Lista 10 taxi i Stockholm Stockholm

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om taxi i Stockholm Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Stockholms Central, Taxiutrustning i Stockholm AB, Stockholm Watertaxi, Taxi Stockholm 15 0000 AB, Taxi 08 Sweden AB. Låt oss utforska!

1.Stockholms Central

En knutpunkt för resor och upplevelser

Stockholms Central
  • Betyg: 4,2/5 (2291 Review by google)
  • Adress:

    Centralplan 15, 111 20 Stockholm, Sverige

  • Fördelar:

    Centralt läge, bekväma förbindelser, stort utbud av butiker och restauranger

  • Nackdelar:

    Kan vara trångt och bullrigt, dyrt att parkera, begränsade sittplatser

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på både lokaler och service

  • Personal:

    Hjälpsam och kunnig, Engelska och svenska talande, Tillmötesgående och professionell, Snabb och effektiv, Trevlig och artig

  • Tjänster:

    Biljettförsäljning, Information, Väntrum, Bagageförvaring, Butiker och restauranger

Stockholms Centralstation, en imponerande knutpunkt som erbjuder en bekväm och smidig reseupplevelse. Den rymliga hallen, som rymmer ett brett utbud av butiker och matställen, ger resenärer allt de behöver för att göra sin resa så trevlig som möjligt.

Oavsett om du reser med tåg, buss, pendeltåg eller tunnelbana, erbjuder Centralstationen ett bekvämt och effektivt sätt att ta sig runt i huvudstaden. Den centrala placeringen gör den lätt att nå från alla delar av staden, och den tydliga skyltningen säkerställer att du enkelt hittar din väg till rätt spår eller plattform.

Läs mer: Lista 16 restauranger i Stockholm Stockholm

2.Taxiutrustning i Stockholm AB

Taxiutrustning i Stockholm AB
Taxiutrustning i Stockholm AB är det självklara valet för dig som söker den bästa taxiutrustningen på marknaden. Med ett brett utbud av produkter och ett team av erfarna experter kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för just dina behov.

Vi erbjuder allt från taxametrar och kvittoskrivare till takskyltar och kommunikationsutrustning. Våra produkter är av högsta kvalitet och uppfyller alla gällande krav. Vi har också ett stort utbud av begagnad utrustning till förmånliga priser. Så oavsett om du är en nystartad taxiföretagare eller en erfaren veteran, har vi allt du behöver för att lyckas i din verksamhet. Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt konsultation!

Läs mer: Lista 36 kaféerna i Stockholm Stockholm

3.Stockholm Watertaxi

Stockholm Watertaxi

Läs mer: Lista 29 hotellen i Stockholm Stockholm

4.Taxi Stockholm 15 0000 AB

Stockholms största taxiföretag med över 1500 bilar

Taxi Stockholm 15 0000 AB
  • Betyg: 3,5/5 (918 Review by google)
  • Adress:

    Luntmakargatan 64, 113 51 Stockholm, Sverige

  • Fördelar:

    Bra service, punktliga och prisvärda

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tag på taxi under rusningstid, bilarna kan vara slitna

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på bilarna och servicen

  • Personal:

    Vänlig och hjälpsam personal, Kunnig och erfaren chaufförer, Trevlig och tillmötesgående, Språkbarriärer kan ibland uppstå, Bra bemötande

  • Tjänster:

    Taxitjänster dygnet runt, Förbeställning av taxi, Betalning med kort eller kontanter, Barnstolar finns tillgängliga, Större bilar för grupper

Taxi Stockholm 15 0000 AB är ett pålitligt taxibolag som erbjuder punktliga och prisvärda tjänster. När du bokar en taxi online kan du vara säker på att den anländer i tid och körs av en artig och hjälpsam chaufför. Oavsett om du ska till flygplatsen, en viktig affärsmöte eller en trevlig kväll ute, kan du lita på att Taxi Stockholm 15 0000 AB levererar en bekväm och stressfri resa.

Taxi Stockholm 15 0000 AB prioriterar kundnöjdhet. Deras chaufförer är professionella och kunniga om staden, vilket säkerställer att du anländer till din destination på ett säkert och effektivt sätt. Dessutom erbjuder de konkurrenskraftiga priser som gör det enkelt att budgetera för dina taxiresor. Så varför nöja dig med mindre när du kan uppleva förstklassig taxiservice med Taxi Stockholm 15 0000 AB? Boka din resa idag och upplev skillnaden!

