Lista 11 sportbutiker i Borås Västra Götaland

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-06

Sammanställd från de bästa listorna om sportbutiker i Borås Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Intersport, Sportshopen Borås, Stadium Outlet Borås, Sportson Borås, Sportringen Borås. Låt oss utforska!

1.Intersport

Stort utbud av cyklar och cykeltillbehör

Intersport
  • Betyg: 4,0/5 (269 Review by google)
  • Adress:

    Bergslenagatan 47, 506 30 Borås, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av sport- och fritidsprodukter

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter från kända varumärken

  • Kundservice:

    Personlig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Cykelverkstad, Parkering, Toaletter, Hiss, Rullstolsanpassat

Upptäck Intersports imponerande urval av sportutrustning, kläder, skor och väskor som tillgodoser alla dina träningsbehov och modeambitioner. Från högpresterande redskap till bekväma vardagsplagg, Intersport har allt du behöver för att ta din träning till nya höjder eller uttrycka din stil både på och utanför planen.

Intersports kunniga personal står alltid redo att hjälpa dig hitta den perfekta utrustningen och ge råd för att maximera din träningsupplevelse. Oavsett om du är en erfaren atlet eller nybörjare, erbjuder Intersport ett brett utbud av produkter för att passa alla nivåer och ambitioner. Vi garanterar att du kommer att lämna Intersport inspirerad och redo att ta dig an dina träningsmål med stil och självförtroende!

Läs mer: Lista 27 restauranger i Borås Västra Götaland

2.Sportshopen Borås

Din partner för en aktiv livsstil

Sportshopen Borås
  • Betyg: 4,0/5 (273 Review by google)
  • Adress:

    Ålgårdsvägen 8, 506 30 Borås, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av produkter inom sport och fritid

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter från kända varumärken

  • Kundservice:

    Kunnig och serviceinriktad personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Brett sortiment av sportutrustning, Fri frakt över 500 kr, Klick & Collect, Personlig rådgivning, Serviceverkstad

Upptäck Sportshopen i Borås för en fantastisk shoppingupplevelse! Med ett brett utbud av högkvalitativa sportkläder, skor och accessoarer har vi allt du behöver för att ta din träning till nästa nivå. Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna hitta perfekta plagg och utrustning som passar dina behov.

Hos Sportshopen i Borås strävar vi efter att ge våra kunder en exceptionell upplevelse. Vår butik är rymlig och välfylld, med gott om utrymme att bläddra i vårt breda sortiment. Vi är noga med att ha de senaste trenderna inom sportkläder och utrustning, så att du alltid kan hitta de perfekta plaggen för att optimera din träning och se bra ut samtidigt.

Läs mer: Lista 18 kaféerna i Borås Västra Götaland

3.Stadium Outlet Borås

Stadium Outlet Borås
Välkommen till Stadium Outlet Borås, där shoppingvågorna går höga och plånboken kan pusta ut. Upplev ett utbud som bjuder på allt från sportutrustning till mode och friluftsprodukter – alltid till överkomliga priser.

Gå på skattjakt bland välfyllda hyllor och upptäck märkesvaror och säsongens trender till en bråkdel av ordinarie pris. Oavsett om du letar efter nya joggingskor, en vandringsryggsäck eller en trendig tröja, lovar vi att du hittar något som matchar både din smak och din budget. Besök Stadium Outlet Borås idag och upplev shopping på ett helt nytt sätt, där kvalitet möter överkomlighet i en pulserande outletmiljö.

4.Sportson Borås

Sportson Borås
Vare sig du letar efter nya cykeldäck eller en ny cykelhjälm, så finns det ett ställe i Borås som borde vara ditt första val. Sportson i Borås erbjuder nämligen ett brett sortiment av produkter som passar alla typer av cyklister, från motionärer till proffs.

På Sportson i Borås finner du det mesta du kan tänkas behöva för en härlig cykeltur. Oavsett om du är på jakt efter reservdelar, träningskläder eller bara vill uppgradera din befintliga cykel, så hittar du det du söker här. Och med sin kunniga och hjälpsamma personal får du alltid bästa möjliga service och rådgivning.

5.Sportringen Borås

Sportringen Borås
Välkommen till Sportringen i Borås - din destination för förstklassiga sportartiklar till oslagbara priser! Vi erbjuder ett brett urval av det senaste inom sportmode, skor och utrustning, allt noggrant utvalt för att möta behoven hos både elitidrottare och fritidsentusiaster.

