Lista 17 keramikkurser i Västra Götaland

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om keramikkurser i Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Liljas Lera, Lerstudion, Flick, Mliceramics, Lertaget Keramik. Låt oss utforska!

1.Liljas Lera

Liljas Lera
Gör som hundratals andra nöjda elever! Nu kan du prova på Liljas Leras spännande kurser i november. Välj mellan olika inriktningar och nivåer för att hitta den perfekta matchningen för dig.

Liljas Lera erbjuder en unik möjlighet att utveckla din kreativa sida och skapa egna unika konstverk i lera. Med erfarna instruktörer och professionell utrustning guidas du genom grunderna i keramik, samtidigt som du får utlopp för din kreativitet och fantasi. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren keramiker, finns det en kurs som passar dig. Så ta chansen och prova på Liljas Leras kurser i november!

2.Lerstudion

Lerstudion
Upplev keramiken på ett otroligt sätt, oavsett om du är en nybörjare eller en återvändare som vill väcka dina tidigare kunskaper. Mac, vår skickliga instruktör, guidar dig med tålamod, professionalism och en uppmuntrande inställning som stärker ditt självförtroende under hela läroprocessen.

Njut av en gedigen grundkurs i keramik, där du får utforska lerans oändliga möjligheter. Macs omfattande kunskap och den välutrustade studion ger dig de perfekta förutsättningarna för att utveckla dina färdigheter. Låt dig inspireras och upptäck hur keramik kan bli en källa till kreativ glädje och personligt uttryck.

Läs mer: Lista 30 restauranger i Västra Götaland

3.Flick

Välkommen till en värld av kreativitet och glädje! Hos oss kan du ta del av våra fantastiska keramikkurser, där du tillsammans med trevliga kurskamrater och erfarna lärare får utveckla din kreativitet. Våra kurser är utformade för att inspirera och uppmuntra till experimenterande, med få begränsningar för vad du kan skapa.

Atmosfären är varm och välkomnande, där du kan släppa loss din fantasi och få stöd och vägledning av våra kunniga lärare. Genom våra kurser har du möjlighet att lära dig olika tekniker, experimentera med olika glasyrer och uttrycka dig kreativt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren keramiker så kommer du att hitta något som passar dig hos oss. Så ta chansen att uppleva glädjen i att skapa något eget och boka din kurs redan idag!

Läs mer: Lista 16 kaféerna i Västra Götaland

5.Lertaget Keramik

Lertaget Keramik

6.Harriets keramik

Harriets keramik
Harriets Keramik är en fantastisk plats för keramikälskare! Med en passionerad keramiker vid rodret erbjuder butiken ett brett utbud av utsökta föremål för både kök och matsal. Från funktionella vardagsartiklar till dekorativa konstverk hittar du något för varje smak.

Harriets unika talang och känsla för detaljer lyser igenom i varje skapelse. Varje bit är handgjord med omsorg och omsorgsfullt utformad, vilket resulterar i högkvalitativa produkter som kommer att ge glädje i många år framöver. Oavsett om du letar efter den perfekta presenten eller bara vill unna dig själv, är Harriets Keramik värt ett besök.

Läs mer: Lista 15 hotellen i Västra Götaland

7.Dreja Ulla Örners Keramik

Upplev konstens magi i Dreja Ulla Örners Keramik, en oas av kreativitet och skönhet. Vandra genom den charmiga butiken och ateljén, där varje verk är ett unikt konstverk. Känn den taktila njutningen av handgjorda keramik, formad med kärlek och omsorg av en mästerlig hantverkare.

Dreja Ulla Örner är en konstnär med en passion för att förvandla lera till tidlösa skatter. Hennes verk är en hyllning till livets enkla glädjeämnen, från lekfulla kaffemuggar till eleganta skålar och vaser. Låt dig trollbindas av den subtila elegansen och taktila charmen hos Dreja Ulla Örners keramik. Varje pjäs berättar en historia, fångar ett ögonblick i tid och ger en touch av skönhet till ditt hem.

8.LerKraft

LerKraft
LerKraft erbjuder en unik och inspirerande upplevelse för alla som älskar att skapa. Med generösa ytor och en inbjudande atmosfär blir LerKraft den perfekta platsen att låta kreativiteten flöda fritt. Oavsett om du är en erfaren keramiker eller en nybörjare som vill upptäcka lerans möjligheter, kommer du att känna dig välkommen och inspirerad på LerKraft.

Personalen på LerKraft är kunnig, vänlig och alltid redo att hjälpa dig med dina projekt. De delar gärna med sig av sina kunskaper och tekniker, så att du kan utveckla dina färdigheter och skapa keramiska mästerverk som du kommer att vara stolt över. Med sitt fokus på kvalitet och kreativitet är LerKraft den ultimata destinationen för alla som söker en plats för självuttryck och konstnärlig tillväxt.

9.Studio 50 Urban Art - Keramikkurs Göteborg

Studio 50 Urban Art - Keramikkurs Göteborg
Välkommen till Studio 50 Urban Art – den perfekta platsen att upptäcka din inre konstnär. Våra erfarna instruktörer guidar dig genom en spännande keramikkurs, där du får lära dig grunderna i drejning. Du kommer att få prova på att forma lera, skapa unika konstverk och uppleva den tillfredsställande känslan av att se din egen skapelse växa fram.

På Studio 50 Urban Art erbjuder vi både engångskurser och längre kurser, så att du kan anpassa din upplevelse efter dina behov och intressen. Vi har även öppet för Drop-in, så du kan komma och skapa när det passar dig. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren keramiker, lovar vi dig en kreativ och lärorik upplevelse. Så varför inte ta chansen att släppa loss din kreativitet och skapa något unikt? Boka din kurs idag!

10.Studio Anna H keramik

Studio Anna H keramik
Studio Anna H Keramik erbjuder en välkomnande miljö där du kan ge dig in i keramikens fantastiska värld. Anna och hennes team hälsar dig med öppna armar och delar med sig av sin kunskap och passion för allt som har med lera att göra.

Hos Studio Anna H Keramik kan du delta i inspirerande kurser, workshops och evenemang, oavsett om du är nybörjare eller erfaren keramiker. Annas unika undervisningsmetod skapar en kreativ atmosfär där du får vägledning och stöd för att utveckla dina färdigheter. Du omgärdas av likasinnade som delar din passion för keramik, vilket ger en härlig energi och en känsla av gemenskap.

11.keramikkliniken

keramikkliniken
Keramikkliniken är ett varmt och välkomnande ställe där personalens passion för keramik lyser igenom. Deras fantastiska koppar har blivit mina absoluta favoriter, och formen, storleken och färgen är helt enkelt oslagbar. Jag rekommenderar dem varmt till alla som älskar vackra och funktionella koppar!

På Keramikkliniken möts du av den duktiga handledaren Martina, som har ett unikt och effektivt tillvägagångssätt. Hennes nya tekniker gjorde det mycket enklare för mig att dreja, beskicka och förbereda för glasering. Hos Keramikkliniken får du inte bara kunskap och inspiration, utan också en härlig och kreativ upplevelse.

12.LiH Keramik AB

LiH Keramik AB

13.Hönö Keramikstudio AB

Hönö Keramikstudio AB

14.Forma Keramik Och Drejkurser I Göteborg

Forma Keramik Och Drejkurser I Göteborg

15.Monas Keramik och Konsthantverk

Monas Keramik och Konsthantverk

16.Moja Keramikstudio

Moja Keramikstudio

17.Ö-keramik

Ö-keramik
Postförslag