Lista 24 trafikskolor i Östergötlands

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-07-31

Sammanställd från de bästa listorna om trafikskolor i Östergötlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Centrums Trafikskola, NF Trafikskola Norrköping, Prima Trafikskola, AR Trafikskola, Körkortscenter Norrköping AB. Låt oss utforska!

1.Centrums Trafikskola

Vi brinner för att hjälpa dig att nå dina trafikmål

Centrums Trafikskola
  • Betyg: 4,8/5 (302 Review by google)
  • Adress:

    Repslagaregatan 42, 602 30 Norrköping, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Leds av instruktör:

    Kvalificerade instruktörer med mångårig erfarenhet

  • Utrustning:

    Moderna bilar, Simulatorer, Körsimulatorer, Teorisal, Elevcentral

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Flexibla tider, även kvällar och helger

  • Målgrupp:

    Alla som vill ta körkort, oavsett ålder eller förkunskaper

Centrums Trafikskola är din trygga guide till körkortet. Med vår intensiva enveckas-kurs får du den bästa möjliga förberedelsen. Våra noggrant planerade lektioner och erfarna instruktörer skapar en optimal lärmiljö, oavsett om du är nybörjare eller har kört tidigare.

Hos Centrum Trafikskola får du inte bara kunskap och färdigheter – du får också trygghet och stöd. Våra engagerade medarbetare finns alltid där för dig, med värdefulla tips och råd. Tack vare vår kompetens och personliga service har våra elever en hög körkortsfrekvens. Välj Centrums Trafikskola för en snabb, smidig och trygg väg till körkortet!

2.NF Trafikskola Norrköping

NF Trafikskola Norrköping
Lotta, en överlägsen instruktör hos NF Trafikskola i Norrköping, vägleder dig med ett oändligt tålamod och ett obetingat stöd. Tack vare Lottas experthjälp kommer du enkelt att nå dina körkortsdrömmar.

Hos NF Trafikskola finner du prisvärda intensivkurser som är utformade för att optimera din inlärning. Som stockholmare kan du göra ett smart val genom att ta körkortet i Norrköping – både billigare och snabbare. Våra erfarna pedagoger, som Lotta och Farshad, brinner för att hjälpa dig att lyckas bakom ratten.

Läs mer: Lista 31 kaféerna i Östergötlands

3.Prima Trafikskola

"Körkort snabbt och säkert" [Slogan 10 ord]

Prima Trafikskola
  • Betyg: 4,8/5 (162 Review by google)
  • Adress:

    Nygatan 31, 602 34 Norrköping, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 17

  • Leds av instruktör:

    Utbildningar av kvalificerade instruktörer [10 ord]

  • Utrustning:

    Utrustning för utbildningarna: 1. Bilar 2. Simulatorer 3. Teorisalar 4. Körplaner 5. e-learning [5 punkter]

  • Prisklass:

    $ - $$$ [Prisintervall]

  • Öppettider:

    Flexibla tider för utbildningarna [10 ord]

  • Målgrupp:

    Körkortstagare och yrkesförare [10 ord]

Prima Trafikskola – din väg till körkortet På Prima Trafikskola får du all den kunskap och erfarenhet du behöver för att klara körkortet på ett säkert och effektivt sätt. Våra erfarna och engagerade trafiklärare ser till att du får en gedigen utbildning som ger dig de bästa förutsättningarna att bli en säker och ansvarsfull förare.

Vi erbjuder ett komplett utbud av utbildningar, från körlektioner till teorikurser. Våra bilar är utrustade med den senaste tekniken och vi använder oss av moderna metoder för att göra inlärningen så effektiv och rolig som möjligt. Med Prima Trafikskola kan du känna dig trygg på vägen till körkortet.

