptäcker du din egen inre rytm, varvat med utforskning och återupplivning.

Erbjud dig själv en gåva av välbefinnande med yoga från Widenberg Yoga. Genom Linns expertkunskap och medkännande guidning kommer du att uppleva en förvandling både inifrån och ut. Vårt utrymme är en tillflyktsort där du kan lämna vardagens brus bakom dig och förlora dig i yogans helande kraft.

12.Yogaheart

Yogaheart

13.Yogakällan & Friskvård i Borås

Yogakällan & Friskvård i Borås
Yogakällan & Friskvård i Borås erbjuder en rogivande oas för ditt välbefinnande. Steg in i vår mysiga studio och lämna vardagens stress bakom dig. Guidad av Annes lugna röst och expertkunskap, även nybörjare känner sig trygga från första stund.

Upplev lugnet i gravidyogan och profylaxen, en perfekt förberedelse för förlossningen. Annes utbildning som doula ger dig en trygghet under hela resan. Yoga på Yogakällan är mer än bara fysiska övningar - det är en resa mot inre harmoni och balans.
Postförslag