Lista 22 bed and breakfast i Östergötlands

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-07-31

Sammanställd från de bästa listorna om bed and breakfast i Östergötlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hilma Winblads, Pensionat Hogården, Skeppsgården B&B, Kolmårdsgårdens Bed & Breakfast, Kungs Starby gård Bed & Breakfast. Låt oss utforska!

1.Hilma Winblads

Hilma Winblads
Mitt i Linköpings pittoreska kvarter ligger Hilma Winblads hotell, ett charmigt och mysigt boende för dig som söker en unik upplevelse. Här kan du promenera på bilfria kullerstensgator, njuta av lugnet i de vackra rummen och inleda dagen med en välsmakande frukost på det närliggande Dalgrens café.

Rummen på Hilma Winblads är alla unikt inredda, med låga tak som bidrar till den mysiga atmosfären. Trots de låga taken är rummen rymliga och bekväma, och du kan välja mellan olika storlekar och stilar för att hitta det boende som passar just dig. Upptäck charmen hos detta unika hotell och njut av en oförglömlig vistelse i Linköpings hjärta.

2.Pensionat Hogården

Pensionat Hogården

Läs mer: Lista 31 kaféerna i Östergötlands

3.Skeppsgården B&B

Skeppsgården B&B
Skeppsgården B&B är en oas av lugn och ro som välkomnar dig med öppna armar. Den gamla skolbyggnaden har restaurerats med kärlek och omtanke, och resultatet är ett charmigt och hemtrevligt B&B. Värdparet är så vänliga och tillmötesgående, och de ser till att du har allt du behöver för en bekväm och minnesvärd vistelse.

I det mysiga sällskapsrummet kan du koppla av med en kopp kaffe eller te, och njuta av något gott hembakat. Skeppsgården B&B är den perfekta platsen att utforska omgivningarna, eller bara njuta av lugnet och stillheten på landet. Boka din vistelse idag och upplev den unika charmen hos detta fantastiska B&B!

4.Kolmårdsgårdens Bed & Breakfast

Kolmårdsgårdens Bed & Breakfast
Upplev det bästa av Kolmården med en oförglömlig vistelse på Kolmårdsgårdens Bed & Breakfast. Vårt mysiga och välordnade B&B erbjuder en lugn oas mitt i den natursköna omgivningen, endast 10 minuter från djurparkens magiska värld.

Njut av bekväma och välutrustade rum, där ordning och reda råder. Vårt serviceinriktade team står alltid redo att göra din vistelse så angenäm som möjligt, oavsett om du reser med vänner, familj eller som ett större sällskap. Boka din långhelg i dag och förbered dig på en upplevelse utöver det vanliga, där avkopplande stunder och äventyr går hand i hand!

Läs mer: Lista 39 restauranger i Östergötlands

5.Kungs Starby gård Bed & Breakfast

Kungs Starby gård Bed & Breakfast
Välkommen till ett Bed & Breakfast utöver det vanliga. Kungs Starby gård erbjuder en unik upplevelse i ett varsamt renoverat hus med anor från förr. Här omfamnas ni av värme och gästfrihet från första stund.

Njut av en lyxig frukost, fylld av hembakta läckerheter och lokala delikatesser. Rummen är inredda med omsorg och bekvämlighet i åtanke, lovande en god natts sömn. Låt oss guida er till en minnesvärd vistelse. Upplev den exceptionella charmen hos Kungs Starby gård Bed & Breakfast!

6.Björka Storgård B&B

Björka Storgård B&B
Upplev det förtrollande Björka Storgård B&B, en idyll som tar dig till lugnet i den svenska naturen. Låt dina fötter leda dig genom den magiska skogen, bara tio minuter från sjöns glittrande stränder. Naturens symfoni omfamnar dig, vilket gör denna fristad till en oas för avkoppling. Tillbringa minst två nätter i detta himmelrike, ett beslut som kommer att uppfylla din själ med oförglömliga minnen.

Förlora dig i de charmiga rummen på Björka Storgård, där mysiga detaljer och bekväma sängar väntar. De vänliga värdarna välkomnar dig med öppna armar och serverar en härlig frukost som startar din dag med glädje. En bit utanför Mora, erbjuder Björka Storgård en flykt från vardagens stress, en chans att återupptäcka livets enkla nöjen i naturens famn. Bokningen väntar, redo att öppna dörren till din drömsemester!

Läs mer: Lista 32 hotellen i Östergötlands

7.Bjälbo Gästhus

Bjälbo Gästhus

8.Södra Lund B&B

Södra Lund B&B
Södra Lund B&B är den perfekta platsen att koppla av och njuta av Lugnets ro från stadens liv och rörelse. Detta mysiga och lugna ställe erbjuder en unik chans att uppleva det bästa av båda världar, och det vänliga värdparet ser till att du får den bästa möjliga vistelsen.

Med rum som svämmar över av charm och en frukost som kommer att få dig att vakna med ett leende, är Södra Lund B&B den perfekta basen för att utforska omgivningarna. Och oroa dig inte om du har en fyrfotad vän – husdjur är välkomna här! Unna dig själv en minnesvärd vistelse på Södra Lund B&B, där du skapar minnen som varar livet ut.