4.AR Trafikskola

Säker och effektiv körutbildning med personlig service

AR Trafikskola
  • Betyg: 4,8/5 (175 Review by google)
  • Adress:

    Platensgatan 19, 591 35 Motala, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 16:30

  • Leds av instruktör:

    Kvalificerade instruktörer med lång erfarenhet

  • Utrustning:

    Moderna bilar, Simulatorer, Körplaner, Trafikmärkestester, Teoriböcker

  • Prisklass:

    $$

  • Öppettider:

    Flexibla tider anpassade efter dina behov

  • Målgrupp:

    Alla som vill ta körkort eller förbättra sina körkunskaper

AR Trafikskola ger en fantastisk upplevelse som kombinerar trygghet och professionalism. Vi lägger stort värde på att ge dig den bästa möjliga utbildningen, så att du kan känna dig säker och bekväm bakom ratten.

Vårt team av erfarna instruktörer är dedikerade till att hjälpa dig nå dina mål. Vi är inte intresserade av att bara ta dina pengar – vi vill ge dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att bli en säker och ansvarsfull förare. Vi skräddarsyr utbildningen efter dina individuella behov, så att du kan lära dig i den takt som passar dig bäst.

Läs mer: Lista 39 restauranger i Östergötlands

5.Körkortscenter Norrköping AB

"Din väg till körkortet starts här!"

Körkortscenter Norrköping AB
  • Betyg: 4,9/5 (308 Review by google)
  • Adress:

    Albrektsvägen 97, 603 55 Norrköping, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Leds av instruktör:

    Utbildade instruktörer med många års erfarenhet.

  • Utrustning:

    Körsimulator, halkbana, bilar, motorcyklar och släp.

  • Prisklass:

    $

  • Öppettider:

    Kurser dagtid, kvällstid och helger.

  • Målgrupp:

    Personer som vill ta körkort eller vidareutbilda sig.

Tack vare Körkortscenter Norrköping fick jag mitt körkort idag! Trots att bitvis svåra prov utmärkte sig er körlärare med enormt tålamod och lärde mig allt som behövdes för att få godkänt i slutändan. Ni är bäst!

Under körlektionerna fick jag även ägna mig åt mina andra studier, då det var gott om tid mellan lektionspassen. Ett stort plus! Jag rekommenderar starkt alla som är intresserade av att ta körkort att anlita Körkortscenter Norrköping. Ni lär er inte bara att framföra ett fordon på ett säkert sätt utan får även ovärderlig livserfarenhet på köpet.

6.Helens för körkort AB

Helens för körkort AB
Hos Helenäs Förarutbildning startar nu mc-utbildning, och första träffen blev otroligt positiv. Bemötandet från mc-lärarna och personalen i receptionen var strålande. Det känns tryggt att veta att man alltid kan ställa frågor via chatten och få snabba svar.

Motorcykelutbildningen hos Helenäs Förarutbildning håller högsta kvalitet med skickliga lärare och moderna fordon. Ta chansen att uppfylla drömmen om att köra motorcykel med Helenäs Förarutbildning.

Läs mer: Lista 32 hotellen i Östergötlands

7.Linköpings Tungutbildning AB

Linköpings Tungutbildning AB
Linköpings Tungutbildning AB erbjuder en trygg och professionell upplevelse för alla som söker körkortsutbildning. Med ett team av erfarna och kunniga instruktörer tar de sig an varje elevs unika behov på ett personligt och engagerat sätt.

Om du letar efter en trafikskola som sätter dig i första rummet och hjälper dig att nå dina körmål på ett effektivt och smidigt sätt, tveka inte att välja Linköpings Tungutbildning AB. Deras fokus på personlig service och hög kvalitet gör dem till det självklara valet för alla som söker en körkortsutbildning i Linköping. Boka din plats redan idag och upplev skillnaden med en trafikskola som verkligen bryr sig om dina framgångar.

