Lista 11 konstgallerier i Uppsala

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om konstgallerier i Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Zeitgeist Art, Galleri Upsala, Mollbrinks, Uppsala Konstnärsklubb, Uppsala Ramverkstad AB. Låt oss utforska!

1.Zeitgeist Art

Zeitgeist Art
Hos Zeitgeist Art finner du en livlig konstscen som inspirerar och berikar både konstnärer och konstälskare. Med sina event förhöjer de Uppsalas konstliv, lyfter fram talanger på restauranger och barer, och kulminerar i den spektakulära Artshow.

Som konstnär är Galleri Zeitgeist den perfekta plattformen. Deras användarvänliga webbplattform gör det enkelt att ladda upp dina verk och nå ut direkt till köpare. Galleriets evenemang och utställningar i offentliga utrymmen ger din konst maximal exponering, vilket ger dig chansen att dela din vision med en bred publik.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Uppsala

2.Galleri Upsala

Galleri Upsala
I hjärtat av Uppsala, längs den idylliska Fyrisån, ligger Galleri Upsala. En rustik och inbjudande oas där dina sinnen väcks till liv. Här möts konst och natur på ett harmoniskt sätt, och skapar en unik atmosfär för utställningar.

Galleriet är lätt att hitta bland restauranger och kaféer på en lugn gata. Den avslappnade atmosfären gör Galleri Upsala till en perfekt plats att njuta av konst, ta en fika eller bara sitta ner och låta inspirationen flöda. Upptäck Galleri Upsala idag, och låt dig förtrollas av det konstnärliga uttryckets magi i en unik miljö.

Läs mer: Lista 22 hotellen i Uppsala

3.Mollbrinks

Mollbrinks
Upptäck en konstnärlig oas mitt i det pulserande hjärtat av Skåne. Mollbrinks Konstgalleri lockar dig in i en värld av färg, form och inspiration. Här möts du av ett exklusivt urval av tavlor, noggrant utvalda för att tilltala även den mest kräsna konstälskaren. Från abstrakta mästerverk till klassiska landskap erbjuder Mollbrinks en resa genom tid och stilar som garanterat berör din själ.

Konstgalleriet är en plats där passionen för konst möter personlig service. Du hälsas välkommen av kunniga och engagerade medarbetare som gärna delar sin kunskap och hjälper dig hitta det perfekta konstverket för ditt hem eller samling. Med ett öga för detaljer och en djup förståelse för konsten skapar Mollbrinks en upplevelse som både inspirerar och glädjer. Låt deras utsökta tavlor förvandla dina väggar till en canvas av känslor och kreativitet.

4.Uppsala Konstnärsklubb

Upplev vårens sköna färger och inspiration på Uppsala Konstnärsklubbs Vårernissage! Vandra genom en mångfald av konstverk av den hyllade konstnären Tage Åsén. Varje tavla är en unik skapelse, vävd med känslor och berättelser som fångar betraktarens sinnen.

Stig in i Vårernissages förtrollande värld, där konsten kommer till liv. Möt passionerade konstnärer som brinner för sina skapelser och gärna delar med sig av sin inspiration. Låt dig hänföras av måleriets magi, upptäck nya perspektiv och låt konsten beröra din själ.

5.Uppsala Ramverkstad AB

Uppsala Ramverkstad AB
Uppsala Ramverkstad AB är en fantastisk verkstad som vi varmt rekommenderar. Vi har fått två etsningar inramade där och är otroligt nöjda med resultatet. Ägaren till verkstaden är kunnig och hjälpsam och gav oss goda råd om vilka ramar vi skulle välja. Vi ser fram emot att få tre tavlor inramade i en första omgång.

Tack vare den trevliga och kompetenta personalen på Uppsala Ramverkstad fick vi hjälp att välja de perfekta ramarna som passar perfekt till rummet där tavlorna ska hänga. Vi är mycket nöjda med resultatet och kommer definitivt att återkomma för att rama in fler konstverk.

6.La Galerie Du Sacre Bleu

På La Galerie Du Sacre Bleu finner du en förtrollande oas där du kan koppla av från vardagens stress. Låt dig omslutas av den grönskande, lugna miljön och ljudet av fågelsång. Sjunk ner i en bekväm solstol eller slå dig ner vid en av de inbjudande grillplatserna. Känn hur naturens helande kraft lindrar dina spänningar och fyller dig med ny energi.

Unna dig en läcker måltid tillagad på grillen, omgärdad av doften av rykande kol och sprakande lågor. Låt smaklökarna dansa med de saftiga smakerna som förhöjs av den friska utomhusluften. Oavsett om du väljer en grillad biff, färska grönsaker eller en utsökt fruktsallad, så kommer måltiden att bli en minnesvärd upplevelse.

7.Kaleido Konsthantverk

Kaleido Konsthantverk
  • Betyg: 4,6/5 (7 Review by google)
  • Adress:

    Godsmagasinet Östra Station, Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    11 till 18

8.Galleri Wildstyle

Galleri Wildstyle
Galleri Wildstyle är en oas för konstentusiaster som söker det unika och uttrycksfulla. Med passion och kunskap guidas du genom utställningar fyllda med inspirerande verk av framstående konstnärer. Varje besök blir en upplevelse att minnas.

Den pågående utställningen av Julia Rio bjuder på en färgstark och tankeväckande resa genom hennes konstnärliga värld. Med skicklig penselföring och ett öga för detaljer ger Rio liv åt sinnena. Hennes målningar är en hyllning till naturens skönhet och livets mångfald. Låt dig fängslas av hennes kreativitet och låt Galleri Wildstyle bli din port till en värld full av konstnärlig inspiration.

9.Galleri 1

Galleri 1
Galleri 1 erbjuder en fängslande resa in i konstnärens värld, mitt i Uppsalas livliga hjärta. Med inbjudande utställningar presenteras ett kalejdoskop av talanger, var och en med en unik vision. Galleriets mysiga atmosfär skapar den perfekta bakgrunden för att fördjupa sig i mästerverkens skönhet, väcka själens kreativa gnista och uppskatta den rika konstkultur som Uppsala är så stolt över.

10.Peder Strandh Ateljé & Studio

Peder Strandh Ateljé & Studio

11.BIZART

BIZART
Postförslag