Vårt team av kunniga medarbetare står redo att hjälpa dig hitta allt du behöver för att nå dina träningsmål. Med vår prisgaranti kan du vara säker på att få de bästa erbjudandena på marknaden. Besök Sportringen i Borås idag och upptäck varför vi är det självklara valet för alla som brinner för sport och aktivitet.

6.Stadium Borås

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet

Stadium Borås
  • Betyg: 3,8/5 (618 Review by google)
  • Adress:

    Bergslenagatan 8, 506 30 Borås, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett utbud av produkter för alla behov

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter med pålitlig prestanda

  • Kundservice:

    Utmärkt kundservice som ger stöd och råd

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Fri parkering, Handikappanpassad, WiFi, Toaletter, Café

Välkommen till Stadium Borås! En butik fylld med sport och glädje, där en hjälpande hand alltid är nära. Vår kunniga personal brinner för att hitta rätt utrustning för just dig – oavsett om du är ett proffs eller precis har börjat din resa. Vi erbjuder ett brett sortiment av sportartiklar, kläder och skor för alla smaker och behov.

Hos oss får du personlig service i en varm och inbjudande miljö. Vi lyssnar på dina önskemål och ser till att du får den bästa möjliga upplevelsen. Vår personal är alltid uppdaterade på de senaste trenderna och produkterna, och de delar gärna med sig av sin kunskap. Besök Stadium Borås idag och låt oss hjälpa dig att nå dina träningsmål eller hitta den perfekta outfiten för nästa äventyr!

7.Intersport Borås City

Förstklassig sportutrustning för alla

  • Betyg: 3,9/5 (160 Review by google)
  • Adress:

    Torggatan 25, 503 34 Borås, Sverige

  • Mångsidig produkt:

    Brett urval av sport- och fritidsprodukter

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter från välkända varumärken

  • Kundservice:

    Kunnig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Stor butik, Centralt läge, Parkering, Hemsida med onlinebutik, Nyhetsbrev med erbjudanden

Välkommen till Intersport Borås City, din destination för allt inom sport och fritid. Med vårt breda utbud och kompetenta personal är vi säkra på att du hittar allt du behöver för att nå dina träningsmål eller njuta av din aktiva fritid.

Oavsett om du är ute efter de senaste löparskorna, en ny cykel eller utrustning för vandring eller skidåkning, har vi något för dig. Vi har dessutom ett brett sortiment av träningskläder, accessoarer och kosttillskott. Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna att hitta rätt produkter och ger råd om allt från teknik till träningsprogram. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig att ta din träning eller fritidsaktivitet till nästa nivå!

8.Team Sportia Borås

Team Sportia Borås
Upptäck Team Sportia Borås, din ultimata destination för alla sportentusiaster. Med ett brett utbud av högkvalitativa produkter och personlig service från kunnig personal, garanterar vi att du hittar allt du behöver för att nå dina träningsmål. Vårt team står redo att guida dig genom vårt omfattande sortiment av kläder, skor och utrustning, så att du kan prestera på topp.

Ta del av våra ständiga kampanjer och erbjudanden som gör det ännu enklare att uppgradera din sportutrustning. Låt oss hjälpa dig att nå nästa nivå i din träning och upplev fördelarna med att handla hos Team Sportia Borås. Besök oss idag och låt oss bli din pålitliga partner i din aktiva livsstil!

9.Team Sportia AB

Team Sportia AB

10.Amer Sports Sverige AB

Amer Sports Sverige AB

11.The Running Company Borås

The Running Company Borås
Hos The Running Company Borås möts du av en butik som är en fröjd för ögat, ett sortiment som får hjärtat att klappa lite snabbare och en service som får dig att känna dig som en vinnare. Du kommer garanterat hitta allt du behöver för att ta din löpning till nya höjder, oavsett om du är nybörjare eller rutinerad löpare.

Vårt team av löpningsexperter står alltid redo att guida dig genom vårt breda utbud av löparskor, kläder och accessoarer. Med deras hjälp hittar du den perfekta utrustningen som matchar din löpstil och hjälper dig att prestera på topp. Så varför vänta? Besök The Running Company Borås idag och låt oss hjälpa dig att ta din löpning till nästa nivå!
Postförslag