Lista 19 taxi i Skåne

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om taxi i Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Taxi Grand Lund | Lund, Skåne, FM Taxi Helsingborg, Nabbes Taxi i Hässleholm - Taxi Hässleholm, Taxi 25 Lund, Taxi 97. Låt oss utforska!

1.Taxi Grand Lund | Lund, Skåne

Taxi Grand Lund | Lund, Skåne
Välkommen till Taxi Grand Lund, ditt förstaval för smidiga och bekväma resor i Lund och Skåne. Med vår flotta av moderna taxibilar och erfarna förare garanterar vi en säker och trevlig upplevelse för alla dina transportbehov.

Oavsett om du är ute efter en snabb resa till flygplatsen eller en avkopplande sightseeingtur, har vi taxibilar som passar alla sällskap och destinationer. Våra vänliga chaufförer har stor lokalkännedom och ser till att du anländer till din destination i tid och med stil.

2.FM Taxi Helsingborg

FM Taxi Helsingborg
FM Taxi Helsingborg erbjuder förstklassiga taxitjänster med högsta professionalism. Våra chaufförer är omtänksamma, tillmötesgående och tar säkerheten på allvar. Vår erfarenhet och kunskap inom transportbranschen gör oss till det perfekta valet, oavsett om du behöver en enkel resa eller en komplex transfer.

Välj FM Taxi Helsingborg för enastående service. Våra chaufförer är alltid välklädda och punktliga, och de strävar efter att göra din resa så bekväm och trevlig som möjligt. Boka din resa idag och upplev skillnaden hos FM Taxi Helsingborg. Vi ser fram emot att ge dig en pålitlig och minnesvärd upplevelse!

Läs mer: Lista 17 restauranger i Skåne

3.Nabbes Taxi i Hässleholm - Taxi Hässleholm

Nabbes Taxi i Hässleholm - Taxi Hässleholm
Välj Nabbes Taxi och upplev en taxiresa som överträffar dina förväntningar. Våra taxibilar anländer alltid i tid, och våra erfarna chaufförer kör dig tryggt och bekvämt till din destination. Våra priser är konkurrenskraftiga, och vi erbjuder en smidig boknings- och avbokningsprocess. Men det som verkligen sätter oss i en klass för sig är vårt utmärkta bemötande. Vi värdesätter varje kund och strävar alltid efter att göra din resa så angenäm som möjligt.

Oavsett om du ska till flygplatsen, en viktig affärsmiddag eller bara behöver skjuts hem efter en utekväll, är Nabbes Taxi det självklara valet. Vi finns här för att göra din resa enkel, bekväm och stressfri. Så luta dig tillbaka, slappna av och låt oss ta hand om resten. Välkommen att boka din nästa taxiresa med Nabbes Taxi – Hässleholms ledande taxiföretag!

4.Taxi 25 Lund

Taxi 25 Lund
Taxi 25 Lund – en upplevelse utöver det vanliga!

Unna dig en förstklassig taxiupplevelse med Taxi 25 Lund. Från det ögonblick du kontaktar dem till din säkra ankomst till resmålet kommer de att överträffa alla dina förväntningar. Deras flotta av moderna, välutrustade fordon garanterar en bekväm och säker resa som passar alla dina behov. Taxi 25 Lunds erfarna chaufförer är extremt vänliga, hjälpsamma och tillmötesgående. De strävar efter att göra varje resa till en behaglig upplevelse, och deras noggrannhet och professionalism kommer att imponera på dig.

Läs mer: Lista 15 kaféerna i Skåne

5.Taxi 97

Snabba och säkra transporter till rätt pris

Taxi 97
  • Betyg: 4,2/5 (339 Review by google)
  • Adress:

    JOHN ERICSSONS VÄG ABC-HUSEN, 217 61 Malmö, Sverige

  • Fördelar:

    Bra bilar, Trevliga chaufförer, Bra service

  • Nackdelar:

    Dyra, Kan vara svårt att nå, Långa väntetider

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på bilarna och servicen

  • Personal:

    - Vänliga - Hjälpsamma - Professionella - Punktliga - Säkra

  • Tjänster:

    - Taxi - Bud - Kurir - Paket - Transporter

6.CITY TAXI 1 ÄNGELHOLM

CITY TAXI 1 ÄNGELHOLM

Läs mer: Lista 17 hotellen i Skåne

7.Taxi Helsingborg ( H Taxitjänst AB)

Taxi Helsingborg ( H Taxitjänst AB)
Upplev Helsingborgs främsta taxiresor med H Taxitjänst AB, där komfort och pålitlighet står i centrum. Vi tar dig säkert och stilfullt till din destination, oavsett om det är till flygplatsen, ett hotell eller ett möte. Våra erfarna förare sätter din säkerhet och bekvämlighet främst, vilket garanterar en stressfri och minnesvärd resa.

Boka din resa smidigt via vår app eller hemsida och låt oss ta hand om resten. Vi övervakar noggrant din flygstatus och anpassar vår service därefter, vilket ger dig sinnesro och punktlighet. Vår flotta av moderna och välunderhållna fordon står redo att transportera dig med högsta stil och komfort. Kontakta oss idag och upptäck varför H Taxitjänst AB är det bästa valet för dina taxiresor i Helsingborg.

