Lista 12 platserna att besöka med barn i Sollentuna Stockholm

Anders Johansson

• Uppdaterad: 2024-07-27

Sammanställd från de bästa listorna om platserna att besöka med barn i Sollentuna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Sollentuna Bowlinghall, Upzone Äventyrsparker i Sollentuna, Södra Törnskogens naturreservat, Lekia Sollentuna, Stallbacken kultur. Låt oss utforska!

1.Sollentuna Bowlinghall

Sollentuna Bowlinghall
  • Betyg: 4,4/5 (205 Review by google)
  • Adress:

    Stubbhagsvägen 2, 192 51 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    12 till 20

  • Biljettjänst:

    ja

  • Attraktioner:

    Bowling och biljard

  • Säkerhetsåtgärder:

    Kameraövervakning

Välkommen till Sollentuna Bowlinghall, där bowlingglädje och kulinariska frestelser förenas på ett unikt sätt. Upplev spänningen i varje slag när du roar dig med vänner eller familj, medan våra erfarna medarbetare ser till att allt flyter på smidigt. Efter en intensiv omgång kan du unna dig en välförtjänt måltid i vår mysiga restaurang. Låt våra skickliga kockar förföra dina smaklökar med välsmakande rätter tillagade med omsorg och passion.

På Sollentuna Bowlinghall erbjuder vi något för alla smaker, från klassiska bowlingfavoriter till spännande nya skapelser. Oavsett om du föredrar traditionell husmanskost eller internationella delikatesser, hittar du garanterat något som tillfredsställer ditt sug. Och med våra generösa portioner och överkomliga priser ser vi till att du får ett mättande och prisvärt besök hos oss. Så ta med familj, vänner eller kollegor och upplev den ultimata kombinationen av bowling och kulinarisk njutning på Sollentuna Bowlinghall!

2.Upzone Äventyrsparker i Sollentuna

Upzone Äventyrsparker i Sollentuna
Upplev Uppzone Äventyrsparker i Sollentuna, en extraordinär lekplats som väcker skogens element till liv. Med banor som slingrar sig genom trädens kronblad och utmaningar som är anpassade för alla åldrar och förmågor, lovar Uppzone en oförglömlig upplevelse för hela familjen.

Våra hängivna instruktörer guidar dig genom aktiviteterna med pedagogik och entusiasm, säkerställer din bekvämlighet och hjälper dig att nå nya höjder. Mellan äventyren kan du njuta av välförtjänta pauser i våra mysiga fik, där du kan återhämta dig och förbereda dig för ytterligare spännande utmaningar. Uppzone Äventyrsparker är den perfekta destinationen för födelsedagsfiranden, lagbyggande och alla som söker en dag fylld av äventyr och glädje.

Läs mer: Lista 26 restauranger i Sollentuna Stockholm

3.Södra Törnskogens naturreservat

Södra Törnskogens naturreservat
I Södra Törnskogens naturreservat möts du av en rofylld skog med en mångfald av växtlighet. Du vandrar på slingrande stigar genom lummiga lövskogar, passerar förbi spegelblanka tjärnar och upplever den harmoniska tystnaden som bara naturen kan erbjuda.

Unna dig en paus vid en av de många rastplatserna, slå dig ned på en mossklädd sten och njut av den friska luften. Lyssna till fågelsången och känn lugnet som sprider sig i hela kroppen. Låt naturen bli din guide och upptäck den magiska skogen i Södra Törnskogens naturreservat.

4.Lekia Sollentuna

Lekia Sollentuna
Lekia Sollentuna är en leksaksbutik som erbjuder ett enormt utbud av leksaker för barn i alla åldrar. Butiken har ett brett sortiment av leksaker, från klassiska träleksaker till de senaste tekniska prylarna. Lekia Sollentuna är den perfekta platsen att hitta den perfekta leksaken för ditt barn.

Lekia Sollentuna har ett team av kunniga medarbetare som gärna hjälper dig att hitta den perfekta leksaken för ditt barns ålder och intressen. Butiken erbjuder också en rad tjänster, såsom presentinslagning och gratis leverans för beställningar över ett visst belopp. Lekia Sollentuna är det perfekta stället att hitta den perfekta leksaken för ditt barn.

