Lista 17 catering i Västra Götaland

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om catering i Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Jungman Jansson, Aquarelle Restaurang, Catering & Deli, Viareds 2 Kockar AB, Sofina Kök & Catering, Parkner Gastronomi & Matsal - Lunch & Catering. Låt oss utforska!

1.Jungman Jansson

Den perfekta platsen för en mysig middag med vänner eller familj.

Jungman Jansson
  • Betyg: 4,4/5 (1006 Review by google)
  • Adress:

    ÖNNEREDS BRYGGA 3, 421 57 Västra Frölunda, Sverige

  • Öppettider:

    11:30 till 15

  • Fördelar:

    Trevlig personal, mysig miljö och god mat.

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få bord, maten är lite dyr och det kan vara trångt.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på mat och dryck.

  • Personal:

    - Vänlig - Kunnig - Hjälpsam - Uppdaterad - Professionell

  • Tjänster:

    - Bordsservering - Take away - Catering - Festvåning - Hemleverans

Upplev Julbordets Pärla på Jungman Jansson! Stig in i en värld av kulinarisk njutning på Jungman Janssons förtrollande julbord. Från sillens delikata smaker till det varma köttets doftande aromer, är detta en symfoni av smaker som kommer att glädja dina smaklökar. Med enastående service och ett läge som är lika vackert som det är bekvämt, är Jungman Jansson det perfekta valet för en oförglömlig julmåltid.

Låt dina sinnen förföras av ett överflöd av traditionella och innovativa rätter. Från den klassiska Janssons frestelse till de oemotståndliga hemlagade köttbullarna, erbjuder Jungman Janssons en gastronomisk upplevelse som du sent kommer att glömma. Varje tugga är en hyllning till julens sanna anda, där familj, glädje och läcker mat förenas i en perfekt harmoni.

2.Aquarelle Restaurang, Catering & Deli

Matupplevelser utöver det vanliga

Aquarelle Restaurang, Catering & Deli
  • Betyg: 4,4/5 (680 Review by google)
  • Adress:

    Stora Åvägen 7, 436 34 Askim, Sverige

  • Öppettider:

    Stängt

  • Fördelar:

    Mysig atmosfär, god mat och bra service

  • Nackdelar:

    Dyrt, begränsat utbud och trångt

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på mat och service

  • Personal:

    - Vänlig - Kunnig - Hjälpsam - Effektiv - Uppmerksam

  • Tjänster:

    - Catering - Take-away - Hemleverans - Uteservering - Bar

Restaurang Aquarelle är en kulinarisk oas som bjuder på en gastronomisk resa med varje besök. Lunchmenyn är en ständig föränderlig symfoni av smaker, med rätter som varierar från de klassiska till de nyskapande. Köket har en särskild förkärlek för franska klassiker, och deras "Grodans levergryta" är en matupplevelse som får smaklökarna att dansa.

Den generösa bricklunchen är en fröjd för ögat och gommen, med ett överflöd av välsmakande alternativ, från krispiga sallader till hemlagade såser. Atmosfären är lika tilltalande som maten, med en elegant och inbjudande inredning som skapar en avslappnad och förstklassig matupplevelse. Personalen är vänlig och kunnig och ger gästerna en så varm och välkomnande service att de gärna återvänder för mer.

Läs mer: Lista 30 restauranger i Västra Götaland

3.Viareds 2 Kockar AB

Matupplevelser utöver det vanliga i Borås.

Viareds 2 Kockar AB
  • Betyg: 4,0/5 (173 Review by google)
  • Adress:

    Ryssnäsgatan 15, 504 64 Borås, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 16

  • Fördelar:

    Gott käk till bra pris, trevlig personal och mysig atmosfär.

  • Nackdelar:

    Liten lokal, långa väntetider och lite tråkig inredning.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på råvaror och tillagning.

  • Personal:

    - Trevlig och hjälpsam. - Kunnig och professionell. - Snabb och effektiv. - Personlig och uppmärksam. - Tillmötesgående och flexibel.

  • Tjänster:

    - Catering. - Lunchservering. - Middagsmeny. - Take away. - Festvåning.

Viareds 2 Kockar AB erbjuder en välsmakande och prisvärd lunchupplevelse som kommer att tillfredsställa dina smaklökar. Njut av en avkopplande lunchpaus i en modern och inbjudande miljö där måltiden blir ett välkommet avbrott i vardagen.

