Lista 35 kemtvätt i Stockholm Stockholm

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om kemtvätt i Stockholm Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Skrädderi & Kemtvätt PolyClean, Elin Kemtvätt, Farsta Snabbtvätt & Skrädderi, Tvättomaten i Stockholm, Elias Skrädderi / Kemtvätt. Låt oss utforska!

1.Skrädderi & Kemtvätt PolyClean

Din lokala expert på tvätt och kemtvätt.

Skrädderi & Kemtvätt PolyClean
  • Betyg: 4,9/5 (205 Review by google)
  • Adress:

    Verkstadsgatan 10, 117 36 Stockholm, Sverige

  • Öppettider:

    10:15 till 18:30

  • Fördelar:

    Bra service, snabba leveranser och hög kvalitet.

  • Nackdelar:

    Kan vara lite dyrt, ibland långa väntetider, svårt att nå kundtjänst.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på tvätt och kemtvätt.

  • Personal:

    Vänlig och hjälpsam personal., Kunnig och erfaren personal., Snabb och effektiv personal., Trevlig och tillmötesgående personal., Serviceinriktad personal.

  • Tjänster:

    Tvätt, Kemtvätt, Skräddarsöm, Reparationer, Strykning

Upplev en oöverträffad nivå av skräddarkonst på PolyClean, där varje söm och varje lagning vittnar om hantverkarens skicklighet. Låt oss ta hand om dina älskade plagg, från de mest enkla reparationer till de mest komplexa skräddarsydda kreationerna. Våra experter förvandlar dina kläder till något extraordinärt, som nya igen.

Vi levererar förstklassig kemtvätt som återställer dina kläder till deras forna glans. Med största omsorg och precision tar vi bort även de tuffaste fläckarna och återställer tygets ursprungliga fräschör. Upplev den skillnad som PolyClean gör och njut av plagg som ser ut och känns helt nya, redo att bäras med stil och självförtroende.

2.Elin Kemtvätt

Elin Kemtvätt
Elin Kemtvätt är en skicklig skräddare med lång erfarenhet och stor expertis. Hon har ett öga för detaljer och en passion för att skapa vackra kläder. Hennes klädsömnad är av högsta kvalitet och hennes kunder är alltid nöjda med resultatet.

Om du letar efter en skräddare som kan skapa en unik och vacker skapelse för dig, är Elin Kemtvätt rätt person för jobbet. Hon har talangen och erfarenheten att förverkliga dina kläddrömmer.

Läs mer: Lista 16 restauranger i Stockholm Stockholm

3.Farsta Snabbtvätt & Skrädderi

Farsta Snabbtvätt & Skrädderi
Välkommen till Farsta Snabbtvätt & Skrädderi, din destination för snabba och professionella textilvårdstjänster. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive tvätt, kemtvätt, stryk och skräddarsöm. Vårt erfarna team använder endast de senaste teknikerna och högkvalitativa produkter för att garantera att dina kläder ser sitt bästa ut.

Oavsett om du behöver en snabb uppfräschning av din favorittröja eller experthjälp med att sy om ett plagg, så har vi dig täckt. Våra skickliga skräddare utför alla typer av ändringar, från enkla sömmar till omfattande omdesign. Med vår snabba och pålitliga service kan du vara säker på att dina kläder kommer att vara redo när du behöver dem.

4.Tvättomaten i Stockholm

Tvätta enkelt och smidigt, när det passar dig!

Tvättomaten i Stockholm
  • Betyg: 4,6/5 (284 Review by google)
  • Adress:

    Västmannagatan 61B, 113 25 Stockholm, Sverige

  • Öppettider:

    09:30 till 13

  • Fördelar:

    - Bekvämt läge i centrala Stockholm - Öppet dygnet runt, alla dagar i veckan - Moderna tvättmaskiner och torktumlare

  • Nackdelar:

    - Kan bli trångt under rusningstid - Begränsat utbud av tvättmedel och sköljmedel - Parkering kan vara en utmaning

  • Kvalitet:

    Högkvalitativa maskiner och välskött anläggning

  • Personal:

    - Hjälpsam och kunnig personal - Tillgänglig under hela öppettiden - Kan erbjuda råd och hjälp vid behov - Engagerad i att hålla anläggningen ren och välfungerande - Trevlig och tillmötesgående

  • Tjänster:

    - Tvättmaskiner i olika storlekar för alla typer av tvätt - Torktumlare för snabb och effektiv torkning - Gratis Wi-Fi för gästernas bekvämlighet - Försäljning av tvättmedel och sköljmedel - Växlingsmaskin för mynt

Vill ni slippa tvättmaskinskaos och ändå få rena kläder? Tvättomaten i Stockholm har gjort succé med sin effektivitet och trevliga personal. Med sina centrala läge och generösa öppettider står de alltid redo att hjälpa dig med din tvätt.

