Lista 28 catering i Stockholm

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om catering i Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Cicada Catering & festlokal, No Bones - Catering, Westers, Loén Gastronomi, Mackverket. Låt oss utforska!

1.Cicada Catering & festlokal

Cicada Catering & festlokal
Välkommen till Cicada Catering & Festlokal - din kulinariska upplevelse i hjärtat av Stockholm. Vi har det perfekta receptet för oförglömliga event, oavsett om du planerar en intim fest eller en storslagen gala. Vår erfarna personal och utsökta meny kommer att förtrolla dina gäster och skapa ett minnesvärt tillfälle.

I vår mysiga lokal kan du njuta av en delikat buffé fylld med läckerheter som garanterat tillfredsställer alla smaker. Från aptitretande förrätter till oemotståndliga desserter, kommer våra kockar överraska dig med sin kulinariska kreativitet. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och arbetar endast med färska, lokalt framställda råvaror för att säkerställa att varje måltid är en fröjd för både ögat och gommen. Du kan också slappna av och föreviga minnena i vår dedikerade fotohörna, så att du kan behålla de härliga stunderna för alltid.

2.No Bones - Catering

No Bones - Catering
Låt oss presentera vår Crispy Chickun Bites och Orange Chickun - en explosion av smaker som kommer att få dig att glömma alla andra kycklingrätter. Från första tuggan kommer du att vara fast i en kulinarisk himmel, där krispighet möter saftighet. Orange Chickuns oemotståndliga sötma och syra kommer att väcka dina sinnen, medan Crispy Chickun Bites ger dig en oemotståndlig crunch. Vare sig du är en inbiten kycklingälskare eller helt enkelt sugen på något nytt, är dessa rätter gjorda för att tillfredsställa dina begär.

Läs mer: Lista 28 kaféerna i Stockholm

3.Westers

Westers
Westers, en oas av skönhet och kulinariska läckerheter, är den perfekta platsen att skapa minnen som varar en livstid. Med en förtrollande utsikt över Banda Touq-linjen, är Westers en plats där naturen och gastronomin harmoniserar. Den personliga servicen, ledd av stjärnorna Jenny och Salsa, är en föreställning i sig.

Westers erbjuder en skräddarsydd buffémeny som tillfredsställer även de mest kräsna gommarna. Från utsökta förrätter till dekadenta desserter, varje rätt är ett konstverk, tillagad med passion och omsorg. Maten är inte bara smakrik, utan också vacker att titta på, med färgglada presentationer som lockar ögat. Oavsett om du firar en speciell händelse eller bara vill njuta av en gastronomisk upplevelse, kommer Westers att överträffa dina förväntningar och lämna dig med ett leende på läpparna.

4.Loén Gastronomi

Loén Gastronomi
Stämningen är varm och välkomnande, med en personal som verkligen bryr sig om sina gäster. Vinlistan är spännande och välbalanserad, med ett särskilt fokus på viner från "Nya världen". Maten är experimentell och kreativ, med innovativa kombinationer som utmanar dina smaklökar. Varje rätt är ett konstverk, vackert presenterad och fylld av oväntade smaker.

Just nu har Loén Gastronomi tillfälligt förvandlats till en delikatessbutik, där du kan hitta ett noggrant utvalt sortiment av delikatesser. De två matentusiasterna bakom Loén har en fantastisk förmåga att hitta de godaste produkterna från världens alla hörn. Vi längtar till den dag då vi återigen kan njuta av deras utsökta matlagningskonst!

Läs mer: Lista 20 hotellen i Stockholm

5.Mackverket

Mackverket
Upptäck Mackverket, den kulinariska oasen i hjärtat av Ringens centrum! Förbered dig på en smakresa som kommer att kittla dina smaklökar och få dig att längta efter mer. Våra grillade mackor är en sann njutning, perfekta för att tillfredsställa dina mest utsökta begär.

Vi erbjuder en symfoni av smaker, med saftig oxbringa, smakrik fläsk, mör kyckling och säsongens läckerheter. Varje macka är ett konstverk i sig, skapad med omsorg och kärlek. Dela en hel macka med en vän och upplev en smakfest som kommer att skapa minnen. Besök Mackverket idag och låt oss ta dig med på en kulinarisk resa som du aldrig kommer att glömma!

6.Söderbönans Catering AB

Söderbönans Catering AB
Söderbönan Catering AB är ett utmärkt val för alla dina cateringbehov. Med en supergod vällagad buffé och ett proffsigt bemötande uppfyller de alltid dina förväntningar. Deras vegetariska alternativ är helt fantastiska och kommer att imponera på även de mest kräsna gästerna.

Vi har beställt mycket från Söderbönan och har alltid varit mycket nöjda med både maten och servicen. Kattis, som driver företaget, lägger ner sin själ i varje rätt och det märks. Hennes passion för mat och service lyser igenom i allt hon gör. Vi rekommenderar Söderbönan Catering AB varmt och tveka inte att kontakta dem för din nästa fest eller sammankomst.

