Lista 15 catering i Malmö Skåne

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om catering i Malmö Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Restaurang Tryck, Nians Catering, Olivias Deli Sallad Lunch Buffé & Catering Malmö, Malmö Catering, Smör & Bröd. Låt oss utforska!

1.Restaurang Tryck

Restaurang Tryck

2.Nians Catering

Nians Catering - Smaka på det goda i livet

Nians Catering
  • Betyg: 4,7/5 (185 Review by google)
  • Adress:

    Strömgatan 3, 212 25 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 16

  • Fördelar:

    Nians Catering är en av Malmös främsta cateringfirmor, med fokus på hög kvalitet, personlig service och ett brett utbud av tjänster till ett rimligt pris.

  • Nackdelar:

    En del recensioner nämner att Nians Catering kan vara dyrt och att de inte alltid levererar i tid.

  • Kvalitet:

    Nians Catering erbjuder mat av hög kvalitet med fokus på färska, lokala ingredienser.

  • Personal:

    - Vänlig och hjälpsam personal - Kunnig och erfaren personal - Professionell och tillmötesgående personal - Engagerad och passionerad personal - Personlig och lyhörd personal

  • Tjänster:

    - Catering för alla tillfällen - Skräddarsydda menyer - Utkörning och upphämtning - Personlig konsultation - Eventplanering

Nians Catering är en av de främsta cateringleverantörerna vi har haft förmånen att arbeta med. Deras personal är otroligt vänlig och tillmötesgående, och de går alltid utöver det vanliga för att se till att våra evenemang blir perfekta. Maten är utsökt och vackert presenterad, och den fransk-medelhavsinspirerade buffén är särskilt rekommenderad. Vi ser fram emot att testa fler rätter från Nians Catering i framtiden.

För vår senaste konferens valde vi Nians Caterings färdiga lunchlådor med utkörning. Maten var fantastisk, servicen var oklanderlig och kommunikationen var tydlig och effektiv. Lådorna innehöll en varierad meny med färska och välsmakande rätter, vilket gjorde dem perfekta för vårt stora team. Vi rekommenderar starkt Nians Catering för alla som söker en pålitlig och högklassig cateringleverantör.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Malmö Skåne

3.Olivias Deli Sallad Lunch Buffé & Catering Malmö

Olivias Deli Sallad Lunch Buffé & Catering Malmö
Olivias Deli Sallad Lunch Buffé & Catering Malmö är en gastronomisk oas som erbjuder en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Med utsökt mat tillagad från grunden och enastående service är detta ett ställe som garanterar en minnesvärd måltid varje gång.

Upplev den lockande pulled beef flatbread, en symfoni av smaker som kommer att få dina smaklökar att dansa av glädje. Det generösa salladsbuffén är en fröjd för ögat, med ett kalejdoskop av färger och fräscha ingredienser. Och för dem som söker efter en mångsidig och välsmakande matupplevelse är cateringmenyn ett utmärkt val, perfekt för alla tillställningar.

4.Malmö Catering

Malmö Catering
Åk på fisketur med en utsökt matsäck från Malmö Catering, ett förstklassigt cateringföretag som har förgyllt Malmös smaklökar i åratal. Deras oöverträffade ost- och skinkmackor, fyllda med färska råvaror av högsta kvalitet, kommer att hålla dig mätt och nöjd under hela din utflykt.

Förutom deras exceptionella kulinariska utbud är Malmö Catering känt för sin utmärkta service. Den vänliga och professionella personalen går utöver det vanliga för att säkerställa att din beställning är perfekt och att du får en oförglömlig matupplevelse. Oavsett om du planerar en stor fest eller bara vill njuta av en god måltid, är Malmö Catering det perfekta valet för alla dina cateringbehov.

Läs mer: Lista 23 kaféerna i Malmö Skåne

5.Smör & Bröd

Smör & Bröd
Välkommen till Smör & Bröd, där smörgåsarna är supergoda och urvalet alltid stort. Njut av klassisk inlagd sill på kavring, en delikatess som aldrig sviker.

I den trivsamma kafédelen erbjuder vi förmånliga priser som kompletterar smörrebrödens något blygsamma storlek för priset. Unna dig tre läckerheter för 85 kronor och upptäck den höga kvaliteten. Varje dag serveras en prisvärd och förträfflig lunch som garanterar att du kommer tillbaka för mer.

6.Limhamns Smörgåsbutik och Catering

Limhamns Smörgåsbutik och Catering
Välkomna till Limhamns Smörgåsbutik och Catering – ett sant eldorado för alla matälskare! Här kan du hämta upp en ljuvlig lunch att njuta av i solen, välja mellan ett dignande utbud av delikata mackor, sallader och baguetter. Men missa inte deras legendariska "Lättviktare" – en sann delikatess som garanterat kommer att få dina smaklökar att dansa av glädje.

Oavsett vad ditt hjärta bjuder på, så kommer du att hitta det perfekta valet i Limhamns Smörgåsbutik och Caterings utbud. De färska råvarorna och det skickliga hantverket lyser igenom i varje tugga. Priserna är dessutom mycket rimliga, så unna dig en gourmetupplevelse utan att spräcka plånboken.

