Lista 16 klädbutiker i Nacka Stockholm

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-06

Sammanställd från de bästa listorna om klädbutiker i Nacka Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Nacka Forum, Thernlunds, Twilfit by CHANGE Lingerie, MQ MARQET Nacka, Sickla Galleria, VILA. Låt oss utforska!

1.Nacka Forum

'Ett shoppingcenter för hela familjen'

Nacka Forum
  • Betyg: 4,2/5 (7097 Review by google)
  • Adress:

    Forumvägen 14, 131 53 Nacka, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett utbud av butiker och restauranger

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på varor och tjänster

  • Kundservice:

    Trevlig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Gratis parkering, Handikappanpassat, Amningsrum, Lekplats, Restauranger

Välkommen till Nacka Forum, ett shoppingparadis med ett enormt utbud av butiker och en härlig atmosfär. Vårt rymliga parkeringshus ger dig gott om plats att parkera din bil, och på helgerna är det dessutom gratis!

Våra öppettider är tydligt angivna på vår hemsida, så du kan enkelt planera ditt besök. Vi vet att pandemin har påverkat vissa butikers öppettider, men vi strävar alltid efter att hålla vår information uppdaterad. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig gärna.

2.Thernlunds

Thernlunds
På Thernlunds välkomnas du av en varm och kunnig personal som hjälper dig hitta rätt bland det breda sortimentet. Förutom det senaste från Ralph Lauren hittar du en handplockad samling plagg, accessoarer och accessoarer från andra välkända märken.

Thernlunds är mer än bara en butik, det är en upplevelse i sig. Här kan du njuta av en kopp kaffe i den mysiga loungen medan du bläddrar i de senaste modemagasinen. Besök Thernlunds idag och upptäcka vad som gör oss till en av Stockholms mest älskade butiker.

Läs mer: Lista 20 restauranger i Nacka Stockholm

3.Twilfit by CHANGE Lingerie

Twilfit by CHANGE Lingerie

4.MQ MARQET Nacka, Sickla Galleria

MQ MARQET Nacka, Sickla Galleria
Upptäck MQ MARQET Nacka i Sickla Galleria - en oas för modeälskare. Stig in i den medelstora butiken och låt dig hänföras av ett överflöd av kläder som följer de senaste trenderna. Njut av den snygga designen och den höga kvaliteten på varje plagg, samtidigt som du tar del av de oslagbara priserna. MQ MARQET Nacka är mer än bara en butik - det är ett fashion statement i sig.

Senast du kikade in var det nära att stängas och nästan tomt. Men nu har butiken fyllts på med ett brett utbud av kläder som garanterat kommer att förnya din garderob. Från vardagliga basplagg till festliga outfits har MQ MARQET Nacka allt du behöver för att skapa den perfekta looken. Så passa på att besöka butiken idag och låt modeinspirationen flöda!

5.VILA

VILA
Vila i Nacka Forum är din oas för den ultimata shoppingupplevelsen. Här möts du av ett brett utbud av stilrena plagg, accessoarer och heminredning som förgyller din vardag. Vår kunniga personal står alltid redo att guida dig och ge dig värdefulla tips för att hitta den perfekta outfiten eller inredningsdetaljen.

Med ett besök på Vila i Nacka Forum förvandlas shopping till en njutbar upplevelse. Vare sig du söker efter en ny favoritklänning, en unik present eller något som gör ditt hem mer hemtrevligt, kan du vara säker på att hitta det du söker. Vårt engagerande team hjälper dig att hitta just det som passar dig bäst, så att du kan känna dig trygg och nöjd med dina val.

6.Dressmann

Dressmann

7.MQ MARQET NACKA Forum

MQ MARQET NACKA Forum

8.Gina Tricot

Gina Tricot

9.KappAhl

KappAhl
KappAhl erbjuder ett brett utbud av kläder som passar alla tillfällen. Deras plagg är inte bara snygga och bekväma, utan också prisvärda. Så om du letar efter nya kläder, vare sig det är för en speciell tillfälle eller för vardagen, rekommenderar jag att du kollar in KappAhls utbud.

Och glöm inte att kolla in deras utbud av barnkläder. Deras kläder är inte bara praktiska och bekväma, utan också snygga och trendiga. Så om du letar efter nya kläder till ditt barn, rekommenderar jag att du kollar in KappAhls utbud.

10.H&M

Mode för alla, med hållbarhet i fokus.

H&M
  • Betyg: 3,7/5 (216 Review by google)
  • Adress:

    Vikdalsvägen 6A, 131 53 Nacka, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett utbud av kläder, accessoarer och heminredning.

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet till överkomliga priser.

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal.

