Lista 17 konstgallerier i Gothenburg Västra Götaland

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om konstgallerier i Gothenburg Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Konstepidemin, Galleri Egnell, Galleri Kim Anstensen AB, JE Konstgalleri, Galleri Hammarén. Låt oss utforska!

1.Konstepidemin

Konstnärlig oas i hjärtat av Göteborg

Konstepidemin
  • Betyg: 4,4/5 (153 Review by google)
  • Adress:

    Konstepidemins väg 6, 413 14 Göteborg, Sverige

  • Öppettider:

    12 till 17

  • Fördelar:

    Plats på Linnégatan, variationsrik konst, tillgänglig för alla

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att hitta parkering, begränsade öppettider, kan vara trångt

  • Konst
  • Utställningar
  • Kultur
  • Göteborg
  • Linnégatan

2.Galleri Egnell

Galleri Egnell
Upptäck Galleri Egnell, en oas för konstnjutare i Göteborgs hjärta, Linné. Här möts två världar i harmoni, där samtida konst och klassisk charm förenas på ett sätt som fångar både öga och själ. Låt dig hänföras av de unika verken, där varje penselstråk och penseldrag berättar en historia som väntar på att bli utforskad.

Konstnärerna bakom Galleri Egnell har en särskild förmåga att fånga essensen av det vardagliga och förvandla det till något extraordinärt. Deras verk är en hyllning till livets skönhet, från det storslagna till det subtila. Besök galleriet och låt dig inspireras av konstens kraft, som har förmågan att både berika och förgylla vår tillvaro. Varje tavla är ett samtal i färg och form, ett fönster in till en värld av möjligheter och drömmar.

Läs mer: Lista 30 restauranger i Gothenburg Västra Götaland

3.Galleri Kim Anstensen AB

Galleri Kim Anstensen AB
Besök Galleri Kim Anstensen AB och upplev enastående konst i en välkomnande atmosfär. Våra exceptionella utställningar och den förstklassiga servicen av vår passionerade gallerist kommer att inspirera och förtrolla dig.

Låt våra konstverk berika ditt liv och skapa minnen som varar. Vi strävar efter att ge dig en oförglömlig konstupplevelse som väcker dina sinnen och utvidgar ditt perspektiv. På Galleri Kim Anstensen AB är konsten inte bara en produkt utan ett uttryck för kreativitet och skönhet som vi gärna delar med er.

4.JE Konstgalleri

JE Konstgalleri
Galleriet drivs av två passionerade gallerister, Jasmine och Evelina, som skapat ett unikt koncept för konstnärer och besökare. De välkomnar er med öppna armar till ett galleri som är både vackert och centralt beläget. Här finns inga förväntningar på att leva upp till en viss ålder, status eller förkunskaper. Alla är välkomna att ta del av konsten på sina egna villkor.

På JE Konstgalleri kan konstnärer få en plattform att visa upp sina verk och besökare kan upptäcka nya favoriter. Galleriet erbjuder en intim och personlig upplevelse, där du får möjlighet att komma nära konsten och möta de som skapat den. Varmt välkommen till en konstnärlig oas i hjärtat av staden!

Läs mer: Lista 33 kaféerna i Gothenburg Västra Götaland

5.Galleri Hammarén

Galleri Hammarén
Galleri Hammarén bjuder på en verklig konstupplevelse. I en luftig och välkomnande lokal hänger Lars Lerins fantastiska tavlor, vars färger och motiv tycks dansa inför dina ögon. Här kan du i lugn och ro beundra varje penseldrag, varje nyans som skapar en värld av känslor och berättelser.

Personalen på Galleri Hammarén är lika inbjudande som konsten själv. Med sin vänliga och kunniga vägledning ger de dig en djupare förståelse för Lerins konstnärskap. Unna dig ett besök på Galleri Hammarén, en oas för konstälskare där du kan frossa i skönhet och inspiration.

6.Galleri 54

Galleri 54
Galleri 54 är en charmig liten oas för konstälskare. Här kan du beundra utsökta verk i en intim och personlig miljö. På vernissager lockas konnässörer och entusiaster, skapar ett livligt och inspirerande samtal. Njut av utsökta tilltugg och förfriskningar medan du låter konstens magi väcka dina sinnen.

