Lista 13 camping i Stockholm

Anders Johansson

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om camping i Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Bredäng camping Stockholm, Gålö Havsbad, Askrike Camping, Ställplats Stockholm, Bolvik Camping | Camping Stockholm. Låt oss utforska!

1.Bredäng camping Stockholm

Lugnt och barnvänligt område

Bredäng camping Stockholm
  • Betyg: 4,0/5 (1562 Review by google)
  • Adress:

    Stora Sällskapets Väg 60, 127 31 Skärholmen, Sverige

  • Biljettjänst:

    ja

  • Attraktioner:

    Badplats, lekplats, grillplatser

  • Säkerhetsåtgärder:

    Belysning, kameraövervakning

Bredäng camping är en enkel men trevlig camping, belägen nära Stockholm. Här möts du av en lugn och avslappnande atmosfär, med vänlig och hjälpsam personal som alltid finns till hands för att göra din vistelse så bra som möjligt. Campingen ligger precis vid en härlig badplats, och det är nära till tunnelbanan om du vill ta dig in till Stockholm.

Bredäng camping passar perfekt för dig som söker en lugn och rofylld camping nära Stockholm. Här kan du njuta av naturen, bada i sjön eller ta dig in till stan för att uppleva allt som huvudstaden har att erbjuda. Campingen är kanske inte den mest spännande för barn, men den är ett perfekt alternativ för en Stockholmsvisit.

2.Gålö Havsbad

Njut av skärgården nära Stockholm

Gålö Havsbad
  • Betyg: 4,2/5 (1441 Review by google)
  • Adress:

    Skälåkersvägen 11, 137 96 Gålö, Sverige

  • Biljettjänst:

    ja

  • Attraktioner:

    Badplats, restaurang, campingplats och skärgårdsnatur

  • Säkerhetsåtgärder:

    Badvakter under bevakade badtider

Gålö Havsbad: En oas för sol, sand och avkoppling Upplev den unika charmen hos Gålö Havsbad, där kilometervis av sammetslen sandstrand möter böljande gräsmattor. Njut av det långgrunda vattnet, perfekt för barn och vuxna som söker avslappnade och säkra badupplevelser. Oavsett om du föredrar att sola på stranden eller koppla av i skuggan av träden, erbjuder Gålö Havsbad något för alla.

För ett uppfriskande strandliv med din fyrbenta vän erbjuder hundbadstranden en dedikerad plats. De välskötta anläggningarna och den rena badmiljön säkerställer en bekväm och rolig upplevelse för både dig och din hund. Ta en promenad längs stranden och förundras av den natursköna omgivningen, eller luta dig tillbaka och njut av den friska havsluften och lugnande ljuden av vågorna som slår mot sanden. Gålö Havsbad är det perfekta resmålet för en oförglömlig semester vid havet.

Läs mer: Lista 28 kaféerna i Stockholm

3.Askrike Camping

En oas för naturälskare och barnfamiljer

Askrike Camping
  • Betyg: 4,4/5 (162 Review by google)
  • Adress:

    Askrikevägen, 185 93 Vaxholm, Sverige

  • Biljettjänst:

    ja

  • Högsäsong:

    Sommarmånaderna

  • Attraktioner:

    Vackra stränder, natursköna vandringsleder

  • Säkerhetsåtgärder:

    Säkerhetsvakter på plats

Askrike Camping, belägen precis intill Askrikefjärdens glittrande vatten, inbjuder dig till en oförglömlig och avkopplande campingsemester! Föreställ dig att vakna till fågelsång, njuta av en kopp kaffe vid den mysiga strandpromenaden och planera dagens äventyr.

På Askrike Camping möts du av ett varmt välkomnande av den vänliga personalen, som alltid är redo att hjälpa dig med allt från att hitta den perfekta tältplatsen till att rekommendera de bästa vandringslederna. Med moderna bekvämligheter, inklusive ett välutrustat kök och fräscha toaletter, och en privat strand med grillplatser, har Askrike Camping allt du behöver för en bekväm och minnesvärd vistelse. Så packa din väska, ta med familjen och upptäck den magiska atmosfären som bara Askrike Camping kan erbjuda!

