Lista 17 bed and breakfast i Skåne

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om bed and breakfast i Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Stora Herrestad Bed & Breakfast, Peppinge Bed & Breakfast, Husargårdens Bed & Breakfast, Stationen Bed & Breakfast, Brohuspark Bed & Breakfast. Låt oss utforska!

1.Stora Herrestad Bed & Breakfast

Stora Herrestad Bed & Breakfast
Stanna till på det förtjusande Stora Herrestad Bed & Breakfast, en oas av lugn och charm. Upplev den mysiga atmosfären, den hemtrevliga frukosten och den ljuvliga sömnen i de bekväma sängarna. Låt det lugna vinterlandskapet omfamna dig när du njuter av den fridfulla omgivningen och den uppmärksamma servicen. Här hittar du den perfekta tillflyktsorten för avkoppling och välbefinnande.

På Stora Herrestad Bed & Breakfast möts du av doften av nybryggt kaffe och en utsökt frukost som förgyller din morgon. Ljusa rum med stora fönster bjuder in dagsljuset och ger en känsla av rymd. Utanför fönstren sträcker sig den vidsträckta trädgården, en inbjudande plats för stunder av stillhet och reflektion. Varmt välkommen till en vistelse som kommer att skapa minnen för livet.

2.Peppinge Bed & Breakfast

Peppinge Bed & Breakfast
På Peppinge Bed & Breakfast finner ni en oas för både kropp och själ. Här välkomnas ni av det charmanta värdparet som gör allt för att er vistelse ska bli oförglömlig. Rummen är skinande rena och inredda med omsorg, och den generösa frukostbuffén är en ren delikatessupplevelse med hemlagat bröd, delikata marmelader och en uppfriskande smoothie. Den härliga atmosfären och den vackra omgivningen gör att ni kommer att trivas som fisken i vattnet.

Låt Peppinge Bed & Breakfast bli ert förstahandsval när ni söker en avkopplande och kulinarisk upplevelse på Österlen. Här kombineras fantastisk mat med ett varmt och personligt värdskap, så att ni kan njuta av en minnesvärd vistelse. Boka redan idag och upplev det genuina Österlen när det är som bäst!

Läs mer: Lista 17 restauranger i Skåne

3.Husargårdens Bed & Breakfast

Husargårdens Bed & Breakfast
  • Betyg: 4,6/5 (270 Review by google)
  • Adress:

    Hörbyvägen 301-15, 275 91 Sjöbo, Sverige

  • Närliggande punkter:

    Historika museet, Sjöbo Station, Svalövs handelsträdgård, Vollsjö kyrka, Rögle dammar

  • Bekvämligheter:

    Frukost ingår, Gratis parkering, Husdjursvänligt, Trädgård, Grillplats

Husargårdens Bed & Breakfast erbjuder en oas för både kropp och själ. Varmt bemött av kunnig och hjälpsam personal, stiger du in i mysiga rum som bjuder på en stämningsfull vistelse. Trots att funktionsanpassningen kan förbättras i vissa rum, uppvägs det av den charmiga atmosfären.

För en oförglömlig helg kan du samla ditt sällskap på Husargården. Duka upp en dignande julbuffé i de fullt utrustade köken, och låt eldens sken värma er när ni sjunker ner i den vedeldade badtunnan. På julaftonen kan ni ta del av den stämningsfulla barnkrubban i närliggande kyrka. Husargårdens Bed & Breakfast är den perfekta platsen att skapa minnen som varar livet ut.