Galleriet välkomnar dig med öppen famn och erbjuder en förstklassig upplevelse för alla sinnen. Det är den perfekta platsen att fördjupa dig i konstvärlden, oavsett om du är en erfaren samlare eller en nyfiken nybörjare. Besök Galleri 54 och låt dig fängslas av en värld av skönhet och inspiration.

Läs mer: Lista 12 konstgallerier i Västra Götaland

7.NEVVEN

NEVVEN
NEVVEN är ett ställe som genast förför med sin unika och genuina atmosfär. Det är som att stiga in i en annan värld, där konst, kultur och gastronomi smälter samman till en oöverträffad upplevelse.

I hjärtat av NEVVEN finns ett passionerat team som välkomnar gästerna med öppna armar och bjuder på en personlig service som är lika varm som det vackra kaféet. Konstnärerna på Kulturlabbets dagliga verksamhet fick till och med en privat visning av ägaren, ett bevis på NEVVENs engagemang för gemenskap och kultur.

8.Galleri Backlund

Galleri Backlund
Galleri Backlund är en oas för konstälskare i hjärtat av Göteborg. Med en passion för konst och personlig service bjuder galleriet in dig till en unik upplevelse. Ägaren Welma Backlund välkomnar dig med värme och kunskap, och guidar dig gärna genom de senaste utställningarna. Från mästerverk till samtida verk hittar du allt du söker här.

Galleri Backlund sticker ut med sin expertis inom inramning. De förvandlar dina konstskatter till ögonblick som håller en livstid. Låt Welma och hennes team hjälpa dig hitta den perfekta ramen som lyfter fram ditt konstverks själ. Besök Galleri Backlund idag och låt konsten beröra din själ. Upplev en värld av skönhet och inspiration som kommer att göra ett varaktigt intryck.

Läs mer: Lista 18 hotellen i Gothenburg Västra Götaland

10.Galleri PS

Galleri PS
Galleri PS bjuder på en intim och avslappnad atmosfär där du kan njuta av utsökt mat och personligt bemötande. Vi har ett passionerat team som är dedikerade till att skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster.

Vår meny erbjuder ett brett utbud av rätter, alla tillagade med färska och lokala råvaror. Från innovativa förrätter till saftiga kötträtter och utsökta desserter, finns det något för alla smaker. Och med vår utmärkta service och mysiga miljö kan du vara säker på att din middag på Galleri PS blir ett minne att vårda.

11.Galleri BOX

Galleri BOX

12.Galleri Scandinavia

Galleri Scandinavia
Galleri Scandinavia på Engebrektsgatan i Göteborg förbereder sig för en spännande ny utställning. Galleriet är en samlingsplats för konst och kultur i hjärtat av staden, och den kommande utställningen lovar att bli ännu en oförglömlig upplevelse.

Utställningen kommer att presentera verk från några av landets mest framstående konstnärer. Besökarna kan förvänta sig en mångsidig samling av målningar, skulpturer och fotografier som utforskar teman som identitet, samhälle och den mänskliga erfarenheten. Galleri Scandinavia är ett måste för alla som är intresserade av samtida konst och kultur, och den kommande utställningen kommer garanterat att inspirera och engagera besökare från alla samhällsskikt.

13.MIVA Fine Art

MIVA Fine Art
MIVA Fine Art erbjuder ett utsökt utbud av konstverk, var och ett noggrant utvalt för att tilltala den kräsna konstkännaren. Från klassiska mästerverk till samtida innovationer hittar du här verk som kommer att beröra din själ och förgylla ditt hem.

Besök galleriet i hjärtat av staden och upplev konstens magi. Den kunniga personalen hjälper dig att hitta de perfekta verken för din smak och stil. Oavsett om du söker en investering eller ett minnesvärt konstverk att njuta av varje dag, lovar MIVA Fine Art en hänförande upplevelse som kommer att inspirera och förgylla ditt liv.

14.Art Photo Collection

Art Photo Collection

15.Galleri InterArt

Galleri InterArt

16.Galleri Nils Åberg

Galleri Nils Åberg

17.Hanks Konstgalleri

Hanks Konstgalleri
Postförslag