Lista 31 trafikskolor i Stockholm Stockholm

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om trafikskolor i Stockholm Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Trafiko Trafikskola, Yda.se Körskola Stockholm, Globens Trafikskola AB, Körkortshuset Liljeholmen, Hägerstens Trafikskola AB. Låt oss utforska!

1.Trafiko Trafikskola

Personligt anpassad utbildning för att nå dina mål effektivt och tryggt

Trafiko Trafikskola
  • Betyg: 4,7/5 (1107 Review by google)
  • Adress:

    Fatburs Kvarngata 7, 118 64 Stockholm, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 18

  • Leds av instruktör:

    Certifierade och erfarna instruktörer garanterar bästa möjliga utbildning

  • Utrustning:

    Moderna och välutrustade bilar, Trafiksimulatorer med verklighetstrogna scenarier, Hjälpmedel för personer med särskilda behov, Fullständigt utrustade teori- och övningssalar, Online-plattform för teoristudier och uppföljning

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Öppettider:

    Flexibla utbildningstider och snabba kursstarter

  • Målgrupp:

    Alla som vill ta körkort, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet

Trafikos trafikskola är en utmärkt utbildare inom trafiksäkerhet. Deras utbildningar är informativa och trevliga, och det är tydligt att de bryr sig om sina elever. Det faktum att man kan prata med sina handledare om sina förväntningar på utbildningen skapar en trygg och personlig atmosfär. Jag kunde inte ha varit mer nöjd med deras tjänster!

Dessutom är Trafikos trafikskola det billigaste alternativet i Stockholm för riskutbildningar 1 och 2. Deras första lektion är dessutom prisvärd, så man kan prova på innan man bestämmer sig. Jag rekommenderar starkt Trafikos trafikskola till alla som vill öka sin trafiksäkerhet – både teoretiskt och praktiskt.

2.Yda.se Körskola Stockholm

Personlig handledning och anpassad utbildning för bästa resultat

Yda.se Körskola Stockholm
  • Betyg: 4,9/5 (570 Review by google)
  • Adress:

    Artillerigatan 83, 115 30 Stockholm, Sverige

  • Leds av instruktör:

    Kvalificerade instruktörer med mångårig erfarenhet

  • Utrustning:

    Moderna bilar med senaste säkerhetsteknik, Fordonssimulatorer för realistisk träning, Körsimulatorer för riskutbildning, Trafikövningsplats med olika trafiksituationer, Teorisal med modern utrustning

  • Prisklass:

    $$-$$$

  • Öppettider:

    Flexibla tider och bokningsmöjligheter

  • Målgrupp:

    Alla som vill ta körkort, oavsett ålder eller förkunskaper

Yda.se Körskola Stockholm erbjuder en handledarkurs som är både underhållande och bra upplagd. Kursen är interaktiv och engagerande, med mycket diskussioner och övningar. Detta gör att kursen aldrig blir tråkig eller långdragen. Dessutom är innehållet i kursen mycket lärorikt och relevant för rollen som handledare.

Kurslokalen är fin och fräsch, och läraren är mycket kunnig och erfaren. Läraren har en förmåga att förmedla kunskap på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Detta gör att kursen blir mycket givande och deltagarna får med sig mycket värdefulla kunskaper.

Läs mer: Lista 16 restauranger i Stockholm Stockholm

3.Globens Trafikskola AB

Vi sätter trafiksäkerheten i första rum!

Globens Trafikskola AB
  • Betyg: 5,0/5 (967 Review by google)
  • Adress:

    Gullmarsvägen 4, 121 40 Johanneshov, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Leds av instruktör:

    Utbildningar med kvalificerade instruktörer

  • Utrustning:

    Simulatorer, övningsfordon, halkbana, teorilokaler

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Kurser anpassade till individuellt behov och tidsram

  • Målgrupp:

    Alla med behov av utbildning inom trafikområdet

Välkommen till Globens Trafikskola AB, där vi brinner för att hjälpa dig på vägen till körkortet! Våra erfarna och engagerade lärare kommer att vägleda dig genom varje steg i processen, med fokus på både teori och praktik. Instruktörerna hos Globens Trafikskola AB är inte bara duktiga på att lära ut, de gör det också på ett roligt och engagerande sätt. Tack vare deras pedagogiska förmåga och positiva energi kommer du att hålla fokus och förstå kunskapen på ett enkelt och smidigt sätt.

