Lista 18 kemtvätt i Gothenburg Västra Götaland

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om kemtvätt i Gothenburg Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Skrädderiverkstan AB, Clean kemtvätt & skrädderi, Gamlestadens Kemtvätt, Expresskem, Svea Tvätt. Låt oss utforska!

1.Skrädderiverkstan AB

Skrädderiverkstan AB
Skrädderiverkstan AB är ett mästerligt skrädderi med exceptionell talang när det gäller att reparera och återställa dina älskade kläder. Deras experthantverkare trollar bort trasiga dragkedjor och återupplivar sönderrivna fickor, vilket ger dina kläder nytt liv och låter dig hålla dem nära ditt hjärta ännu längre.

Lita på Skrädderiverkstan för att varsamt hantera dina kläder och ge dem den omsorg och expertis som de förtjänar. Deras erfarna sömmare, driven av en passion för sitt hantverk, behandlar varje plagg som ett konstverk och åstadkommer resultat som överstiger dina förväntningar. Ge dina kläder den omtanke och respekt de förtjänar hos Skrädderiverkstan AB.

2.Clean kemtvätt & skrädderi

Din lokala kemtvätt med hög kvalitet och personlig service

Clean kemtvätt & skrädderi
  • Betyg: 4,6/5 (196 Review by google)
  • Adress:

    Backavägen 2, 417 30 Göteborg, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Prisvärt, rent och snabbt

  • Nackdelar:

    Långa köer ibland, svårt att hitta parkering

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på tvätt och kemtvätt

  • Personal:

    - Trevlig och hjälpsam personal - Kunnig och erfaren personal - Snabb och effektiv personal - Vänlig och tillmötesgående personal - Noggrann och noggrann personal

  • Tjänster:

    - Tvättservice - Kemtvättservice - Skrädderiservice - Strykservice - Reparationsservice

Välkommen till en värld där enastående service och professionalism går hand i hand med det yttersta kunnandet inom kemtvätt och skrädderi. Vårt team av erfarna experter kommer att ta hand om dina mest värdefulla textilier med största omsorg, och säkerställa att de återställs till sitt forna glans.

Vi förstår att varje plagg bär på en historia, och vi behandlar det med den respekt det förtjänar. Med hjälp av toppmoderna tekniker och ett skarpt öga för detaljer tar vi bort de svåraste fläckarna och återger dina mattor, kläder och andra textilier deras ursprungliga skönhet. Vi erbjuder också omfattande skräddarsytjänster, från enkla justeringar till komplexa ändringar, för att säkerställa att dina kläder passar perfekt och ger dig den självförtroendeboost du förtjänar.

Läs mer: Lista 30 restauranger i Gothenburg Västra Götaland

3.Gamlestadens Kemtvätt

Gamlestadens Kemtvätt
Gamlestadens Kemtvätt är en fantastisk tvätteri med en service utöver det vanliga. Deras personal är alltid lika trevlig och hjälpsam, och jag vet att jag alltid kan lita på att de tar hand om mina kläder på bästa möjliga sätt.

Jag har aldrig haft några problem med Gamlestadens Kemtvätt, och mina vita skjortor har alltid kommit tillbaka strålande vita. Jag rekommenderar varmt Gamlestadens Kemtvätt till alla som letar efter ett pålitligt och professionellt tvätteri. Du kommer inte att bli besviken!

4.Expresskem

Expresskem
Expresskem är en fantastiskt trevlig bar med en superhärlig personal. Om du känner dig lite som en "gamerådra" är Kappa det perfekta stället för dig: allting, från inredning och mat till frågesporter, kretsar kring gaming.

De som jobbar på Expresskem är grymma på att hjälpa till med allt du kan tänka dig. Oavsett om du behöver hjälp med att välja en öl eller en maträtt, eller om du bara vill ha lite sällskap, så är de alltid där för dig.

Läs mer: Lista 33 kaféerna i Gothenburg Västra Götaland

5.Svea Tvätt

Svea Tvätt
Upptäck Svea Tvätt, din personliga tvättmästare som ger dig enastående service, förstklassiga resultat och överkomliga priser. Våra erfarna tvättexperter tar hand om dina kläder med största omsorg, garanterar fläckfria resultat varje gång.

Oavsett om du behöver en enkel uppfräschning eller en grundlig rengöring, är Svea Tvätt ditt go-to-val. Våra skonsamma tvättmetoder och miljövänliga produkter skyddar dina kläder samtidigt som de återställer deras lyster. Dessutom är våra priser konkurrenskraftiga, så att du kan njuta av professionell tvätt utan att bryta banken. Ta hand om dina kläder idag på Svea Tvätt och upplev skillnaden som personlig service och expertvård gör!

6.Rondo

Rondo
Upplev den ultimata tvättglädjen med Rondo - Göteborgs främsta tvätteri! Vårt team av experter är hängivet att återställa dina kläder till deras forna glans, med en nivå av precision och omsorg som är oöverträffad.

