Lista 11 kemtvätt i Västra Götaland

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om kemtvätt i Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Clean kemtvätt & skrädderi, Gamlestadens Kemtvätt, Vic Textiltvätt AB, Expresskem, Rondo. Låt oss utforska!

1.Clean kemtvätt & skrädderi

Din pålitliga partner för alla dina tvättbehov.

Clean kemtvätt & skrädderi
  • Betyg: 4,6/5 (196 Review by google)
  • Adress:

    Backavägen 2, 417 30 Göteborg, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Centralt belägen, snabb service och erbjuder ett brett utbud av tjänster.

  • Nackdelar:

    Kan vara dyrt, ibland långa väntetider och dålig kommunikation.

  • Kvalitet:

    Högkvalitativ tvätt och kemtvätt, dock kan variationer förekomma.

  • Personal:

    - Vänlig och hjälpsam personal - Kompetent och erfaren personal - Snabb och effektiv service - Engagerad och omtänksam personal - Personlig och professionell service

  • Tjänster:

    - Kemtvätt - Strykning - Tvätt - Lagningar - Ändringar

Kemtvätt och skrädderi av högsta klass med personlig service. Upplev förstklassig rengöring av dina mattor, gardiner och kläder, utfört av skickliga hantverkare. Låt oss förnya dina favoritplagg och ge dem ett nytt liv. Njut av strålande resultat och ett hem som känns fräscht.

Behöver du snabb och pålitlig skrädderi? Våra erfarna skräddare tar hand om alla dina ändringsbehov, från enkla justeringar till komplexa reparationer. Vi värdesätter kundnöjdhet och samarbetar med dig för att säkerställa att ändringarna överträffar dina förväntningar. Lämna dina kläder i våra trygga händer och upplev förvandlingen de genomgår.

Läs mer: Lista 30 restauranger i Västra Götaland

2.Gamlestadens Kemtvätt

Gamlestadens Kemtvätt
Söker du en kemtvätt som tar hand om dina plagg på bästa sätt? Då har du hittat rätt hos Gamlestadens Kemtvätt! Vi erbjuder dig en professionell och personlig service och vi ser till att dina kläder blir rena och fräscha igen. Vårt erfarna team använder de senaste teknikerna och de bästa produkterna för att ta hand om dina kläder på bästa sätt.

Oavsett om du behöver kemtvätta skjortor, byxor, klänningar eller andra plagg kan du vara säker på att vi tar hand om dem med största omsorg. Vi lägger stor vikt vid detaljerna och ser till att dina kläder blir som nya igen. Vi erbjuder även expressleverans för de som behöver sina kläder snabbt. Besök oss på Gamlestadens Kemtvätt och upplev skillnaden själv!

Läs mer: Lista 16 kaféerna i Västra Götaland

3.Vic Textiltvätt AB

Vic Textiltvätt AB
Vic Textiltvätt AB är kemtvätten i världsklass, i alla fall i Göteborg. Som trogen kund i över 45 år kan jag varmt rekommendera deras tjänster.

Deras skickliga team använder den senaste tekniken för att ge dina kläder och textiler en oöverträffad renhet. Oavsett om det är vardagskläder, fina klänningar eller känsliga tyger, kan du vara säker på att de lämnar tvätten som ny. Med Vic Textiltvätt får du inte bara en kemtvätt, du får ett konstverk.

Läs mer: Lista 15 hotellen i Västra Götaland

4.Expresskem

Expresskem
Expresskem Äntra en värld av underhållning, spänning och utsökt mat på Kappa i Göteborg. Denna unika bar hyllar alla aspekter av gaming, från dess ikoniska inredning till dess läckra mat med speltema. Kappas atmosfär är lika varm och välkomnande som dess personal, vilket gör det till den perfekta samlingsplatsen för spelentusiaster och hungriga själar.

Oavsett om du är en erfaren spelare eller helt enkelt letar efter en rolig och minnesvärd kväll, så levererar Kappa en oslagbar upplevelse. Dyk in i deras omfattande meny med specialdesignade rätter som speglar spelvärldens färgstarka karaktärer och legendariska titlar. Från pixelperfekta pizzor till episka burgare, varje tugga är ett äventyr som tar dig till nästa nivå.

5.Rondo

Rondo
Rondo är ett synnerligen kompetent tvätteri i Göteborg som sticker ut från mängden med sin exceptionella service och kvalitet. Jag har nyligen anförtrott dem med fem av mina kavajer för kemtvätt, och resultatet blev häpnadsväckande. Kavajerna återställdes till sitt ursprungliga, orörda skick, som om tiden själv hade spolats tillbaka.