4.Stationen Bed & Breakfast

Ett charmigt bed and breakfast i hjärtat av Ystad

Stationen Bed & Breakfast
  • Betyg: 4,3/5 (312 Review by google)
  • Adress:

    Hamntorget 1A, 271 39 Ystad, Sverige

  • Fördelar:

    Trevlig personal, mysigt läge, bra frukost

  • Nackdelar:

    Små rum, dålig isolering, ingen parkering

  • Närliggande punkter:

    Ystads teater, Ystads Konstmuseum, Ystads Saltsjöbad, Sandskogens forntidsby, Ale stenar

  • Bekvämligheter:

    Gratis Wi-Fi, Frukost ingår, Husdjur tillåtna, Parkering, Trädgård

  • Genomsnittligt pris:

    Cirka 800 kronor per natt

  • Målgrupp:

    Par, familjer, äldre resenärer

Läs mer: Lista 15 kaféerna i Skåne

5.Brohuspark Bed & Breakfast

En lugn och avkopplande oas nära havet

Brohuspark Bed & Breakfast
  • Betyg: 4,4/5 (153 Review by google)
  • Adress:

    Brohusvägen 7, 234 40 Lomma, Sverige

  • Fördelar:

    Tyst och lugnt område, nära till både havet och Lomma centrum, trevligt bemötande

  • Nackdelar:

    Något litet rum, frukosten var inte så varierad, dålig ljudisolering

  • Närliggande punkter:

    Lommas strand, Lomma centrum, Burlövs golfbana, Nova Lund, Öresundsbron

  • Bekvämligheter:

    Fritt WiFi, TV på rummet, Frukost ingår, Gratis parkering, Tillgång till kök

  • Genomsnittligt pris:

    500-700 kr

  • Målgrupp:

    Par, affärsresenärer, weekendfirare

Välkommen till idylliska Brohuspark Bed & Breakfast, där lugnet och trivseln råder! Unna dig och dina nära och kära en avkopplande vistelse i våra mysiga rum med bekvämligheter som får er att känna er som hemma. Njut av det goda sällskapet i vår gemytliga samvaroyta, där skratt och minnen skapas i överflöd.

Brohuspark Bed & Breakfast är mer än bara ett boende, det är en upplevelse i sig. Våra gästvänliga ägare står alltid beredda att göra er vistelse så minnesvärd som möjligt. Låt oss ta hand om detaljerna medan ni fokuserar på det som verkligen betyder något – att umgås, koppla av och skapa ovärderliga stunder tillsammans.

6.Kaptenshuset Bed & Breakfast

Kaptenshuset Bed & Breakfast
Kaptenshuset Bed & Breakfast bjuder på en lugn och avkopplande övernattning med rena och välskötta rum. Frukosten är enkel men god, och sängarna garanterar en skön natts sömn. Personalen är hjälpsam och tillmötesgående, och även om rummen mot gatan kan bli varma under sommaren är det ett begränsat problem.

För en mer naturupplevelse rekommenderas Trevligt! med sina mysiga stugor och tillhörande badrum och toalett i huvudbyggnaden. Frukosten är en riktig höjdpunkt med exotiska frukter och andra läckerheter. Personalens service är enastående, och de gör allt för att se till att gästerna trivs.

Läs mer: Lista 17 hotellen i Skåne

7.Trolleberg Bed and Breakfast

Trolleberg Bed and Breakfast
Trolleberg Bed & Breakfast erbjuder en oas av lugn och avkoppling omgivet av lummig skog. Njut av ett unikt boende i vårt välutrustade hus, där du har friheten att skapa ett hem i ditt hem. Slå dig ner på verandan och låt skogens sus och fåglarnas sång vagga dig till ro, medan du njuter av en uppfriskande dryck.

Varje morgon välkomnas du av en utsökt frukost som ger dig den perfekta starten på dagen. Vår vänliga och hjälpsamma värd står alltid till tjänst och hjälper dig gärna med tips och råd. Trolleberg Bed & Breakfast är mer än bara ett boende - det är en upplevelse som kommer att skapa minnen för livet.

8.Mattisgården Bed & Breakfast

Mattisgården Bed & Breakfast
Mattisgården Bed & Breakfast erbjuder trivsamma rum med TV, medan bekvämligheter som toalett och dusch delas i korridoren. Detta prisvärda alternativ är perfekt beläget nära E4, vilket gör det enkelt att ta sig till och från.

Gården har en charmig lantlig atmosfär, komplett med höns, änder och får. Den lugna miljön och det vänliga värdskapet skapar en avstressande och minnesvärd vistelse.

