Lista 12 platserna att besöka med barn i Täby Stockholm

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om platserna att besöka med barn i Täby Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Westfield Täby Centrum, Leo's Lekland, Filmstaden Täby, Rönninge by, Täby Bowling. Låt oss utforska!

1.Westfield Täby Centrum

En unik shoppingupplevelse i norra Stockholm

Westfield Täby Centrum
  • Betyg: 4,3/5 (9396 Review by google)
  • Adress:

    Stora Marknadsvägen 15, 183 70 Täby, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Biljettjänst:

    ja

  • Högsäsong:

    april till september

  • Attraktioner:

    Shopping, underhållning och restauranger

  • Säkerhetsåtgärder:

    Väktare och övervakningskameror

Ett saligt shoppingparadis med ett stort utbud av välsorterade butiker och välkända varumärken väntar dig på Westfield Täby Centrum. Här kan du strosa omkring bland kläder, skor och accessoarer i timmar. Med ett brett utbud av matställen finns det något som passar alla smaker, från snabbmat till gourmetrestauranger. För att höja trivseln ytterligare hade några bänkar, mysiga sittgrupper och grönskande växter inte varit fel. Men med tydlig skyltning och bra parkering är Täby Centrum en given destination för den som söker en varierad och bekväm shoppingupplevelse.

Westfield Täby Centrum är inte bara ett shoppingparadis utan även ett kulinariskt äventyr. Här finns ett brett utbud av restauranger som erbjuder smaker från världens alla hörn. Oavsett om du är sugen på en snabb lunch eller en romantisk middag finns det något för dig. Och när du behöver vila fötterna finns det gott om bänkar och gröna växter att ta skydd under. Så varför inte unna dig en härlig dag på Westfield Täby Centrum? Med allt från shopping till mat och underhållning finns det något för alla.

2.Leo's Lekland

En plats där barn och vuxna kan leka och ha kul tillsammans.

Leo's Lekland
  • Betyg: 4,0/5 (1160 Review by google)
  • Adress:

    Mätslingan 2, 187 66 Täby, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 19

  • Biljettjänst:

    ja

  • Attraktioner:

    Lekland, hinderbanor, studsmattor, bollhav och klättervägg.

  • Säkerhetsåtgärder:

    Säker personal och övervakningskameror.

Välkommen till Leos Lekland, ett paradis för små äventyrare upp till åtta år! Här väntar ett oändligt kulbollhav, en spännande fotbollsplan, en utmanande klättervulkan och givetvis roliga rutschkanor som kittlar magen. De långa, dynamiska gångarna bjuder på en spännande labyrint att utforska.

För att få ut det mesta av ditt besök, kom gärna tidigt (klockan 10:00) och beställ lunch när köket öppnar klockan 11:00. Det finns gott om platser i restaurangen eller på det övre planet. På så sätt undviker du köer och kan tillbringa mer kvalitetstid med dina små busfrön i lekens underbara värld.

Läs mer: Lista 21 restauranger i Täby Stockholm

3.Filmstaden Täby

En mötesplats för alla

Filmstaden Täby
  • Betyg: 4,3/5 (684 Review by google)
  • Adress:

    Centrum, Plan, Stora Marknadsvägen 15, 183 34 Täby, Sverige

  • Biljettjänst:

    Ja

  • Högsäsong:

    December

  • Attraktioner:

    Bio, restaurang, shopping och underhållning

  • Evenemang:

    Julmarknad, konserter och filmfestivaler

  • Säkerhetsåtgärder:

    Säkerhetsvakter och kameror

Upplev filmens magi i den mysiga Filmstaden Täby! Med välljudande salonger, tillmötesgående personal och utsökta tilltugg får du en minnesvärd bioupplevelse. Unna dig själv en popcornmeny eller någon annan läckerhet från vår välfyllda kiosk, och känn hur vardagsstressen smälter bort medan du försjunker i underhållningens värld.

