Lista 13 kemtvätt i Uppsala

Anders Johansson

• Uppdaterad: 2024-08-01

Sammanställd från de bästa listorna om kemtvätt i Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Afsars Syateljé, Svava Sko- & Nyckelservice, Perkem Kemtvätt i Uppsala AB, Askungen syateljé - Skrädderi och Kemtvätt Uppsala, Alan Skrädderi & Kemtvätt Central. Låt oss utforska!

1.Afsars Syateljé

Afsars Syateljé
Afsars Syateljé är en oas för modemedvetna individer som söker perfektion i sin garderob. Vår erfarna skräddare, Afsar, har en oöverträffad talang för att förverkliga dina modevisioner och överträffa dina förväntningar. Vare sig du önskar en skräddarsydd kostym som utstrålar elegans, eller en utsökt klänning som framhäver din feminina charm, kommer Afsars händer att magiskt förvandla tyg till mästerverk.

Vår mysiga och Covid-vänliga syateljé erbjuder en bekväm och säker miljö för dig att diskutera dina modebehov. Våra konkurrenskraftiga priser och snabba uthämtningsservice gör det enkelt för dig att njuta av de fördelar som skräddarsytt mode erbjuder. Besök Afsars Syateljé idag och låt oss hjälpa dig skapa en garderob som speglar din unika stil och personlighet.

2.Svava Sko- & Nyckelservice

Svava Sko- & Nyckelservice
Svava Sko- & Nyckelservice gav mina älskade, gamla cykelskor ett nytt liv. Den trevliga personalen tog sig an uppgiften med stort engagemang och skicklighet. Nu ser de ut som nya igen, och jag är redo för många nya cykeläventyr!

Trots att det ibland kan vara lite svårt att hitta parkering i närheten av Svava, rekommenderar jag varmt deras tjänster. De är både kunniga och professionella, och de tar sig alltid tid att lyssna på mina önskemål. Jag vet att jag kan lita på dem när det gäller att ta hand om mina skor och nycklar.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Uppsala

3.Perkem Kemtvätt i Uppsala AB

Perkem Kemtvätt i Uppsala AB
Välkommen till Perkem Kemtvätt i Uppsala AB - din pålitliga partner för alla dina kemtvättsbehov. Med vår blixtsnabba service får du tillbaka dina kläder skinande rena inom loppet av en eller två dagar efter att du lämnat in dem.

Vårt erfarna team av experter använder den senaste tekniken för att ta bort även de svåraste fläckarna, så att dina kläder ser ut som nya igen. Från enkla plagg till finare kläder kan du räkna med att vi hanterar alla dina textilier med största omsorg. Vår vänliga personal och rimliga priser gör varje besök till en positiv upplevelse. Upplev skillnaden med Perkem Kemtvätt i Uppsala AB i dag och låt oss ta hand om dina kläder som om de vore våra egna.

4.Askungen syateljé - Skrädderi och Kemtvätt Uppsala

Askungen syateljé - Skrädderi och Kemtvätt Uppsala
I hjärtat av Uppsalas学生stad, där kunskap och mode möts, ligger Askungens ateljé - ett skrädderi och kemtvätt som är en räddande ängel för alla studenter med begränsad budget. Med skickliga sömnadstjänster och överkomliga priser hjälper de dig att återuppliva dina begagnade smokingar och skapa förtrollande balklänningar.

Precis som i den klassiska sagan förvandlar Askungens ateljé vanliga kläder till något extraordinärt. Deras erfarna sömmerskor använder sina magiska nålar och trådar för att skapa eller ändra kläder som passar dig perfekt. Genom att ge nytt liv åt dina gamla favoriter eller skapa nya mästerverk till överkomliga priser, gör Askungens ateljé det möjligt för dig att glänsa på alla tillställningar, oavsett om det är en formell bal eller en avslappnad utekväll.

Läs mer: Lista 22 hotellen i Uppsala

5.Alan Skrädderi & Kemtvätt Central

Alan Skrädderi & Kemtvätt Central
Alan Skrädderi & Kemtvätt Central erbjuder exceptionella tjänster utförda av kunniga och vänliga medarbetare. Deras hantverk är av högsta kvalitet, även om priserna kan vara något högre än vanligt. Men kom ihåg, du får vad du betalar för! Tveka inte att fråga om ett ungefärligt pris innan du lämnar in dina kläder eller textilier.

Förvänta dig enastående service från Alan Skrädderi & Kemtvätt Central, som tar hand om dina värdefulla föremål med yttersta omsorg. Deras expertis och engagemang för att leverera perfekta resultat kommer att glädja dig. Även om priserna kan vara något högre, är den överlägsna servicen och det exceptionella hantverket väl värda investeringen. Ge dina kläder och textilier den vård de förtjänar på Alan Skrädderi & Kemtvätt Central.