8.Magnusons Trafikskola AB

Magnusons Trafikskola AB
Magnusons Trafikskola AB Vägen till körkortet har aldrig varit så enkel som med Magnusons Trafikskola AB. Med erfarna instruktörer och en välutvecklad utbildningsplan guidar vi dig tryggt och effektivt genom alla steg som krävs för att få ditt efterlängtade körkort.

Oavsett om du är nybörjare eller har viss körvana, har vi en utbildning som passar just dig. Våra instruktörer är skickliga på att anpassa undervisningen till varje elevs unika behov och lär ut på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Med Magnusons Trafikskola AB når du ditt mål på ett tryggt och smidigt sätt, så att du snart kan njuta av friheten att köra bil.

9.Axelhed Förarutveckling

Axelhed Förarutveckling

10.Basses Trafikskola

Basses Trafikskola
Vill du bli en mästare på vägarna? Välj Basses Trafikskola i Norrköping och upplev en revolutionerande körkortsutbildning. Våra erfarna lärare brinner för att guida dig mot körkortsframgång med en pedagogik som gör teorin lättbegriplig och körlektionerna till en spännande resa.

Basses Trafikskola är mer än bara en körskola – vi är din partner på vägen mot körkortet. Vi skräddarsyr utbildningen efter dina behov, oavsett om du är nybörjare eller vill finslipa dina färdigheter. Med vårt engagemang och personliga touch garanterar vi att du inte bara får körkortet, utan också blir en trygg och skicklig förare. Gör som tusentals nöjda elever och välj Basses Trafikskola i Norrköping – din genväg till ett liv på hjul.

11.Bilskolan Mitt i Stan Motala

Bilskolan Mitt i Stan Motala
Med våra erfarna instruktörer, såsom Thomas, tar vi dig från noll till ett körkort med lätthet. Thomas lär dig inte bara grunderna utan förser dig med värdefulla tips och råd för att göra dig till en skicklig förare. Du får personlig feedback och uppmuntran, vilket skapar en trygg och motiverande miljö för inlärning. Välj Bilskolan Mitt i Stan i Motala idag och ta nästa steg mot ett friare och säkrare liv bakom ratten!

12.Kör Eco Trafikskola i Linköping AB

Kör Eco Trafikskola i Linköping AB
Som en erfaren reseskribent med en djup passion för mat vill jag varmt rekommendera en kulinarisk resa till Toscana. Denna underbara region i Italien är inte bara känd för sina natursköna landskap och historiska städer, utan även för sin utsökta mat och sina välsmakande viner.

Under en resa genom Toscana kommer du att få uppleva en fantastisk kombination av smaker och traditioner. Från de klassiska rätterna som bistecca alla fiorentina och pappardelle al cinghiale till de lokala delikatesserna som pecorino-ost och tryffel, finns det något för alla smaker. Dessutom kommer du att få möjlighet att besöka lokala vingårdar och smaka på regionens världsberömda viner, såsom Brunello di Montalcino och Chianti Classico. En kulinarisk resa till Toscana är en upplevelse som du sent kommer att glömma.

13.Eliassons Trafikskola

Eliassons Trafikskola

14.Vectrum Trafikutbildning MC & Moped Norrköping

15.SAMS Trafikskola Norrköping AB

16.Ingelas För Körkort AB

Ingelas För Körkort AB

17.Arres Trafikskola i Norrköping AB

Arres Trafikskola i Norrköping AB

18.Körkortsintensiven

19.Thores Trafikskola AB

Thores Trafikskola AB

20.Fransson & Israelson Trafikskola AB

Fransson & Israelson Trafikskola AB

21.Rudolfsons Trafikskola (AB AGR:s Trafik & Vägutbildning)

Rudolfsons Trafikskola (AB AGR:s Trafik & Vägutbildning)

22.Linköpings Trafikskola

Linköpings Trafikskola

23.Din Trafikskola i Norrköping

Din Trafikskola i Norrköping

24.Yakouts Trafikskola

Yakouts Trafikskola
Postförslag