7.Nybohovs Festvåning och Catering

Nybohovs Festvåning och Catering
Nybohovs Festvåning och Catering slår upp dörren för den perfekta lokalen att fira livets fester. Med en kapacitet som ger en lagom intim känsla kan ni njuta av varandras sällskap utan att behöva trängas. Den hjälpsamma personalen står redo att göra ert event till något alldeles speciellt, och de tar gärna emot gäster med rullstol som vill njuta av tillfället.

Oavsett om det är bröllop, födelsedagsfirande eller företagsevent som står på schemat lovar Nybohovs Festvåning att ge er en oförglömlig kväll. Med sin varma och välkomnande atmosfär blir lokalen en perfekt ram för att skapa minnen som kommer att leva vidare i många år framöver. Och glöm inte att boka catering från deras skickliga köksteam för en kulinarisk upplevelse som gästerna sent kommer att glömma.

8.Fresh Catering

Fresh Catering
Färska, smakrika råvaror möter kreativa kompositioner när du beställer catering från Fresh Catering. Låt deras passionerade kockar förföra dina smaklökar med en buffé som bjuder på ett överflöd av kulinariska upplevelser. Från fräscha sallader och krispiga wraps till saftiga kötträtter och söta bakverk - varje rätt är ett konstverk som speglar kärleken till matlagning.

Unna dig själv och dina gäster en gastronomisk resa utan dess like. Fresh Catering erbjuder inte bara läcker mat utan även en förstklassig service som garanterar att din tillställning blir en minnesvärd upplevelse. Låt dem skämma bort dig och dina gäster med smaker som kommer att få er att längta efter mer. Beställ din catering idag och upptäck varför Fresh Catering är det självklara valet för alla som värdesätter god mat och utmärkt service.

9.Sopköket

Sopköket
"Upplev en smakresa på Sopköket, där måltiderna är lika minnesvärda som de är prisvärda!

På denna kulinariska destination kommer du att njuta av en lunchbuffé som fyller dina smaklökar med glädje. Från saftiga kycklingbitar till välsmakande tillbehör – varje rätt är tillagad med passion och omtanke. Och med ett överkomligt pris kan du unna dig en utsökt måltid utan att tömma plånboken. Vänta inte, utan besök Sopköket idag och låt dina smaklökar bli hänförda!"

10.Annorlunda Catering AB

Annorlunda Catering AB
Annorlunda Catering AB – en kulinarisk resa med passion och professionalism Upplev smakupplevelser som får sinnena att dansa med Annorlunda Catering AB. Med omsorg och skicklighet skapar de gastronomiska mästerverk som förgyller varje tillfälle. Deras erfarna team säkerställer att varje detalj är perfekt, från den inledande planeringen till den utsökta serveringen. Oavsett om det är ett intimt bröllop eller ett storslaget event har Annorlunda Catering AB lösningarna för att skapa minnesvärda matupplevelser.

Låt er fängslas av Annorlunda Caterings passion för mat och service. Deras engagemang för att överträffa förväntningar är tydligt i varje rätt och varje interaktion. De lyssnar uppmärksamt på era önskemål och skräddarsyr menyer som är unika för just ert event. Så låt Annorlunda Catering AB ta hand om den kulinariska upplevelsen medan ni njuter av ögonblicket och skapar minnen som varar en livstid.

11.Wrapiano

Wrapiano
Wrapiano är utan tvekan en av mina favoritrestauranger i staden. Deras Beefianowrap är utomordentligt god, speciellt i XL-storlek när hungern gör sig påmind. Den ljuvliga egentillverkade chilimajonnäsen som serveras vid sidan om är ett perfekt komplement. Personalen är alltid trevlig och hjälpsam, vilket gör upplevelsen ännu bättre. Jag kommer definitivt att besöka Wrapiano igen många gånger.

Nyligen fick jag testa Beefianowrapen med isbergssallad istället för ruccola, och det lyfte rätten till helt nya höjder. Wrapiano erbjuder alltid färsklagad mat av förstklassiga råvaror. Smakerna är rika och komplexa, servicen är utmärkt och atmosfären är mysig och intim. Jag rekommenderar Wrapiano varmt till alla som söker en utsökt och minnesvärd matupplevelse.

12.Elwing & Co. Catering AB

Elwing & Co. Catering AB

13.Eriksberg Catering

Eriksberg Catering

14.Rent a Chef

Rent a Chef

15.Prima Catering

Prima Catering

16.Miriams Catering

Miriams Catering

17.Bromma Deli Catering

Bromma Deli Catering

18.Catering Group

Catering Group

19.Pontus Frithiof Catering

Pontus Frithiof Catering

20.Amina Smakar Catering

21.Caterbee AB

Caterbee AB

22.Matsällskapet

Matsällskapet

23.Materiet Catering

Materiet Catering

24.Catering Allt Stockholm AB

Catering Allt Stockholm AB

25.Cateringfabriken

Cateringfabriken

26.Ett Litet Kök

Ett Litet Kök

27.Catery

Catery

28.CateFix

CateFix
Postförslag