Lista 12 danskurser i Västra Götaland

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om danskurser i Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Kvartersscenen 2Lång, Adrianas Danshus - Dans Göteborg - Danskurser, Salsa, Bachata, Kizomba, Samba, Artistique Dansskola Göteborg, Sinclairs Göteborg, Danzlagret. Låt oss utforska!

1.Kvartersscenen 2Lång

Kvartersscenen 2Lång
Upplev den pulserande kvartersscenen på 2Lång! Denna intima lilla bar är ett paradis för kulturälskare, där lokal performancekonst står i centrum. Låt dig svepas med av improviserade föreställningar som utspelar sig precis framför dina ögon.

Sjunka in i den avslappnade stämningen, där den vänliga personalen tar väl hand om dig. Njut av utsökt mat, som kompletterar de kreativa framträdandena perfekt. Och glöm inte att utforska den imponerande dryckeslistan, med något för alla smaker. 2Lång är mer än bara en bar – det är en livfull mötesplats där konst, mat och dryck förenas för en oförglömlig kväll.

2.Adrianas Danshus - Dans Göteborg - Danskurser, Salsa, Bachata, Kizomba, Samba

Adrianas Danshus - Dans Göteborg - Danskurser, Salsa, Bachata, Kizomba, Samba
Välkommen till Adrianas Danshus i Göteborg, där du kan upptäcka en värld av dans och rörelse! Våra kurser i salsa, bachata, kizomba och samba är en perfekt mix av glädje, engagemang och passion. Med Adrianas erfarna ledning kommer du att utvecklas snabbt, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren dansare.

På Adrianas Danshus råder en fantastisk atmosfär, där alla är välkomna. Oavsett om du söker en utmanande träning eller bara vill ha roligt och umgås, så är detta platsen för dig. Så ta på dig dansskorna och låt oss guida dig in i en värld av rytm, rörelse och glädje!

Läs mer: Lista 30 restauranger i Västra Götaland

3.Artistique Dansskola Göteborg

Artistique Dansskola Göteborg
Välkommen till en värld av dans hos Artistique Dansskola Göteborg! Här möts du av en varm och personlig atmosfär där passionerade danslärare guidar dig genom ädla steg. Vi erbjuder en oöverträffad upplevelse där du får utforska din kreativitet och utveckla dina talanger inom olika dansstilar.

Låt vår exceptionella lärare Pernilla inspirera dig med sin extraordinära kunskap och smittande entusiasm. Med hennes vägledning kommer du att blomstra på dansgolvet, oavsett om du är nybörjare eller erfaren dansare. Artistique Dansskola Göteborg är din ultimata destination för att upptäcka dansens glädje och skönhet.

4.Sinclairs Göteborg

Sinclairs Göteborg
Dans, rörelse och gemenskap – upptäck Sinclairs Göteborg! Upplev ett brett utbud av dansklasser i en varm och inbjudande miljö där alla känner sig välkomna, från nybörjare till erfarna dansare. Oavsett om du längtar efter att sväva fram i en vals eller känna rytmen i en pulserande salsa, finns det något för alla på Sinclairs Göteborg.

Vårt ledare och kunniga danslärare guidar dig med glädje på din dansresa, inspirerar dig att utforska din fulla potential och upptäcka glädjen i rörelse. Med en gemenskap av passionerade dansare kommer du att finna stöd och motivation när du svingar dig fram på dansgolvet. Låt Sinclairs Göteborg bli din plats för dans, gemenskap och en oöverträffad upplevelse.

Läs mer: Lista 16 kaféerna i Västra Götaland

5.Danzlagret

Danzlagret
Danzlagret må inte ha de största lokalerna, men de är fullt funktionella och erbjuder allt du behöver för en fantastisk dansupplevelse. Atmosfären är varm och inbjudande, och personalen är oerhört tillmötesgående.

För blivande små ballerinor är Danzlagret den perfekta platsen. De erfarna instruktörerna skapar en trygg och uppmuntrande miljö där varje elev kan växa och utvecklas i sin egen takt. Min dotter ser alltid fram emot sina balettlektioner, och det är en fröjd att se henne blomstra i den här underbara konstarten. Jag rekommenderar varmt Danzlagret till alla som söker en kvalitativ och inspirerande dansutbildning.

6.Bachata I Dansskola I Fuego Dance School

Bachata I Dansskola I Fuego Dance School

Läs mer: Lista 15 hotellen i Västra Götaland

7.WY Dansskola

WY Dansskola
WY Dansskola är en riktig höjdare för våra barn! De längtar efter nästa danspass och pratar ständigt om hur mycket de älskar det.

Min dotter har dansat med dessa fantastiska danslärare i över ett decennium och varje lektion har varit ett rent nöje. Hon har utvecklats enormt både fysiskt och socialt tack vare den kunskap och inspiration hon fått. Om ni letar efter en dansskola som ger era barn glädje och en chans att utveckla sin talang, kan jag varmt rekommendera WY Dansskola!

8.Borås Dansförening

Borås Dansförening
Borås Dansförening välkomnar dig in i en värld av rörelse och glädje! Här finns passionerade dansexperter som guidar dig med precision och entusiasm. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren dansare, hittar du en varm och stöttande gemenskap som hjälper dig att nå dina dansdrömmar.

Med en bred palett av dansstilar att välja mellan, från klassisk balett till modern streetdans, erbjuder Borås Dansförening något för alla smaker. Lär dig att uttrycka dig genom rörelse, förbättra din kondition och upplev en helt ny nivå av självförtroende på dansgolvet. Bli en del av vår gemenskap och upptäck den transformerande kraften i dansen!

9.Dansfocus

Dansfocus
"Är du redo att uppleva dansens magi? Dansfocus välkomnar barn till en värld av glädje, kreativitet och personlig utveckling. Med passionerade och engagerade tränare som brinner för att se varje elev växa, kommer ditt barn inte bara att lära sig teknisk skicklighet utan också få en boost i självförtroende.

Dans är inte enbart rytm och steg, det är en uttrycksform som sätter igång fantasin och stärker både kropp och själ. Stretching och träning under lektionerna ger en extra dimension som främjar hälsa och flexibilitet. Dansfocus är den perfekta plattformen för barn som söker både glädjen i rörelse och en seriös grund för framtida dansäventyr."

10.Ivra Oceanen - Ivra kurser

Ivra Oceanen - Ivra kurser

11.Föreningen Dansverket

Föreningen Dansverket

12.Claras Dansskola

Claras Dansskola
Upplev den magiska världen av dans med Claras Dansskola! Vi erbjuder en förstklassig utbildning i olika dansstilar som balett, jazz, modern dans och hiphop. Våra erfarna instruktörer guidar dig genom varje steg, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren dansare. Med vår passion för rörelse och glädje för dans skapar vi en inspirerande miljö där du kan utveckla din talang.

Claras Dansskola är mer än bara en dansskola – det är en plats där du kan växa som person och uttrycka dig själv genom rörelse. Vi främjar inte bara teknisk skicklighet utan också kreativitet, självförtroende och en livslång kärlek till dans. Låt oss tända din passion och förvandla din dansresa till en oförglömlig upplevelse.
Postförslag