Lista 20 catering i Jönköpings

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-01

Sammanställd från de bästa listorna om catering i Jönköpings, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Landhs Kroatorpet, Pescadores, Sjön, Ester Kök & Bar, Annes Husman Torsvik AB. Låt oss utforska!

1.Landhs Kroatorpet

Landhs Kroatorpet
Landhs Kroatorpet är ett fik som tar fika till en helt ny nivå. Här kan du njuta av godsakerna med en fantastisk utsikt över Vättern, och den trevliga personalen gör allt för att du ska trivas. Oavsett om du är sugen på en kopp kaffe och en bulle eller något mer matigt så är Landhs Kroatorpet det självklara valet.

Landhs Kroatorpet har nyligen genomgått en ombyggnation, vilket har gjort att en del av den genuina miljön har försvunnit. Men trots detta är det fortfarande ett väldigt trevligt och fint ställe att besöka. Är du på jakt efter ett fik med gott fika och en mysig atmosfär så är Landhs Kroatorpet det perfekta stället för dig.

2.Pescadores

Pescadores
På Pescadores Tog Magda möts du av en meny som lockar med allt från havets läckerheter till klassiska svenska rätter. Med en rejäl portion blir du mätt och belåten, och den trevliga personalen ser till att din matupplevelse blir något extra.

I ett gammalt fabriksområde med anor finner du denna restaurang som erbjuder en unik miljö. Njut av din måltid inomhus eller utomhus och låt den charmiga atmosfären förgylla ditt besök. Oavsett om du föredrar fish & chips eller något annat från Magdas meny kan du vara säker på en smakupplevelse som du sent kommer att glömma.

Läs mer: Lista 21 kaféerna i Jönköpings

3.Sjön

För den bästa matupplevelsen i Jönköping

Sjön
  • Betyg: 4,1/5 (818 Review by google)
  • Adress:

    Östra Storgatan 173, 554 52 Jönköping, Sverige

  • Öppettider:

    11:30 till 14

  • Fördelar:

    Bra läge, trevlig personal, mysig atmosfär

  • Nackdelar:

    Dyrt, begränsad meny, långsam service

  • Kvalitet:

    Maten är vällagad och god

  • Personal:

    Kunnig och hjälpsam, Trevlig och proffsig, Tillmötesgående och serviceminded, Uppdaterad på menyn, Snabb och effektiv

  • Tjänster:

    Bordsbokning, Take away, Uteservering, Barnmeny, Specialkost

4.Ester Kök & Bar

En gastronomisk upplevelse i hjärtat av Jönköping.

Ester Kök & Bar
  • Betyg: 4,2/5 (416 Review by google)
  • Adress:

    Borgmästargränd 20, 553 20 Jönköping, Sverige

  • Öppettider:

    11 till 14

  • Fördelar:

    Trevlig atmosfär, god mat och bra service.

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få bord, lite dyrt och trångt.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på både mat och service.

  • Personal:

    * Trevlig och hjälpsam personal * Kunnig och professionell * Tillmötesgående och effektiv * Vänlig och engagerad * Snabb och uppmärksam

  • Tjänster:

    * Bokning av bord * Catering * Avhämtning * Uteservering * Barnmeny

Välkommen till Ester Kök & Bar, den kulinariska oasen i hjärtat av stan. Här möts du av en varm och välkomnande atmosfär, ackompanjerad av doften av nylagade läckerheter. Vår passion för mat lyser igenom i varje rätt, som skapas med omsorg och kärlek till det svenska köket.

Från den prisvärda helgbuffén, med sitt dignande utbud av traditionella rätter, till den generösa helgbrunchen som bjuder på allt från nybakade bröd till hemlagade pajer, har vi något för alla smaker och tillfällen. Våra rätter tillagas med färska råvaror av högsta kvalitet, och varje tugga är en hyllning till det svenska kulinariska arvet. Vässa gaffeln, för på Ester Kök & Bar väntar dig en gastronomisk upplevelse som kommer att förtrolla dina smaklökar.

