Lista 21 klädbutiker i Linköping Östergötlands

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-08-06

Sammanställd från de bästa listorna om klädbutiker i Linköping Östergötlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Johnells, Dressman XL, Sportshopen Linköping, Sandströms Modehus, Volt. Låt oss utforska!

1.Johnells

Johnells
Välkommen till Johnélls, en oas för modeälskare i alla åldrar. Här bjuds du på ett brett utbud av högkvalitativa märkeskläder för män, kvinnor, barn och ungdomar. Vår kunniga personal står alltid redo att guida dig genom den välsorterade butiken, där varje plagg är omsorgsfullt exponerat för att inspirera dig.

Upplev en shoppingupplevelse utöver det vanliga på Johnélls. Vårt passionerade team går den extra milen för att överträffa dina förväntningar, och du kan alltid räkna med en personlig service som får dig att känna dig välkommen. Ta del av våra oslagbara priser som gör det möjligt att förnya din garderob utan att spräcka budgeten. Hos Johnélls möts mode och prisvärdhet i en harmonisk förening som kommer att förvåna och förtrolla dig.

2.Dressman XL

Mode för alla stilar och tillfällen

Dressman XL
  • Betyg: 4,0/5 (245 Review by google)
  • Adress:

    Västra Svedengatan 7D, 581 28 Linköping, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av kläder, skor och accessoarer för män

  • Produktkvalitet:

    Bra kvalitet till rimliga priser

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Provrum, Fri parkering, Tillgängligt för rullstolar, WiFi, Betalning med kort

Trevlig personal och ett stort utbud av kläder till riktigt bra priser – vad mer kan man begära? Dressman XL erbjuder en generös rabatt med deras kundprogram och har förstått vikten av att inte vara för påhängande i sin försäljning. Visst, de kanske vill sälja dig de där extra strumporna vid kassan, men det är bara ett litet minus i det stora hela.

Förutom den trevliga personalen och de fantastiska priserna har Dressman XL även ett riktigt bra utbud av kläder. Här hittar du allt från klassiska skjortor och byxor till mer trendiga plagg. Oavsett om du letar efter en ny outfit till jobbet eller en mer avslappnad look till helgen, så har Dressman XL något för dig.

Läs mer: Lista 26 restauranger i Linköping Östergötlands

3.Sportshopen Linköping

Ett shoppingparadis för alla sportentusiaster.

Sportshopen Linköping
  • Betyg: 4,1/5 (385 Review by google)
  • Adress:

    Västra Svedengatan 18, 582 73 Linköping, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av sportartiklar för olika behov.

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter från välrenommerade varumärken.

  • Kundservice:

    Kunnig och hjälpsam personal som ger bra råd.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Rymliga provrum, Gratis parkering, Hemsidesbokning för personlig shopping, Kunnig personal som ger kostnadsfri rådgivning, Presentkort tillgängliga

Välkommen till Sportshopen Linköping, din destination för allt inom sportutrustning och kläder! Vi erbjuder ett brett utbud av produkter från ledande varumärken till oslagbara priser. Passa på att uppgradera din sportgarderob med högkvalitativa plagg som håller länge. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, har vi något för alla.

Upplev den härliga atmosfären och få personlig service av vår kunniga personal. Vi hjälper dig hitta exakt det du behöver för att prestera på topp. Besök Sportshopen Linköping idag och ta del av förmånliga erbjudanden och den bästa upplevelsen för din aktiva livsstil. Vi ser fram emot att se dig!

4.Sandströms Modehus

Sandströms Modehus
Upptäck Sandströms Modehus - modeparadiset för den kräsna medelålderspersonligheten. Vi erbjuder ett utsökt urval av stilfulla plagg som utstrålar både mognad och elegans, och som med säkerhet kommer att förhöja din stil.

Sandströms Modehus är mer än bara en butik - det är en destination för den som söker kvalitet, service och prisvärdhet. Våra kompetenta och vänliga medarbetare står redo att guida dig genom vårt breda sortiment och hjälpa dig hitta den perfekta outfiten som kompletterar din unika smak. Med konkurrenskraftiga priser och regelbundna erbjudanden gör vi högkvalitativt mode tillgängligt för alla. Besök oss idag och upplev skillnaden!

5.Volt

Volt
Oavsett om du söker senaste modet eller klassiker med stil finner du något som passar i Volts breda utbud av kläder. Med en noga utvald kollektion garanteras du hög kvalitet och ett unikt uttryck.

Volt erbjuder inte bara mode, utan en upplevelse. Föreställ dig en butik fylld av mode som inspirerar och väcker din kreativitet. Kläder som förhöjer din stil och får dig att känna dig självsäker. Besök Volt idag och upptäck en värld av mode och kvalitet som kommer att lyfta din garderob till nya höjder.

6.Levi's® Linkoping

Levi's® Linkoping
Levi's® Linköping erbjuder en ojämförlig shoppingupplevelse där personalens exceptionella kunskap och vänliga bemötande står i centrum. Vår expertis inom denim gör att vi kan guida dig till den perfekta passformen, samtidigt som våra leenden och hjälpsamhet gör varje besök till en fröjd.

Låt dig inspireras av våra senaste kollektioner och låt våra kunniga medarbetare hjälpa dig hitta den perfekta outfiten som understryker din stil. På Levi's® Linköping är vi mer än bara en butik – vi är din destination för en shoppingupplevelse som överträffar dina förväntningar.

