Lista 13 keramikkurser i Gothenburg Västra Götaland

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om keramikkurser i Gothenburg Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Liljas Lera, Västergården AB, Flick, keramikkliniken, Dreja Ulla Örners Keramik. Låt oss utforska!

1.Liljas Lera

Liljas Lera

2.Västergården AB

Västergården AB
Upptäck konstens och hantverkets hemvist på Västergården AB! Våra skickliga keramiker skapar utsökta konstverk i lera, varje bit ett unikum designat för att förgylla ditt hem. Vårt showroom är en skattkammare av färger och former, där du kan bläddra bland ett brett utbud av handgjorda föremål – från eleganta vaser till charmiga skålar.

Låt våra passionerade experter guida dig genom vår keramiska värld. De kommer med glädje att dela sina kunskaper och hjälpa dig att hitta den perfekta presenten eller det perfekta tillskottet till din egen samling. På Västergården AB förvandlas keramik till mer än bara bruksföremål – det blir konstverk att älska i generationer framöver. Besök oss i dag och upplev den oöverträffade skönheten och kvaliteten på våra handgjorda skapelser!

Läs mer: Lista 30 restauranger i Gothenburg Västra Götaland

3.Flick

Välkommen till en oas för keramikelever och glada amatörer!

Här bjuds du in till en kreativ resa där du kan släppa loss din inre konstnär under ledning av kunniga och inspirerande lärare. Med få begränsningar uppmuntras du att utforska unika uttryck och skapa personliga keramikföremål i en varm och välkomnande atmosfär.

4.keramikkliniken

keramikkliniken
På Keramikstudion blir man mottagen som en vän i keramikfamiljen. Deras passion och kunskap inom området är smittsam och inspirerande. Deras handdrejade keramikkoppar är rena konstverken, en fröjd för både ögat och smaklökarna. Med sin unika form, storlek och färg lyfter de kaffestunden till nya höjder. En investering i en Kopp från Keramikstudion är en investering i vardagslyx som du kommer att njuta av i många år framöver.

Keramikstudion erbjuder dessutom den perfekta miljön för dig som vill fördjupa dig i keramikkonsten. Under skickliga Martinas ledning får du lära dig nya tekniker och utveckla dina färdigheter, oavsett om du är nybörjare eller erfaren keramiker. Drejning, beskickning, glasering - här finns allt du behöver för att skapa egna unika keramikföremål. Gör ett besök på Keramikstudion och upplev själv den kreativa magin!

Läs mer: Lista 33 kaféerna i Gothenburg Västra Götaland

5.Dreja Ulla Örners Keramik

Välkommen in i en inspirerande värld av keramikkonst hos Dreja Ulla Örners Keramik, en mysig och personlig butik och ateljé. Lägg dina händer på handgjorda mästerverk, där varje bit är ett unikt uttryck för konstnärens kreativitet. Låt dig hänföras av de varma färgerna, de mjuka formerna och den lena ytan på dessa keramiska skatter.

I Dreja Ulla Örners ateljé kan du uppleva processen bakom dessa underbara verk. Se när lera förvandlas till konst och få en djupare förståelse för det arbete och den skicklighet som ligger bakom varje skapelse. Unna dig själv något alldeles extra eller hitta den perfekta gåvan som värmer hemmet och själen. Besök Dreja Ulla Örners Keramik och låt kreativiteten flöda.

6.Studio Anna H keramik

Studio Anna H keramik
Studio Anna H keramik är en kreativ oas där du kan skapa din egen unika keramik. Med en varm och välkomnande atmosfär och kunnig personal är det den perfekta platsen att utforska din konstnärliga sida. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren keramiker kommer du att känna dig hemma i denna inspirerande miljö.

Under vägledning av den erfarna keramikern Anna H får du lära dig teknikerna för att forma, glasera och bränna din egen keramik. Anna delar generöst med sig av sin kunskap och ger personlig vägledning för att hjälpa dig förverkliga dina visioner. Resultatet är vackra och unika keramikstycken som blir personliga konstverk eller genomtänkta gåvor.

Läs mer: Lista 18 hotellen i Gothenburg Västra Götaland

7.Studio 50 Urban Art - Keramikkurs Göteborg

Studio 50 Urban Art - Keramikkurs Göteborg
Upplev glädjen i att skapa underbara konstverk av lera på Studio 50 Urban Art! Deras keramikkurser i Göteborg erbjuder en perfekt introduktion till den fascinerande världen av drejning.

Under ledning av erfarna instruktörer kommer du att upptäcka drejningens grunder och lära dig att forma vacker keramik från grunden. Oavsett om du är nybörjare eller har lite erfarenhet kommer Studio 50 Urban Art att guida dig genom processen och hjälpa dig att utveckla dina färdigheter.

8.Verkstan

Verkstan
Upplev den magiska världen av keramik hos Verkstan Kursen hos Anne! Låt dig hänföras av Annes expertis och låt hennes vägledning guida dig genom processen, från grundläggande teknik till färdiga mästerverk. Med ett varmt och inbjudande tillvägagångssätt skapar Anne en avkopplande och rolig atmosfär som gör ditt lärande till en ren fröjd.

Oavsett om du är en nybörjare som tar dina första steg in i lerans värld eller en erfaren keramiker som söker inspiration, har Verkstan Kursen hos Anne något att erbjuda. Annes tålamod och förmåga att förklara komplexa tekniker på ett enkelt och förståeligt sätt gör att alla kan bemästra drejskivan och forma sina egna unika konstverk. Låt Verkstan Kursen hos Anne bli din kreativa oas och upptäck den tillfredsställande konsten att skapa med lera!

Läs mer: Lista 17 keramikkurser i Västra Götaland

9.ABF

ABF

10.Moja Keramikstudio

Moja Keramikstudio

11.Krook & Tjäder arts & crafts

Krook & Tjäder arts & crafts

12.Keramiker Malwina Kleparska

Keramiker Malwina Kleparska

13.Mascha Keramik

Mascha Keramik
Postförslag