Lista 21 catering i Uppsala

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-01

Sammanställd från de bästa listorna om catering i Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Heat Boländerna, Joys Foodbar, Miklagård, Restaurang Sven Dufva, White lunch & event. Låt oss utforska!

1.Heat Boländerna

Ditt gym för en hälsosam livsstil

Heat Boländerna
  • Betyg: 4,3/5 (1386 Review by google)
  • Adress:

    Bolandsgatan 13A, 753 23 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 15

  • Fördelar:

    Stark gemenskap bland medlemmarna, utmärkta träningsmöjligheter, kunnig och hjälpsam personal

  • Nackdelar:

    Vissa begränsningar i öppettiderna, trångt under vissa tider, höga medlemsavgifter

  • Kvalitet:

    Högkvalitativa träningsmaskiner och faciliteter

  • Personal:

    * Tillmötesgående och kunniga tränare * Personlig träningssupport * Certifierade instruktörer * Kunskap inom kost och kosttillskott * Engagerade i medlemmarnas utveckling

  • Tjänster:

    * Personlig träning * Gruppträning * Kostrådgivning * Massage * Barnpassning

Välkommen till Heat Boländerna, en kulinarisk oas mitt i city. Koppla av i vår mysiga atmosfär och njut av en välsmakande lunchbuffé med ett brett urval av maträtter som tillfredsställer alla smaker. För hälsomedvetna erbjuder vi en generös salladsbuffé med en mängd färska grönsaker och krispiga sallader.

Din bekvämlighet är vår prioritet, och vi tillhandahåller gott om parkeringsplatser på andra sidan vägen samt generösa öppettider för att passa alla scheman. Besök oss för en oförglömlig måltidsupplevelse som kommer att lämna dig nöjd och belåten.

2.Joys Foodbar

Din matupplevelse i hjärtat av Uppsala.

Joys Foodbar
  • Betyg: 4,3/5 (253 Review by google)
  • Adress:

    Vaksalagatan 7, 753 20 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    07:30 till 19

  • Fördelar:

    Utmärkt mat, trevlig atmosfär och prisvärt.

  • Nackdelar:

    Kan bli trångt under lunchtid, begränsat utbud för vegetarianer och allergiker.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på råvaror och tillagning.

  • Personal:

    - Trevlig och serviceinriktad personal - Kunnig och hjälpsam - Snabb och effektiv - Engagerad och passionerad - Personlig och uppmärksam

  • Tjänster:

    - Bordsbokning - Take away - Catering - Hemleverans - Event och konferenser

Joys Foodbar är en pärla för den hungrige besökaren. Här serveras vällagade rätter i generösa portioner. Missa inte deras signaturrätt, den smarriga Caesarsallad. Joys har dessutom en avkopplande och inbjudande atmosfär.

Personalen på Joys är alltid glada och hjälpsamma, vilket förhöjer hela upplevelsen. De ser till att du har det du behöver, inklusive möjligheten att ladda din mobiltelefon. Med dess läckra mat, mysiga miljö och omtänksamma service är Joys Foodbar ett måste för alla som söker en minnesvärd matupplevelse.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Uppsala

3.Miklagård

Miklagård
Upplev Miklagård, en oas för smak och njutning. Njut av utsökta meze, en fröjd för både öga och gom. Den uppmärksamma personalen tar hand om varje detalj, vilket skapar en varm och intim atmosfär.

Miklagårds stilrena interiör och mysiga ambiance ger den perfekta miljön för en minnesvärd lunch. Solens strålar flödar in genom fönstren, men inga bekymmer - solskydd finns för att ge skugga vid behov. Unna dig det obegränsade och smakrika brödet som serveras. Med Miklagårds utmärkta mat och exceptionella service lovar vi en oförglömlig kulinarisk upplevelse. Välkommen till Miklagård, där varje besök är en resa för sinnena.

4.Restaurang Sven Dufva

En kulinarisk upplevelse utöver det vanliga

Restaurang Sven Dufva
  • Betyg: 4,0/5 (374 Review by google)
  • Adress:

    Dag Hammarskjölds Väg 40, 752 37 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    11 till 13

  • Fördelar:

    Mycket bra mat, trevlig atmosfär, bra service

  • Nackdelar:

    Lite dyrt, svårt att få bord, lång väntetid

  • Kvalitet:

    Utmärkt mat i en elegant miljö

  • Personal:

    Vänlig, kunnig och uppmärksam

  • Tjänster:

    Bordsbokning, catering, vinprovning

Restaurang Sven Dufva är en oas för den som uppskattar god mat och trevlig service. I en hemtrevlig miljö välkomnas du av en passionerad personal som brinner för att skapa en minnesvärd upplevelse för varje gäst. Menyn bjuder på en härlig blandning av klassiska rätter och spännande nyheter, allt tillagat med färska råvaror och kärlek.