5.Stallbacken kultur

Stallbacken kultur
Stallbacken kultur är ett mysigt och lokalt kulturcentrum i hjärtat av Sollentuna. Här kan du uppleva spännande konstutställningar och delta i kreativa skaparverkstäder. Utställningarna håller kanske inte högsta toppnivå, men erbjuder ändå en trevlig och inspirerande upplevelse för besökare i alla åldrar. Inträdet är dessutom helt gratis, vilket gör Stallbacken kultur till ett utmärkt utflyktsmål för både konstentusiaster och nyfikna besökare.

Öppettiderna för konsthallen är onsdagar 12-16 och lördagar 11-16. Personalen är hjälpsam och kunnig, och erbjuder gärna mer information om utställningarna och den aktuella verksamheten. Stallbacken kultur är ett utmärkt ställe att besöka för den som söker en kulturell upplevelse utöver det vanliga.

6.Östra Järvafältets naturreservat

Östra Järvafältets naturreservat, en oas som väntar på att upptäckas! Känn kraften i naturens famn när du kliver in i detta förtrollande reservat. Den friska luften, de grönskande träden och de öppna fälten kommer att förnya dina sinnen.

Vandra längs de slingrande stigarna, cykla genom den kuperade terrängen, andas in den friska doften av vildblommor och lyssna till fågelsången. Östra Järvafältet erbjuder ett perfekt tillflyktsort för naturälskare, familjer och äventyrare. Fördjupa dig i naturens lugnande famn och låt dess skönhet förgylla din tillvaro.

7.Sollentuna Ridklubb

Sollentuna Ridklubb är som en andra hem, ett stall och ridklubb med en varm och välkomnande atmosfär. Här finns plats för alla, oavsett nivå eller ambitioner. De trygga och snälla hästarna passar både nybörjare och erfarna ryttare.

Med gott om parkering och kunniga lärare är Sollentuna Ridklubb det perfekta valet för dig som vill uppleva glädjen med ridning. Låt våra erfarna instruktörer guida dig i ridkonstens ädla värld, där du kan utvecklas i din egen takt och njuta av fina ridturer i en härlig miljö.

8.Barn på Väg

Barn på Väg

9.Sollentuna kulturskola

Sollentuna kulturskola
Sollentuna Kulturskola är en fantastisk plats för barn och unga att utforska sin kreativitet och talanger. Med ett brett utbud av kurser inom musik, dans, teater och bildkonst finns det något för alla.

Danskurserna på Kulturskolan är särskilt populära, och min dotter ser alltid fram emot sin söndagsklass. Lärarna är erfarna och engagerade, och de skapar en rolig och stödjande miljö för eleverna att växa och utvecklas i. Oavsett om ditt barn är intresserat av balett, modern dans eller hiphop, har Sollentuna Kulturskola en kurs som passar just dem.

10.Sollentuna BUMM Martina

Sollentuna BUMM Martina
Under ett flertal år har jag och mina barn besökt detta underbara ställe och blivit varmt bemötta av den trevliga personalen. Här skapas en avslappnad och glädjefylld atmosfär som gör besöken till en sann njutning. Oavsett om ni letar efter en mysig stund i goda vänners lag eller ett riktigt familjeäventyr, är Sollentuna BUMM det perfekta valet.

Även om telefonservicen har begränsade tider, är det värt att ha lite tålamod. När du väl kommer fram kommer du att mötas av kunnig och hjälpsam personal som gärna svarar på alla dina frågor och hjälper dig att planera ett oförglömligt besök på Sollentuna BUMM.

11.Föreningen Sollentunagymnasterna

Föreningen Sollentunagymnasterna

12.Aktiv Ungdom i Sollentuna

Aktiv Ungdom i Sollentuna
Att ta steget för att prova nya aktiviteter, särskilt för barn, kan vara både spännande och skrämmande. Tyvärr verkar Aktiv Ungdom i Sollentuna inte förstå det viktiga i att skapa en trygg och välkomnande miljö för unga deltagare.

Med en instruktör som inte talar svenska och motstridiga instruktioner till förälder och deltagare är det tydligt att Aktiv Ungdom brister i grundläggande kommunikation och säkerhetsansvar. Det är oacceptabelt att ignorera föräldrars oro och vägra återbetalning för en tjänst som inte levereras. Föräldrar bör inte behöva kämpa för sina barns rätt till trygg och inkluderande fritidsaktiviteter. Aktiv Ungdoms bristande professionalism och kundtjänst gör att det är svårt att rekommendera deras verksamhet.
Postförslag