Lista 16 yogastudios i Gothenburg Västra Götaland

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om yogastudios i Gothenburg Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Unfold Your Mat, Yoga i Linné - Yogastudio, Hot Yoga West, Soul Yoga, Iyengar yogacenter, Östra Göteborg. Låt oss utforska!

1.Unfold Your Mat

Unfold Your Mat
Utrullla din matta och upptäck en värld av välbefinnande och insikt. Låt yogans kraft vägleda dig till att uppskatta din kropp, odla självmedkänsla och hitta ett hem i din egen stad.

Yoga Göteborg Welcomes You: En fristad för yogaentusiaster. Här finner du en gemenskap som välkomnar dig med öppna armar, nybörjare som erfarna. Varje session är en chans att utforska din potential, både fysiskt och mentalt. Yoga Göteborgs erfarna instruktörer guidar dig med passion och kunskap, så att du kan uppleva yogans transformativa kraft till fullo. Stig in i Yoga Göteborgs varma och inbjudande miljö och påbörja en livsförändrande resa.

2.Yoga i Linné - Yogastudio

Yoga i Linné - Yogastudio
Yogastudion Lärt mig öppnade nyligen en ny och mysig lokal i Linné. Här erbjuds allt från guidade klasser till givande retreater, en välkomnande oas för alla som längtar efter mental och fysisk återhämtning. Med engagerade och kunniga lärare, däribland den exceptionellt skickliga och inspirerande Andrea Hedenskog, får du bästa möjliga förutsättningar för att fördjupa din yogapraktik.

Lärt mig är en plats där du finner lugnet och verktygen för att må bättre. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi kommer du att känna dig hemma i deras varma och välkomnande atmosfär. Låt dig guidas och upplyst av deras experter, och upplev de transformativa effekterna av yoga på både kropp och själ.

Läs mer: Lista 30 restauranger i Gothenburg Västra Götaland

3.Hot Yoga West

Hot Yoga West
Välkommen till Hot Yoga West Bra, yogastudion med den vänliga atmosfären där din trivsel är högsta prioritet. Vi följer ständigt gällande C-19 åtgärder så att du kan känna dig trygg och avslappnad under ditt besök, samt njuta av den unika atmosfär som bara vi kan erbjuda.

Hot Yoga West Bra är en oas mitt i stan dit du kan komma för att ta en paus från vardagens stress och hitta inre ro. Våra duktiga instruktörer guidar dig genom flödande yogaserier i ett varmt rum, vilket ger en djupt renande effekt för både kropp och själ. Vi välkomnar alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, och vi ser till att du får den bästa möjliga upplevelsen.

4.Soul Yoga

Soul Yoga
Soul Yoga – din oas för inre harmoni och välbefinnande.

I en varm och ombonad studio där fluffiga ullmattor smeker fötterna välkomnas du av kunniga och inspirerande yogainstruktörer. Här finns klasser för alla, oavsett nivå eller tidigare erfarenhet. Vill du komma ner i varv och släppa stressen är våra gongbad en magisk upplevelse som förflyttar dig till en annan värld.

Läs mer: Lista 33 kaféerna i Gothenburg Västra Götaland

5.Iyengar yogacenter, Östra Göteborg

Iyengar yogacenter, Östra Göteborg
Iyengar Yogacenter mitt i Östra Göteborg är den perfekta platsen för dig som vill lära dig yoga på ett roligt, tryggt och säkert sätt. Våra erfarna och kompetenta lärare guidar dig i en välstrukturerad undervisning utifrån Iyengarmedtoden, som med grundlighet, effektivitet och varsamhet bygger upp din praktik. Vi erbjuder personlig feedback, anpassad efter dina individuella behov och förutsättningar, så att du kan utvecklas i din egen takt.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi erbjuder Iyengar Yogacenter ett brett utbud av klasser och workshops som passar dig. Vår studio är välutrustad med allt från mattor och block till hängmattor och rep, vilket ger dig möjlighet att utforska olika positioner och uppleva yoga på ett nytt och spännande sätt. Med Iyengar Yoga som grund lägger vi stor vikt vid precision, inriktning och hållning, vilket hjälper dig att få ut det mesta av din praktik både på och utanför mattan.

6.Yogasister

Yogasister
Jag och min partner fick otroligt bra stöd av Louise både innan, under och efter födseln av vår lilla bebis. Hon var alltid tillgänglig med stöd och svarade på alla våra frågor, både stora och små. Under förlossningen var hon en klippa, hennes lugn och trygghet smittade av sig på oss och gjorde att vi kunde slappna av och fokusera på att andas. Efter förlossningen fortsatte hon att stötta oss med amning, återhämtning och praktiska tips. Vi är så tacksamma för att vi hade Louise med oss på vår förlossningsresa, hon gjorde verkligen hela upplevelsen så mycket bättre.

