Lista 21 kemtvätt i Skåne

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om kemtvätt i Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Levino - Kemtvätt & Skrädderi i Malmö, Milano Kemtvätt & Skrädderi AB, City Kemtvätt & Skrädderi - Malmö, Kemsnabben i Malmö AB, TVÄTT-2000 Kemtvätt i Bjuv. Låt oss utforska!

1.Levino - Kemtvätt & Skrädderi i Malmö

Levino - Kemtvätt & Skrädderi i Malmö
Välkommen till Levino, en oas där dina kläder får den omvårdnad de förtjänar. Vi är experter på kemtvätt, ändringar och lagningar, och vi har hjälpt Malmöbor att hålla sina kläder i toppskick i många år.

Våra erfarna och kunniga medarbetare tar hand om dina kläder med största omsorg. Vi använder endast de bästa materialen och teknikerna för att ge dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Oavsett om du behöver fräscha upp en kostym, ändra längden på ett par byxor eller laga en trasig söm, kan du lita på att vi gör det med precision och noggrannhet.

2.Milano Kemtvätt & Skrädderi AB

Förstklassig kemtvätt och skrädderi för dina kläder

Milano Kemtvätt & Skrädderi AB
  • Betyg: 4,8/5 (325 Review by google)
  • Adress:

    Djäknegatan 2, 211 35 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    08 till 18

  • Fördelar:

    Professionell kemtvätt och skrädderi, hög kvalitet på arbetet, bekvämt läge i Malmö centrum

  • Nackdelar:

    Kan vara dyrt, långa väntetider, begränsade öppettider

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på kemtvätt och skrädderi

  • Personal:

    Vänlig och kunnig personal, professionell och hjälpsam

  • Tjänster:

    Kemtvätt, skrädderi, strykning, färgning, reparationer

Milano Kemtvätt & Skrädderi AB är mer än bara ett vanligt kemtvätt och skrädderi. Det är ett företag som sätter kunden i centrum och som alltid strävar efter att överträffa förväntningarna. Med sin exceptionella service och sitt engagemang för kvalitet har Milano Kemtvätt & Skrädderi AB etablerat sig som den ledande leverantören av kemtvätt- och skräddertjänster i Stockholm.

Oavsett om du behöver kemtvätta en favoritklänning, fräscha upp en kostym eller få en skräddarsydd skjorta, kan du lita på att Milano Kemtvätt & Skrädderi AB tar hand om dina behov. Deras team av erfarna yrkesmän använder de senaste teknikerna och de bästa materialen för att säkerställa att dina kläder ser ut som nya igen. Och med deras bekväma hämtnings- och leveransservice behöver du inte ens lämna hemmet för att få dina kläder rengjorda eller ändrade.

Läs mer: Lista 17 restauranger i Skåne

3.City Kemtvätt & Skrädderi - Malmö

City Kemtvätt & Skrädderi - Malmö
På City Kemtvätt & Skrädderi i Malmö får du alltid ett varmt välkomnande, fantastisk service och priser som överraskar dig positivt. Oavsett om du behöver kemtvätta en smutsig bröllopsklänning eller fräscha upp dina vardagskläder, kommer City Kemtvätt & Skrädderi ta hand om dina textilier med största omsorg. Deras skickliga personal använder de senaste teknikerna och de bästa produkterna för att ge dig ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Så oavsett om du är i behov av kemtvätt, strykning eller skräddarsydda plagg, är City Kemtvätt & Skrädderi i Malmö det självklara valet. Lämna in dina kläder med tryggheten i att de kommer att få den bästa möjliga behandlingen och återfå sin forna glans. Besök City Kemtvätt & Skrädderi idag och upplev skillnaden som enastående service och kvalitet gör.

4.Kemsnabben i Malmö AB

Kemsnabben i Malmö AB
Kemsnabben i Malmö AB är det perfekta valet för dig som söker en snabb och effektiv städservice. Med sin erfarna personal och moderna utrustning kan de garantera en skinande ren miljö, oavsett om det gäller hemstädning, företagsstädning eller flyttstädning. Deras engagemang för kundnöjdhet är oöverträffad, och de anpassar alltid sina tjänster efter dina specifika behov.

