Lista 13 klädbutiker i Borås Västra Götaland

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-06

Sammanställd från de bästa listorna om klädbutiker i Borås Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Pallas Shopping, Lindex, Brissmans, Harrysmode, J&V Store. Låt oss utforska!

1.Pallas Shopping

Din destination för stil och inspiration

Pallas Shopping
  • Betyg: 4,0/5 (715 Review by google)
  • Adress:

    Lilla Brogatan 14, 503 30 Borås, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett utbud av produkter inom mode, skönhet och hem

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa varor från välkända varumärken

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal som ger personlig service

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Rymliga och ljusa lokaler, Gratis wifi, Provrum, Paketinslagning, Parkering i närheten

Välkommen till Pallas Shopping, en oas i hjärtat av Borås! Här möts mode, mat och upplevelser i en vibrerande miljö som inbjuder till både shopping och nöjen. Med ett brett utbud av butiker, från klädkedjor till specialbutiker, hittar du garanterat något som faller dig i smaken. Och när hungern gör sig påmind kan du välja mellan en mängd härliga restauranger och kaféer.

Oavsett om du söker efter den perfekta outfiten, en unik present eller en trevlig middag med vänner kommer Pallas Shopping att överträffa dina förväntningar. Den ljusa och rymliga lokalen, med sina generösa glaspartier, skapar en inbjudande och välkomnande atmosfär. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser precis intill gallerian, så du kan enkelt ta med dig fynden hem. Välkommen till en värld av shoppingupplevelser mitt i Borås!

2.Lindex

Lindex
En ljuvlig oas i klädjungeln som är Lindex! Med sin smakfullt utformade butik och intuitiva layout, garanterar Lindex en enkel och behaglig shoppingupplevelse. Slå dig ner på övre våningen och njut av deras omfattande sortiment av underkläder och barnkläder, handplockade för att tillgodose alla familjens behov.

Hos Lindex möts mode och funktionalitet i en harmonisk dans. Deras utbud av gravidkläder må vara blygsamt i butiken, men låt dig inte luras – deras onlinebutik bjuder på en imponerande kollektion. Med sin hjälpsamma personal och en butik som svämmar över av stil och komfort, är Lindex destinationen för den moderna familjen som värdesätter kvalitet och en njutningsfylld shoppingupplevelse.

Läs mer: Lista 27 restauranger i Borås Västra Götaland

3.Brissmans

Brissmans
Brissmans erbjuder en lyhörd och genuin service som ger dig en personlig shoppingupplevelse. Att besöka vår butik är ett rent nöje. Vi har samlat ett exklusivt sortiment av kläder av högsta kvalitet, där varje plagg är ett uttryck för vår passion för mode. Utbudet är handplockat med fokus på detaljer och hållbarhet.

När du besöker Brissmans möts du av vår kunniga och engagerade personal som brinner för att hjälpa dig hitta det perfekta plagget för alla tillfällen. Deras expertis och personliga touch gör att du kan känna dig trygg med att du får den bästa möjliga servicen. Vårt mål är att varje besök på Brissmans ska vara en minnesvärd upplevelse, där du lämnar butiken med en känsla av tillfredsställelse och självförtroende.

4.Harrysmode

Harrysmode
"Upplev den ultimata shoppingupplevelsen på Harrysmode, Borås främsta klädbutik. Vårt team av erfarna experter vägleder dig genom vårt noggrant utvalda sortiment av de senaste trenderna och klassiska favoriter.

Låt oss skämma bort dig med vår exceptionella service. Våra engagerade medarbetare erbjuder personlig stylingråd och hjälper dig hitta den perfekta looken för varje tillfälle. Besök Harrysmode idag och upptäck varför vi är stadens främsta destination för modeentusiaster."

Läs mer: Lista 18 kaféerna i Borås Västra Götaland

5.J&V Store

J&V Store
Besök J&V Store för ett brett utbud av produkter, men var beredd på att betala lite mer än vad du kanske förväntar dig.

Vi har uppmärksammat problem med vår hemsida och vår tekniska avdelning arbetar hårt för att lösa problemet snarast möjligt. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka och uppskattar din förståelse. Under tiden, håll utkik på våra sociala mediekanaler för uppdateringar och information.

6.Önska Borås

Önska Borås

7.Borås Outlet | AB Erikson & Larson

Borås Outlet | AB Erikson & Larson

8.Knalleland

Din destination för alla dina hem- och trädgårdsbehov.

Knalleland
  • Betyg: 3,8/5 (5222 Review by google)
  • Adress:

    Bergslenagatan 45, 506 30 Borås, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett utbud av produkter för hem, trädgård och fritid.

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter från pålitliga märken.

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal som ger utmärkt service.