6.Siluett Syateljé & Kemtvätt

Siluett Syateljé & Kemtvätt
"Vänd dig till Siluett Syateljé & Kemtvätten för dina sömnads- och kemtvättsbehov. Våra skickliga skräddare har sytt och ändrat min balklänning till perfektion, och jag är överlycklig över resultatet. Studenter erbjuds dessutom förmånliga priser, vilket gör dem till det självklara valet för dina sömnadsbehov.

Om du söker en skräddare som överträffar dina förväntningar, har Karen på Siluett Syateljé & Kemtvätten den expertis du letar efter. Han har skickligt ändrat otaliga kostymer för mig och hans noggrannhet är oöverträffad. Lita på mig, hans tjänster slår allt annat du har provat tidigare."

7.Alan Skrädderi & Kemtvätt Gränby

Alan Skrädderi & Kemtvätt Gränby
Välkommen till Alan Skrädderi & Kemtvätt Gränby! Vi erbjuder förstklassiga skrädderi- och kemtvättstjänster med högsta precision och omsorg. Vår erfarna personal är dedikerade till att ge dig en enastående upplevelse, oavsett om det gäller att snygga till en kostym, fräscha upp en klänning eller tvätta dina mest ömtåliga plagg.

Vi förstår att din tid är värdefull, så vi strävar alltid efter att erbjuda snabba och effektiva tjänster utan att kompromissa med kvalitet. Vår passion för hantverket och engagemang för kundnöjdhet garanterar att du alltid får de bästa resultaten. Välkommen att uppleva skillnaden med Alan Skrädderi & Kemtvätt Gränby!

8.Svartbäckens Mattvätt - Gardintvätt Uppsala

Svartbäckens Mattvätt - Gardintvätt Uppsala
Få dina mattor skinande rena med professionell hjälp från Svartbäckens Mattvätt. Vår snabba och effektiva service garanterar ett strålande resultat som får dina mattor att se ut som nya. Med vår bekväma hämtnings- och lämningstjänst kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om allt. Slipp besväret och upplev förvandlingen när vi återställer dina mattor till deras forna glans!

9.Novus Mattvätt

Novus Mattvätt
Låt Novus Mattvätt ta hand om dina smutsiga mattor! Vi erbjuder en förstklassig mattrengöring som ger dina mattor ett nytt liv. Vår erfarna personal hämtar och lämnar mattorna i hela Sverige, så du behöver inte lyfta ett finger.

Våra avancerade rengöringsmetoder tar bort även de tuffaste fläckarna, så att dina mattor blir rena och fräscha igen. Med Novus kan du vara säker på att dina mattor får den bästa möjliga vård och att du blir nöjd med resultatet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och en service som är i särklass.

10.Uppsala Sko- & Nyckelservice

Uppsala Sko- & Nyckelservice
För ett exklusivt utbud av väskor och resväskor väntar Uppsala Sko- & Nyckelservice med engagerad personal som brinner för att hitta den perfekta matchningen för dina behov. Med enastående kunskap och en passion för kundservice ger de dig en personlig upplevelse som gör ditt besök till ett sant nöje.

Uppsala Sko- & Nyckelservice rekommenderas varmt av nöjda kunder som uppskattar deras vänlighet, professionalism och skickliga arbete på allt från klänningar till skor. Låt deras expertis guida dig till ett stilrent resesällskap som kompletterar din personlighet och förhöjer dina resor.

11.Snabb-Kem i Uppsala

Snabb-Kem i Uppsala
Snabb-Kem i Uppsala erbjuder en imponerande service för dina kläder. Här får du kemtvätt av högsta kvalitet med snabba leveranstider, vilket gör att du kan hålla din garderob fräsch och proper. Med en kostnad på 270 kronor för ett par byxor och en enkel skjorta, får du ett prisvärt alternativ utan att tumma på resultatet. Personalens trevliga bemötande och expressleveransalternativ, mot en extra avgift, gör Snabb-Kem till ett utmärkt val för dig som värdesätter snabbhet och kvalitet. **Oseriös prishöjning som drar ner helhetsintrycket**

Ett bakslag för Snabb-Kems annars positiva rykte är en upplevelse av oseriös prishöjning. Efter att ha kommit överens om ett pris på 1200 kronor för kemtvätt av en klänning, kostym, väst och sex skjortor, fick kunden senare ett samtal om att priset höjts till 1470 kronor på grund av ett fel i beräkningen. Detta skapar ett intryck av bristande professionalism och kan skada kundernas förtroende.

12.Uppsala Kemtvätt & Skrädderi

Uppsala Kemtvätt & Skrädderi

13.Noreens Textilvård

Noreens Textilvård
Postförslag