  • Prisklass:

    $ - $$

  • Bekvämligheter:

    Provrum, Fri parkering, Tillgänglighetsanpassat, Kafé, Wi-Fi

Med ett omfattande och prisvärt utbud har H&M blivit en favorit för barnfamiljer och sparsamma shoppare. Från trendiga barnkläder till mysiga hemtextilier från H&M Home, finns det något för alla smaker. Den välsorterade butiken inbjuder till en bekväm shoppingupplevelse, med hjälpsam och kunnig personal som alltid är beredda att hjälpa till.

Oavsett om du söker nya favoriter till garderoben eller vill förnya ditt hem, är H&M värt ett besök. Det stora urvalet och de rimliga priserna gör det enkelt att hitta det du söker, medan den trevliga atmosfären och den smidiga shoppingupplevelsen gör det till ett rent nöje att handla på H&M.

11.NEW YORKER

Mode för alla tillfällen

NEW YORKER
  • Betyg: 3,9/5 (187 Review by google)
  • Adress:

    Forum, Romansvägen 12 Nacka, 131 40 Stockholm, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Ett stort utbud av kläder, skor och accessoarer

  • Produktkvalitet:

    Bra kvalitet till ett överkomligt pris

  • Kundservice:

    Hjälpsam och vänlig personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Provrum, Hiss, Lätt att ta sig till med kollektivtrafik

Hos NEW YORKER hittar du ett brett utbud av kläder för unga i en mängd olika stilar och färger. Oavsett om du föredrar ett sportigt, elegant eller bohemiskt uttryck, så har vi något för dig. Vårt sortiment uppdateras ständigt med de senaste trenderna, så att du alltid kan hitta något nytt och spännande att lägga till i din garderob.

Personalen på NEW YORKER är alltid glad att hjälpa dig att hitta det perfekta plagget. De kan ge dig råd om vilka färger och stilar som passar dig bäst, och de kan även hjälpa dig att skapa en komplett outfit. Så kom in till NEW YORKER idag och hitta din nya favoritstil! Vi lovar att du inte kommer att bli besviken.

12.Best of Brands

Allt för ett komplett hem

Best of Brands
  • Betyg: 3,9/5 (212 Review by google)
  • Adress:

    Simbagatan 20, 131 54 Nacka, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av produkter från olika märken

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på alla produkter

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Parkeringsmöjligheter, Barnvänlig, Rullstolsanpassad, Utomhusområde, Gratis WiFi

Unna dig en shoppingupplevelse utöver det vanliga på Best of Brands! Här möts du av ett exklusivt utbud av de finaste varumärkena, såsom ikoniska Polo Ralph Lauren.

Doppa dig i en värld av färg och stil, där varje plagg lockar med sin unika design och kvalitet. Låt dig inspireras av de senaste trenderna och uppdatera din garderob med mode som kommer att tala om vem du är. Men kom ihåg, med stor stil följer ibland en något högre prislapp.

13.Brothers

Brothers
Upplev en inspirerande shoppingupplevelse på Brothers! Vår välsorterade butik erbjuder ett brett utbud av produkter i mellanprisklassen, noggrant utvalda för att passa alla smaker. Våra väluppfyllda hyllor och tilltalande design skapar en inbjudande atmosfär som gör det enkelt att hitta det du söker.

Men det som verkligen gör Brothers speciellt är vårt engagerade team. Vår kunniga personal står alltid redo att hjälpa dig hitta det perfekta plagget eller accessoaren för alla tillfällen. Vi värdesätter kvalitet och service, och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Besök Brothers idag och upptäck en shoppingdestination som kombinerar stil, bekvämlighet och personlig service.

14.KappAhl

KappAhl
Upptäck KappAhl, din guide till en värld av stil och komfort. Med ett brett utbud av kläder som passar alla tillfällen, gör vi det enkelt för dig att hitta den perfekta outfiten. Från vardagliga essentials till festliga festkläder, vår kollektion har något för alla.

Våra kläder är skapade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket garanterar hög kvalitet och hållbarhet. Oavsett om du söker bekväma kläder för en avslappnad dag eller en elegant look för en speciell kväll, kommer du att hitta det hos KappAhl. Vårt engagerade team står redo att hjälpa dig hitta den perfekta passformen och stilen för din personliga smak. Välkommen till KappAhl, där mode och komfort går hand i hand.

15.VERO MODA

VERO MODA

16.Volt

Volt
Upplev ett oefterhärmligt utbud av förstklassiga herrkläder hos Volt i Nacka. Som en oas för den stilmedvetne erbjuder Volt ett brett sortiment av exklusiva plagg som förhöjer din garderob. Vår kunniga och hjälpsamma personal står redo att guida dig genom kollektionerna och säkerställa att du hittar den perfekta outfiten som passar just din smak och tillfälle.

Vårt engagemang för kundservice är oöverträffat. Besök vår fräscha och inbjudande butik, där vår personal möter dig med ett varmt leende och ger dig en personlig shoppingupplevelse. Låt Volt bli ditt nya favoritresmål för herrmode och upptäck det oändliga med möjligheter att skapa en stilfull och modern garderob.
Postförslag