9.Ängens B&B

Ängens B&B

10.B&B Vandrarhemmet Mangelgården

B&B Vandrarhemmet Mangelgården
Välkommen till det mysiga Bed & Breakfast Vandrarhemmet Mangelgården!

På Mangelgården får du ett rent och bekvämt rum i en lugn och trivsam miljö. Alla våra rum är utrustade med sängkläder och handdukar, och frukosten är alltid inkluderad i priset. Här finns ett stort urval av mat och dryck, så att du kan börja dagen med en stärkande måltid. Vårt lilla hotell har endast 7 rum, vilket skapar en intim och hemtrevlig atmosfär. På bottenvåningen hittar du ett praktiskt kök, duschar och badrum, och det finns även ett badrum på första våningen. Allmän parkering finns alldeles i närheten, så att du enkelt kan parkera din bil.

11.Klefstad gård

Klefstad gård
Klefstad gård bjuder på ett varmt välkomnande och en fantastisk miljö som andas historia och charm. Det finns mycket att se och uppleva på den här vackra gården, och varje besök blir en minnesvärd upplevelse.

Textilmuseet på Klefstad gård är en skattkammare för alla som är intresserade av svensk textilkonst. Här kan du utforska en imponerande samling av textilier från olika epoker, och lära dig om de traditionella tekniker som använts för att skapa dessa konstverk. Efter ett besök på museet rekommenderar vi varmt en middag i den mysiga herrgården, där du kan njuta av utsökta rätter tillagade med lokala råvaror.

12.Marmorcafets B&B

Marmorcafets B&B

13.27ans Nattlogi

14.Stocklycke Omberg

Stocklycke Omberg

15.Kullagården

Kullagården är en pittoresk oas som erbjuder en unik och underbar vistelse. Låt dig omslutas av den charmiga atmosfären när du kliver in på gården och möts av frigående djur som strövar omkring. Varje rum är inrett med omsorg och erbjuder en välkomnande komfort som får dig att känna dig som hemma.

Njut av en utsökt frukostbuffé som ger dig energi för dagens äventyr. På Kullagården kombineras naturnära upplevelser med bekvämlighet och utsökt mat. Det är ett perfekt resmål för både familjer och par som söker en minnesvärd semester i lugna och vackra omgivningar. Låt Kullagården bli din fristad för avkoppling och glädje.

16.Skenninge Bed & Breakfast AB

Skenninge Bed & Breakfast AB

17.Thorstorps Gård HB

Thorstorps Gård HB

18.Ödeshög Modernt och stilfullt B&B

Ödeshög Modernt och stilfullt B&B

19.Ydre Bed & Breakfast

Upptäck den charmiga tillflyktsorten Ydre Bed & Breakfast, där gästfriheten flödar och naturen omfamnar dig. Med sitt lugna läge i utkanten av marknaden erbjuder detta B&B en oas av lugn och ro.

Låt dig uppslukas av den mysiga atmosfären i rummen, som bjuder på bekväma sängar och en hemtrevlig inredning. Mätta hungern med en utsökt frukost, tillagad med omsorg och lokalproducerade råvaror. För ännu större bekvämlighet rekommenderar vi att ett kylskåp ställs ut i den rymliga matsalen, så att du enkelt kan förvara dina matvaror.

20.Hotell Föllingen

Hotell Föllingen
Välkommen till Hotell Föllingen, ett familjehotell med fokus på både prisvärdhet och underhållning för alla åldrar. För de små finns ett välutrustat lekrum som garanterar timmar av skoj och bus. Våra rymliga och bekväma rum är perfekta för familjer som söker både avkoppling och äventyr.

På Hotell Föllingen har vi skapat en varm och inbjudande atmosfär där både stora som små trivs. Njut av lugnet i våra tysta omgivningar, medan barnen roar sig i lekrummet. Våra erfarna medarbetare står alltid redo att hjälpa dig med allt du behöver, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av en bekymmersfri vistelse.

21.Restaurang Sjövik

Njut av en kulinarisk upplevelse vid Vätterns strand

Restaurang Sjövik
  • Betyg: 3,8/5 (350 Review by google)
  • Adress:

    Solskensvägen 8, 591 72 Motala, Sverige

  • Öppettider:

    11:30 till 22

  • Fördelar:

    Vacker utsikt över Vättern, god mat, trevlig personal

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få bord, lite dyrt, ligger lite avsides

  • Närliggande punkter:

    Varamon Strand, Motala Golfklubb, Tornbybadet, Övralid, Charlottenborgs slott

  • Bekvämligheter:

    Uteplats, Bar, Wifi, Tillgänglighetsanpassat, Parkering

  • Genomsnittligt pris:

    Mellanprisklass

  • Målgrupp:

    Par, familjer, turister

22.Värdshuset 1 i Motala AB

Värdshuset 1 i Motala AB
Postförslag