4.Ställplats Stockholm

Ställplats Stockholm
Ställplats Stockholm är en lugn och bekväm oas för husbilar, belägen vid en pittoresk campingplats. Självincheckning via betalstation ger en smidig ankomst, och det välutrustade servicehuset och servicestationen för fasta tankar säkerställer en bekväm vistelse.

Ställplatsen erbjuder rymliga platser för även de största husbilarna, med gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Närheten till badplatser, promenadstråk och allmänna kommunikationer gör det enkelt att utforska omgivningarna och njuta av stadens puls. Det nybyggda servicehuset håller hög klass, och de goda bussförbindelserna ger möjlighet att åka långt in på natten. Välkommen till Ställplats Stockholm – din perfekta utgångspunkt för att upptäcka Stockholm och dess vackra omgivningar!

Läs mer: Lista 20 hotellen i Stockholm

5.Bolvik Camping | Camping Stockholm

Bolvik Camping | Camping Stockholm
Upplev skärgårdens charm utan vågorna på fötterna på Bolvik Camping!

På Bolvik Camping kan du njuta av naturens lugn och ro utan att offra bekvämligheter. Med sin bekväma avstånd från den pittoreska Vaxholm och en välutrustad tvättstuga, erbjuder Bolvik Camping det bästa av båda världar. Ta en promenad längs de grönskande stigarna, njut av utsikten över glittrande vatten och känn dig som hemma i ditt mysiga tält eller stuga. På Bolvik Camping väntar en oförglömlig campingsemester som ger dig både avkoppling och äventyr.

6.Mista Camping Caravan Club

Upplev den idylliska campingen Mista Camping Caravan Club, där vänligheten finns i luften och lugnet omsluter själen. Slå upp ditt tält eller ställ upp husvagnen på en gästplats och låt lugnet sänka sig. För den aktiva finns en ungdomsklubb, vedeldad bastu och en badplats som inbjuder till svalkande dopp. Ta en eka för en fisketur eller utforska det natursköna området.

Missa inte närheten till Bogesunds slott, en historisk pärla endast en kilometer bort. Vaxholms centrum ligger inom promenad- och cykelavstånd, där du kan njuta av stadens charm. Rent, fint och med en touch av lyx – Mista Camping Caravan Club erbjuder en oas för avkoppling och upplevelser. Välkommen att skapa minnen som varar för evigt!

7.First Camp City - Stockholm

En oas nära storstaden

First Camp City - Stockholm
  • Betyg: 3,7/5 (587 Review by google)
  • Adress:

    Flatens skogsväg 30, 138 31 Älta, Sverige

  • Biljettjänst:

    nej

  • Biljettpris:

    null

  • Högsäsong:

    juni-augusti

  • Attraktioner:

    Naturupplevelser, bad, grillplatser

  • Evenemang:

    null

  • Säkerhetsåtgärder:

    Belysning, övervakningskameror

För en oförglömlig upplevelse i Stockholm, välj First Camp City - ett naturnära campingparadis med stadens puls runt hörnet. Ta med husbilen eller husvagnen och njut av generösa tomter för stora fordon, komplett med alla nödvändiga faciliteter.

Doppa tårna i den inbjudande badsjön eller hoppa på bussen som tar dig till stadens liv och rörelse. Oavsett om du tömmer gråvattentanken eller fyller upp den med rent vatten, finns allt du behöver på plats. Rent, fräscht servicehus garanterar en bekväm vistelse, även när gästerna är många. Så packa resväskan, ge dig ut på äventyr och upplev det bästa av både natur och stad på First Camp City - Stockholm.

8.Stockholm Ängby camping

Lugnt och barnvänligt

Stockholm Ängby camping
  • Betyg: 3,0/5 (255 Review by google)
  • Adress:

    Blackebergsvägen 25, 168 50 Bromma, Sverige

  • Biljettjänst:

    nej

  • Högsäsong:

    juni-augusti

  • Attraktioner:

    Badplats, lekplats, minigolf, natur

  • Säkerhetsåtgärder:

    Belysning, låssystem

Upplev den idylliska campingplatsen Stockholm Ängby, belägen vid Mälarens glittrande strand. Här välkomnas du av vänlig och hjälpsam personal som ser till att din vistelse blir oförglömlig. Doppa fötterna i det kristallklara vattnet, vandra genom den lummiga Judarskogens naturreservat eller ta en kort promenad till tunnelbanan för att enkelt utforska Stockholms livliga hjärta.