Att anlita Kemsnabben i Malmö AB är mer än bara att få ett rent hem eller en arbetsplats. Det är en investering i din tid, hälsa och välbefinnande. Deras pålitliga och vänliga personal kommer att ta hand om städningen så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Boka din städning idag och upplev skillnaden som en ren och fräsch miljö kan göra.

Läs mer: Lista 15 kaféerna i Skåne

5.TVÄTT-2000 Kemtvätt i Bjuv

TVÄTT-2000 Kemtvätt i Bjuv
Välkommen till Tvätt-2000, Bjuvs mest omhuldade kemtvätt! Vi förstår att dina kläder är viktiga för dig, och vi hanterar dem med största möjliga omsorg. Vårt team av erfarna experter använder de senaste teknikerna och miljövänliga produkter för att säkerställa att dina kläder ser fantastiska ut och håller länge.

Upplev fördelen med vår exceptionella service! Vi erbjuder snabba leveranstider, konkurrenskraftiga priser och ett alltid glatt bemötande. Våra kunder återkommer gång på gång för vår pålitlighet och resultat av högsta kvalitet. Låt Tvätt-2000 ta hand om dina klädvårdbehov och upptäck skillnaden som en professionell kemtvätt kan göra. Besök oss idag och låt oss överträffa dina förväntningar!

6.Kristianstads Tvättanstalt AB

Kristianstads Tvättanstalt AB
Vår erfarna personal vet hur du håller kläderna som nya, blänkande och fräscha. Vi erbjuder dig ett proffsigt tvätteri som tar hand om allt från små till stora tvättbehov. Kristianstads Tvättanstalt är ett modernt tvätteri som använder de mest innovativa tvättmetoderna för att säkerställa att dina kläder ser fantastiska ut och får en lång livslängd. Vi erbjuder tjänster av högsta kvalitet med ett brett utbud av alternativ, inklusive kemtvätt, vattentvätt och strykning.

Oavsett om du är en upptagen yrkesperson eller en familj med ett hektiskt schema, kan du njuta av ren och fräsch tvätt utan ansträngning. Vårt team av experter tar gärna emot alla dina tvättbehov och ger dig personliga råd för att uppnå de bästa resultaten för dina kläder. Våra priser är konkurrenskraftiga och prisvärda, så du kan vara säker på att du får valuta för pengarna när du väljer Kristianstads Tvättanstalt. Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra tjänster. Låt oss ta hand om din tvätt, så kan du fokusera på det som är viktigare i livet!

Läs mer: Lista 17 hotellen i Skåne

7.TVÄTT-2000

TVÄTT-2000
På TVÄTT-2000 utförs kemtvätt med största noggrannhet. Personalen är oerhört kunnig och effektiv och resultatet blir därför alltid strålande. Du kan tryggt lämna in dina plagg, oavsett material, och få dem tillbaka fläckfria och med en fräsch doft.

Så även om olyckan är framme, förtvivla inte! TVÄTT-2000 räddar din garderob och ger dina kläder nytt liv. Välkommen att uppleva den fantastiska servicen och det förstklassiga resultatet som bara TVÄTT-2000 kan erbjuda.

8.Malmö Matt & Möbeltvätt AB

Malmö Matt & Möbeltvätt AB
Som en erfaren innehållsskribent med hög kompetens och auktoritet inom resor och mat, kan jag inte låta bli att rekommendera Malmö Matt- & Möbeltvätt AB. Deras expertis inom rengöring är oöverträffad, och de garanterar att du blir av med all smuts och fläckar.

Låt oss ta din älskade äkta persiska matta som exempel. Deras skickliga team har den kunskap och de verktyg som krävs för att återställa dess forna glans. De använder miljövänliga rengöringsmedel och tekniker för att fräscha upp din matta utan att skada dess delikata fibrer. När de är klara kommer din matta att se ut som ny, och du kan njuta av dess skönhet i många år framöver.

9.Saaris Skrädderi i Malmö

Saaris Skrädderi i Malmö
Upptäck Saaris Skrädderi i Malmö, din oumbärliga destination för alla dina skrädderibehov. Med sitt exceptionella hantverk och passion för detaljer garanterar Saaris högsta kvalitet på varje beställning. Deras skickliga skräddare har oöverträffad expertis inom ändringar, säkerställande av perfekt passform och stil för alla dina kläder.