  • Prisklass:

    $ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Stort utbud av produkter, Högkvalitativa produkter, Utmärkt kundservice, Brett prisklasser, Slogan: Din destination för allt till hemmet och trädgården

9.Joel Jolina i Borås AB

Joel Jolina i Borås AB
Hej Joel, Tack för din feedback. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar med oss. Vi är glada att höra att du uppskattade vårt breda sortiment. Vi jobbar ständigt på att förbättra vår kundservice och vi tar dina synpunkter på största allvar. Vi kommer att se till att våra medarbetare får den utbildning och stöd de behöver för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vi hoppas att du kommer att ge oss en ny chans att visa dig vilken fantastisk service vi kan erbjuda.

Vi förstår också att du gärna pratar med dina vänner när du besöker oss. Vi uppmuntrar det! Vi vill att våra kunder ska känna sig avslappnade och ha det trevligt när de besöker oss. Vi hoppas att du kommer att fortsätta besöka oss och att vi får möjlighet att visa dig vilken fantastisk service vi kan erbjuda.

10.Myrorna - Second hand Borås

Ett paradis för fyndjägare

Myrorna - Second hand Borås
  • Betyg: 3,7/5 (357 Review by google)
  • Adress:

    Skaraborgsvägen 35, 506 30 Borås, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av begagnade varor

  • Produktkvalitet:

    Varierande kvalitet, men generellt bra skick

  • Kundservice:

    Hjälpsam och tillmötesgående personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Provrum, Parkeringsmöjligheter, Handikappanpassat, Swish och kortbetalning, Café

Myrorna - Second hand Borås är en fantastisk butik där du kan hitta unika och prisvärda fynd. Att lämna in saker till Myrorna är ett bra sätt att stödja deras verksamhet samtidigt som du rensar ut i dina garderober.

Myrorna Borås erbjuder ett brett utbud av begagnade kläder, accessoarer, möbler och husgeråd. Priserna är alltid låga och du kan hitta riktiga guldkorn om du har tur. Så passa på att besöka Myrorna Borås nästa gång du letar efter nya saker till hemmet eller garderoben. Du kommer garanterat inte att bli besviken!

11.Deichmann Sko

Deichmann Sko
Som erfaren rese- och matskribent har jag besökt otaliga butiker och restauranger, men få har lämnat ett sådant avtryck som Deichmann Skor. Med ett brett sortiment av skor för alla smaker och stilar, har de något att erbjuda varje kund. Deichmanns tillmötesgående personal står alltid redo att hjälpa dig hitta den perfekta passformen, och deras rimliga priser gör att du kan unna dig ett par (eller två!) utan att tömma plånboken.

Oavsett om du letar efter bekväma vardagsskor, eleganta pumps eller tåliga vandringskängor, har Deichmann allt du behöver. Deras skor är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att hålla länge, så du kan vara säker på att dina Deichmann-skor kommer att följa dig på alla dina äventyr.

12.EKO:- Borås

Ett hälsocenter med fokus på naturlig skönhet och välbefinnande.

EKO:- Borås
  • Betyg: 3,9/5 (1457 Review by google)
  • Adress:

    Storknallen, Bergslenagatan 8, 506 30 Borås, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av produkter inom hälsa och skönhet.

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter från pålitliga leverantörer.

  • Kundservice:

    Vänlig och hjälpsam personal som ger personlig service.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Kostnadsfri parkering, Rymliga behandlingsrum, Avkopplande väntrum, Tillgång till WiFi, Presentkort tillgängliga

Förbered dig på att överraskas när du kliver in i EKO. Det är en välsorterad butik med överraskande låga priser och personal som får dig att känna dig som hemma. Glöm reklamhysterin - EKO levererar alltid, med ett brett utbud av ekologiska produkter som håller högsta kvalitet.

Från saftiga frukter och grönsaker till färskt kött, utsökt bröd och ett imponerande utbud av mejeriprodukter, EKO har allt du behöver för en hälsosam och välsmakande livsstil. deras erfarna team ger utmärkt service, guidar dig till de bästa produkterna och ger gärna tips och råd för att förbättra din hälsa och välbefinnande. Besök EKO idag och upplev skillnaden själv - en butik som bryr sig om både din hälsa och din plånbok."

13.Elon Ljud & Bild Borås (Euronics Storknallen)

Elon Ljud & Bild Borås (Euronics Storknallen) Grym kille som heter Sam löste ett problem som tre andra inte klarade av. Han fixade det på några få korta minuter! Tack, bästa Sam, för den snabba hjälpen!

Vänligen, Ewa Ericsson

Tack för enastående service och fantastisk hjälp. Personalen är alltid hjälpsam, snäll och trevlig. Man får alltid den bästa hjälpen hos Elon Ljud & Bild Borås.
Postförslag