På Ängby camping kan du slå upp ditt tält på natursköna platser bland träden eller välja en bekväm plats för din husvagn. Oavsett vad du väljer kommer du att njuta av det lugna och avkopplande läget. De välskötta toaletterna, duscharna och gemensamma utrymmena garanterar en bekväm och ren upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår camping!

9.Tantolundens husbilscamping

En oas nära storstaden

Tantolundens husbilscamping
  • Betyg: 3,8/5 (265 Review by google)
  • Adress:

    Ringvägen 24, 118 67 Stockholm, Sverige

  • Biljettjänst:

    Nej

  • Högsäsong:

    Maj-augusti

  • Attraktioner:

    Lugn och ro, nära till stan

  • Säkerhetsåtgärder:

    Inhägnad camping, passerkort

Tantolundens husbilscamping erbjuder en utmärkt campingplats mitt i centrala Stockholm. Glöm dock inte att boka i god tid, då platserna snabbt fylls. Fordonen som parkerar närmast ingången kommer att ha det tystaste läget, medan de som parkerar i bortre ändan kan störas något av passerande tåg.

Denna lilla campingplats ligger nära Tantolundens grönområden och erbjuder en förstklassig serviceanläggning med möjlighet att fylla på både färskvatten och tömma grå- och svartvattentankar. Trots att infarten är lite trång, så är det inga problem att ta sig in – det finns ju trots allt en ratt på bilen! Och om du har en något större husbil, kör förbi infarten och vänd på vändplatsen, så blir det lättare att svänga in. Campingplatsen är öppen året runt och måste förbokas via hemsidan eller telefon.

10.Stockholm Swecamp Flottsbro

Stockholm Swecamp Flottsbro
Stockholm Swecamp Flottsbro Fin Camping är den perfekta destinationen för den aktiva resenären. Klättra, vandra, cykla i nedförsbacke och bada i den vackra omgivningen. Den mysiga stugan på campingen erbjuder en ren och fräsch miljö med en bekväm dubbelsäng. Perfekt för en till två personer, stugan har begränsat utrymme men kompenseras av campingens rymliga layout och vackra promenadvägar för dig och din hund.

Älskare av naturen och friluftsliv kommer att uppskatta Stockholm Swecamp Flottsbro. Med en mängd aktiviteter att välja mellan, en mysig stuga att återvända till och en välkomnande campingplats, är detta den perfekta platsen att skapa minnen som varar livet ut. Boka din vistelse idag och upplev allt som denna vackra camping har att erbjuda!

11.Klubbensborg

En oas i storstan med vacker natur

Klubbensborg
  • Betyg: 3,9/5 (330 Review by google)
  • Adress:

    Klubbensborgsvägen 27, 129 39 Hägersten, Sverige

  • Biljettjänst:

    nej

  • Attraktioner:

    Fina promenadstråk, fågelliv, grillplatser

  • Säkerhetsåtgärder:

    Belysning, trygghetskameror

Klubbensborgs camping är en av mina favoriter på sommaren, då man kan njuta av den härliga utomhusmiljön. Priserna är dessutom mycket överkomliga, och campingen är vackert belägen med många fina vandringsleder i närheten. Personalen är vänlig och hjälpsam, och duscharna ingår i priset utan tidsbegränsning. Området är mycket lugnt, och utcheckning är möjlig ända till kl. 12.00. Det finns även en disk, men den är något liten och saknar soptunna.

12.First Camp Sverige AB (Kontor)

13.First Camp Nickstabadet-Nynäshamn

Familjevänlig camping med närhet till havet

First Camp Nickstabadet-Nynäshamn
  • Betyg: 3,8/5 (814 Review by google)
  • Adress:

    Nickstabadsvägen 17, 149 43 Nynäshamn, Sverige

  • Biljettjänst:

    nej

  • Högsäsong:

    sommarmånaderna

  • Attraktioner:

    Badplats, minigolf, lekplats

  • Säkerhetsåtgärder:

    Bevakning, inhägnat område

Postförslag