Lista 21 trafikskolor i Malmö Skåne

Anders Johansson

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om trafikskolor i Malmö Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Entré Trafikskola, Dalaplans trafikskola, Caroli Trafikskola, Västra Hamnen Trafikskola, Trafiko Handledarkurs & Riskettan Malmö. Låt oss utforska!

1.Entré Trafikskola

Säker och effektiv körkortsutbildning med personlig service

Entré Trafikskola
  • Betyg: 4,7/5 (200 Review by google)
  • Adress:

    Pilgatan 10, 212 12 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 17

  • Leds av instruktör:

    Utbildad personal med över 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Moderna bilar, Simulatorer, Trafikövningsplatser, Klassrum, Teorimaterial

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Flexibla tider enligt överenskommelse

  • Målgrupp:

    Alla som vill ta körkort

Tack vare Entré Trafikskola har jag idag mitt körkort efter 1,5 år på vägarna. Med hjälp från mina fantastiska lärare Kujtim och Mentor, som är väldigt duktiga och tillmötesgående, kunde jag ta mig från att vara en nybörjare till att bli en säker och skicklig förare.

De anpassade sitt schema efter mig och gav mig all den support jag behövde. Med deras stöd och deras engagemang tog jag mig igenom alla utmaningar på vägen och nådde mitt mål. Nu känner jag mig trygg och säker bakom ratten och allt detta tack vare Entré Trafikskola. Jag rekommenderar dem starkt till alla som vill ta sitt körkort och uppleva samma positiva resa som jag.

2.Dalaplans trafikskola

Vi brinner för trafiksäkerhet och personlig utveckling!

Dalaplans trafikskola
  • Betyg: 4,9/5 (166 Review by google)
  • Adress:

    Trelleborgsvägen 1A, 214 28 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    08 till 18

  • Leds av instruktör:

    Personlig utbildningsplanering med erfarna körlärare

  • Utrustning:

    Moderna bilar och mopedbilar, Simulatorträning, Riskutbildningar i egen halkbana, Tillgång till körsimulator

  • Prisklass:

    Priserna varierar beroende på utbildning och paket

  • Öppettider:

    Flexibla körlektioner som anpassas efter dina behov

  • Målgrupp:

    För alla som vill ta körkort i Malmö

Dalaplans trafikskola gav mig ett ovärderligt stöd på min väg till körkortet. Med professionella och vänliga instruktörer, särskilt Fardin och Asdren, kände jag mig alltid trygg och säker. Deras personliga engagemang och vilja att guida mig till framgång var tydliga hela tiden.

Att ta körkort hos Dalaplans trafikskola var ett klokt val. Deras överkomliga priser och familjära atmosfär gjorde hela upplevelsen prisvärd och minnesvärd. Jag rekommenderar varmt Dalaplans trafikskola till alla som vill nå sina körmål med självförtroende och framgång.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Malmö Skåne

3.Caroli Trafikskola

Säker och effektiv utbildning med personlig touch

Caroli Trafikskola
  • Betyg: 4,8/5 (384 Review by google)
  • Adress:

    Mäster Nilsgatan 20, 211 26 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 17

  • Leds av instruktör:

    Erfarna och certifierade instruktörer

  • Utrustning:

    Moderna bilar, Trafikövningsplats, Simuleringsprogram, Risktvåhjulingar, Personbilar

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Flexibla tider och schemaläggning

  • Målgrupp:

    Nybörjare och erfarna förare

Hos Caroli Trafikskola möts du av ett team av erfarna instruktörer som tror på dig och din förmåga att ta körkort. Med sitt pedagogiska förhållningssätt skapar de en trygg och lärorik miljö som gör att du känner dig säker och bekväm bakom ratten. Tack vare deras tålamod och professionalism kommer du att få den support och vägledning som du behöver för att nå ditt mål.

Ett stort tack till Emma, Lasse, Lasse och Rex för deras enastående insatser. Deras engagemang och dedikation har gjort hela resan mot körkortet till en positiv och minnesvärd upplevelse. Caroli Trafikskola är utan tvekan ett utmärkt val för dig som söker en körskola i Malmö. Låt dem guida dig på vägen till ett säkrare och friare liv bakom ratten!

4.Västra Hamnen Trafikskola

Västra Hamnen Trafikskola
På Västra Hamnen Trafikskola sätts dina drömmar om att erövra vägarna i blixtens hastighet. Våra erfarna körlärare, med den briljanta Mukhaled i spetsen, leder dig genom en skräddarsydd resa mot framgång. Mukhaleds lugn, pedagogiska approach och anpassningsförmåga garanterar en skräckinjagande körning som tar dig från nervös nybörjare till säker och självsäker förare på ett ögonblick. Följ i våra elevers fotspår och upplev triumfen att klara uppkörningen på första försöket, som våra nöjda elever gjort efter endast ett par månaders lektioner med oss. Ta chansen idag och kliv in i förarsätet med Västra Hamnen Trafikskola.

Läs mer: Lista 23 kaféerna i Malmö Skåne

5.Trafiko Handledarkurs & Riskettan Malmö

Trafiko Handledarkurs & Riskettan Malmö
Att ta Trafikos handledarkurs och riskettan i Malmö var en lärorik och givande upplevelse. Vår handledare var en kunnig och engagerad pedagog som delade med sig av sina kunskaper på ett inspirerande sätt. Utbildningen var välplanerad och gav oss alla verktyg vi behöver för att utbilda våra framtida förare.