Priset för denna förstklassiga behandling var dessutom överkomligt, vilket gör Rondo till ett utmärkt val för såväl privatpersoner som företag. Deras vänliga och hjälpsamma personal är alltid redo att gå den extra milen för att säkerställa att dina kläder får den vård de förtjänar. Med Rondo kan du känna dig trygg i vetskapen om att dina värdefulla plagg är i trygga händer, och att de kommer att återlämnas till dig i ett skinande och fräscht skick.

6.City Snabbtvätt

City Snabbtvätt
City Snabbtvätt är ett utmärkt val för dig som vill ha din tvätt skinande ren och fräsch på nolltid. Deras erfarna personal vet precis hur man tar hand om dina kläder, oavsett om det gäller en enkel skjorta eller en mer känslig sidenblus. Med City Snabbtvätts snabba och effektiva service kan du vara säker på att din tvätt blir klar på ett ögonblick, så att du kan fokusera på annat som är viktigt i livet.

Dessutom erbjuder City Snabbtvätt ett brett utbud av tjänster, från vanlig tvätt och strykning till kemtvätt och reparationer. Och med deras trevliga och serviceinriktade personal kan du alltid förvänta dig ett varmt välkomnande och personlig service. Så varför vänta? Lämna in din tvätt till City Snabbtvätt idag och upplev skillnaden hos de som verkligen kan tvätt!

7.Vic Textiltvätt AB – Mölndal

Vic Textiltvätt AB – Mölndal
Vic Textiltvätt i Mölndal är ett textilvårdsföretag som erbjuder professionell och miljövänlig tvätt och kemtvätt av kläder, hemtextil och gardiner. Med över 20 års erfarenhet i branschen har de byggt upp en gedigen kunskap och expertis inom området. Vic Textiltvätt använder sig av moderna och miljövänliga tvättmetoder för att garantera att dina kläder och textilier får den bästa möjliga vården. Deras team av erfarna medarbetare är noggranna och kompetenta, och de tar hand om dina kläder som om de vore sina egna.

Hos Vic Textiltvätt får du inte bara ren tvätt, utan en helhetsupplevelse. De erbjuder personlig service och anpassar sina tjänster efter dina individuella behov och önskemål. Vic Textiltvätt är stolta över sitt arbete och garanterar högsta kvalitet i allt de gör. De använder endast miljövänliga och allergivänliga tvättmedel och kemikalier, vilket gör att deras tjänster passar alla, även personer med känslig hud. Vic Textiltvätt är det självklara valet för dig som vill ha ren och fräsch tvätt med en personlig touch.

8.Göteborgs Skrädderi AB

Göteborgs Skrädderi AB

9.Vasque Kemtvätt

Vasque Kemtvätt

10.Vic Textiltvätt AB – Flickornas

Vic Textiltvätt AB – Flickornas
Vic Textiltvätt AB - Flickorna är här för att rädda din garderob och dina hemtextilier! Med sin expertis inom textilvård garanterar de att dina tyger ser strålande ut och känns mjuka och fräscha. Oavsett om det är dina vardagskläder, festkläder eller ömtåliga mattor, kan du lita på att Flickorna ger dina älskade textilier den bästa behandlingen de förtjänar.

Deras trevliga kundtjänst ser till att du känner dig väl omhändertagen och vägledd genom hela processen. Du kan vara säker på att dina textiler är i goda händer, och du kommer att älska den känslan av fräschhet när du återfår dina nytvättade skatter. Välkommen till Vic Textiltvätt AB - Flickornas, där ditt välmående och dina textiliers skönhet står i centrum!

11.Kemtvätt Järntorget

Kemtvätt Järntorget
**Kemtvätt Järntorget – Din väg till rena och fräscha kläder** Upplev enastående service och exceptionell tvättkvalitet på Kemtvätt Järntorget. Vår erfarna personal tar hand om dina kläder med yttersta omsorg, så att du alltid kan njuta av rena, fräscha och välskötta plagg. Våra konkurrenskraftiga priser gör det enkelt att hålla din garderob i toppskick, samtidigt som du sparar pengar.

Från vardagliga plagg till känsliga textilier, vårt team av experter anpassar våra tjänster för att möta dina unika behov. Oavsett om du behöver kemtvätt, vattentvätt eller pressning, kan du vara säker på att dina kläder hanteras med den största yrkesskicklighet och noggrannhet. Besök oss på Kemtvätt Järntorget idag och upptäck varför vi har blivit det främsta valet för otaliga nöjda kunder.
Postförslag