7.ESPRIT Linköping

ESPRIT Linköping
Upplev en oas av inspiration på ESPRIT Linköping! Vi bjuder dig på en härlig fikapaus mitt i butiken, där du kan slå dig ner och njuta av våra senaste kollektioner. Vårt breda utbud av kläder passar alla stilar, från klassiskt eleganta till avslappnat trendiga.

Hos ESPRIT möts du alltid av ett varmt välkomnande och personlig service. Med vår luftiga och inbjudande miljö skapar vi den perfekta atmosfären för shopping och inspiration. Vi ser fram emot att guida dig genom säsongens nyheter och hjälpa dig hitta din unika stil. Kom in till ESPRIT Linköping idag och upptäck allt vi har att erbjuda!

8.BJ's Mode AB

BJ's Mode AB
Upptäck BJ's Mode AB, det ultimata shoppingparadiset för den moderna och stilsäkra kvinnan. Njut av ett utsökt utbud av kläder, accessoarer och andra exklusiva fynd som är handplockade för att passa den mogna kvinnans sofistikerade smak. Från klassiska silhuetter till trendiga detaljer, har BJ's Mode AB allt du behöver för att skapa en tidlös och elegant garderob.

Med ett brett utbud av storlekar och stilar, tillgodoser BJ's Mode AB behoven hos den kräsna kvinnan. Från avslappnade vardagsplagg till formella evenemangskläder, hittar du säkert det perfekta plagget för alla tillfällen. Och med deras höga kvalitetsstandarder kan du vara säker på att varje köp blir en investering i ditt utseende som kommer att hålla i flera säsonger framöver.

9.Hedbro Herrekipering

Hedbro Herrekipering
Hos Hedbro Herrekipering finner du ett brett utbud av kläder och accessoarer för den stilmedvetne mannen. Vår butik erbjuder en oslagbar kombination av kvalitet, prisvärdhet och personlig service.

Vårt erfarna team av medarbetare står alltid redo att hjälpa dig hitta den perfekta outfiten för varje tillfälle. Oavsett om du söker en elegant kostym, en ledig skjorta eller ett par snygga skor, har vi något för alla. Besök Hedbro Herrekipering i dag och upplev vår förstklassiga service och vårt exceptionella sortiment. Din stilresa börjar här!

10.Sandströms Modehus

Sandströms Modehus
Hos Sandströms Modehus välkomnas du av en våg av nyheter och trender. Våra kunniga och hjälpsamma medarbetare låter dig i lugn och ro utforska vårt breda sortiment, alltid redo att guida dig med expertis och råd.

Besök oss idag och upplev en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Förutom vårt fantastiska utbud erbjuder vi även bekvämligheter som gratis parkering och rena toaletter. Vår personal står alltid till hands för att säkerställa att ditt besök hos Sandströms Modehus blir både njutbart och givande.

11.KappAhl

Mode för hela familjen

KappAhl
  • Betyg: 4,0/5 (240 Review by google)
  • Adress:

    Västra Svedengatan 7A, 581 28 Linköping, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av kläder, accessoarer och hemtextil

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet till ett rimligt pris

  • Kundservice:

    Trevlig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Provhytter, Rullstolsanpassat, Gratis Wi-Fi, Betalning med kort, Giftkort

12.Naturkompaniet

Utomhusentusiastens paradis med allt du behöver för äventyr

Naturkompaniet
  • Betyg: 4,3/5 (238 Review by google)
  • Adress:

    Sankt Larsgatan 30, 582 23 Linköping, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av friluftsprodukter för olika behov

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter från pålitliga varumärken

  • Kundservice:

    Kunnig och hjälpsam personal som ger bra rådgivning

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Uthyrning av friluftsutrustning, Reparationsservice, Kunskapsrika experter, Inspiration och rådgivning, Brett utbud av märken

13.Festyran i Linköping

Festyran i Linköping

14.Glitter

Åh, Glitters ljuvliga musik gör mig alltid glad! Så synd att ni inte spelar Cruel Summers originalversion - det är ju en av Taylor Swifts absolut bästa låtar! Men jag förstår att ni vill spela remixen för att skapa en lite mer livlig och festlig stämning.

Det är fantastiskt att höra om den utmärkta kundservicen på Glitter. Det är så viktigt att känna sig sedd och respekterad som kund, och det låter som att Glitters personal verkligen går den extra milen för att hjälpa sina kunder. Jag är imponerad av deras vänlighet och vilja att hjälpa, även när du inte har ett kvitto. Kudos till Glitter för att de gör shoppingupplevelsen så positiv och smidig!

15.Pagelle Linköping

Pagelle Linköping

16.Brothers

Brothers

17.VERO MODA

18.Lindex

Mode för den moderna kvinnan

Lindex
  • Betyg: 3,8/5 (194 Review by google)
  • Adress:

    Nygatan 19, 582 19 Linköping, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av kläder, skor och accessoarer för kvinnor

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på material och sömnad

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Provrum, Parkering, Toalett, Rullstolsanpassning

19.Newhouse

Newhouse

20.Cecil Street One

Cecil Street One

21.Rabalder Linköping

Rabalder Linköping
Postförslag