Läs mer: Lista 28 hotellen i Malmö Skåne

7.Stadsvallens Catering - Malmö Och Lund

Stadsvallens Catering - Malmö Och Lund
Upplev förstklassig catering med Stadsvallens Catering. Njut av utsökta rätter vackert presenterade i eleganta boxar på exklusivt porslin. Varje tugga är en kulinarisk resa som förgyller alla tillställningar. Oavsett om ni planerar en företagsfest, ett bröllop eller ett intimt sammankomst, kommer Stadsvallens Catering överträffa era förväntningar.

Låt Stadsvallens Catering skämma bort er med deras fenomenala veganska buffé. Varje rätt är omsorgsfullt tillagad med färska ingredienser, vilket resulterar i en symfoni av smaker som tillfredsställer alla gommar. Från krispiga grönsaker till krämig hummus och smakrika grytor erbjuder buffén något för alla. Perfekt upplagt och levererat direkt till er dörr, ger Stadsvallens Catering en oförglömlig gastronomisk upplevelse som får era gäster att längta efter mer.

8.Pincho Catering

Pincho Catering
Upptäck Pincho Catering – kulinarisk upplevelse utöver det vanliga!

Pincho Catering erbjuder en gastronomisk resa som förgyller varje tillfälle. Med skickliga kockar som trollar fram kulinariska mästerverk och en service som är lika lyhörd och anpassningsbar som den är personlig, överträffar Pincho Catering dina högsta förväntningar. Oavsett om du anordnar ett intimt bröllop, en grandios företagsfest eller en casual tillställning garanterar Pincho Catering en oförglömlig matupplevelse som kommer att sätta en minnesvärd prägel på evenemanget.

9.In your garden catering

In your garden catering
Upplev en gastronomisk fest i din egen trädgård! Med vår cateringtjänst "Otroligt god mat" får du en minnesvärd kulinarisk upplevelse som förgyller hela kvällen. Våra erfarna kockar skapar utsökta rätter med omsorg och passion, och vår serviceinriktade personal ser till att alla detaljer är perfekta.

Låt oss ta hand om all matlagning och servering så att du och dina gäster kan njuta av varje ögonblick tillsammans. Från förrätt till dessert erbjuder vi ett utsökt utbud som tillfredsställer alla smaker. Vår personal är dedikerad till att ge dig och dina gäster en oförglömlig upplevelse, så att ni kan fokusera på att skapa minnen och umgås i en fantastisk miljö.

10.Chilla & P

Chilla & P

11.Restaurang Goddagens

Restaurang Goddagens
Upplev en kulinarisk resa till Restaurang Goddagen, där smakerna möts i en harmonisk symfoni. Förvänta dig en aptitretande burgare som kommer att överträffa dina förväntningar, tillagad till perfektion med saftigt kött och smältande ost som smälter i munnen. Varje tugga tar dig till kulinariska höjder, omfamnad av en välsmakande sallad som ger en uppfriskande balans.

Men Goddagen är mer än bara hamburgare. Den inbjudande menyn erbjuder ett brett utbud av rätter, från traditionella favoriter till innovativa skapelser. Oavsett om du söker en lätt lunch eller en utsökt middag, kommer Goddagen att tillfredsställa dina kulinariska begär. Så kom in, slå dig ner och njut av en gastronomisk upplevelse som kommer att lämna dig med längtan efter mer.

12.Lillans Catering

Lillans Catering

13.Caterking.se

Caterking.se
Caterking.se, under ledning av den dedikerade VD:n Sebastian, strävar efter att överträffa kundernas förväntningar. Med ett oöverträffat utbud och en service som andas passion, garanterar Caterking en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Sebastians personliga engagemang och varma bemötande speglar företagets filosofi om att sätta kundnöjdhet i första rummet.

Upptäck ett gastronomiskt himmelrike där varje beställning förvandlas till en oförglömlig resa för dina smaklökar. Caterking.se samlar noggrant utvalda råvaror och kombinerar dem med innovativa recept för att skapa unika och utsökta menyer. Oavsett om det gäller en intim sammankomst eller ett grandiost firande, kommer deras team av erfarna kockar att förverkliga dina kulinariska drömmar. Varje måltid blir ett minnesvärt tillfälle, där smaker, aromer och presentationer harmoniserar perfekt för att ge en oförglömlig upplevelse.

14.Rempah-Food Catering-malmö Lund

Rempah-Food Catering-malmö Lund
Upplev den kulinariska resans underverk med Rempah-Food Catering i Malmö och Lund. Våra skickliga kockar skapar utsökta och autentiska rätter som väcker dina smaklökar till liv. Från läckra kryddiga indiska curryr till smakrika thailändska nudlar, varje måltid är ett äventyr som transporterar dig till fjärran länder.

Vårt engagemang för kvalitet är oöverträffat. Vi använder endast de färskaste ingredienserna och traditionella tillagningsmetoder för att säkerställa att varje rätt har den perfekta balansen mellan smaker. Våra menyer är noggrant sammansatta för att tillfredsställa även de mest kräsna gommarna, och vår passion för mat gör att vi ständigt strävar efter att överträffa dina förväntningar.
Postförslag