9.Lilla Rygården Bed & Breakfast

Lilla Rygården Bed & Breakfast
Välkommen till Lilla Rygården - en fristad för avkoppling och njutning. Detta bed and breakfast ligger idylliskt beläget mitt i den stillsamma naturen, en oas där tiden tycks stå stilla. Njut av lugnet och stillheten i vår lummiga trädgård, ett perfekt ställe för en kopp kaffe eller en avkopplande promenad.

Lilla Rygården erbjuder inte bara en rogivande atmosfär utan också utsökt mat. Börja dagen med en generös frukostbuffé, fylld med lokala läckerheter och hembakat bröd. På kvällarna kan du njuta av en utsökt middag i vår mysiga matsal, där våra kockar trollar fram kulinariska mästerverk med färska, säsongsbetonade råvaror. Vår meny är noggrant utformad för att tillfredsställa även de mest kräsna gourmeterna.

10.Backadal Gård B&B

Backadal Gård B&B
Välkommen till Backadal Gård B&B, en idyllisk oas på landsbygden där du möts av charm och gästfrihet. Våra rum är inredda med omsorg och erbjuder en lugn och avkopplande vistelse. För barnen finns en mysig alkov med en våningssäng, som skapar en känsla av lekfullhet och ett eget litet krypin.

Morgonen startar med en generös frukostbuffé, där du kan njuta av nybakat bröd som våra värdar själva bakat. Doften av hembakt fyller luften och gör frukosten till en extra njutbar upplevelse. Oavsett om du är här för en övernattning under en lång resa eller söker en längre vistelse, finns det gott om utrymme att breda ut sig i våra rymliga rum. Boka din vistelse på Backadal Gård B&B idag och upplev själv den unika charm och gästfrihet som detta boende erbjuder.

11.Årröds Boställe B&B

Årröds Boställe B&B
Årröds Boställe B&B är som en sagodröm som förverkligats. Beläget mitt i det förtrollande skånska landskapet hälsas du välkommen av en modern och lantlig inredning som utstrålar en lyxig känsla. Utomhusmiljön är en ren njutning för sinnena, med blommande rabatter, frodiga fruktträd och lugna hästar som betar fridfullt.

Upplev ett boende som överträffar alla förväntningar. På Årröds Boställe B&B är varje detalj genomtänkt för att skapa en oförglömlig vistelse. Från de bekväma sängarna till det ljuvliga ljudet av fågelkvitter som väcker dig på morgonen, kommer du att känna dig som hemma från första stund. Låt dig omslutas av den fridfulla atmosfären och njut av en semester som kommer att ge dig minnen för livet.

12.Munkamöllan Logi Skåne Tranås

Munkamöllan Logi Skåne Tranås
Välkommen till Munkamöllan – en oas i hjärtat av Skånes vackra natur! Vårt charmiga annex erbjuder ett mysigt boende för två, med en hemtrevlig atmosfär och en fantastisk utsikt över omgivningarna. Njut av det lugna tempot i den lantliga idyllen, samtidigt som du har nära till bekvämligheter, restauranger och sevärdheter.

Starta dagen med vår utsökta frukost, som inkluderar allt du kan önska dig för en perfekt start på dagen. Vårt dedikerade team står redo att göra din vistelse så minnesvärd som möjligt, med personlig service och en genuin gästfrihet. På Munkamöllan Logi Skåne Tranås kombinerar vi bekvämlighet och avkoppling på ett sätt som garanterar en oförglömlig upplevelse för alla våra gäster.

13.Vinkille B&B

Vinkille B&B

14.Fröken Hjorts Bed & Breakfast

Fröken Hjorts Bed & Breakfast

15.Wramsta Bed & Breakfast

Wramsta Bed & Breakfast

16.Vingårdens bed and breakfast

Vingårdens bed and breakfast

17.Tullnäs Vingård Bed & Breakfast

Tullnäs Vingård Bed & Breakfast
Postförslag