Deras skickliga kockar använder färska och lokala råvaror för att skapa läckra rätter som är både närande och smakrika. Dagligen erbjuds en varierad meny med hemlagade alternativ som garanterat kommer att imponera. Från klassiska svenska rätter till internationella delikatesser, det finns något för alla smaker.

4.Sofina Kök & Catering

Matglädje för alla smaker och tillfällen

Sofina Kök & Catering
  • Betyg: 4,5/5 (153 Review by google)
  • Adress:

    Lorensbergsgatan 18, 411 36 Göteborg, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Centralt läge, brett utbud av maträtter, cateringmöjligheter

  • Nackdelar:

    Höga priser, begränsad sittplatser, lång väntetid

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på råvaror och tillagning

  • Personal:

    - Trevlig och hjälpsam personal - Kunnig och erfaren kock - Serviceinriktad och uppmärksam personal

  • Tjänster:

    - Catering för alla tillfällen - Beställning via telefon eller online - Leverans till önskad adress

Upplev kulinariska läckerheter på Sofinas Kök & Catering, där fräschhet och smak går hand i hand. Från krispiga sallader till saftiga fiskgratänger, varje rätt tillagas med passion och omsorg. Fiskgratängen, en nyårsfavorit, hade gärna kompletterats med en fräsch sallad som tillbehör.

Oavsett om du planerar en festlig nyårsafton eller en avslappnad vardagsmiddag, så är Sofinas Kök & Catering ett säkert kort. Deras utmärkta kök garanterar en gastronomisk upplevelse som inte gör dig besviken. Priset må inte vara det lägsta, men den höga kvaliteten och den utsökta smaken kompenserar med råge. Unna dig själv och dina nära och kära en minnesvärd måltid från Sofinas Kök & Catering, där varje tugga är en fröjd för smaklökarna.

Läs mer: Lista 16 kaféerna i Västra Götaland

5.Parkner Gastronomi & Matsal - Lunch & Catering

Parkner Gastronomi & Matsal - Lunch & Catering
Parkner Gastronomi & Matsal erbjuder en gastronomisk upplevelse som får dina smaklökar att dansa av glädje! Vi serverar förstklassig lunch med ett varierat utbud av kötträtter, fisk, vegetariska alternativ och fräscha sallader. Våra grillade mackor och caesarsallad är också mycket populära.

Vår catering är i en klass för sig. Vi skräddarsyr menyer för alla tillfällen, från intima sammankomster till storslagna bröllop. Våra kockar använder endast de finaste råvarorna och skapar utsökta rätter som kommer att imponera även på den mest kräsna gästen. Vår service är alltid personlig och professionell, så du kan luta dig tillbaka och njuta av ditt evenemang utan ett bekymmer i världen.

6.Gourmet Sofie Catering Göteborg

Gourmet Sofie Catering Göteborg
gourmet Sofie Catering Göteborg är er personliga matleverantör. Vi levererar hemlagad mat med hög kvalité och fantastisk smak till både privatpersoner och företag. Vår mat kommer med tydlig matsedel som beskriver rätterna och levereras direkt till er dörr.

Oavsett om ni behöver mat till fest, bröllop, konferens eller andra tillfällen så ser vi till att maten blir en succé. Vi arbetar alltid med noga utvalda råvaror och anpassar oss efter era behov och önskemål. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller mer information. Vi lovar att ni inte kommer att bli besvikna!

Läs mer: Lista 15 hotellen i Västra Götaland

7.AG Catering AB

AG Catering AB

8.atNordhem

atNordhem
Upplev kulinariska höjder hos at Nordhem, där varje rätt är ett konstverk och varje vin en symfoni av smaker. Låt Wilmas och Charlies passion för mat och dryck hänföra dig, och njut av ett arrangemang som är skräddarsytt efter dina önskemål.

Hos at Nordhem möts du av ett varmt och personligt bemötande, där varje gäst känner sig speciell. Maten är en gastronomisk resa i sig, med smaker som dansar på tungan och lämnar dig med en längtan efter mer. Vinlistan är noggrant utvald för att komplettera varje rätt, och skapar en harmoni som förhöjer upplevelsen till oanade höjder. Så samla vännerna, familjen eller kollegorna för en oförglömlig middag hos at Nordhem – en plats där minnen skapas och smaker minns.