Vi fick inte bara lära oss grunderna i trafiksäkerhet, utan också praktiska tips och råd som vi kan använda i vår undervisning. Handledarappen från Trafiko var ett särskilt användbart verktyg som gav oss ytterligare stöd och resurser. Sammantaget var det här en utmärkt kurs som vi varmt rekommenderar till alla som planerar att bli handledare.

6.Erikslust Trafikskola

Erikslust Trafikskola
Med Erikslust Trafikskola tar du steget mot friheten på fyra hjul. Våra erfarna trafiklärare guidar dig tryggt och effektivt genom dina körlektioner, med ett personligt bemötande som skapar en positiv och lärorik atmosfär. Låt oss följa med dig på din spännande resa mot körkortet och öppna upp en värld av nya möjligheter bakom ratten.

Erikslust Trafikskola - Din biljett till ett självständigt liv på vägarna. Våra bilar är utrustade med den senaste tekniken för att ge dig en optimal lärmiljö, och våra lärare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa dig att utvecklas som förare. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av teorilektioner i både klassrum och online, så att du kan anpassa din utbildning efter dina behov och scheman.

Läs mer: Lista 29 trafikskolor i Skåne

7.Persborgs körskola

Persborgs körskola
Persborgs körskola är en utmärkt skola som har gett mig ett livsavgörande verktyg: förmågan att köra bil. Tack vare deras erfarna och kompetenta körlärare, särskilt Izdo Al-jubory och Raman Said, har jag fått en gedigen utbildning som har lagt grunden för min framtid.

Jag rekommenderar varmt Persborgs körskola till alla som vill ta körkort. Med deras hjälp har jag kunnat upptäcka nya möjligheter och utöka min personliga frihet. Deras noggranna och pedagogiska undervisning har gett mig självförtroendet att ta mig an trafiken med trygghet och säkerhet.

8.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola
Mårtenssons Trafikskola är skolan som förverkligar dina drömmar om körkort! Med en erfaren och engagerad personal guidar vi dig tryggt och effektivt genom trafikens alla utmaningar. Våra moderna och välutrustade bilar gör körlektionerna både bekväma och lärorika.

På Mårtenssons Trafikskola sätter vi kunskap och säkerhet i första rummet. Våra lärare är tålmodiga, pedagogiska och brinner för att dela med sig av sina kunskaper. Genom vår flexibilitet och personliga bemötande skapar vi en optimal inlärningsmiljö anpassad efter dina behov. Välj Mårtenssons Trafikskola och upplev skillnaden! Körkort inom räckhåll – med högsta kvalitet och största möjliga körglädje!

Läs mer: Lista 28 hotellen i Malmö Skåne

9.Öresunds Trafikskola

Öresunds Trafikskola
Tack för att ni hjälpte mig till körkortet. Jag är mycket nöjd med er trafikskola! Ni gör alla ett fantastiskt jobb. Det finns en mening med alla kommentarer och påminnelser från lärarna! Till slut sitter det.

Vi köpte ett intensivpaket till sonen. Jättebra, kompetenta körlärare, bra upplägg. Allt toppen utom receptionen som blandade ihop tiderna, inte skickade in risktvåan och rörde ihop det en del. Men de ordnade det direkt vi påtalade det, så det blev bra ändå. Rekommenderar verkligen denna trafikskola!

10.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola
Nina på Mårtenssons Trafikskola är en sann hjälte på fyra hjul! Hennes pedagogik och engagemang guidade mig tryggt genom trafikens labyrinter. Hon bröt ner komplexa begrepp med en tydlighet som gjorde även de mest komplicerade momenten begripliga.

Med Ninas stöd vid min sida kunde jag med självförtroende ta mig an både teori och praktik. Hennes tro på min förmåga gav mig den extra knuff jag behövde för att nå mållinjen. Fem stjärnor till Mårtenssons Trafikskola, och ett extra stort tack till Nina – den bästa trafikläraren man kan önska sig!

11.Challenge Trafikskola مدرسة سياقة

Challenge Trafikskola مدرسة سياقة
Med ett gediget rykte och ett team av erfarna instruktörer är Challenge Trafikskola det självklara valet för dig som vill ta körkort. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser och utbildningar, skräddarsydda för att passa dina individuella behov. Vår hyllade Risk2-utbildning är utformad för att ge dig de färdigheter och kunskaper du behöver för att hantera svåra trafiksituationer. Dessutom erbjuder vi körträning av högsta kvalitet, där du får möjlighet att öva i verkliga trafikförhållanden. Våra engagerade instruktörer ger dig personlig feedback och stöd för att hjälpa dig utvecklas som förare. Med Challenge Trafikskola har du allt du behöver för att nå ditt mål - ett körkort!

12.Slottsstadens Trafikskola

Slottsstadens Trafikskola

13.Trafiko Trafikskola

Trafiko Trafikskola

14.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola

15.Wessels Trafikskola

Wessels Trafikskola

16.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola

17.Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola

18.Erikssons Trafikskola

Erikssons Trafikskola

19.Mårtenssons Trafikskola Triangeln

Mårtenssons Trafikskola Triangeln

20.Malmö Trafikskola

Malmö Trafikskola

21.Erikssons Trafikskola

Erikssons Trafikskola
Postförslag