Låt Saaris ta hand om dina dyrbara ägodelar med deras pålitliga kemtvätt och skomakarmästare. Från de mest känsliga tygerna till slitage på skor, kan du vara säker på att dina tillhörigheter är i goda händer. Saaris dedikerade team erbjuder alltid ett varmt och välkomnande mottagande, vilket gör varje besök till en glädje. Upplev den ojämförliga servicen hos Saaris Skrädderi och förvandla din garderob med precision och elegans.

10.Textilia HoReCa Malmö

Textilia HoReCa Malmö

11.Kemtvätten AB

Kemtvätten AB
Den utmärkta personalen på Kemtvätten AB överträffade mina förväntningar med sin vänliga service och professionella vägledning. De hjälpte mig att smidigt hitta den närmaste filialen som kunde ta hand om min kemtvätt. Efter rengöringen imponerade resultatet med sin förstklassiga kvalitet. Det var tydligt att företaget värdesätter noggrannhet och att de använder avancerade tekniker för att uppnå optimala resultat.

Trots den utmärkta servicen på Kemtvätten AB var bemötandet vid ett senare tillfälle beklagligt. Personalens otrevliga attityd skapade en obehaglig upplevelse och försämrade mitt intryck. Det är synd att ett sådant missöde inträffade, eftersom det annars är ett företag med hög kompetens och kvalitet.

12.Innovation Skrädderi och KemtvättHej

Innovation Skrädderi och Kemtvätt i Stockholm är det självklara valet för dig som söker hög kvalitet till rimliga priser. Våra erfarna skräddare och kemtvättare behandlar dina plagg med största omsorg, och ser till att de ser ut som nya igen. Vi tar hand om allt från enkla lagningar till mer avancerade ändringar, och vi använder alltid de bästa materialen och teknikerna.

Hos Innovation Skrädderi och Kemtvätt får du inte bara utmärkt service, utan också personlig rådgivning. Våra skräddare hjälper dig att hitta den perfekta passformen och stilen för dina plagg, så att du kan känna dig trygg och bekväm i dem. Vi erbjuder även kemtvätt av högsta kvalitet, som varsamt rengör och fräschar upp dina kläder. Besök oss idag och upplev skillnaden!

13.Malmö Kemtvätt & Skrädderi

Din lokala tvättexpert med miljövänlig och snabb service

Malmö Kemtvätt & Skrädderi
  • Betyg: 4,9/5 (320 Review by google)
  • Adress:

    Stora Varvsgatan 24B, 211 19 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    08 till 18

  • Fördelar:

    Bra priser, miljövänlig och snabb service

  • Nackdelar:

    Dåliga öppettider, svårt att nå personal på telefon, dålig information på hemsidan

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på tvätt och kemtvätt

  • Personal:

    - Vänlig - Hjälpsam - Kunnig - Pålitlig - Engagerad

  • Tjänster:

    - Tvätt - Kemtvätt - Skrädderi - Strykning - Reparationer

14.Elis Textil Service AB (tidigare Berendsen Textil Service AB)

Elis Textil Service AB (tidigare Berendsen Textil Service AB)

15.Tvättservice i Helsingborg AB

Tvättservice i Helsingborg AB

16.Jägersro Center

Ett köpcenter för alla dina behov

Jägersro Center
  • Betyg: 3,8/5 (4736 Review by google)
  • Adress:

    Jägersrovägen 151, 213 75 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Fördelar:

    Bra läge, stort utbud av butiker och restauranger, gratis parkering

  • Nackdelar:

    Kan vara trångt och svårt att hitta parkeringsplatser, långa köer till populära butiker, dyra restauranger

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på varor och tjänster

  • Personal:

    - Hjälpsam och kunnig personal - Trevlig och serviceinriktad personal - Personalen är alltid villig att hjälpa till - Personalen är kunnig och kan svara på frågor - Personalen är effektiv och snabb

  • Tjänster:

    - Bra kundservice - Gratis Wi-Fi - Barnpassning - Hissar och rulltrappor - Valutaväxling

17.Tvättstugan i Lund AB

Tvättstugan i Lund AB

18.Triangeltvätten AB

Triangeltvätten AB

19.Tvätt-Tjänst Malmö | Auktoriserad kemtvätt sedan 1967

20.Bjärreds Kemtvätt

Bjärreds Kemtvätt

21.Ödåkra Mockarenseri AB

Ödåkra Mockarenseri AB
Postförslag