Lista 19 konstgallerier i Stockholm Stockholm

Anders Johansson

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om konstgallerier i Stockholm Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Galleri Stockholm (GalleriStockholm.se), Åmells Konsthandel, Andréhn-Schiptjenko, Wetterling Gallery, Gallery Steinsland Berliner. Låt oss utforska!

1.Galleri Stockholm (GalleriStockholm.se)

Galleri Stockholm (GalleriStockholm.se)
Galleri Stockholm (GalleriStockholm.se) är ett fantastiskt stort galleri som fokuserar på svensk samtida konst. Med en otrolig samling av verk från några av Sveriges mest begåvade konstnärer är detta galleri ett måste för alla konstälskare. Oavsett om du letar efter en unik gåva eller ett speciellt tillskott till din egen samling, hittar du säkert något som tilltalar dig i Galleri Stockholm.

Personalen på Galleri Stockholm är kunnig och vänlig, och de hjälper dig gärna att hitta det perfekta konstverket för dina behov. Galleriet erbjuder även en mängd olika tjänster, såsom inramning och frakt, vilket gör det enkelt och bekvämt att köpa konst från Galleri Stockholm. Besök deras hemsida idag för att se deras senaste kollektion och för att lära dig mer om detta fantastiska galleri.

2.Åmells Konsthandel

Åmells Konsthandel
Åmells Konsthandel är en oas för konstälskare. Med sin kunniga och vänliga personal, som brinner för konst, skapar de en varm och välkomnande atmosfär. Både för den erfarne samlaren och den nyfikne betraktaren finns det något att njuta av. Konstverkens kvalitet och bredd är imponerande, från klassiska mästerverk till samtida uttryck.

Utställningarna på Åmells Konsthandel är alltid gratis och bjuder på en unik möjlighet att uppleva konst på nära håll. Trots att priserna inte är gratis, så är de väl värda det för den kvalitet och den glädje som konsten ger. Så oavsett om du är ute efter att investera i ett konstverk eller bara vill njuta av skönheten, är Åmells Konsthandel det perfekta stället att besöka.

Läs mer: Lista 16 restauranger i Stockholm Stockholm

3.Andréhn-Schiptjenko

Andréhn-Schiptjenko
Andréhn-Schiptjenko är ett av Stockholms mest spännande gallerier. Här visas samtida och intressanta konstnärer från hela världen. Missa inte att besöka de många andra gallerierna i området om du är ute på en konstkryssning.

Läs mer: Lista 36 kaféerna i Stockholm Stockholm

Läs mer: Lista 29 hotellen i Stockholm Stockholm

9.Galleri KONSTOCHFOLK

Galleri KONSTOCHFOLK
Som medlem i Galleri KONSTOCHFOLK får du exklusiva förmåner som ger dig ett försprång i ditt konstintresse. Njut av generösa rabatter på inramningar, vilket i sig motiverar ett medlemskap. Men det slutar inte där – som medlem blir du också en del av ett engagerat konstnätverk. Du blir inbjuden till unika aktiviteter, får löpande information om spännande utställningar och deltar i exklusiva utlottningar. Medlemskapet är en nyckel till en värld av konst och kultur, ett måste för alla konstälskare.

Upptäck en skattkammare av konst på Galleri KONSTOCHFOLK! Här möts du av ett välkuraterat utbud av konstverk i varierande stilar och prisklasser. Oavsett om du söker en färgglad abstrakt målning eller en klassisk skulptur, kommer du garanterat att hitta något som fångar ditt öga och berör din själ. Galleriets kunniga personal guidar dig gärna genom den fascinerande konstvärlden och hjälper dig att hitta det perfekta konstverket för ditt hem.

10.Galleri T

Galleri T
Galleri T är ett verkligt förtrollande konstgalleri, en plats där kreativitetens gnista tänds och lyser upp själens rum. Förbered dig på att bli hänförd när du kliver in i detta konstnärliga paradis, där väggarna pryds av mästerverk som reflekterar själens längtan.

Mitt i hjärtat av Gamla Stan i Stockholm finner du en undangömd pärla, ett intimt galleri som blir värd åt min egen utställning "Akvarellernas Stockholm". Från 9 till 15 augusti får du uppleva stadens själ fångad på canvas, varje penselstråk en kärlekshyllning till dess förflutna och nutid. Låt dig omfamnas av konstverkets magi och låt fantasin ta dig på en resa genom Stockholms tidlösa gator och gränder.

11.Galleri Grip

Galleri Grip
Vi är så tacksamma för dig, kära Nina, för din omsorg och stöd till ukrainska artister i Sverige. När människor runt om i världen är tillsammans kan vi vinna i ett krig mot rysk ondska, aggression och mörker. Ljuset måste vinna! Tack så mycket! #StandWithUkraine

12.Galleri Ekvall + Törnblom

Galleri Ekvall + Törnblom

14.Galleri Bellman

15.ID:I Galleri

ID:I Galleri

16.Galleri Agardh & Tornvall

Galleri Agardh & Tornvall

17.Galleri Lorentzon

Galleri Lorentzon

18.Galleri Korn

Galleri Korn

19.Galleri Artem

Galleri Artem
Postförslag