5.Taxi 08 Sweden AB

Taxi 08 Sweden AB
Upplev en bekväm och stressfri resa till Arlanda med Taxi 08 Sweden AB! Vår flotta av moderna taxibilar garanterar en säker och bekväm resa, även under tidiga morgontimmar. Boka din taxi idag och låt våra erfarna förare ta hand om din transport till flygplatsen.

Taxi 08 Sweden AB är ditt premiumval för taxitjänster i Stockholm. Med vår moderna flottan och erfarna förare strävar vi alltid efter att ge dig en säker, bekväm och pålitlig resa. Oavsett om du ska till Arlanda flygplats eller till något annat resmål i Stockholm, kan du lita på oss för att leverera en förstklassig upplevelse.

6.Taxijakt

Taxijakt
Beställ en taxi med oss och upplev en stressfri resa. Våra fordon är moderna och välskötta, och våra erfarna förare ger dig en säker och behaglig körning. Oavsett om du ska till Arlanda eller något annat resmål, kan du lita på att TaxiJakt levererar förstklassig service. Vår kundsupport är redo att hjälpa dig dygnet runt, så du kan alltid känna dig trygg med att din resa är i goda händer. Så varför vänta? Boka din taxi idag och låt oss ta dig dit du behöver!

7.Green Apple Cab AB

Green Apple Cab AB
Upplev en säker och bekväm resa med Green Apple Cab AB. Våra hälsomedvetna förare tar hand om dig med omsorg, och om du glömmer något i bilen vänder de gladeligen om och lämnar tillbaka det.

För resor till och från Arlanda erbjuder vi konkurrenskraftiga priser, även från Norrort. Åkersberga anses visserligen tillhöra Norrort, men Greencab har en något annorlunda tolkning av gränserna. Så, för en resa från Åkersberga till Arlanda får du räkna med en kostnad på 1070 kr. Men förutom detta mindre avsteg från förväntningarna kan du förvänta dig en smidig och bekväm resa.

8.TOPCAB

TOPCAB
Upplev en förstklassig resa med TopCab! Våra lyxiga bilar, med skinnklädda säten och gott om benutrymme, transporterar dig med stil och komfort. Våra erfarna chaufförer, som är noggrant utbildade och säkerhetskontrollerade, garanterar en säker och angenäm åktur. Oavsett om du ska till flygplatsen, ett viktigt möte eller en kväll på stan, kan du lita på att TopCab levererar en exceptionell service varje gång.

Med vår dedikation till kvalitet och kundnöjdhet sätter vi ribban högt inom transportbranschen. Välj TopCab, det trygga och bekväma sättet att resa, och njut av en stressfri och minnesvärd upplevelse.

9.Taxistation Stockholms Centralstation

Taxistation Stockholms Centralstation
Taxistationen vid Stockholms Centralstation är en plats att undvika. Här överdebiteras nämligen kunderna, vilket är oacceptabelt i ett europeiskt land. Bedrägeriet sker mitt på huvudstadens stationstorg.

Taxibolaget är att betrakta som en bluff. Vid en 10 minuters taxiresa försökte man debitera oss med 580 kronor. Dessutom fungerade inte sedvanlig kortbetalning, så chauffören - som var medveten om att vi inte kunde läsa svenska - begärde kontant betalning i stället.

10.Båttaxi Stockholm, Taxibåt & Charter

Båttaxi Stockholm, Taxibåt & Charter
Åk vattnets väg i Stockholms vackra skärgård! Båttaxi Stockholm tar dig snabbt, bekvämt och tryggt till önskad destination. Oavsett om det gäller en taxiresa eller en avkopplande sightseeingtur, garanterar vår erfarna besättning en förstklassig upplevelse.

Hoppa ombord på våra moderna och bekväma båtar och njut av en smidig resa. Med kunniga skeppare som känner skärgården som sin egen ficka, får du ut mesta möjliga av din tid på sjön. Oavsett väderförhållanden tar vi dig säkert och behagligt till din önskade destination. Välj Båttaxi Stockholm för en oförglömlig färd som kombinerar lyx och äventyr på bästa sätt.
Postförslag