Lista 24 kemtvätt i Stockholm

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om kemtvätt i Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Skrädderi & Kemtvätt PolyClean, Elias Skrädderi / Kemtvätt, Ersoy Kem-Tvätt & Skrädderi HB, Stockholm Skrädderi, Tvättbaljan. Låt oss utforska!

1.Skrädderi & Kemtvätt PolyClean

Skrädderi & Kemtvätt PolyClean
Vare sig du behöver återställa din favoritkavaj eller ge nytt liv åt din klänning, så har Skrädderi & Kemtvätt PolyClean lösningen för dig. Våra erfarna skräddare arbetar med den senaste tekniken för att säkerställa att dina kläder ser ut som nya igen. Vi är också experter på kemtvätt, vi använder endast de mest skonsamma rengöringsmedlen för att återställa färg och livskraft till dina plagg.

Hos Skrädderi & Kemtvätt PolyClean är vi stolta över den service vi tillhandahåller. Vi förstår att dina kläder är en förlängning av dig, så vi behandlar dem med den största omsorg. Vårt team av skickliga experter är hängivet att ge dig den bästa möjliga upplevelsen, så att du kan njuta av dina kläder i många år framöver.

2.Elias Skrädderi / Kemtvätt

Elias Skrädderi / Kemtvätt
Elias Skrädderi / Kemtvätt är ett etablissemang som är branschledande inom reparationer av klädesplagg och professionell kemtvätt. Med ett team av skickliga skräddare och en modern kemtvättsanläggning strävar de efter att ge sina kunder den bästa möjliga servicen.

Besöker du Elias Skrädderi / Kemtvätt kan du förvänta dig en snabb och effektiv service i kombination med en personlig och trevlig bemötande. Du lämnar in ditt plagg med full förtroende för att det ska hanteras professionellt och med den största omsorg. Tack vare deras höga kvalitet och engagemang för kundnöjdhet har Elias Skrädderi / Kemtvätt etablerat sig som det givna valet för alla som värdesätter elegans och ett välskött yttre.

Läs mer: Lista 28 kaféerna i Stockholm

3.Ersoy Kem-Tvätt & Skrädderi HB

Ersoy Kem-Tvätt & Skrädderi HB
Välkommen till Ersoy Kem-Tvätt & Skrädderi, det ultimata valet för dina klädvårdsbehov i Stockholm! Vår team av skickliga yrkesmän erbjuder enastående service till oslagbara priser, vilket gör att dina plagg ser ut som nya.

Oavsett om du behöver kemtvätt, sömnad eller enklare justeringar står Ersoy redo att leverera perfekta resultat. Vårt fokus på kvalitet och kundnöjdhet har gjort oss till det främsta valet för Stockholmare som värdesätter sina kläder. Besök oss idag och upptäck själv varför Ersoy är din pålitliga partner för allt som rör klädvård.

4.Stockholm Skrädderi

Stockholm Skrädderi
Hos Stockholms Skrädderi Linda får du skrädderi av högsta kvalitet. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap förvandlar de dina kläder till perfekta mästerverk. Oavsett om du behöver en enkel justering eller en omfattande omarbetning, kan du lita på att Stockholms Skrädderi Linda ger dig det bästa resultatet.

Deras team av erfarna skräddare använder endast de finaste materialen och de mest avancerade teknikerna för att säkerställa att varje plagg blir en unik skapelse. De förstår vikten av att ha kläder som passar perfekt och ser fantastiska ut, och de strävar efter att överträffa dina förväntningar vid varje tillfälle.

Läs mer: Lista 20 hotellen i Stockholm

5.Tvättbaljan

Tvättbaljan
Upptäck Tvättbaljan – din expert på kemtvätt och ommontering av kläder! Med vår gedigna erfarenhet och höga kompetens inom branschen garanterar vi enastående resultat för dina kläder. Våra priser är överkomliga och vårt hantverk är av högsta kvalitet, så att du kan känna dig trygg när du lämnar dina värdefulla plagg i våra händer.

På Tvättbaljan levererar vi alltid vad vi lovar. Vi förstår hur viktigt det är att dina kläder behandlas med största omsorg, och vi använder endast de bästa metoderna och materialen för att säkerställa ett perfekt resultat. Vare sig det gäller kemtvätt, ompressning eller andra tjänster kommer vi att överträffa dina förväntningar. Besök oss idag och upplev själv varför Tvättbaljan är det bästa valet för alla dina kemtvättsbehov.

6.Björnens Kemtvätt Skrädderi

Björnens Kemtvätt Skrädderi
Björnens Kemtvätt & Skrädderi är ett förstklassigt val på Södermalm, som erbjuder oslagbar kvalitet till överkomliga priser. Med skickliga hantverkare och enastående kundservice har denna kemtvätt och skrädderi förtjänat sitt rykte som det främsta valet i området.