Oavsett om det gäller en enstaka fläck eller en djupgående kemtvätt, hanterar vi varje plagg som om det vore vårt eget. Vi använder endast de mest avancerade metoderna och de bästa produkterna för att säkerställa att dina kläder blir renare, fräschare och som nya. Med vår exceptionella service och konkurrenskraftiga priser är Rondo det perfekta valet för alla dina tvättbehov.

Läs mer: Lista 11 kemtvätt i Västra Götaland

7.Frigga skrädderi, skomakeri, kemtvätt

Frigga skrädderi, skomakeri, kemtvätt
Hos Frigga skrädderi, skomakeri och kemtvätt möts du av en personlig service och ett professionellt bemötande. Vårt skickliga team står redo att hjälpa dig med allt från en enkel lagning till en omfattande renovering av dina kläder.

Tack vare vår långa erfarenhet och gedigna expertis inom textilvård kan du känna dig trygg med att dina kläder och accessoarer får den bästa tänkbara omvårdnaden. Vi sätter alltid kundnöjdhet i första rummet och arbetar med ett stort engagemang för att överträffa dina förväntningar. Låt Frigga ta hand om dina kläder och få dem att se ut som nya igen.

8.Redbergstvätten

Redbergstvätten
Redbergstvätten gjorde ett fantastiskt jobb med att tvätta och vika våra kläder samma dag! Som förstagångsbesökare i Sverige blev vi förvånade över svårigheten att hitta en tvättomat. Men Redbergstvätten räddade oss halvvägs in i vår resa. Deras kunniga och ärliga personal gav oss en förstklassig service och tog hand om våra kläder med yttersta omsorg.

Unna dig själv bekvämligheten av en ren och fräsch tvätt under din vistelse i Sverige genom att anlita Redbergstvätten. Deras expertis inom kemtvätt och snabba service gör dem till det perfekta valet för alla dina tvättbehov. Låt dem ta hand om det tråkiga arbetet medan du njuter av allt som detta vackra land har att erbjuda.

Läs mer: Lista 18 hotellen i Gothenburg Västra Götaland

9.Ma.Mr Skräddare , Kemtvätt Express samma dag & Brodyr

Ma.Mr Skräddare , Kemtvätt Express samma dag & Brodyr
Välkommen till Ma.Mr Skräddare! Upplev förstklassig skräddarkonst och kemtvättsexpertis i samma ställe. Våra skickliga skräddare ger nytt liv åt dina kläder, oavsett om det gäller justeringar, lagningar eller brodyr.

Njut av bekvämligheten med snabb kemtvätt samma dag. Våra experter använder avancerade tekniker för att återställa dina kläder till deras forna glans, samtidigt som de bevarar deras form och kvalitet. Oavsett om du behöver tvätta en bröllopsklänning eller fräscha upp vardagskläder, kan du lita på oss. Vår vänliga personal står alltid redo att hjälpa dig med råd och expertis, så att du alltid kan se ditt bästa ut.

10.Nilssons Kemiska AB

Nilssons Kemiska AB
Hos Nilssons Kemiska får du hjälp med att tvätta dina mattor till ett lågt pris. Med deras expertis och toppmoderna utrustning kan du vara säker på att dina mattor blir rena och fräscha. De tar hand om allt från mindre trasmattor till stora orientalisk mattor, och de använder alltid miljövänliga produkter för att skydda både dina mattor och naturen.

Om du letar efter ett pålitligt och prisvärt kemtvätt för dina mattor, är Nilssons Kemiska det perfekta valet. Deras erfarna personal ger dig alltid personlig service och ser till att du blir nöjd med resultatet. Boka tid för matt tvätt idag och upplev skillnaden med Nilssons Kemiska. Du kommer inte att bli besviken!

11.Holmens Tvätt AB

Holmens Tvätt AB
Upptäck ett tvätteri som överträffar dina förväntningar på alla plan. På Holmens Tvätt AB möts du av ett team av professionella och serviceinriktade medarbetare som dedikerar sig åt att leverera exceptionella resultat. Oavsett om det handlar om vardagstvätt, kemtvätt eller strykning, kan du lita på att dina plagg hanteras med största omsorg och precision. Varje tvätt genomgår noggranna kontroller för att säkerställa högsta kvalitet, så att du alltid kan känna dig trygg med att du får tillbaka kläder som är rena, fräscha och ser ut som nya.

12.Rena Plagg Sverige AB

Rena Plagg Sverige AB

13.Mattvättspecialisten

Mattvättspecialisten

14.Göteborgs Skrädderi AB

Göteborgs Skrädderi AB

15.Kemtvätt Järntorget

Kemtvätt Järntorget

16.Vic Textiltvätt AB – Flickornas

Vic Textiltvätt AB – Flickornas

17.Vasque Kemtvätt

Vasque Kemtvätt

18.Angereds Kemtvätt

Angereds Kemtvätt
Postförslag