Läs mer: Lista 32 restauranger i Jönköpings

5.Annes Husman Torsvik AB

Annes Husman Torsvik AB
Annes Husman Torsvik AB är en restaurang som erbjuder en härlig matupplevelse med hemlagad känsla. Här serveras rätter som får dig att känna som om du har klivit in i mormors kök. Till bra priser kan du njuta av välsmakande och näringsrik mat i en mysig och gemytlig miljö.

Personalen på Annes Husman Torsvik AB är alltid trevliga och tillmötesgående, och de ser till att du känner dig välkommen från det ögonblick du kliver in genom dörren. Restaurangen är en perfekt plats att koppla av och njuta av en god måltid, vare sig du är ute efter en snabb lunch eller en avkopplande middag med nära och kära.

6.Annes Husman

Annes Husman
Annes Husman är ett kulinariskt tempel för dig som älskar pulled pork barbecue. Upplev den gudomliga smakupplevelsen där mört kött möter perfekt grillade kulpotatisar. Varje tallrik tillreds med omsorg och varje tugga fyller dig med lycka. Unna dig en lunch på Annes Husman och njut av mat som värmer både kropp och själ.

Letar du efter en välsmakande och bekväm matupplevelse? Annes Husman har något för alla. Du kan enkelt hämta din mat eller slå dig ner i den mysiga lokalen. Oavsett vad du väljer kommer du att mötas av utsökta rätter tillagade med kärlek och passion. Annes Husman är den perfekta destinationen för en smakrik lunch eller middag som garanterat kommer att lämna dig nöjd och belåten.

Läs mer: Lista 28 hotellen i Jönköpings

7.Restaurang Guvernören

Restaurang Guvernören
Upplev smakupplevelser utöver det vanliga på Restaurang Guvernören! Låt dig hänföras av en lunchmeny som tillfredsställer alla smaker, där högsta kvalitet möter enastående prisvärdhet. Rätterna trollbinds fram med spetskompetens och serveras med en service som inger förtroende. Guvernören har cementerat sin position som ett gastronomiskt nav för både kräsna gourmeter och lättsamma matentusiaster.

När den magiska högtiden nalkas förvandlas Restaurang Guvernören till ett vinterlandskap av kulinariska läckerheter. Det dignande julbordet står i en klass för sig, en symfoni av traditionella smaker och innovativa kreationer. Låt de ljuvliga dofterna och den stämningsfulla atmosfären fylla dina sinnen och skapa minnen som förgyller juletiden. Guvernörens julbord är en oöverträffad upplevelse som kommer att etsa sig fast i ditt minne som ett kulinariskt mästerverk.

8.Restaurang Fjällstugan

Restaurang Fjällstugan

9.Konditori Napoleon

Konditori Napoleon
Konditori Napoleon, med sina charmiga bås och välkomnande atmosfär, är en favorit för entusiaster. Njut av deras utsökta bakverk och bakelser, ackompanjerade av det allra finaste kaffet. Även om priserna kan anses vara något höga, kompenseras det av den fantastiska smakupplevelsen och den avslappnade stämningen.

Napoleon är en oas för både sötsugna och kaffefantaster. Deras skickliga baristor garanterar en perfekt kopp kaffe som kompletterar de läckra bakverken perfekt. Låt er förtrollas av den varma atmosfären, njut av det utsökta utbudet och skapa minnen som varar.

10.upstairs

upstairs

11.PK Catering

PK Catering
Upplev en smakresa med PK Catering! Våra exotiska plankor bjuder på ett färgsprakande smörgåsbord av kulinariska läckerheter. Från saftiga skaldjur till grillad kyckling och smakrika såser lockar varje bit fram dina smaklökar. Perfekt för kalas, fester och alla tillfällen som förtjänar en touch av festlighet.

Plankorna från PK Catering är mer än bara mat. De är ett konstverk, ett festligt inslag som både mättar och imponeras. Vi använder endast de finaste ingredienserna, tillagade med omsorg och kärlek. Oavsett om du föredrar en klassisk plankstek eller vill utforska nya kulinariska äventyr garanterar vi en smakupplevelse som kommer att stanna kvar i minnet.