Låt Björnens Kemtvätt & Skrädderi ta hand om dina kläder med största möjliga omsorg. Oavsett om det gäller att fräscha upp en enkel skjorta eller restaurera en dyrbar brudklänning, kan du lita på att de lämnar dina kläder fläckfria och som nya. Deras kunniga personal ger personlig service och anpassar sina tjänster efter dina specifika behov, vilket garanterar att du får perfekta resultat varje gång.

7.Siden Skrädderi & Kemtvätt

Siden Skrädderi & Kemtvätt
Skrädderi & Kemtvätt Sami är en oas i textilvårdens värld. Med oslagbar service och professionalism tar de hand om dina kläder på bästa sätt. Oavsett om det gäller en mindre reparation eller en omfattande kemtvätt, kan du känna dig trygg med att dina kläder får den vård de förtjänar.

Till ett rimligt pris får du inte bara ett perfekt resultat, utan också en upplevelse som präglas av omtanke och expertis. Lämna dina kläder i trygga händer hos Skrädderi & Kemtvätt Sami och upplev skillnaden själv. Låt dina kläder tala för sig själva, och förbered dig på att imponera med en garderob i toppskick!

8.Yacoubs skrädderi & kemtvätt

Yacoubs skrädderi & kemtvätt

9.Lill-Jans Skrädderi och kemtvätt

Lill-Jans Skrädderi och kemtvätt
Lill-Jans Skrädderi erbjuder exceptionell kvalitet på tvätt och skrädderiarbeten. Med fingertoppskänsla och ett passionerat öga för detaljer förvandlas dina klädesplagg till mästerverk. Upplev förstklassig tvätt, där dina tyger återfår sin ursprungliga glans. Lill-Jans tar sig även an svåra ändringar och reparationer med skicklig precision, förlänger livslängden på dina älskade plagg och sparar dig pengar samtidigt.

Genom att anlita Lill-Jans Skrädderi och kemtvätt har du inte bara säkrat ett elegant utseende utan även gjort en smart investering. Genom att fräscha upp och reparera dina kläder kan du förlänga deras användbarhet och undvika kostsamma inköp av nya. Besök Lill-Jans idag och förvandla din garderob till ett uttryck för stil och hållbarhet.

10.Form Skrädderi & Kemtvätt

Form Skrädderi & Kemtvätt
Skrädderi & Kemtvätt erbjuder högkvalitativ kemtvätt som ger dina kläder nytt liv. Vårt erfarna team använder avancerade tekniker för att försiktigt rengöra och fräscha upp dina mest värdefulla plagg.

Njut av rena och välskötta kläder som ser ut som nya, allt till ett konkurrenskraftigt pris. Med vår kemtvätt behöver du inte oroa dig för svåra fläckar eller skrynklor – vi ser till att dina kläder ser oklanderliga ut. Allt du behöver göra är att lämna in dina kläder och låta oss ta hand om resten.

11.Östermalms Tvättsalong - Kemtvätt & Skrädderi

Östermalms Tvättsalong - Kemtvätt & Skrädderi
Förstklassig kemtvätt och skrädderi på Östermalm! Östermalms Tvättsalong erbjuder en oslagbar kombination av professionell rengöring och högkvalitativ sömnad. Våra erfarna kemtvättare behandlar dina textilier med största omsorg, återställer deras fräschör och lyster.

Våra skickliga skräddare står redo att förvandla dina plagg till perfekta mästerverk. Från mindre justeringar till omfattande ändringar, vi tar hand om alla dina sömnadsbehov. Besök oss på Östermalm för en personlig konsultation och upplev vår exemplariska service. Vi garanterar dig en förstklassig tvätt- och skrädderiupplevelse som överstiger dina förväntningar.

12.Dala skrädderi och kemtvätt

Dala skrädderi och kemtvätt

13.Karlbergs Kemtvätt & Skrädderi

Karlbergs Kemtvätt & Skrädderi

14.S:T Erik Kemtvätt i Stockholm

S:T Erik Kemtvätt i Stockholm

15.Elegans Kemtvätt & Skrädderi

Elegans Kemtvätt & Skrädderi

16.Mari Lena Kemtvätt & Skrädderi

Mari Lena Kemtvätt & Skrädderi

17.Flygande Mattan MC AB

Flygande Mattan MC AB

18.EG Tvätten

19.Sober Kemtvätt & Skrädderi

20.Rehnströms kemtvätt och skrädderi

Rehnströms kemtvätt och skrädderi

21.Ölands Kem & Skrädderi

Ölands Kem & Skrädderi

22.Roslags Kemtvätt och skrädderi Stockholm AB

Roslags Kemtvätt och skrädderi Stockholm AB

23.Elittvätten

Elittvätten

24.K G Svenssons Kemtvätt & Skrädderi Skomakeri Nyckelservice

K G Svenssons Kemtvätt & Skrädderi Skomakeri Nyckelservice
Postförslag