Lista 14 lekplatserna i Motala Östergötlands

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-09-07

Sammanställd från de bästa listorna om lekplatserna i Motala Östergötlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Lekplats, Brinkens Trädgård, Råssnäs hinderbana för barn, Lekplats Gula Lekparken, Patrullgatans lekpark. Låt oss utforska!

1.Lekplats

Lekplats
Denna fantastiska lekplats i stadens grönskande hjärta är ett måste för besökare i alla åldrar. De små kommer att älska den lekfulla vattenparken där de kan plaska och leka med interaktiva fontäner. För äldre barn väntar en utmanande hinderbana med klätterställningar, rutschkanor och andra spännande aktiviteter som sätter deras färdigheter på prov.

Med sitt praktiska läge i parkens hjärta är denna lekplats en perfekt plats att ta en paus från stadens liv och rörelse. Låt barnen springa av sig medan du njuter av en avkopplande picknick eller kopplar av i skuggan av de lummiga träden. Denna lekplats är inte bara en plats att leka utan också ett underbart ställe att skapa minnen som varar hela livet.

2.Brinkens Trädgård

Brinkens Trädgård
Upplev den magiska Brinkens Trädgård, en oas för både barn och vuxna! Den enorma lekplatsen är ett paradis för unga äventyrare, med klättertorn, rutschbanor och gungor som stimulerar fantasi och rörelse. För de mindre finns det en säker avdelning med mildare utmaningar.

Tillbringa timmar i lekvänligt sällskap, utan att tidens gång märks. Njut av en härlig picknick i den grönskande trädgården eller unna er något gott från kaféet. Brinkens Trädgård är den perfekta destinationen för en oförglömlig dag fylld av glädje, lek och minnen som ni alla kommer att vårda för alltid.

Läs mer: Lista 23 restauranger i Motala Östergötlands

3.Råssnäs hinderbana för barn

Råssnäs hinderbana för barn är en fantastisk upplevelse för barn mellan 5-12 år! Här finns två spår med olika svårighetsgrad. Det röda och det gröna spåret. Både stora och små kan utmana sig själva och ha riktigt kul!

På den spännande hinderbanan finns en rad olika utmaningar som klätterställningar, balanshinder och rutschkanor. Perfekt för barn som gillar att röra på sig och ha roligt. Råssnäs hinderbana är ett perfekt utflyktsmål för familjer som vill ha en aktiv och rolig dag tillsammans.

4.Lekplats Gula Lekparken

Lekplats Gula Lekparken

Läs mer: Lista 14 kaféerna i Motala Östergötlands

5.Patrullgatans lekpark

Patrullgatans lekpark
Letar du efter en lugn och säker plats där dina barn kan springa, leka och utforska? Då är Patrullgatans lekpark det perfekta valet för er. Med sin rymliga gräsmatta, färgglada lekredskap och skuggande träd kommer dina barn garanterat ha oändligt roligt på denna välplanerade lekplats. Parken är indelad i olika zoner för barn i alla åldrar, så oavsett om dina små är småbarn eller äldre barn kommer de att hitta något som passar just dem.

6.Landgångens lekplats

Landgångens lekplats

Läs mer: Lista 25 lekplatserna i Östergötlands

7.Lekplats

Lekplats
Mitt i Göteborgs hjärta, ett stenkast från den stora lekplatsen vid Lilla Bommen, ligger denna pärla till lekplats. En oas för både stora och små, där ni kan ta en paus från stadens liv och rörelse och låta barnen leka av sig med glädje.

Lekplatsen må vara lite mindre i storlek, men den har allt ni behöver för en härlig lekstund. Gungor, klätterställning och andra roliga aktiviteter väntar på att upptäckas. Och om toalettbehov skulle uppstå är det bara att ta en kort promenad till hamnpiren. En perfekt plats för att låta barnen springa av sig och skapa minnen som kommer att hålla en livstid.

8.Fålehagens Lekplats

Fålehagens Lekplats
Fålehagens lekplats är ett paradis för lek och bus! Här väntar ett färgsprakande utbud av spännande lekredskap som kittlar fantasin och får hjärtan att slå snabbare. Klättra uppför klätterställningarna, svinga er högt i luften eller susa nerför rutschbanorna. Lekplatsen är utformad för att bjuda på timmar av glädje och äventyr för barn i alla åldrar.

För de minsta finns det en dedikerad lekhörna med sandlåda, gungor och små lekhus. Medan de större barnen kan utmana sig själva på de högre klätterställningarna och tävla om vem som når toppen först. Oavsett om ni söker en plats för en dag fylld av skratt och lek eller bara en kort paus i vardagen, är Fålehagens lekplats det perfekta valet. Låt barnen springa av sig i det fria och skapa minnen som kommer att hålla en livstid.

9.Lekplats

Lekplats
Lekplatsen är en dröm för alla barn. Här kan de klättra på bergväggen, svinga sig högt upp i luften eller leka på de större lekredskapen. Det finns något för alla åldrar och intressen.

Låt barnen utforska och leka i timmar medan du njuter av att se dem ha kul. Lekplatsen är ett säkert och roligt ställe för barn att bränna av lite energi och ha roligt. Så ta med barnen till lekplatsen och låt dem släppa loss!

10.Dysättersvägens lekpark

Dysättersvägens lekpark

11.Långspångsgatans lekpark

Långspångsgatans lekpark
Inne i grönskan på Södermalm ligger Långspångsgatans lekpark, ett paradis för barn i alla åldrar. Här kan de svinga sig högt upp i trädkronorna, susa nerför rutschkanan i hög fart, utmana kompisarna på klätterväggen eller hoppa studsmatta tills benen värker. För de minsta finns en separat avdelning med gungor, sandlåda och andra lekredskap anpassade för småttingar.

Med sitt fantastiska läge och utbud av aktiviteter är Långspångsgatans lekpark den perfekta platsen för en härlig dag utomhus. Ta med en picknickkorg fylld med godsaker och slå er ner på någon av parkens bänkar eller gräsytor. Här kan ni njuta av solen, låta barnen leka av sig och koppla av i den gröna oasen mitt i stan.

12.Nygatans lekpark

Nygatans lekpark
En oas av lekfullhet på Nygatan! Denna charmiga lekpark bjuder på skoj för alla åldrar. Gunga dig högt upp i det blå på våra gungbrädor, susa nerför vår fartfyllda rutschkana eller låt fantasin flöda i vårt mysiga klätterhus.

Med dess kompakta men välplanerade layout är Nygatans lekpark perfekt för en stunds lek och avkoppling. Låt dina små upptäckare ge sig hän åt timmar av roliga äventyr i denna bedårande lekpark som garanterat kommer att lämna dem med minnen för livet.

13.Ekenäs lekpark

Ekenäs lekpark

14.Tegelvikens lekpark

Tegelvikens lekpark
Postförslag