12.Hvildmarken

Hvildmarken
Hvildmarken, en oas för den kräsna matälskaren. Ett ståtligt timmerhus med rustik charm, inrett som en elegant jaktstuga. Varje detalj, från den storslagna hornkronan till de naturliga tonerna, förstärker en känsla av exklusivitet och värme. Här råder en atmosfär som lockar såväl lokala stammisar som nyfikna resenärer.

Menyn är en hyllning till naturens gåvor. Med fokus på viltkött och säsongens råvaror skapas läckerheter som kittlar smaklökarna. Viltkorven med krämigt mos, rekommenderad av kännare, är en smakresa som lämnar ett bestående intryck. På Hvildmarken möts kulinarisk njutning och en unik miljö och ger en oförglömlig lunchupplevelse.

13.Hanna's Kök

Hanna's Kök

14.Wisingsborgs Trädgård

Wisingsborgs Trädgård

15.Carotte x Werket

Carotte x Werket
Carotte x Werket erbjuder en lyxig lunchexperience i en fantastisk lokal med en utländsk atmosfär. Njut av utsökta rätter tillagade med högsta precision till ett förmånligt pris på endast 145 kronor för lunch och 129 kronor för takeaway.

Unna dig en kulinarisk resa som tar dig till nya smakhöjder. Lokalen är som en oas där du kan koppla av och njuta av den utsökta maten. Varje tugga är en symfoni av smaker som kommer att få dig att längta efter mer. Carotte x Werket erbjuder en lunchupplevelse utöver det vanliga, där lyx och prisvärdhet går hand i hand. Ta chansen att unna dig själv ett oförglömligt matminne i en miljö som förgyller din lunchstund.

16.Plankkungen AB

Plankkungen AB
"Välkomna till Plankkungen AB, där kulinariska upplevelser når nya höjder. Låt oss ta er med på en gastronomisk resa som förgyller alla tillfällen. Vi erbjuder ett utsökt utbud av plankor, från exotiska skapelser till den klassiska fågelplankan som är en fröjd för både öga och gom.

Plankkungen AB ger er möjligheten att skapa minnen som varar länge. Oavsett om det gäller dop, bröllop eller festliga tillställningar, skräddarsyr vi vår meny efter era önskemål. Våra erfarna kockar arbetar med en passion för matkonst och använder endast de finaste ingredienserna för att skapa mästerverk på tallriken. Beställ vår fågelplanka och upplev en symfoni av smaker, där saftigt fågelkött möter en harmoni av tillbehör och såser."

17.Dragon Solåsen AB

En oas mitt i stan för en bekväm vistelse

Dragon Solåsen AB
  • Betyg: 3,9/5 (630 Review by google)
  • Adress:

    Solåsvägen 8B, 553 03 Jönköping, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 18

  • Fördelar:

    Bekvämt boende, bra läge och vänlig personal

  • Nackdelar:

    Begränsade parkeringsmöjligheter, lyhört och slitet

  • Kvalitet:

    Bra valuta för pengarna

  • Personal:

    * Receptionspersonal * Städpersonal * Kökspersonal * Underhållspersonal * Säkerhetspersonal

  • Tjänster:

    * Frukost * Städning * Trådlöst internet * Parkering * Tvättstuga

18.Catering, Event, Restauranger i Jönköping - FC gruppen

Catering, Event, Restauranger i Jönköping - FC gruppen

19.Restaurang Stockmakaren

Smaka på det genuina Huskvarna.

Restaurang Stockmakaren
  • Betyg: 3,5/5 (163 Review by google)
  • Adress:

    Stockmakaregatan 3C, 561 21 Huskvarna, Sverige

  • Öppettider:

    11 till 13:30

  • Fördelar:

    God mat, trevlig personal och mysig atmosfär.

  • Nackdelar:

    Lite dyrt, begränsad meny och lång väntetid.

  • Kvalitet:

    Utmärkt mat av hög kvalitet.

  • Personal:

    - Vänlig - Uppmerksam - Kunnig - Hjälpsam - Effektiv

  • Tjänster:

    - Bordsbokning - Take away - Catering - Hemleverans - Event

Postförslag