Om vi får ett till barn framöver kommer vi definitivt anlita Louise igen! Hennes professionalism, kompetens och omtanke är oslagbar. Vi rekommenderar henne varmt till alla blivande föräldrar som söker en doula med hjärtat på rätt ställe.

Läs mer: Lista 18 hotellen i Gothenburg Västra Götaland

7.Ashtanga

På Ashtanga finner du en varm och välkomnande atmosfär som genomsyrar allt. Den personliga, öppna och harmoniska stämningen skapar en optimal miljö för dig som söker en genuin ashtangaupplevelse. Ashtanga erbjuder klasser för alla nivåer, från nybörjare till erfarna yogis. De erfarna lärarna guidar dig på ett inspirerande och kunnigt sätt, och den höga närvaron och engagemanget bland deltagarna bidrar till en dynamisk och stöttande miljö. Oavsett om du är nyfiken på ashtangayoga eller vill fördjupa din praktik, är Ashtanga det perfekta valet för dig.

8.Aerial & Chair Yoga Göteborg Göteborg

Aerial & Chair Yoga Göteborg Göteborg
Aerial Yoga Göteborg erbjuder en unik och givande träningsform som kombinerar styrka, stabilitet, medveten andning och rörlighet. Under ledning av vår erfarna och pedagogiska instruktör Johanna, kommer du att uppleva en upplyftande och förnyande träningsupplevelse.

Aerial Yoga utförs i mjuka tyger som hänger från taket, vilket ger en känsla av frihet och viktlöshet. Genom en serie dynamiska poser och rörelser sträcker och stärker du hela kroppen, förbättrar din flexibilitet och utvecklar en djupare kroppskännedom. Johanna vägleder dig med tålamod och entusiasm, skapar en trygg och stödjande miljö där alla kan växa och utvecklas.

Läs mer: Lista 13 yogastudios i Västra Götaland

9.Yoga

Yoga

10.Hemtex

Hemtex
Upptäck Hemtex, en oas fylld med allt från hemtrevliga textiler till stilsäkra inredningsdetaljer. Här möts du av kunnig och passionerad personal som är redo att guida dig till ditt drömhem. Låt dig inspireras av ett brett sortiment som väcker både estetik och funktionalitet.

Uppgradera ditt hem med Hemtex förstklassiga produkter. Njut av mjuka och lyxiga textilier som omsluter dig i komfort. Förnya ditt kök med trendiga kökstextilier som ger rummet en personlig prägel. Förvandla ditt sovrum till en rogivande fristad med sängkläder i sagolika färger och mönster. Hemtex är ditt paradis för att skapa ett hem där du kan trivas och skapa minnen som varar.

11.Yogaheart

Yogaheart

12.Klara Öhlén - Din mobila yogastudio

Klara Öhlén - Din mobila yogastudio

13.Yoga Guru-Studio & Fascia Care treatment

Yoga Guru-Studio & Fascia Care treatment
På Yoga Guru-Studio & Fascia Care i centrala Göteborg bemöts du av en varm och inbjudande atmosfär. Vare sig du söker efter en rogivande yogasession eller en avstressande fasciabehandling, så har du hittat rätt. Här kan du koppla av och skämma bort både kropp och själ.

Erbjudandet spänner över ett brett spektrum, från dynamiska vinyasaflöden till lugnande yinyoga och återhämtande fasciabehandlingar. Alla behandlingar och klasser leds av erfarna och certifierade lärare som sätter ditt välmående i fokus. Med en personlig touch och genuin omsorg guidar de dig genom övningar och behandlingar som är skräddarsydda efter dina behov.

14.Olismo Yoga

Olismo Yoga
Upplev lugnet och välbehaget i Olismo Yogas Yin yogaklasser. Under ledning av den erfarna läraren Anna Wikström guidas du genom mjuka och avslappnande positioner som låter dig sjunka djupt in i ett sinnestillstånd av ro. Annas intuitiva vägledning och stöttande approach skapar en trygg och välkomnande atmosfär som gör det lätt att släppa taget och tillåta kroppen att läka och återhämta sig.

Det är det perfekta sättet att inleda helgen på. I Olismos charmiga studio omges du av en lugnande och inspirerande miljö som låter dig koppla av, släppa stressen och återupptäcka din inre harmoni. Annas expertis och medkänsla kommer att vägleda dig genom en resa av självomsorg och revitalisering, lämna dig med en känsla av energi, förnyelse och välbefinnande.

15.Föreningen Yogafamiljen

Föreningen Yogafamiljen

16.Well of Being Kundaliniyoga

Well of Being Kundaliniyoga
Postförslag