Sven Dufva är det perfekta valet för festliga tillställningar. Lokalen är rymlig och mysig, med plats för både stora och små sällskap. Den kunniga personalen ser till att allt flyter på smidigt och att alla gäster känner sig väl omhändertagna. Så oavsett om du planerar en bröllopsfest, födelsedagsmiddag eller företagsmiddag, kommer Sven Dufva att överträffa dina förväntningar.

Läs mer: Lista 22 hotellen i Uppsala

5.White lunch & event

White lunch & event
Kom och upplev en kulinarisk och estetisk oas på White Lunch & Event! Vår ljusa och rymliga lokal förvandlas lätt till den perfekta platsen för oförglömliga tillställningar, såsom bröllop och andra stora fester.

Njut av vår prisvärda meny med smakfulla rätter som tilltalar alla smaker. Oavsett om du söker en lugn plats att inta din lunch eller en trivsam miljö att umgås i, erbjuder White Lunch & Event det perfekta valet. Våra rena och fräscha lokaler skapar den perfekta inramningen för en minnesvärd upplevelse.

6.Légume - Lunchrestaurang Uppsala

Légume - Lunchrestaurang Uppsala
Upplev en gastronomisk lunchdestination på Légume i Uppsala, stadens främsta lunchrestaurang. Smaklökarna dansar av fröjd när du njuter av delikatesser tillagade med kärlek och omtanke. Välj mellan en prisvärd vegetarisk eller vegansk buffé som bjuder på ett färgsprakande utbud av färska grönsaker, krispiga sallader och smakrika rätter som tillfredsställer även den mest kräsna finsmakaren.

Unna dig en stunds avkoppling i den hemtrevliga lokalen med vänlig personal som gör ditt besök till en minnesvärd upplevelse. Trots att Légume är en populär destination, kan du vara säker på att få en lugn och avslappnande lunch i den mysiga atmosfären. Låt dina smaklökar ta dig på en kulinarisk resa på Légume, den ultimata lunchrestaurangen i Uppsala som garanterar en oförglömlig matupplevelse.

7.Hörnstenen Kök & Matsal

Hörnstenen Kök & Matsal

8.Happy Food AB

Happy Food AB
Upplev smaken av lycka med Happy Food AB! Låt ditt smaklökar dansa av glädje när du njuter av våra utsökta rätter, tillagade med färska, lokala råvaror och kärlek. Från saftiga burgare till krispiga sallader och doftande bröd, vårt sortiment erbjuder något för varje smakpalett. Och det bästa av allt? Vi levererar med våra eldrivna fordon, vilket gör att du kan njuta av en god måltid med gott samvete.

Inte bara är vår mat välsmakande, den är också prisvärd. Du kan unna dig en kulinarisk upplevelse utan att spräcka banken. Vår personal är alltid glad och hjälpsam, så tveka inte att fråga om något. Så gör dig redo att stiga in i lycksans värld med Happy Food AB. Beställ idag och låt oss förgylla din dag med en fantastisk matupplevelse!

9.Johanna & Mat

Johanna & Mat
Johanna & Mat är en gastronomisk oas i hjärtat av Uppsala, där culinary awakens möter hållbar njutning. Upplev en symfoni av smaker, tillagade med kärlek och omsorg, där varje rätt är ett konstverk i sig. Vår passion för närodlade råvaror resulterar i en smakupplevelse utan like, medan vår KRAV-märkning garanterar att du njuter med gott samvete.

Från saftiga kötträtter till läckra fiskalternativ och oemotståndliga desserter, vårt meny är en hyllning till den svenska matkulturen med en modern twist. Varje tugga är en hyllning till konstnärskapet i köket, där smakerna dansar på din tunga. Låt våra vänliga och kunniga servitörer guida dig genom en kulinarisk resa som kommer att förgylla din kväll och etsa sig fast i ditt minne. På Johanna & Mat får du högsta kvalitet till ett pris som överraskar positivt, vilket gör det till det perfekta valet för både speciella tillfällen och vardaglig njutning.

