Lista 20 catering i Gothenburg Västra Götaland

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om catering i Gothenburg Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Aquarelle Restaurang, Catering & Deli, Sofina Kök & Catering, Parkner Gastronomi & Matsal - Lunch & Catering, Submans Catering Göteborg, Gourmet Sofie Catering Göteborg. Låt oss utforska!

1.Aquarelle Restaurang, Catering & Deli

En kulinarisk upplevelse utöver det vanliga

Aquarelle Restaurang, Catering & Deli
  • Betyg: 4,4/5 (680 Review by google)
  • Adress:

    Stora Åvägen 7, 436 34 Askim, Sverige

  • Öppettider:

    Stängt

  • Fördelar:

    Bra mat, trevlig personal och mysig miljö

  • Nackdelar:

    Lång väntetid, dyrt och svårt att få bord

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på maten och servicen

  • Personal:

    - Vänlig - Kunnig - Tillmötesgående - Uppmerksam - Engagerad

  • Tjänster:

    - Catering - Deli - Bokning av bord - Take-away - Hemleverans

Välkommen till Aquarelle Restaurang, Catering & Deli, där kulinariska upplevelser väntar dig. Njut av vår utsökta lunchbuffé, fylld med rikliga och smakfulla maträtter som varierar med jämna mellanrum. Våra kockar arbetar med passion för att leverera välsmakande och omsorgsfullt tillagade rätter.

Unna dig en av våra läckra brickluncher, med ett brett utbud av sallader och andra tillbehör. Du kommer garanterat att älska vår omtalade Grodans levergryta, en delikatess som kommer att förgylla din matstund. Oavsett om du äter i vår trivsamma och avslappnade matsal eller beställer catering för ditt evenemang, kommer vårt team av erfarna kockar och serviceinriktade personal överträffa dina förväntningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen hos Aquarelle och ge dig en kulinarisk upplevelse du sent kommer att glömma.

2.Sofina Kök & Catering

Sofina Kök & Catering
Sofina Kök & Catering erbjuder en förstklassig matupplevelse som kommer att förgylla din nyårsafton. Deras fräscha och läckra rätter kommer att imponera på dina gäster, och den utsökta fiskgratängen förtjänar en hedersplats på ditt middagsbord. Den rika smaken av fisken kompletteras perfekt av en krispig sallad, som ger en fräsch och balanserad touch till måltiden.

För en oförglömlig nyårsafton rekommenderar vi varmt att du beställer din supé från Sofina Kök & Catering. Även om priserna inte är de lägsta, kan du vara säker på att du får ett gastronomiskt mästerverk som kommer att skapa ett bestående minne. Oavsett om du beställer fiskgratängen, någon av deras andra utsökta rätter eller väljer hela nyårsmenyn, kommer Sofina Kök & Catering att överträffa dina förväntningar. Unna dig själv och dina nära och kära en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.

Läs mer: Lista 30 restauranger i Gothenburg Västra Götaland

3.Parkner Gastronomi & Matsal - Lunch & Catering

Parkner Gastronomi & Matsal - Lunch & Catering
Parkner Gastronomi & Matsal bjuder på en kulinarisk resa där smakerna dansar i munnen. Njut av en förstklassig cateringservice som förvandlar varje tillfälle till en smakfull upplevelse. Med fem rätters högtidsbufféer och ett otroligt gott lunchutbud kommer Parkner Gastronomi & Matsal att överglänsa dina förväntningar.

Lunchen på Parkner Gastronomi & Matsal är en höjdpunkt i sig. Välj mellan dagens kött-, fisk- eller vegetariska rätt, eller varför inte en fräsch sallad? För den som föredrar en snabbare måltid finns det alltid vällagade grillmackor och krispiga cesarsallad. Den trevliga och serviceinriktade personalen gör ditt besök till en njutbar upplevelse.

4.Submans Catering Göteborg

Submans Catering Göteborg
Submans Catering Göteborg är ett utmärkt val för alla dina cateringbehov. De erbjuder ett brett utbud av bufféer, smörgåstårtor och andra läckerheter som garanterat kommer att imponera på dina gäster.

När vi firade vårt guldbröllop beställde vi deras Medelhavsbuffé och Veganska buffé hemlevererat. Vi blev mycket nöjda med den rikliga och mångsidiga maten, de fint upplagda rätterna och den punktliga leveransen. Räk- och laxsmörgåstårtan är också en höjdpunkt, och vi rekommenderar den varmt till alla som letar efter den bästa smörgåstårtan i Göteborg.

Läs mer: Lista 33 kaféerna i Gothenburg Västra Götaland

5.Gourmet Sofie Catering Göteborg

Gourmet Sofie Catering Göteborg
Upplev kulinarisk njutning med Gourmet Sofie Catering Göteborg! Våra skickliga kockar skapar omsorgsfullt lagad mat med utsökta smaker som förför dina smaklökar. Varje rätt serveras med en förförisk matsedel som beskriver dess unika ingredienser och inspirerande historia.

Låt oss förgylla ditt nästa tillfälle med vår förstklassiga service och delikata gastronomiska kreationer. Oavsett om det är ett intimt samkväm eller en storslagen fest, kommer Gourmet Sofie Catering Göteborg överträffa dina förväntningar. Ge dina gäster ett minne för livet med matupplevelser som lämnar ett bestående avtryck.