På Globens Trafikskola AB tror vi på en personlig och anpassad utbildning. Vi förstår att alla elever har olika behov och lär sig i olika takt. Därför skräddarsyr vi våra lektioner efter dina förutsättningar, så att du kan nå dina mål så effektivt som möjligt. Vår trafikskola är känd för att hålla hög kvalitet på utbildningen, och vi strävar alltid efter att överträffa våra elevers förväntningar. Med vårt engagemang, expertis och erfarenhet kan du känna dig trygg med att du får den bästa möjliga förberedelsen inför ditt körkort.

4.Körkortshuset Liljeholmen

Vi fokuserar på kvalitet, säkerhet och personlig utveckling.

Körkortshuset Liljeholmen
  • Betyg: 4,7/5 (885 Review by google)
  • Adress:

    Nybohovsbacken 18, 117 63 Stockholm, Sverige

  • Öppettider:

    08 till 17

  • Leds av instruktör:

    Körskolan leds av erfarna och certifierade trafiklärare.

  • Utrustning:

    Moderna bilar, Lastbilar, Motorcyklar, Riskutbildningsplats, Teorisal

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Öppettider: Mån-fre 09:00-18:00

  • Målgrupp:

    Körkortssökande i alla åldrar och med olika behov.

Körkortshuset Liljeholmen, beläget i ett kommunikativt nav, erbjuder en förstklassig utbildning med engagerade och kunniga lärare. Vår diagnoslärare ger specialiserat stöd till elever med utmaningar som ADHD eller Aspergers, vilket skapar en inkluderande miljö där alla kan trivas och lyckas.

Våra omfattande kurser i riskutbildning ger dig ovärderlig kunskap om trafiksäkerhet och förmågan att manövrera säkert under ogynnsamma förhållanden. Tack vare expertisen hos Anna F och Michel känner du dig trygg och förberedd för det verkliga livet på vägarna. Körkortshuset Liljeholmen är inte bara en skola – det är din väg till ett säkert och ansvarsfullt bilkörande.

Läs mer: Lista 36 kaféerna i Stockholm Stockholm

5.Hägerstens Trafikskola AB

Hägerstens Trafikskola AB
För det första har trafikskolan väldigt bra och rymliga moderna bilar, perfekt för mig som är en lång kille på 188 cm. Jag uppskattar verkligen att köra Hägerstens trafikskolas bilar, då jag får plats i dem utan problem och kan fokusera på att lära mig köra på ett avslappnat sätt.

Jag körde mest med Bahzad och Sevim, och det var en fantastisk upplevelse. De är verkligen superstjärnor inom sitt område! Deras expertis, tålamod och förmåga att förklara komplexa trafikregler på ett lättförståeligt sätt gjorde min inlärningsprocess både effektiv och rolig. Jag rekommenderar varmt Hägerstens trafikskola till alla som vill ta körkort i Stockholm.

6.Fruängens Bilskola AB

Fruängens Bilskola AB
Fruängens Bilskola AB är din trygga väg till körkortet! Med sin enastående service och personliga bemötande får du inte bara högkvalitativ körutbildning utan också en känsla av att vara hemma. Snabb återkoppling via e-post, tydlig information och en alltid hjälpsam personal gör att din resa mot körkortet blir smidig och effektiv.

Våra erfarna körlärare ger dig den personliga support och vägledning du behöver för att utvecklas bakom ratten. De skräddarsyr lektionerna efter dina individuella behov och ger dig den trygghet och självförtroende du behöver för att klara uppkörningen. Välkommen till Fruängens Bilskola AB – din genväg till ett friare och mer självständigt liv!