9.Hisingens Hembeställning

Hisingens Hembeställning
Hisingens Hembeställning är ett utmärkt val för mindre bröllop. Deras otroliga service och mat får högsta betyg. Deras vällagada rätter och fantastiska service kommer göra din dag oförglömlig. Känn dig trygg genom hela processen med Hisingens Hembeställning, som tar hand om allt från planering till leverans.

Deras exceptionella bemötande är en glädje att uppleva, och deras mat kommer garanterat att imponera på dina gäster. Från utsökta förrätter till läckra desserter, erbjuder Hisingens Hembeställning en kulinarisk upplevelse som kommer att glädja alla sinnen. Så föreställ dig den perfekta dagen, med utsökt mat från Hisingens Hembeställning som en minnesvärd höjdpunkt. Boka nu och låt dem förgylla din bröllopsdag med sin oöverträffade service och läckra mat.

10.FREDAG HELA VECKAN

Upplev en utsökt fusion av smaker med Tex-Mex från Big Mexican! Vårt mjuka tortillabröd omsluter en explosion av färgglada ingredienser, varje tugga en fräsch och kryddig upplevelse. Från fredag till fredag njuter du av en smakexplosion som för dig till Mexikos magiska landskap.

Big Mexican bjuder inte bara på utsökt mat utan även på enastående service. Vår vänliga personal går den extra milen för att säkerställa att varje kund har en minnesvärd måltid. Njut av en varm och välkomnande atmosfär medan du njuter av våra smakrika Tex-Mex-rätter. Unna dig en kulinarisk resa till Mexiko med Big Mexican, där varje besök är en fredagsfest för dina smaklökar!

11.Malins Skafferi

Malins Skafferi

12.Avellino Catering

Avellino Catering

13.MATSMAK

Upptäck den sanna smaken av mat

  • Betyg: 3,9/5 (284 Review by google)
  • Adress:

    Drakegatan 1, 412 50 Göteborg, Sverige

  • Fördelar:

    Utmärkt läge, utsökt mat, mysig atmosfär

  • Nackdelar:

    Begränsad meny, dyrt, långsam service

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på maten och ingredienserna

  • Personal:

    - Vänlig och hjälpsam - Kunnig och professionell - Uppmärksam och tillmötesgående - Snabb och effektiv - Tillgänglig

  • Tjänster:

    - Bordsbokning - Take-away - Catering - Eventlokal - Uteplats

Upplev en kulinarisk resa på MATSMAK, där middagar med kollegorna förvandlas till oförglömliga kvällar. Låt våra expertkunniga kockar ta dig på en smakresa som inleds med vårt egenbakade bröd, en fröjd för både öga och gom.

Njut av vår vegetariska lasagne, ett mästerverk av färska grönsaker, utsökta kryddor och krämig sås. Den balanserade smakkonsten garanterar en gastronomisk upplevelse som kommer att få dina smaklökar att dansa av lycka. Låt oss skämma bort dig med vår förstklassiga service och skapa en minnesvärd kväll som du och dina kollegor kommer att minnas i många år framöver.

14.Mat på Fat

Mat på Fat

15.Lagat & Klart Cateringservice

Lagat & Klart Cateringservice
Lagat & Klart Cateringservice erbjuder förstklassiga lunchupplevelser i Grimered, med en meny som varierar varje dag för att tillfredsställa även de mest kräsna smaklökarna. Vi använder endast färska, lokala råvaror och tillagar all mat från grunden med omsorg och passion. Vår erfarna personal ser till att varje måltid är en kulinarisk resa som lämnar dig mätt, nöjd och sugen på mer.

Oavsett om du är på jakt efter en snabb och enkel lunch eller en mer avslappnad måltid med vänner och kollegor, har Lagat & Klart något för dig. Vår mysiga och inbjudande miljö gör det till den perfekta platsen att njuta av en härlig lunchpaus i ett lugnt och avslappnat tempo. Så varför inte unna dig själv en utsökt lunchupplevelse idag hos Lagat & Klart Cateringservice i Grimered?

16.Baking Men KB

Baking Men KB

17.Din Catering i Göteborg

Din Catering i Göteborg
Postförslag