För dig som söker en ännu mer exklusiv upplevelse rekommenderar vi att gå med i Bioklubben. Som medlem får du tillgång till ett brett utbud av förmåner, inklusive fördelaktiga erbjudanden och exklusiva förhandsvisningar. Oavsett om du är ett fan av storfilmer eller föredrar mindre, intima produktioner, har Filmstaden Täby något för alla filmälskare.

4.Rönninge by

Konsten i fokus, året om

Rönninge by
  • Betyg: 4,5/5 (324 Review by google)
  • Adress:

    Rönninge byväg 29, 187 69 Täby, Sverige

  • Öppettider:

    Stängt

  • Biljettjänst:

    ja

  • Högsäsong:

    maj-september

  • Attraktioner:

    "Internationella utställningar, livesmusik, konst och mer"

  • Säkerhetsåtgärder:

    Personal på plats dygnet runt, kameraövervakning

Upplev den förtrollande skogen Rönninge, en oas av svensk natur precis utanför huvudstaden. Njut av grönskande stigar som slingrar sig genom skogsbrynet och för dig till lugna gläntor.

Längs stigarna hittar du mysiga fikaställen som erbjuder hembakat fika och förfriskningar. Slå dig ner under trädkronorna och njut av den fridfulla atmosfären medan du njuter av den svenska fikatraditionen. Oavsett om du söker en avkopplande promenad, ett mysigt fika eller ett äventyr i naturen, erbjuder Rönninge något för alla.

5.Täby Bowling

En unik upplevelse för hela familjen

Täby Bowling
  • Betyg: 4,1/5 (193 Review by google)
  • Adress:

    Attundavägen 5, 183 34 Täby, Sverige

  • Öppettider:

    Stängt

  • Biljettjänst:

    ja

  • Attraktioner:

    Bowling, shuffleboard, biljard och arkadspel

  • Säkerhetsåtgärder:

    Övervakningskameror och utbildad personal

På Täby Bowling väntar en upplevelse för hela familjen. Med sitt trevliga bemötande, utmärkta banor och förmånliga priser blir det en dag fylld av skratt och spänning. Missa inte måndagarnas drop-in-erbjudande där du spelar för endast 20 kronor per serie och person.

Den vällagade maten kommer sätta pricken över i för en lyckad dag, och de rättigheter som serveras gör det möjligt att avnjuta en svalkande dryck till spelet. Hela familjen kommer att trivas på Täby Bowling, så ta med nära och kära och upplev den ultimata bowlingdagen.

6.Yoump Trampolinpark Arninge

Kul och träning för hela familjen

Yoump Trampolinpark Arninge
  • Betyg: 4,1/5 (153 Review by google)
  • Adress:

    Saluvägen 10, 187 66 Täby, Sverige

  • Öppettider:

    10:30 till 19

  • Biljettjänst:

    ja

  • Attraktioner:

    Hoppa, Studsa, Klättra, Lek

  • Säkerhetsåtgärder:

    Godkänd av RISE

Upplev oförglömliga stunder på Yoump Trampolinpark Arninge! Våra väldesignade trampoliner garanterar maximal studsglädje för både barn och vuxna. Försvinn in i ett hav av trampoliner, med oslagbara möjligheter för hopp, volter och akrobatik. Tillsammans med dina vänner eller familj kan ni skapa minnen som kommer att följa er.

Säkerheten är vår högsta prioritet, så du kan känna dig trygg när du släpper loss. Våra trampoliner är toppmoderna och uppfyller alla säkerhetsstandarder. Vår kunniga personal ser till att alla följer reglerna för en säker och rolig upplevelse. Så ta med hela gänget och förbered dig på en oförglömlig dag fylld av studs, skratt och gemenskap!

7.Enstaleken

Enstaleken
En magisk naturupplevelse väntar i Enstalaskogen - ett familjevänligt paradis som lockar med aktiviteter i all slags väder. Promenera längs slingrande stigar, andas in den friska skogsluften och låt de grönskande träden skapa en rogivande atmosfär. Ta med barnen på en upptäcktsfärd och njut av naturens underverk tillsammans.