8.Vellinge Taxi AB

Vellinge Taxi AB

9.Taxi Kävlinge AB

Om du behöver en taxi, tveka inte att kontakta Taxi Kävlinge AB. Vi erbjuder bekväm och pålitlig service till alla våra kunder. Våra bilar är rymliga och moderna, och våra chaufförer är erfarna och vänliga. Vi erbjuder även ett brett utbud av tjänster, inklusive flygplatstransfer, långfärdstjänster och företagsresor. Välj Taxi Kävlinge AB för en säker och bekväm resa.

Taxi Kävlinge AB är det perfekta valet för dina taxibehov. Våra bilar är alltid rena och välunderhållna, och våra chaufförer är professionella och tillmötesgående. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och rabatter för företagskunder. Boka din taxi idag och upplev skillnaden!

10.TAXI VÄSTRA SKÅNE

TAXI VÄSTRA SKÅNE
Upplev komfort och säkerhet med TAXI VÄSTRA SKÅNE! Våra erfarna förare tar dig smidigt och tryggt till ditt mål. Med våra moderna fordon och vårt fokus på kundnöjdhet kan du förvänta dig en exceptionell reseupplevelse. Boka din resa idag och upptäck varför vi är det självklara valet för kvalitetsmedvetna resenärer.

Vårt team av vänlig och hjälpsam kundtjänstpersonal står alltid redo att assistera dig med dina bokningar eller frågor. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive flygplatstransfer, företagstransporter och sightseeing, allt anpassat efter dina individuella behov. Välkommen att uppleva TAXI VÄSTRA SKÅNE, där din resa är lika viktig för oss som för dig.

11.Taxi 23 Malmö

Taxi 23 Malmö
Taxi 23 Malmö är ett pålitligt transportföretag som erbjuder säkra och bekväma resor i hela Malmö. Med våra erfarna chaufförer och väl underhållna fordon kan du förvänta dig en behaglig och stressfri upplevelse. Vi är kända för vår punktlighet och förstklassiga service, så oavsett om du ska till flygplatsen, ett affärsmöte eller bara vill ta dig runt i staden, kan du lita på Taxi 23 Malmö för en smidig och pålitlig resa.

Så om du letar efter ett bekvämt och pålitligt transportalternativ i Malmö, välj Taxi 23 Malmö. Vi garanterar en säker, bekväm och prisvärd resa varje gång. Boka din resa idag och upptäck skillnaden som Taxi 23 Malmö kan göra för din reseupplevelse!

12.Taxi Kurir Skåne

Taxi Kurir Skåne
Som erfaren reseskribent och kulinarisk expert har jag rest över hela världen och upplevt otaliga taxitjänster. Tyvärr måste jag säga att Taxi Kurir Skåne sticker ut negativt. Deras bristande kommunikationsförmåga är förbluffande. Växelpersonalens ständiga förfrågningar om upprepningar är oerhört irriterande.

Lägg därtill deras konstant sena ankomster och vi har ett recept på frustration. En nyligen beställd paketleverans från sjukhuset skulle ha levererats till min dörr, men istället lämnade chauffören det tunga och otympliga paketet 200 meter bort på vägen. Ett minimala mått av respekt hade varit att bära det hela vägen fram, men tydligen var det för mycket begärt. Om du letar efter en pålitlig och professionell taxitjänst, rekommenderar jag starkt att du undviker Taxi Kurir Skåne. Deras bristande service och bristfälliga kommunikation är helt enkelt oacceptabla.

13.Taxi Lund 121212

Taxi Lund 121212
Taxi Lund 121212 är ett grymt val för dig som vill resa tryggt och bekvämt. Med över 3000 nöjda kunder är vi ett av de mest pålitliga taxibolagen i Lund. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive flygplatstransfer, sightseeingturer och företagstransporter.

Oavsett om du behöver en snabb resa över stan eller en lång resa till en annan stad, kan du räkna med att Taxi Lund 121212 ger dig en säker och pålitlig resa. Våra chaufförer är professionella och erfarna, och våra fordon är rena och rymliga. Så nästa gång du behöver en taxi, välj Taxi Lund 121212. Du kommer inte att bli besviken!

14.Taxi Malmö AB

Taxi Malmö AB
Taxi Malmö AB - din pålitliga och bekväma partner för smidiga resor! Med våra konkurrenskraftiga priser och exemplariska kundservice är vi ditt självklara val för alla dina transportbehov. Våra rymliga och moderna fordon står redo att ta dig till din destination med stil och komfort.

Er upplevelse med Taxi Malmö AB den 15 april var enastående. Trots tidig morgon och stor efterfrågan fick du omedelbar assistans och ett garanterat pris. Kontrasten mot konkurrenten, som inte svarade på din appförfrågan under en hel timme, är tydlig. Välj Taxi Malmö AB för en exceptionell resemiljö och ett kundfokus som går utöver det vanliga.

15.Sveataxi Skåne

Sveataxi Skåne

16.Skåne Exklusiv Taxi

Skåne Exklusiv Taxi

17.Taxi Allians i Kristianstad AB

Taxi Allians i Kristianstad AB

18.Exklusiv Taxi i Skåne

Exklusiv Taxi i Skåne

19.Taxi 30 Skåne

Taxi 30 Skåne
Postförslag