Lista 23 yogastudios i Skåne

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om yogastudios i Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Sydsveriges Yoga, Studio Frid Yoga & Pilates, Lilla studion Malmö - Massage, Holistiska ansiktsbehandlingar & Yoga, N Yoga, Raw Yoga. Låt oss utforska!

1.Sydsveriges Yoga

Sydsveriges Yoga
Upplev en transformativ resa med Sydsveriges Yoga, där varje lektion tar dig djupare in i sinnets och kroppens samspel. Genom guidning av skickliga instruktörer lär du dig att lugna sinnet och förkroppsliga lugn genom yogaställningar, andningsövningar och meditation.

Sydsveriges Yoga är en fristad för själen, där du kan släppa stressen och hitta balans. Med varje session kommer du närmare din fulla potential, upptäcker din inre styrka och njuter av de otaliga fördelarna som yoga har att erbjuda. Låt oss guida dig på en livstransformerande resa som kommer att berika ditt välbefinnande och låta dig blomstra i både kropp och själ.

2.Studio Frid Yoga & Pilates

Studio Frid Yoga & Pilates
Upplev en oas av lugn och välbefinnande på Studio Frid Yoga & Pilates. Våra erfarna instruktörer, i synnerhet den engelsktalande Faith, guidar dig skickligt genom yogans och pilatesens transformerande rörelser.

Unna dig själv en avkopplande massage som kommer att smälta bort dina spänningar och föryngra din kropp. Våra massörer har en exceptionell teknik och använder endast de finaste naturliga produkterna, vilket garanterar en oförglömlig upplevelse för dina sinnen. Låt Studio Frid bli ditt tillflyktsort för fysisk och mental förnyelse.

Läs mer: Lista 17 restauranger i Skåne

3.Lilla studion Malmö - Massage, Holistiska ansiktsbehandlingar & Yoga

Lilla studion Malmö - Massage, Holistiska ansiktsbehandlingar & Yoga
Upptäck en oas av välbefinnande hos Lilla Studion Malmö, där skickliga terapeuter och erfarna yogainstruktörer väntar på att guida dig på en resa mot förnyelse och balans.

Njut av holistiska ansiktsbehandlingar som vårdar både din hy och själ, eller överge dig åt välgörande massage som löser upp spänningar och återställer harmoni. Lilla Studion Malmös yogakurser erbjuder en lugn och stödjande miljö där du kan utforska ditt inre jag och stärka din kropp och själ. Med personlig uppmärksamhet, expertis och en genuin passion för ditt välbefinnande är Lilla Studion Malmö den perfekta destinationen för en transformativ upplevelse som kommer att lämna dig förnyad och strålande.

4.N Yoga

N Yoga
Upplev lugnet och avslappningen med N Yoga! Våra professionella instruktörer, som brinner för yoga, guidar dig genom mjuka rörelser som bjuder in till ro och harmoni. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, så är våra klasser utformade för att passa alla nivåer.

På N Yoga skapar vi en varm och välkomnande atmosfär där du alltid är i fokus. Våra instruktörer har ett extra öga på dig för att säkerställa att du får ut det mesta av varje session. Kom och testa oss, och vi lovar att du kommer att känna dig så lugn och avslappnad att du aldrig vill gå därifrån! Vi ses på yogamattan!

Läs mer: Lista 15 kaféerna i Skåne

5.Raw Yoga

Raw Yoga
På Raw Yoga Yogastudio råder en varm och inbjudande atmosfär. Här möts du av kompetenta instruktörer som leder dig genom yogapass utöver det vanliga. Studion erbjuder inte bara ordinarie klasser, utan även spännande event, föreläsningar, retreater och afterwork-yoga. Låt Raw Yoga bli din oas för avkoppling och personlig utveckling!

Som Helsingborgs främsta yogastudio, belägen på ett förstklassigt läge i staden, varmt rekommenderar vi Raw Yoga för både dess fantastiska atmosfär och suveräna yogapass. Testa själv och upplev den positiva skillnad som yoga kan göra för kropp och själ!

6.Hot Yoga Malmö

Hot Yoga Malmö
Upplev Malmös hetaste yogastudio – Hot Yoga Malmö!

Letar du efter ett ställe där du kan svettas ordentligt och utmana dina gränser? Då är Hot Yoga Malmö platsen för dig. Med ett varierat schema som passar alla, från nybörjare till erfarna yogisar, finns det något för alla. Njut av välgörande hot yoga i en varm och inbjudande miljö, och känn hur spänningarna släpper och energin flödar genom din kropp. Vårt prisvärda pris gör det möjligt för alla att upptäcka fördelarna med hot yoga.