För endast 100 kr får du professionell tvätt och torkning färdig inom en timme. Tvättomaten är välutrustad med högkvalitativa maskiner och du kan sitta bekvämt och vänta på att din tvätt blir klar. Fällbordet och korgarna gör det enkelt att hantera dina kläder, och den hjälpsamma personalen står till tjänst om du har några frågor.

Läs mer: Lista 36 kaféerna i Stockholm Stockholm

5.Elias Skrädderi / Kemtvätt

Din lokala skrädderi med kvalitet i fokus

Elias Skrädderi / Kemtvätt
  • Betyg: 4,9/5 (200 Review by google)
  • Adress:

    Upplandsgatan 10, 111 60 Stockholm, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Bra kvalitet, snabb service och trevlig personal

  • Nackdelar:

    Lite dyrt, svårt att hitta parkering och långa väntetider

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på tjänster och material

  • Personal:

    Kunnig och hjälpsam, Snabb och effektiv, Trevlig och tillmötesgående, Profesionell och kunnig, Engagerad och noggrann

  • Tjänster:

    Kemtvätt, Skrädderi, Reparationer, Impregnering, Strykning

Elias Skrädderi och Kemtvätt erbjuder förstklassiga skräddertjänster och kemtvätt i hjärtat av staden. Med sin expertis och passion för hantverket garanterar de enastående resultat som överträffar dina förväntningar.

Oavsett om det gäller att reparera en trasig dragkedja eller kemtvätta dina finaste plagg, kommer Elias Skrädderi och Kemtvätt att ge din garderob den omsorg och precision den förtjänar. Deras team av skickliga skräddare och tvättexperter är dedikerade till att leverera högsta kvalitet i varje steg, vilket ger dig sinnesro och en garderob som ser ut och känns som ny.

6.Karlbergs Kemtvätt & Skrädderi

Karlbergs Kemtvätt & Skrädderi
Karlbergs Kemtvätt & Skrädderi – den ultimata lösningen för dina klädbehov!

Vårt team av skickliga skräddare står redo att förverkliga dina kläddramer med precision och omsorg. Oavsett om det gäller kemtvätt, lagningar eller ändringar utförs varje uppgift med största noggrannhet. Vår snabba och effektiva service garanterar att dina kläder ser ut som nya på nolltid. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser som passar alla budgetar, så att du kan njuta av ett oklanderligt utseende utan att spräcka banken.

Läs mer: Lista 29 hotellen i Stockholm Stockholm

7.Stockholm Skrädderi

Stockholm Skrädderi
Stockholms Skrädderi Linda har under flera års tid förändrat inte bara mina kläder utan även garderoben. Nu hos Stockholms Skrädderi får jag som kund utmärkt skrädderi inom rimlig tid och till rimligt pris. Jag förlänger mina plaggs livslängd och använder dem många år, så när de behöver ändras är Stockholms Skrädderi min räddning.

8.Quickwash STHLM

Quickwash STHLM
Välkomna till Quickwash STHLM, din pålitliga partner för professionell tvätt och justeringar! Vår erfarne kemtvättare Gabriel är alltid redo att möta dina behov med ett leende. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från kemtvätt av känsliga textilier till justeringar av dina favoritplagg.

Oavsett om du behöver fräscha upp en matta eller anpassa ett plagg för att passa perfekt, kan du lita på vårt team för högkvalitativa resultat till överkomliga priser. Vår hängivenhet för kundnöjdhet lyser igenom i varje interaktion, vilket garanterar en positiv upplevelse varje gång. Låt oss hjälpa dig att hålla dina kläder och hem omhändertaget så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Besök Quickwash STHLM idag och upplev skillnaden!