6.AG Catering AB

AG Catering AB
AG Catering AB: En kulinarisk upplevelse i hjärtat av Stockholm! Steg in i AG Catering ABs förstklassiga lokaler, ett modernt mästerverk som skapat för att förhöja ditt evenemang. Varje detalj är utsökt utformad, vilket ger dig en sofistikerad inramning för ett oförglömligt tillfälle. Vårt team av erfarna kockar trollar fram en symfoni av smaker som kommer att kittla dina smaklökar och lämna dig hänförd. Varje rätt är ett konstverk, skapad med de finaste råvarorna och tillagad med passion.

Från läckra för- och varmrätter till utsökta desserter, vårt menyutbud är en resa genom kulinariska höjdpunkter. Vår dedikerade personal är mästare på att tillgodose dina önskemål och säkerställa att varje gäst får en minnesvärd upplevelse. Låt AG Catering AB vara värd för ditt nästa evenemang och skapa en oförglömlig tillställning fylld av utsökt mat, personlig service och en atmosfär som kommer att lämna ett bestående intryck. Boka idag och upplev den kulinariska magin hos AG Catering AB.

Läs mer: Lista 18 hotellen i Gothenburg Västra Götaland

7.Bunny Bites

Bunny Bites
Vi på Bunny Bites erbjuder cateringlösningar som garanterat förgyller din fest eller sammankomst. Våra utsökta rätter håller högsta kvalitet och passar perfekt i alla festliga sammanhang. Med allt från klassiska till moderna smaker har vi något för alla.

För dig som vill fördjupa dig i matens fantastiska värld erbjuder vi även kurser. Vår populära kurs i asiatisk vegansk mat är en smakrik upplevelse som guidar dig genom asiatiska mattraditioner. Under ledning av vår kunniga kock Gabriella lär du dig tillaga välsmakande veganska rätter och utforskar asiatisk matkultur.

8.Hisingens Hembeställning

Hisingens Hembeställning

Läs mer: Lista 17 catering i Västra Götaland

9.Francks Kök

Francks Kök
Upplev en gastronomisk resa med Francks Kök! Med passionerade kockar som brinner för att skapa mästerverk, tar vi dig med på en kulinarisk äventyr som kommer att förgylla din gom. Njut av utsökta rätter tillagade med färska, lokala råvaror, allt serverat med ett leende och en service som överträffar allt du tidigare upplevt. Francks Kök är mer än bara en restaurang - det är en plats där matlagning blir till konst och varje måltid blir ett oförglömligt minne.

Låt Francks Kök förvandla ditt evenemang till en kulinarisk sensation. Oavsett om det är ett intimt bröllop eller en storslagen fest, kommer vårt team att skräddarsy ett meny som passar perfekt till ditt tema och smak. Våra exceptionella råvaror och passionerade kockar garanterar att varje rätt blir en fröjd för både ögonen och smaklökarna. Med Francks Kök som cateringupplevelse kommer ditt evenemang att bli ett kulinariskt äventyr som gästerna kommer att prata om i åratal framöver.

10.Catering Tillsammans

Catering Tillsammans
Catering Tillsammans har förgyllt flera av våra tillställningar, både stora och små, med sin utsökta mat och förstklassiga service. Nu har de dessutom etablerat ett hemtrevligt kafé där de serverar både lunch och fika.

Deras nybakade kakor är en sann fröjd för smaklökarna, och vi rekommenderar varmt Äppelgömman med sin krämiga vaniljkräm. Vår första morsdagsmiddag blev en kulinarisk succé tack vare Catering Tillsammans helgpåse, som bjöd på en smakrik och oförglömlig måltid.

11.Avellino Catering

Avellino Catering

12.Ebbes Kök & Catering

Ebbes Kök & Catering

13.MATSMAK

En ljuvlig afton i goda vänners lag på MATSMAK, där kulinariska upptäckter väntade. Vi avnjöts en vegetarisk lasagne, men tyvärr hade "kockens" smaklökar tagit semester, för kryddorna lyste med sin frånvaro. Däremot imponerade brödets textur och smak. Serveringen var exemplarisk, uppmärksam och snabb.

Trots lasagnens smakmässiga bakslag förtjänar MATSMAK en rekommendation. Den stimmiga atmosfären bidrog till en livlig stämning, och det omfattande menyn lovar en gastronomisk resa för alla smaker. Vi rekommenderar särskilt deras läckra bröd och professionella service. Låt inte den smaklösa lasagnen avskräcka dig från att uppleva MATSMAKs kulinariska äventyr.

14.Lisette Kock & Catering

Lisette Kock & Catering
Lisette Kock & Catering har blivit vår absoluta favorit när det kommer till catering för våra företagsevenemang. Med allt från intima sammankomster med åtta gäster till storslagna fester med över hundra gäster har Lisette och hennes team överträffat våra förväntningar varje gång.

Deras anpassningsförmåga är enastående, och de har alltid skapat menyer som passar perfekt för våra önskemål. Maten är utsökt, tillagad med de färskaste ingredienserna och presenterad med stor omsorg. Vi har särskilt njutit av deras medelhavsinspirerade rätter, som transporterar oss till soliga stränder med varje tugga.

15.Marstrand Deli catering och matevent

Marstrand Deli catering och matevent

16.Lagat & Klart Cateringservice

Lagat & Klart Cateringservice

17.Pour Bon Catering

Pour Bon Catering

18.Din Catering i Göteborg

Din Catering i Göteborg

19.Grill & Event

Grill & Event

20.Sveriges kockar

Sveriges kockar
Postförslag