Läs mer: Lista 29 hotellen i Stockholm Stockholm

7.Hökis Trafikskola

Säker och effektiv körkortsutbildning med personlig touch

Hökis Trafikskola
  • Betyg: 5,0/5 (194 Review by google)
  • Adress:

    Pepparvägen 15, 123 56 Farsta, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 15:30

  • Leds av instruktör:

    Undervisning av kvalificerade trafiklärare

  • Utrustning:

    Moderna bilar, Simulatorer, Körplaner, Utbildningsmaterial, Säkerhetsutrustning

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Flexibla körtider anpassade efter dina behov

  • Målgrupp:

    Alla som vill ta körkort eller vidareutbilda sig

Välkommen till Hökis Trafikskola - din trygga väg till körkortet! Vi brinner för att ge dig en grundlig och engagerande utbildning som förbereder dig för ett säkert och smidigt körkort. Hos oss får du personlig handledning och tydliga instruktioner, så att du kan nå dina mål effektivt.

På Hökis sätter vi säkerheten i första rummet. Vi arbetar målmedvetet för att ge dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att bli en ansvarsfull och trygg förare. Vår handledarkurs är ett utmärkt sätt att förbereda dig för att hjälpa dina elever på ett pedagogiskt och motiverande sätt. Upplev skillnaden med Hökis Trafikskola – din pålitliga partner på vägen mot körkortet!

8.City Trafikskola Sundbyberg

City Trafikskola Sundbyberg
Vill du uppleva körglädjens frihet? City Trafikskola Sundbyberg guidar dig säkert genom trafikens labyrinter till körkortet. Med deras erfarna instruktörer, som tidigare själva varit förarprövare, får du en trygg och pedagogisk utbildning.

Oavsett om du siktar på A1, A2 eller de mer traditionella A- och B-behörigheterna, möts du av en varm och välkomnande atmosfär. Här känns ingen fråga dum eller något misstag som ett hinder. Med City Trafikskola Sundbyberg är körkortet inte bara en lapp i plånboken – det är resan till ett liv i rörelse.

9.Körkortsspecialisterna - Trafikskola Solna

Körkortsspecialisterna - Trafikskola Solna
Med Körkortsspecialisterna vid din sida glider du smidigt genom trafikens utmaningar. Oavsett ålder och tidigare erfarenheter, guidar våra erfarna instruktörer dig tryggt mot målet med en pedagogik som anpassas till dina unika behov. Våra handledare ger dig den push du behöver för att nå dina mål, samtidigt som de skapar en trygg och avslappnad inlärningsmiljö. Vår personlig service och engagemang gör att du känner dig trygg från första lektionen till den dag du stolt greppar ditt körkort. Hos Körkortsspecialisterna i Solna får du mer än bara körkunskaper – du blir en trygg och ansvarsfull förare som behärskar vägarna med självförtroende.

10.SÖDERORTS KÖRKORTSAKADEMI AB

Säker och effektiv körkortsutbildning i Söderort

SÖDERORTS KÖRKORTSAKADEMI AB
  • Betyg: 4,7/5 (189 Review by google)
  • Adress:

    Kärrtorpsvägen 75, 121 55 Johanneshov, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Leds av instruktör:

    Utblidade och erfarna instruktörer

  • Utrustning:

    - Bilar - Simulatorer - Körbanor - Halkbana - Övningsfält

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Kurser och lektioner erbjuds på flexibla tider

  • Målgrupp:

    Alla som vill ta körkort eller förbättra sin körförmåga

Söderorts Körkortsakademi är en utmärkt körskola som erbjuder en exceptionell upplevelse för blivande motorcyklister. Deras skickliga lärare, Patrik och Sella, är engagerade och erfarna för att guida dig genom körkortsprocessen. Skolan är bekvämt belägen med utmärkta transportförbindelser och parkeringsplatser på plats.