10.Nathan Husman & Deli

Nathan Husman & Deli

11.Uppsala Mat&Fest AB

Uppsala Mat&Fest AB
Upplev gastronomi på högsta nivå med Uppsala Mat&Fest AB! Våra passionerade kulinarister skapar festmåltider som överstiger alla förväntningar. Smakerna är en harmonisk symfoni av färska, lokala råvaror, och presentationen förvandlar varje rätt till ett konstverk.

Vår erfarenhet garanterar en problemfri leverans av högsta kvalitet. Vi tar hand om alla detaljer, från planering till servering, så att du kan fokusera på att njuta av ditt speciella tillfälle. Oavsett om du planerar ett intimt bröllop eller en storslagen fest kan Uppsala Mat&Fest AB hjälpa dig att skapa ett minnesvärt evenemang med matupplevelser som kommer att glädja dina gäster.

12.Triller

Triller
  • Betyg: 4,5/5 (77 Review by google)
  • Adress:

    Bergsbrunna Tegelbruk, Tegelbruksvägen 1, 757 56 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    07:30 till 18:30

Triller möter Trillers produkter på jobbet minst en gång i veckan och blir aldrig besviken!

Kanongott bröd som går att köpa på många affärer i Uppsala men också direkt från bageriet. Vi rekommenderar att handla på lördag morgon för en god familjefrukost!

13.Great plate restaurant

Great plate restaurant
På Restaurang Sedan de fick en ny kock har maten nått nya höjder av smak och njutning. Upplev en kulinarisk resa med klassiska husmansrätter tillagade med passion och hantverksskicklighet. Varje bit är en fröjd för både gom och själ, och den uppmärksamma servicen ser till att din matupplevelse blir oförglömlig.

Låt din smaklökar dansa av glädje när du njuter av hembakade rätter med en modern touch. Restaurangen Sedan är en destination för alla som älskar god mat och trevlig atmosfär. Boka ditt bord redan idag och förbered dig på en smakfest utan dess like!

14.Helgessons Catering

15.Cajsa´s Kök - Catering, Bröllop, Fest & Event

Cajsa´s Kök - Catering, Bröllop, Fest & Event

16.Matverkstan kök & catering

"Matupplevelser skapade med passion och kvalitet"

Matverkstan kök & catering
  • Betyg: 3,9/5 (221 Review by google)
  • Adress:

    Ulls väg 4, 756 51 Uppsala, Sverige

  • Fördelar:

    Utmärkt mat, vänlig personal och bekväm atmosfär

  • Nackdelar:

    Begränsade öppettider, begränsad parkering och ibland lång väntetid

  • Kvalitet:

    Högkvalitativ mat med färska ingredienser och noggrann tillagning

  • Personal:

    Vänlig och hjälpsam, Kunnig om menyn och kan ge råd, Uppmerksam och effektiv, Ger personlig service, Bidrar till en trevlig atmosfär

  • Tjänster:

    Utmärkt catering för alla tillfällen, Personlig kock som kan anpassa menyer, Leverans till ditt hem eller kontor, Arrangerar matlagningskurser, Erbjuder presentkort

17.Höglunds Catering Uppsala

Höglunds Catering Uppsala

18.Cajsa´s Kök i Fyrisborg

Cajsa´s Kök i Fyrisborg

19.Restaurang Kocken och Kallskänkan

Matlagning med passion och precision

Restaurang Kocken och Kallskänkan
  • Betyg: 3,6/5 (711 Review by google)
  • Adress:

    Fullerö backe 101, 755 94 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 18:30

  • Fördelar:

    Trevlig atmosfär, god mat och bra service

  • Nackdelar:

    Dyrt, kan vara svårt att få bord och ibland långsam service

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på både mat och service

  • Personal:

    - Trevlig och hjälpsam personal - Kunnig och professionell - Tillmötesgående och serviceinriktad - Snabb och effektiv - Engagerad och passionerad

  • Tjänster:

    - Meny med säsongsbetonade rätter - Vinlista med ett brett urval - Catering och eventplanering - Privat matsal - Take away

20.Mo&Chai

Mo&Chai

21.Matverkstan I Uppsala Ab

Matverkstan I Uppsala Ab
Postförslag