Läs mer: Lista 17 hotellen i Skåne

7.Yoga Kendra

Yoga Kendra
Yoga Kendra var en fantastisk upplevelse! Shay Peretz inspirerade och motiverade mig till max, och jag lämnade studion med en härlig känsla i kroppen. Jag kan varmt rekommendera detta ställe till alla yogis, oavsett nivå.

Platsen i sig är också väldigt mysig och inbjudande, med en varm och välkomnande atmosfär. Lärarna är kunniga och erfarna, och de skapar en miljö där man känner sig bekväm och inspirerad att utforska sin yogapraktik. Jag rekommenderar starkt Yoga Kendra till alla som letar efter en högklassig yogastudio.

8.Infinite Yoga Malmö

Infinite Yoga Malmö
Välkommen till Infinite Yoga Malmö, din fridfulla oas mitt i stadens brus. Här är du fri att lämna bakom dig alla förväntningar och föreställningar om hur yoga bör vara. Öppna istället ditt sinne och låt våra fantastiska instruktörer guida dig genom en resa av avslappning och återhämtning.

Vår studio är en fristad för själen, där du får uppleva yogans transformerande kraft i en trygg och lugn miljö. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, kommer vi att möta dig på din nivå och hjälpa dig att hitta ditt inre lugn och balans.

9.Ananta Yoga Malmö

Ananta Yoga Malmö
Upptäck Ananta Yoga Malmö, en oas av frid och förnyelse där Rosmarie delar sin expertis inom yoga. Här möts du av en dynamisk energi och en varm atmosfär som sätter tonen för en minnesvärd yogaupplevelse. De skickliga instruktörerna guidar dig genom välbalanserade pass som passar alla nivåer, från nybörjare till erfarna yogis. Varje rörelse blir en dans, varje andetag en meditation.

Upplev den transformativa kraften i yoga på Ananta Yoga Malmö. Låt Rosmaries vägledning leda dig på en resa mot ökad rörlighet, styrka och ett djupare inre lugn. Unna dig en välförtjänt paus från vardagens stress och fördjupa dig i en värld av avslappning och förnyelse. Vänta inte, boka din plats idag och känn själv den positiva förändring som yoga kan föra med sig.

10.Highersense Hot Yoga Lund

Highersense Hot Yoga Lund
Åsa är en exceptionell yogainstruktör som skapar en varm och välkomnande atmosfär. Hennes professionella guidning gjorde min upplevelse på Highersense Hot Yoga Lund otroligt givande. Studion utstrålar en lugnande mysfaktor och dess centrala läge gör den lätt att hitta. Jag rekommenderar varmt Highersense!

Highersense Hot Yoga Lund erbjuder en oas i hjärtat av Lund. Atmosfären är upplyftande, med engagerade instruktörer och en gemenskap som får dig att känna dig hemma. Varje klass är noggrant utformad för att möta olika behov, vilket gör Highersense till det perfekta valet för yogautövare på alla nivåer. Upplev fördelarna med hot yoga i en miljö som främjar både fysiskt och mentalt välbefinnande.

11.Office Yoga Malmö

Office Yoga Malmö
Upplev fördelarna med yoga och Wim Hof-metoden med Office Yoga Malmö! Under ledning av den skickliga och karismatiska Sandra får du en djupgående upplevelse. Hennes professionella vägledning och expertkunskaper skapar en trygg och bekväm miljö där du kan fördjupa dig i dessa kraftfulla metoder.

Sandra ger dig nycklarna till att frigöra andningens kraft, en dimension som förhöjer livet med energi, närvaro och glädje. Kombinera detta med den transformerande potentialen hos Wim Hof-metoden, så har du en oförglömlig upplevelse som kommer att stärka din fysiska, mentala och emotionella hälsa. Ge dig själv denna exceptionella möjlighet att förnya dig själv på alla nivåer med Office Yoga Malmö!

12.Yoga by the sea Studio Mölle

Yoga by the sea Studio Mölle

13.Kullåkra Gård - Yoga & Retreat på Österlen

14.Highersense Yoga Bjärred

Highersense Yoga Bjärred

15.MY YOGA ROOM

MY YOGA ROOM

16.Ashtanga Yoga Shala Malmö

Ashtanga Yoga Shala Malmö

17.Ninnie Yoga

Ninnie Yoga

18.YogaGården

YogaGården

19.Highersense Hot Yoga Lomma

Highersense Hot Yoga Lomma

20.Skånes Yoga & HealingCenter

Skånes Yoga & HealingCenter

21.Yogastudion I Ängelholm

Yogastudion I Ängelholm

22.Studio Canalis

Studio Canalis

23.Kalkbrottets Yogastudio

Kalkbrottets Yogastudio
Postförslag