9.Östermalms Tvättsalong - Kemtvätt & Skrädderi

Östermalms Tvättsalong - Kemtvätt & Skrädderi
Välkommen till Östermalms Tvättsalong, er förstklassiga partner för all er tvätt och skrädderi. Med vår expertis och passion för kvalitet garanterar vi att era kläder blir som nya, och kanske till och med bättre.

Låt oss ta hand om era dyrbara plagg, från den enklaste tvätt till de mest avancerade kemtvättsbehandlingarna. Våra skickliga skräddare står redo att justera, reparera eller ändra era kläder till en perfekt passform. Besök oss på vårt bekväma läge på Östermalm och upplev förstklassig service och resultat som överträffar era förväntningar. Era kläder förtjänar det bästa - och det är precis vad vi erbjuder på Östermalms Tvättsalong.

10.Form Skrädderi & Kemtvätt

Form Skrädderi & Kemtvätt
Hos Skrädderi & Kemtvätt får du en kemtvätt av högsta kvalitet som gör dina kläder skinande rena. Vårt professionella team använder endast de bästa metoderna och produkterna för att garantera att dina textilier får den vård de förtjänar. Vi månar om dina plagg som om de vore våra egna, så du kan känna dig trygg med att de är i goda händer.

Vår kemtvätt är prisvärd och du får alltid ett förstklassigt resultat. Vi lämnar inga garantier, men vi är så säkra på vår kvalitet att vi vet att du kommer bli nöjd. Välkommen till Skrädderi & Kemtvätt – där dina kläder alltid är i trygga händer.

11.Mari Lena Kemtvätt & Skrädderi

Mari Lena Kemtvätt & Skrädderi
Välkommen till Stockholm, staden som har allt att erbjuda för en härlig och minnesvärd upplevelse. En promenad genom Gamla stan, med sina kullerstensgator och pittoreska byggnader, är ett måste. Missa inte det kungliga slottet eller Vasa-museet, med sina fascinerande utställningar.

För den som älskar shopping är Stockholm ett paradis. Från exklusiva butiker till charmiga små boutiques finns det något för alla smaker. Ta en tur till NK, Nordens största varuhus, eller besök någon av de många designbutikerna i stadsdelen Södermalm. Stockholm är utan tvekan ett av Europas mest spännande resmål, och det är inte svårt att förstå varför så många lockas hit.

12.Siden Skrädderi & Kemtvätt

Siden Skrädderi & Kemtvätt

13.Karlas Tvätt & Skrädderi

Karlas Tvätt & Skrädderi

14.Yacoubs skrädderi & kemtvätt

Yacoubs skrädderi & kemtvätt

15.Super skrädderi och kemtvätt i Östermalm AB

Super skrädderi och kemtvätt i Östermalm AB

16.Elegans Kemtvätt & Skrädderi

Elegans Kemtvätt & Skrädderi

17.Laundrop

Laundrop

18.Johansson & Källström Kemtvätt och skrädderi

Johansson & Källström Kemtvätt och skrädderi

19.Christians Skrädderi och Kemtvätt AB

Christians Skrädderi och Kemtvätt AB

20.EG Tvätten

21.Royal Kemtvätt & Skrädderi AB

22.Sober Kemtvätt & Skrädderi

23.Rehnströms kemtvätt och skrädderi

Rehnströms kemtvätt och skrädderi

24.Spånga Kemtvätt & Skrädderi

25.Vivianne Skrädderi & Kem

Vivianne Skrädderi & Kem

26.Roslags Kemtvätt och skrädderi Stockholm AB

Roslags Kemtvätt och skrädderi Stockholm AB

27.Ölands Kem & Skrädderi

Ölands Kem & Skrädderi

28.Stockholms Kem & Skjorttvätt

29.Metro tvätt

Metro tvätt

30.Snabb-Kem Liljeholmen

Snabb-Kem Liljeholmen

31.Amo Skrädderi & Kemtvätt

Amo Skrädderi & Kemtvätt

32.Elittvätten

Elittvätten

33.Ringens Kemiska Tvätt AB

34.Kvarna Kemtvätt & Skrädderi

Kvarna Kemtvätt & Skrädderi

35.Edma Skrädderi

Edma Skrädderi
Postförslag