Upptäck den välskötta löparbanan och utmana dig själv. Dämpa stegen på mjuka stigar och låt skogen bli din personliga oas. Enstalaskogen är en oskattbar tillgång i Täby, en grönskande pärla som erbjuder vila, rekreation och träning för alla. Upptäck den idag och upplev naturens helande kraft.

8.Täby kommunhus

Täby kommunhus
Modernt och stilrent, Täby kommunhus bjuder på en fröjd för ögat. Med en design i trä som skapar en varm och inbjudande atmosfär, är det en byggnad som inspirerar och imponerar. Från de luftiga entrén med högt i tak till de trevliga allmänna ytorna i kontorsdelarna, där kaffeautomater finns för att hålla energin uppe, är detta ett utrymme som främjar både produktivitet och välbefinnande.

De fina utsmyckningsdetaljerna bidrar till en känsla av elegans och sofistikering, vilket gör det till en verkligt unik och minnesvärd byggnad. Väldesignad och funktionell, Täby kommunhus är en plats där arbete blir en njutning och besökare känner sig både välkomna och inspirerade.

9.Aktivitetscenter Täby

Aktivitetscenter Täby
Upptäck ett aktivitetscenter utöver det vanliga på Täby. Här kan hela familjen roa sig tillsammans i en unik miljö som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Från bowling och biljard till arkadspel och laser tag - det finns något för alla smaker. För de minsta finns en välutrustad lekplats där de kan släppa loss sin fantasi och ha timmar av skoj.

Låt inte det lite stökiga och slitna intrycket avskräcka dig. Varje aktivitet är noggrant utvald för att leverera högsta kvalitet av underhållning. Bowlingbanorna är välskötta och biljardborden ger en professionell spelupplevelse. Arkadspelen är moderna och uppdaterade med de senaste spelen, och laser tag-banan är en adrenalinfylld upplevelse som passar både barn och vuxna. Aktivitetscenter Täby är platsen där du kan skapa minnen som varar för livet. Kom och upplev det själv!

10.Barnläkarna i Täby Centrum BUMM

Barnläkarna i Täby Centrum BUMM
Barnläkarna i Täby Centrum BUMM Dr Charlotte har varit fenomenal. Vi har även varit otroligt nöjda med de andra läkarna vi har besökt, inklusive sjuksköterskorna. De har alla uppvisat en fantastisk professionalism och omtanke, vilket har gjort det till en trygg och positiv upplevelse för våra barn.

Ett särskilt omnämnande förtjänar Dr Charlotte, som med sin expertis, empati och förmåga att förklara komplexa medicinska termer på ett lättbegripligt sätt har skapat ett starkt förtroende hos oss föräldrar. Vi känner alltid att våra barn är i goda händer när de träffar Dr Charlotte och de andra kunniga läkarna på BUMM.

11.Täby Gård

Täby Gård

12.Täby Sändaramatörer

Täby Sändaramatörer
Täby Sändaramatörer är en väl etablerad radioklubb i norra Stockholm. Klubben har ett fördelaktigt läge i ett köpcentrum, vilket gör den lättillgänglig för medlemmar och besökare. Köpcentret har ett brett utbud av butiker och restauranger, vilket ger en bekväm och trivsam miljö för klubbens aktiviteter. Läget möjliggör också enkel parkering och goda kommunikationer, vilket ytterligare underlättar för medlemmar att delta i klubbens samlingar och evenemang.

Täby Sändaramatörer erbjuder en rad aktiviteter och tjänster för radioamatörer i alla åldrar och erfarenhetsnivåer. Klubben har en modern klubbstuga utrustad med avancerad radio- och kommunikationsutrustning, vilket ger medlemmarna möjlighet att utforska radioamatörverksamhetens många aspekter, från traditionella QSO-samtal till digitala kommunikationsformer. Klubben erbjuder även kurser och utbildningar för både nybörjare och erfarna radioamatörer, vilket gör det möjligt för alla att utveckla sina kunskaper och färdigheter inom området.
Postförslag