Från första stund imponeras du av den vänliga och hjälpsamma receptionspersonalen. Körlärarnas professionalism och engagemang är oslagbart. De förmedlar tydliga instruktioner och anpassar undervisningen efter dina individuella behov. Söderorts Körkortsakademi förtjänar absolut ett högt betyg och rekommenderas varmt till alla som söker en pålitlig och effektiv körskola.

11.Körkortspedagogen i Farsta Strand AB

Körkortspedagogen i Farsta Strand AB
Söker du en professionell och erfaren körkortspedagog i Farsta Strand är Körkortspedagogen i Farsta Strand AB ett utmärkt val. Med många års erfarenhet och expertis inom trafiksäkerhet och körutbildning erbjuder de förstklassiga körlektioner som anpassas efter dina unika behov och förutsättningar. Deras högkvalitativa utbildningar ger dig de bästa förutsättningarna att klara körkortet med ett tryggt och säkert körsätt.

Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av bilkörning kan Körkortspedagogen i Farsta Strand AB hjälpa dig att nå ditt mål. Deras erfarna lärare ger tydliga och pedagogiska instruktioner i en positiv och uppmuntrande miljö. Med fokus på säkerhet och körglädje hjälper de dig att utveckla ett ansvarsfullt och säkert körsätt som ger dig många år av trygg och behaglig bilkörning.

12.Västerort Trafikskola

Vi erbjuder även intensivkurser för dig som vill ta körkort snabbt.

Västerort Trafikskola
  • Betyg: 5,0/5 (248 Review by google)
  • Adress:

    Duvedsvägen 10A, 162 65 Vällingby, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Leds av instruktör:

    Vår erfarna instruktörer är certifierade av Trafikverket.

  • Utrustning:

    - 11 utbildningsbilar - 11 utbildningsbilar med automatlåda

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Utbildningen kan ske vardagar, kvällar och helger.

  • Målgrupp:

    Vi vänder oss till alla som vill ta körkort.

13.Södermalms Trafikskola AB

Säker och effektiv utbildning som ger resultat

Södermalms Trafikskola AB
  • Betyg: 4,9/5 (167 Review by google)
  • Adress:

    Östgötagatan 48A, 116 64 Stockholm, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 19

  • Leds av instruktör:

    Kvalificerade instruktörer med lång erfarenhet

  • Utrustning:

    Bilar, mopeder, lastbilar och släp

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Flexibla tider och snabb kursstart

  • Målgrupp:

    Alla som vill ta körkort eller utbilda sig vidare

14.Västermalms Trafikskola

Västermalms Trafikskola

15.Hammarby Sjöstads Trafikskola

Hammarby Sjöstads Trafikskola

16.Jarla Trafikskola Slussen AB

Jarla Trafikskola Slussen AB

17.AB Stockholm City Trafikskola

AB Stockholm City Trafikskola

18.Kullens Trafikskola Sundbyberg

Kullens Trafikskola Sundbyberg

19.Fogels Nya Trafikskola

Fogels Nya Trafikskola

20.My Driving Academy

My Driving Academy

21.Östermalms Trafikskola

Östermalms Trafikskola

22.N Trafikskola

N Trafikskola

23.Hornstulls Trafikskola

Hornstulls Trafikskola

24.JP's Trafikskola Stockholm

25.Storstockholms trafikskola

26.My Driving Academy

My Driving Academy

27.Intensivkurs Stockholm AB

Intensivkurs Stockholm AB

28.Jarla Trafikskola Odenplan AB

Jarla Trafikskola Odenplan AB

29.Jarla Trafikskola Östermalm AB

Jarla Trafikskola Östermalm AB

30.MC KÖRKORT STOCKHOLM

MC KÖRKORT STOCKHOLM

31.Eriksdals Trafikskola Stockholm AB

Eriksdals Trafikskola Stockholm AB
Postförslag